giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 09:36 Η giota έγραψε: #601 24-10-06 09:36 kαλημερα σας .Παιδια εδω σχολειο εχει ανοιξη παιδια κανουν απεργια.Γατος πηδαει σαν ψυλος. Ladycat ελπιζω να βρης αυτο που ψαχνεις .Ελενη ωραιες οι φωτο.Να εχετε ολοι και ολες μια ομορφη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 09:39 Η nena έγραψε: #602 24-10-06 09:39 Καλημέρα σας παιδιά κ.λ.π. Παιδιά σχολείο, ναι Γιώτα εμείς δεν απεργούμε,πήραμε και ποίημα για τη γιορτή και πολύ χάρηκε η κόρη μου, στο ιδιωτικό που πήγαινε μια φορά πήρε ποίημα και δε συμμετείχε τελικά η τάξη της στη γιορτή. Έαν εξαιρέσεις ένα μικρό πρόβλημα στο να πει τη λέξη "λόγχη" μάλλον το μάθαμε. Άντρας στους δρόμους, καταλειμμένο σχολείο γαρ, γάτος στο μπαλκόνι ευτυχισμένος, πολύ του την είχε σπάσει ο καιρός τις προηγούμενες μέρες και εγώ προσπαθώ να λειτουργήσω, κακό πράγμα η κλιμακτήριος. Γιώτα μου τι κάνουν οι ψύλλοι σου; Ελπίζω να τους προσέχεις, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για ψύλλους. Ladycat επειδή διακρίνω ομοιότητες στις αντιδράσεις με εμένα μήπως να φρέναρες και να το ξανασκεφτόσουν; Εαν σε παρηγορεί εγώ δεν θα το ξανασκεφτόμουν, αλλά εαν χρειάζεσαι τη δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 10:29 Η ladycat έγραψε: #603 24-10-06 10:29 καλημερα Μαμα φωτουλα καλημερα παιδια μαμα φωτουλα ο αντρας μου ειπε οτι δεν ειναι δουλεια αυτη να κανω τον χαμαλι ουτε να γυρναω ξημερωματα στο σπιτι μου τεσπα απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:01 Η Αθανασία έγραψε: #604 24-10-06 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ΤΕλικα παιδια μαπα το καρπουζι δεν μου αρεσει καθολου δεν θα παω ναι μεν δινουν καλα λεφτα αλλα εχουν κατι κουλα ωραρια παμε για αλλα ξανα στηναναζητηση εργασιας Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη: Καλησπέρα!!! Βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα φωτογραφίες της Ψιψίς στη gallery. Έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που τη βρήκα....όλο τρώει!! Ελπίζω να σας αρέσουν . Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της. Click για ανάπτυξη... Ελένη, την είδα την Ψιψί, μία γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:05 Η nena έγραψε: #605 24-10-06 11:05 "απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια" Συγνώμη είχα καταλάβει ότι έχασες τη δουλειά σου ένα και ότι έπρεπε επειγόντως να βρείς άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:12 Η ladycat έγραψε: #606 24-10-06 11:12 ε δεν τα γραφω κ εγω καλα λειπουν κτγα σημεια στιξης χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:13 Η anabou έγραψε: #607 24-10-06 11:13 Καλημέρα!!!!! Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 13:32 Η chouzouris: #608 24-10-06 13:32 Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kαλημερα σας .Παιδια εδω σχολειο εχει ανοιξη παιδια κανουν απεργια.Γατος πηδαει σαν ψυλος. Ladycat ελπιζω να βρης αυτο που ψαχνεις .Ελενη ωραιες οι φωτο.Να εχετε ολοι και ολες μια ομορφη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 09:39 Η nena έγραψε: #602 24-10-06 09:39 Καλημέρα σας παιδιά κ.λ.π. Παιδιά σχολείο, ναι Γιώτα εμείς δεν απεργούμε,πήραμε και ποίημα για τη γιορτή και πολύ χάρηκε η κόρη μου, στο ιδιωτικό που πήγαινε μια φορά πήρε ποίημα και δε συμμετείχε τελικά η τάξη της στη γιορτή. Έαν εξαιρέσεις ένα μικρό πρόβλημα στο να πει τη λέξη "λόγχη" μάλλον το μάθαμε. Άντρας στους δρόμους, καταλειμμένο σχολείο γαρ, γάτος στο μπαλκόνι ευτυχισμένος, πολύ του την είχε σπάσει ο καιρός τις προηγούμενες μέρες και εγώ προσπαθώ να λειτουργήσω, κακό πράγμα η κλιμακτήριος. Γιώτα μου τι κάνουν οι ψύλλοι σου; Ελπίζω να τους προσέχεις, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για ψύλλους. Ladycat επειδή διακρίνω ομοιότητες στις αντιδράσεις με εμένα μήπως να φρέναρες και να το ξανασκεφτόσουν; Εαν σε παρηγορεί εγώ δεν θα το ξανασκεφτόμουν, αλλά εαν χρειάζεσαι τη δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 10:29 Η ladycat έγραψε: #603 24-10-06 10:29 καλημερα Μαμα φωτουλα καλημερα παιδια μαμα φωτουλα ο αντρας μου ειπε οτι δεν ειναι δουλεια αυτη να κανω τον χαμαλι ουτε να γυρναω ξημερωματα στο σπιτι μου τεσπα απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:01 Η Αθανασία έγραψε: #604 24-10-06 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ΤΕλικα παιδια μαπα το καρπουζι δεν μου αρεσει καθολου δεν θα παω ναι μεν δινουν καλα λεφτα αλλα εχουν κατι κουλα ωραρια παμε για αλλα ξανα στηναναζητηση εργασιας Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη: Καλησπέρα!!! Βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα φωτογραφίες της Ψιψίς στη gallery. Έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που τη βρήκα....όλο τρώει!! Ελπίζω να σας αρέσουν . Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της. Click για ανάπτυξη... Ελένη, την είδα την Ψιψί, μία γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:05 Η nena έγραψε: #605 24-10-06 11:05 "απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια" Συγνώμη είχα καταλάβει ότι έχασες τη δουλειά σου ένα και ότι έπρεπε επειγόντως να βρείς άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:12 Η ladycat έγραψε: #606 24-10-06 11:12 ε δεν τα γραφω κ εγω καλα λειπουν κτγα σημεια στιξης χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:13 Η anabou έγραψε: #607 24-10-06 11:13 Καλημέρα!!!!! Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 13:32 Η chouzouris: #608 24-10-06 13:32 Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας παιδιά κ.λ.π. Παιδιά σχολείο, ναι Γιώτα εμείς δεν απεργούμε,πήραμε και ποίημα για τη γιορτή και πολύ χάρηκε η κόρη μου, στο ιδιωτικό που πήγαινε μια φορά πήρε ποίημα και δε συμμετείχε τελικά η τάξη της στη γιορτή. Έαν εξαιρέσεις ένα μικρό πρόβλημα στο να πει τη λέξη "λόγχη" μάλλον το μάθαμε. Άντρας στους δρόμους, καταλειμμένο σχολείο γαρ, γάτος στο μπαλκόνι ευτυχισμένος, πολύ του την είχε σπάσει ο καιρός τις προηγούμενες μέρες και εγώ προσπαθώ να λειτουργήσω, κακό πράγμα η κλιμακτήριος. Γιώτα μου τι κάνουν οι ψύλλοι σου; Ελπίζω να τους προσέχεις, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για ψύλλους. Ladycat επειδή διακρίνω ομοιότητες στις αντιδράσεις με εμένα μήπως να φρέναρες και να το ξανασκεφτόσουν; Εαν σε παρηγορεί εγώ δεν θα το ξανασκεφτόμουν, αλλά εαν χρειάζεσαι τη δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 10:29 Η ladycat έγραψε: #603 24-10-06 10:29 καλημερα Μαμα φωτουλα καλημερα παιδια μαμα φωτουλα ο αντρας μου ειπε οτι δεν ειναι δουλεια αυτη να κανω τον χαμαλι ουτε να γυρναω ξημερωματα στο σπιτι μου τεσπα απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:01 Η Αθανασία έγραψε: #604 24-10-06 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ΤΕλικα παιδια μαπα το καρπουζι δεν μου αρεσει καθολου δεν θα παω ναι μεν δινουν καλα λεφτα αλλα εχουν κατι κουλα ωραρια παμε για αλλα ξανα στηναναζητηση εργασιας Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη: Καλησπέρα!!! Βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα φωτογραφίες της Ψιψίς στη gallery. Έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που τη βρήκα....όλο τρώει!! Ελπίζω να σας αρέσουν . Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της. Click για ανάπτυξη... Ελένη, την είδα την Ψιψί, μία γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:05 Η nena έγραψε: #605 24-10-06 11:05 "απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια" Συγνώμη είχα καταλάβει ότι έχασες τη δουλειά σου ένα και ότι έπρεπε επειγόντως να βρείς άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:12 Η ladycat έγραψε: #606 24-10-06 11:12 ε δεν τα γραφω κ εγω καλα λειπουν κτγα σημεια στιξης χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:13 Η anabou έγραψε: #607 24-10-06 11:13 Καλημέρα!!!!! Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 13:32 Η chouzouris: #608 24-10-06 13:32 Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα Μαμα φωτουλα καλημερα παιδια μαμα φωτουλα ο αντρας μου ειπε οτι δεν ειναι δουλεια αυτη να κανω τον χαμαλι ουτε να γυρναω ξημερωματα στο σπιτι μου τεσπα απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:01 Η Αθανασία έγραψε: #604 24-10-06 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ΤΕλικα παιδια μαπα το καρπουζι δεν μου αρεσει καθολου δεν θα παω ναι μεν δινουν καλα λεφτα αλλα εχουν κατι κουλα ωραρια παμε για αλλα ξανα στηναναζητηση εργασιας Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη: Καλησπέρα!!! Βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα φωτογραφίες της Ψιψίς στη gallery. Έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που τη βρήκα....όλο τρώει!! Ελπίζω να σας αρέσουν . Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της. Click για ανάπτυξη... Ελένη, την είδα την Ψιψί, μία γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:05 Η nena έγραψε: #605 24-10-06 11:05 "απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια" Συγνώμη είχα καταλάβει ότι έχασες τη δουλειά σου ένα και ότι έπρεπε επειγόντως να βρείς άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:12 Η ladycat έγραψε: #606 24-10-06 11:12 ε δεν τα γραφω κ εγω καλα λειπουν κτγα σημεια στιξης χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:13 Η anabou έγραψε: #607 24-10-06 11:13 Καλημέρα!!!!! Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 13:32 Η chouzouris: #608 24-10-06 13:32 Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ΤΕλικα παιδια μαπα το καρπουζι δεν μου αρεσει καθολου δεν θα παω ναι μεν δινουν καλα λεφτα αλλα εχουν κατι κουλα ωραρια παμε για αλλα ξανα στηναναζητηση εργασιας Click για ανάπτυξη... Κρίμα... Αρχική Δημοσίευση από Ελένη: Καλησπέρα!!! Βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα φωτογραφίες της Ψιψίς στη gallery. Έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που τη βρήκα....όλο τρώει!! Ελπίζω να σας αρέσουν . Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της. Click για ανάπτυξη... Ελένη, την είδα την Ψιψί, μία γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:05 Η nena έγραψε: #605 24-10-06 11:05 "απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια" Συγνώμη είχα καταλάβει ότι έχασες τη δουλειά σου ένα και ότι έπρεπε επειγόντως να βρείς άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:12 Η ladycat έγραψε: #606 24-10-06 11:12 ε δεν τα γραφω κ εγω καλα λειπουν κτγα σημεια στιξης χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:13 Η anabou έγραψε: #607 24-10-06 11:13 Καλημέρα!!!!! Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 13:32 Η chouzouris: #608 24-10-06 13:32 Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"απο την παλια μου δουλεια δεν εχω φυγει καλ ειμαι σε αδεια" Συγνώμη είχα καταλάβει ότι έχασες τη δουλειά σου ένα και ότι έπρεπε επειγόντως να βρείς άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:12 Η ladycat έγραψε: #606 24-10-06 11:12 ε δεν τα γραφω κ εγω καλα λειπουν κτγα σημεια στιξης χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:13 Η anabou έγραψε: #607 24-10-06 11:13 Καλημέρα!!!!! Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 13:32 Η chouzouris: #608 24-10-06 13:32 Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε δεν τα γραφω κ εγω καλα λειπουν κτγα σημεια στιξης χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 11:13 Η anabou έγραψε: #607 24-10-06 11:13 Καλημέρα!!!!! Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 13:32 Η chouzouris: #608 24-10-06 13:32 Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!!! Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 13:32 Η chouzouris: #608 24-10-06 13:32 Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τί κρίμα. Συνέχισε το ψάξιμο, μην το βάζεις κάτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 20:56 Η χριστινα έγραψε: #609 24-10-06 20:56 εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ έχω παθει μια κρίση με το γάμο μου. Ξεκινήσαμε στο πολυ χαλαρό, μονο οικογένεια... Αλλά το μεγαλώσαμε λιγουλάκι γιατί αποφάσισε ο αντρας μου να καλέσει συναδέλφους του και είμαστε ήδη στους 120 . Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2006 στις 22:11 Η Αθανασία έγραψε: #610 24-10-06 22:11 Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χριστίνα: όλα του γάμου δύσκολα... (ευτυχώς δεν έχει συνέχεια) Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί. Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:08 Η giota έγραψε: #611 25-10-06 13:08 Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Ειμαστε καλυτερα , οι ψυλοι πηραν την ιωση και φυγαν .Του γατου του μεινε ενα ελαφρυ πηδηματακι εξ αιτιας των φιλων του αλλα κι αυτο θα επανελθει. Και επιτελους ανοιξαν τα σχολεια!Χριστινα μην σκας να δης που ολα θα γινουν οπως τα θες .Υ.Γ.Νερινα που εισαι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η Κατερίνα έγραψε: #612 25-10-06 13:29 Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα. Έως το τέλος του μήνα προβλε΄πεται τρελό πήξιμο!!! Θα περάσει όμως κι αυτό..... Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 14:42 Η Mariel έγραψε: #613 25-10-06 14:42 καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα!χριστινα με το καλο,ολα θα πανε καλα!!απλα προσπαθησε να μην αγχωθεις πολυ και να απολαυσεις οσο μπορεις τη συγκεκριμενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 15:49 Η nena έγραψε: #614 25-10-06 15:49 Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσα καλό απόγευμα βρε. Νομίσατε ότι γλυτώσατε απο μένα; Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα: Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων. Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:06 Η giota έγραψε: #615 25-10-06 16:06 ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ω ναι σ αυτο θα συμφωνησω και γω Μην χασεις το ταξιδι του μελιτος και μαλιστα σε οσο πιο εξωτικα νησια γινεται Μετα ολο κατι θα βγαινει τωρα ολα γινονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:29 Η χριστινα έγραψε: #616 25-10-06 16:29 Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φαντάζομαι όλα θα γίνουν... Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 16:33 Η χριστινα έγραψε: #617 25-10-06 16:33 Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μεγαλύτερο νούμερο πήρα . Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!! Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου . Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 17:25 Η Αθανασία έγραψε: #618 25-10-06 17:25 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: ** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνώ!!! ("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 19:58 Η anabou έγραψε: #619 25-10-06 19:58 Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι εγώ συμφωνώ! Πιο πιθανό είναι να παραλείψω τον γάμο παρά τον μήνα του μέλιτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2006 στις 21:59 Η ladycat έγραψε: #620 25-10-06 21:59 καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλε μην αγχωνεσαι οχου σιγα ολα θα γινουν στην ωρα τους χαλαρωσε κ απολαυσετο αυτο με το διαζυγιο το ειχα περασει κ εγω αλλα ολα οκ τελευταιο πραγμα ηταν αυτο που εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.