giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΕλικα παιδια μαπα το καρπουζι δεν μου αρεσει καθολου δεν θα παω ναι μεν δινουν καλα λεφτα αλλα εχουν κατι κουλα ωραρια παμε για αλλα ξανα στηναναζητηση εργασιας
Κρίμα...
Καλησπέρα!!! Βρήκα λίγο χρόνο και ανέβασα φωτογραφίες της Ψιψίς στη gallery. Έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που τη βρήκα....όλο τρώει!! Ελπίζω να σας αρέσουν . Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της.
Ελένη, την είδα την Ψιψί, μία γλύκα!!!
Συγνώμη είχα καταλάβει ότι έχασες τη δουλειά σου ένα και ότι έπρεπε επειγόντως να βρείς άλλη.

ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ladycat κρίμα που δεν σου βγήκε η δουλειά! Ελπίζω να βρεις κάτι καλύτερο!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Ο δικηγορος για το διαζύγιο του αρραβωνιαστικού μου είναι λίγο τα ζα μου αργα (7 μηνες έχει που βγηκε η απόφαση!!), βαση αυτού ουτε εκκλησία ούτε προσκλήσεις ούτε αίθουσα για τραπέζι μπορουμε να κλείσουμε.... Τίποτα δεν εχω κάνει και λέμε για 9 Δεκεμβριου... Μόνο νυφικό εχω πάρει αλλά θελει μεταποίηση. Να δω τι θα κάνω... Και δεν έχω ιδέα από αυτα... Πάει, ρεζίλι θα γίνουμε... Θα κάνω κανένα πικ νικ εξω απο την εκκλησία (που προβλέπω να είναι σε καμια βουνοκορφή γιατί εμάς θα περιμένουν???). Και οι προσκλήσεις την παραμονή του γάμου 
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπομονή! Μη σκάτε πολύ, μία γιορτή είναι, ένα πάρτυ λένε μερικοί.
Τόσοι μήνες προετοιμασία για μία μέρα...
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστίνα....don't worry! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι είναι οι μεγάλες χαρές στη ζωή κρατάνε λίγο, για αυτό είναι και μεγάλες, βέβαια οι μεγάλες καταστροφές κρατάνε πολύ, αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα αυτό. Δουλέυω απο το πρωί σα τρελλή και έβαλα στον εαυτό μου προθεσμία. Δεν θα γράψω εαν δε τελειώσω. Να λείπουν οι προσφορές για καινούργια δουλειά μπας και γλυτώσετε απο μένα, δεν τσιμπάω ή μάλλον δεν γρατζουνάω γιατί είμαστε και σε γατοsite. Για Χριστίνα:
Χριστίνα μου μετά απο δύο γάμους κατέληξα στο εξής: Η ιστορία αυτή τους τελευταίους που αφορά είναι αυτούς που παντρεύονται, εκτός εαν επιλέξεις το καλό σου, το νυφικό, κουμπάρο και παπά απαραιτήτως και μιαν εκκλησία που μάλλον δεν το βλέπω να είσαι σε αυτή τη φάση εννοώ. Αλλά και στην άλλη να είσαι αυτά που σου έγραψα μη τα ξεχάσεις, ειδικά έναν ανύπαντρο άντρα και ως κουμπάρο (εαν δεν έρθει ο δικός σου παίρνεις αυτόν μην πάνε τζάμπα οι κόποι). Ότι και να αποφασίσεις, να πάρεις γόβες μεγαλύτερο νούμερο γιατί το πρήξιμο στα πόδια δεν το γλυτώνεις, πίστεψε με αυτή είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω και αποτελεί συσσωρευμένη εμπειρία δύο γάμων. Όλα θα πάνε μια χαρά ρε κουτό ακόμα και εαν δεν θα μοιάζουν με τίποτα απο όσα σχεδίασες. Πολύ αγάπη Φωτούλα και σε περιμένουμε στο κόσμο των παντρεμένων.
Υ.Γ. Ότι και να γίνει και άφραγκη να μείνεις, δανείσου πούλα τα τιμαλφή εκτός απο τη βέρα (στην ανάγκη και αυτήν) "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ. Αντε να το δούμε κι αυτό... Εντάξει, πήρα και τα παπούτσια σήμερα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Ταξίδι λέω να κάνω σπιτάκι μου που μου έχει λείψει τόσο!!
Εξάλλου δουλεύουμε κι ειναι δυσκολο να πουμε στα παιδια πως δεν κάνουμε μάθημα λόγω γάμου
. Το ιδανικό μου ταξίδι θα ήταν κάτι σε υπνοθεραπεία. Σε διαφορετικά δωμάτια για να μην με ξυπνάει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** "ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ"!!!!!!!!!![]()
συμφωνώ!!!

("θάλασσα γυαλίιιιι, στα μέρη του Μπαλίιιι...")
anabou
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool