Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μέρα σημερα δεν ξεκίνησε και τόσο καλά, αλλά η συνέχειά της θα δείξει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Kαλημερα! (Τα ιδια θα ελεγα κι εγω...). Μηπως τελικα φταιει το Κολωνακι?Καλημέρα και καλο μήνα! Επιτέλους Παρασκευή!!!! Αύριο τέτοια ώρα θα κάααααθομαι!!!!![]()
![]()
Το κακό με το Σ/Κ είναι οτι κραταει μόνο 2 μέρες....
![]()
![]()
![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αρωστη (ιωση).....και λιγο χαλια ψυχολογικα (χτες εδωσα το Βαλεντινο)Ισμήνη καλά σήμερα?
.Σημερα θα παω να δω τι κανει κι αν παρατηρησω οτι εχει προβλημα ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ!(
)Εσυ καλα?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτι μου λέει ότι θα τον πάρεις πίσω ούτως ή άλλως!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Kαλημερα! (Τα ιδια θα ελεγα κι εγω...). Μηπως τελικα φταιει το Κολωνακι?
Ναι! Κάτι έχει ο αέρας!!!!

Για purina: Και εμείς αύριο λέμε με το καλό να το στολίσουμε το δέντρο. Εγώ βέβαια για καλό και για κακό (για το Μαντού εννοώ) αγόρασα μπάλλες απο πεπιεσμένο χαρτί έτσι ώστε άμα τη πέσει στα ξύλινα στολίδια μου να τα βγάλω. Κια του χρόνου. Θα σου γράψω τη συνταγή μου για κουταμπιέδες.
Για Κατερίνα: Ότι και να γίνει σήμερα είναι Παρασκευή. Το κρατάμε και βγάζουμε τη μέρα.
Για Ισμήνη: Πως πάει ο λαιμός μας; Η ιωσούλα που έλεγες χθες εννοώ. Το γνωστό: με ίωση ή χωρίς ίωση είναι Παρασκευή.
Για Ασπασία: Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε.

Ismini
Διάσημο μέλος
Μη γελας καθολου....Ναι! Κάτι έχει ο αέρας!!!!![]()
![]()
![]()
Εχει τρομερο καυσαεριο! Φευγω απο το ωραιο πρασινο για να κατεβω εδω κατω....
(και ειναι το χειροτρο και για το λαιμο...).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
chica
Νεοφερμένο μέλος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Άντε να πούμε και καμία ευχή γιατί ξεκινησε στραβά η μέρα σήμερα...
Γιούπι....επιτελους ΣΚ...

decadence
Νεοφερμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mika
Δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Σαρδέλα: Κουράγιο. Πού θα πάει, θα τελειώσει το τρέξιμο!
Ισμήνη: Περαστικά και αναμένω νέα από τον Βαλεντίνο!
Σε όλους τους άλλους: Καλό Σ/Κ!
Ismini
Διάσημο μέλος
Θα γυρισω με νεα του Βαλεντινο (μπορει και με το Βαλεντινο τον ιδιο τελικα....)
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παγωσε ο καιρος εξω κι επιασε αερας....τουλαχιστον ερχεται σαββατοκυριακο
Καλημέρα. Παιδιά κοιμούνται και εσείς απο ότι βλέπω ακαμάτρες, άντρας δουλειά, γάτος στο μπαλκόνι μαζί μου, πρέπει να τον κάνω μπάνιο, λόγω της σκόνης απο την αναφερθείσα χθες οικοδομή, τώρα είναι απο άσπρος κεραμιδής, φαγητό ένα απο τα αγαπημένα μου, χταποδάκι στιφάδο, με μικρά μικρά κρεμμυδάκια, καιρός ήλιος, εγώ βήχας και σωστά το μαντέψατε εκτός απο σίδερο θα ξαναφτιάξω τρουφάκια για τα γενέθλια της ανηψιάς μου τη Κυριακή και επίσης αναζητώ ιδέες, για μικρογλύκισμα πάλι, για τη δεύτερη γιορτή της Νερίνας στις 6 του Δεκέμβρη, έτσι να το κουφάνουμε ζαχαροπλαστικά το σχολείο, βοηθήστε.Καλό Σαββατοκύριακο.

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κατά τ' άλλα ωραία μέρα, ηλιόλουστη, που θα την περάσω διαβάζοντας τη μικρή και κάνοντας δουλειές
:cry: :cry: :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool