Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για Νερίνα: Καλημέρα. Η μαμά δεν θα το πιστέψεις.....τελείωσε!!!!!!Δεν αναστηλώνει τίποτα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έμεινε τίποτα χωρίς λίφτινγκ. Τώρα μαζεύει ελιές και χτες μου είπε στο στιλ " έλα στο χωράφι να παίξουν τα παιδιά", αλλά εννοούσε " έλα να μαζέψεις κι εσύ και τα παιδιά ας γίνουν χάλια, θα τα κάνεις μπάνιο το βράδι πριν αποτελειωθείς από το λουμπάγκο". Αλλά εγώ :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Ελένη: Κατ' αρχήν φτου μη ματιάσω τη μητέρα και μπράβο της,:inlove: εάν και κάτι τέτοιες χαλάνε τη πιάτσα. Έπρεπε να έχεις τη δικιά μου, σε τέτοιου είδους ασχολίες ασκεί την υψηλή εποπτεία, μέχρι πολυθρόνα μη σου πω καναπέ κουβαλάει ο έρμος ο μπαμπούλης μου στο κτήμα.:redface:
Τώρα στα δικά μας: Όχι αγάπη μου δεν έφαγες τη ζωή σου εσύ στα θρανία για να καταντήσεις αισθητικός στα ελαιόδεντρα. Άμα θέλει βοήθεια στείλε τη γάτα να μάθει και ένα επάγγελμα, γιατί το αισθητικός στα αγόρια δεν λέει.
Φιλιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

%C5%E9%EA%FC%ED%E1%20002.jpg

Ετσι καναμε το δεντρο μας περυσι .Αναρωτιεμαι σε ποιο σημειο θα τρυπωση ο περσης γιατι το ιδιο θα κανουμε και σημερα δεντρο . ενοοω. Eiπαμε να παρουμε τα πανω μας. Το πολυ πολυ να χω ενα καινουργιο ονυχοδρομιο γιατι δεν εχουμε και να γλυτωσουν οι κουρτινες Καλημερα

Καλημέρα απανταχού δεντροστολιστές και δεντροστολίστριες, κατά το αγαπημένες βιοπαλαίστριες που έλεγε και ο Νικολαίδης στο "Δεσποινίς Διευθυντής". Παιδιά κοιμούνται, άντρας καφέ στο μπαλκόνι με τη κουβέρτα, δεν ξέρω γιατί μου θυμίζει τους φαντάρους στο έπος του '40, ξέρετε με εκείνες τις κάπες, γάτος έχει τσαντιστεί γιατί το δέντρο πήγε στη γωνία και δεν μπορεί να πηδάει πια απο πάνω του, το δοκίμασε δηλαδή και παραλίγο να καταντήσει χαλκομανία στο τοίχο και το έκοψε, επίσης χύνει συνέχεια το νερό του επειδή το χρησιμοποιεί για να πλένει τα πόδια του (;). Είναι φυσιολογικό αυτό; Εγώ θα πιω καφέ και θα μαγειρέψω ένα ροσμπιφάκι με μπόλικο σκορδάκι και πιπεράκι και μπόλικο κρασάκι, μέσα στο ροσμπιφάκι εννοούσα, δεν πίνω κρασί το πρωί, μόνο ιρλανδέζικο ουίσκι, συγνώμη καφέ ήθελα να πω, καιρός τα γνωστά, χάρμα το ριγέ (με κάθετες ρίγες πάντα) μαγιό που αγόρασα, που θα μου πάει τα Χριστούγεννα θα το βάλω, προς μεγάλη χαρά του καλού μου και του οικογενειακού προυπολογισμού, ξέρετε "όχι άλλο πετρέλαιο γαμότι μου" και αυτά. Άλλος στο σπίτι δε μένει να σας ενημερώσω.:)
Για Γιώτα: Κατ΄αρχή καλημέρα. Στη συνέχεια να μας στείλεις δυο φωτό του δέντρου μια δέντρο π.π και μια δέντρο μ.π. (Δέντρο προ Πέρση, δέντρο μετά Πέρση). Είναι εκπαιδευτικοί οι λόγοι. :rolleyes: Όμορφη Κυριακή.:)

Καλημέρα σε όλους! Σήμερα με ξύπνησαν οι γάτοι που παίζαν με τα μαλλιά μου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εχουν αυτό το κολημα να ενοχλούν εμένα. Και ο καλός μου μακριά μαλλιά έχει, γιατί τα δικά μου? Γιατί κοιμούνται πάνω στο δικό μου κεφάλι? Γιατί χρησιμοποιούν το δικό μου τζην για ονυχοδρόμιο (όταν το φοράω :( ). Γιατί γενικά ο καλός μου δεν τους προκαλεί κανένα ενδιαφέρον να τον ενοχλήσουν? Μήπως έχουν και οι γάτοι Οιδιπόδειο? :hmm:
Τες πα, φαγάκι σήμερα στη μαμά. Θέλουν να πειραματιστούν πάνω μας και να μας βάλουν να δοκιμασουμε μια συνταγή για παέλια που βρήκαν! Αν είναι καλή θα σας την προτείνω! Μετά στο bazaar και το βράδάκι καμια δουλειά (πλυντήριο, σιδερο) γιατί πάλι τίποτα δεν έκανα 2 μέρες!
Καλή μερα σε όλους!!!

Kαλημέρα. Μετά τα χτεσινά χριστουγεννιάτικα δημιουργήματα κλείνω τα μάτια μου και βλέπω κανέλλες και χάντρες. Αφήστε που έχω αρωματιστεί, έχω άρωμα κανελα. Σε λίγο θα ξανανέβω να συνεχίσουμε! Ωραίο κυριακάτικο πρωινό!

Καλημερα σας!
Ετοιμαζομαι να παω να πλυνω την μηχανη του μπαμπα και το μηχανακι μου, μιας και ο καιρος σημερα ειναι πολυ ωραιος!
Η σαρδελα μου δαγκωνε τα χερια το πρωι, αλλα σηκωθηκα, την εβγαλα εξω απο το δωματιο και συνεχισα τον υπνο μου μεχρι τις 12.
Στις 12 ηρθε να με ξυπνησει η μαμα η οποια ηθελε να της κανω κατιο δουλειες. Απο τοτε που ηρθε απο το νοσοκομειο, ολο κοιμαται και "διαταζει":P για τις δουλειες.

καλημερα(εστω και καθυστερημενα)!παραμονη πριν τη μεγαλη μερα του τελευταιου μου μαθηματος,αλλα δε με βλεπω καλα...αφου συμβιβαστηκα με την ιδεα οτι δεν προλαβαινω να διαβασω οπως πρεπει περιοριστηκα στα s.o.s.:rolleyes: το μονο που μου μενει ειναι να παρακαλαω να μας λυπηθουν και να βαλουν απο'κει.

πολυ στεναχωρηθηκα που θα χασω το bazaar.περιμενουμε νεα απο οσους/ες πηγαν:)

Μαριέλ καλή τύχη με το μάθημα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ξεμπερδέψεις! Μόλις κατέβηκα από την θεία μου από τις 1 περίπου που είχα ανέβει! Όλη αυτή την ώρα έφτιαχνα γούρια. Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω καμπανάκια, ρόδια, λοιπές χάντρες και 2007. Έχω βάσιμες υποψίες ότι στον ύπνο μου θα βλέπω ότι με δένουν με μπλε, κόκκινα και μπεζ κορδόνια! Και το καλύτερο όλων είναι ότι δεν τα τελειώσαμε! Ελπίζω αυριο όταν θα έχω γυρίσει από τη σχολή να τα έχει τελειώσει γιατί αλλιώς... την πάτησα!

:lol: :lol: :lol: τι μαρτυριο κι αυτο!!!

σ'ευχαριστω πολυ!θα ξαναπερασω αυριο καποια κομματια(δινω στις 2)κι ο Θεος βοηθος!!!

επισης,σημερα ολη μερα μου΄χουν παρει τ'αυτια κατι ταλαιπωρα γατουλινια που φωναζουν.τωρα που νυχτωσε κι εχει ησυχια μπροεσα να εντοπισω απο που ακουγονται οι φωνες.ειλικρινα,αν δεν ειχα αυριο πρωινο ξυπνημα θα πηγιανα να τα βρω.θα ψαξω αυριο βεβαια.ελπιζω μονο να μην ειναι αργα....

Καλημερα Καινουργια μερα καινουργια εβδομαδα Ας ελπισουμε καλυτερη απο την προηγουμενη.Παιδια σχολειο γατος φοβαται το δεντρο
(Δεν ξερω αλλα αυτη η μουσικη που εβγαζαν τα φωτακια του την εδωσε και δεν πλησιαζει δοκιμαστε και οι υπολοιποι μπας και δεν ειναι συμπτωση και γλυτωσετε το δεντρο)
Εγω πινω καφε και μετα καλουμε να μαζεψω το χαος του Σαββατοκυριακου .Νερινα εναν Ιρλανδεζικο τον επινα!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Καλή επιτυχία Mariel, ελπίζω όλα να πάνε καλά! :)
Αυτή η βδομάδα είναι η "καλή" δουλεύω 10-6 και ευχαριστιέμαι ύπνο το πρωι! Σηκώθηκα και ήπια καφεδάκι με τον καλό μου και τα γατούνια!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από μένα! Εμένα κάθε βδομάδα είναι κακή γιατί 8-8:30 το αργότερο είμαι γραφείο:down: :down: :down:
Έτσι δεν προλαβαίνω να πιω ούτε καφέ σπίτι γιατί τρέχω το πρωί σαν τρελλή να προλάβω το λεωφορείο! Εμένα ο καλός μου πίνει καφέ με τη μαμά μου και τον γατούλη απ' ότι μ'ενημέρωσαν προ ολίγου:)

καλημερα κ απο εμενα πινω καφε κ ετοιμαζομαι για την δουλεια βαριεμαιιιιιιιιιιι φρικτα

Καλημέρα! Είμαι στη σχολή στο γραφείο και κανω την βάρδιά μου. Το κακό είναι ότι είμαι μόνη μου γιατί τα παιδιά που είμαστε μαζί είναι σε συνέδριο. Έχω βαρεθεί τη ζωή μου και ακόμα δεν είναι ούτε 1. Να δω πώς θα περάσει η ώρα μέχρι τις 5! Ήδη έχω πονοκέφαλο και με περιμένουν και τα γούρια της θείας το βράδυ!

MONDAYS SUCK!

καλημερααα

μηπως ξερει καμια να ξεματιαζει....?

καλημερααα

μηπως ξερει καμια να ξεματιαζει....?

Εγώ! Εγώ! Οι φίλοι μου μ'εχουν ανακηρύξει επίσημη ξεματιάχτρα και με τρελένουν στα τηλέφωνα οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας τους κατέβει. Σκέφτομαι να τους ζητήσω να μου κόψουν και μισθό...:hmm: :hmm: :hmm:

αχ βρε ασπασια..

δε μου λες, πως το κανεις.. τηλεφωνικα ή και χωρις τηλεφωνο, απλα με το ονομα?

αχ βρε ασπασια..

δε μου λες, πως το κανεις.. τηλεφωνικα ή και χωρις τηλεφωνο, απλα με το ονομα?

Δε γίνεται να σου πω.Πρέπει να το μαθαίνει άνδρας σε γυναίκα και γυναίκα σε άνδρα. Πάντως δε χρειάζεται να πάρεις τηλ. τον άλλο να τον ξεματιάσεις απλά λές την προσευχή και μελετάς τ' όνομα του.

ναι βρε..αυτο εννοω..
το ξερω οτι παει απο αντρα σε γυναικα και απο γυναικα σε αντρα...
δεν εννοουσα να μου μαθεις εμενα πως να ξεματιαζω..

αν μπορουσες να με ξεματιασεις, θα στο χρωσταω χαρη.....γιατι ειμαι απο το πρωι χαλια..
και εχω παρει και panadol..και δε λεει να περασει το ρημαδι..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back