aspasiapef
Διάσημο μέλος
ναι βρε..αυτο εννοω..
το ξερω οτι παει απο αντρα σε γυναικα και απο γυναικα σε αντρα...
δεν εννοουσα να μου μαθεις εμενα πως να ξεματιαζω..
αν μπορουσες να με ξεματιασεις, θα στο χρωσταω χαρη.....γιατι ειμαι απο το πρωι χαλια..
και εχω παρει και panadol..και δε λεει να περασει το ρημαδι..
Αμέσως!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος

ευχαριστω πολυ , να σαι καλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
O.K. Σε ξεμάτιασα. Ελπίζω να αισθανθείς καλύτερα σε λιγάκι...κουκλαααααααααααα Γεωργια εε... οχι Γωγω...
ευχαριστω πολυ , να σαι καλα..
Γωγω
Δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
υπολογιζω οτι ειμαι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας,γυρω στο 5...αν με λυπηθουν λογω χριστουγεννων.....
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια σχολειο γατος παιζει,το δεντρο δεν το πλησιαζη και εχει τασεις φυγης τις τελευταιες 2 μερες μολις ανοιξη πορτα ορμαει για εξω Απο τοτε με τα μαθηματα οδηγησης δεν λεει να μαζευτη Να και το αυτοκινητο που του πηραμε. Βενζινη ακριβη. Μεχρι να μαθη καλα μ αυτο θα την βγαλει
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες η μερα δεν ηταν και η καλιτερη ελπιζω σημερα να πανε ολα καλα.Σε λιγο παω τει να ζιτησω ενα βιβλιο ελπιζω να μου το δωσουν γιατι δε μπορω να περιμενω το προγραμμα.
Χτες το απογευμα αργα που βγηκα να παω στο σοθπερμαρκετ ειδα κατι στο δρομο γυρνοντας και αφου περνουσαν αυτοκινητα διπλα μου επεσε φως και ειδα κατι μακαβριο
ειχαν σκοτωσει μαλλον γατα πρεπει να ηταν (φενοταν μικροσομη αν και το τριχωμα με μπερδεπσε λιγο και σκεφτηκα οτι τηα μπορουσε να ειναι και σκιλακι γιατι ηταν καπος στο χρωμα του μπεζ )την ειχα κανει πιτα,θανατος ακαριαιος.Μα καλα ποιο ζωον τρεχει ετσι στη λαμια
anabou
Διάσημο μέλος
Μαριέλ: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (ακόμα και όταν πρόκειται για σαδιστές καθηγητές). Με την νίκη λοιπόν! Είμαστε μαζί σου.
Purina: Δυστυχώς υπάρχουν πολλά δίποδα ζώα που δεν σέβονται τα άλλα όχι και τόσο ζώα όσο νομίζουν. Κρίμα για το ζωάκι

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ακομα βεβαια δεν αισθανομαι τελειως ξεκουραστη.ευτυχως σημερα φροντιστηριο γιοκ
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδατε το παρα πεντε χθες? Ψηφιζω Θεοπουλα Τα ατιθασα νειατα της τριτης ηλικιας
Εγω το ειδα!Ηταν πολυ ωραιο, και μ'αρεσε πολυ το τελος που τα "εχωνε" ο σπυρος στον πολιτη.
Τελικα η Θεοπουλα τους πηγε στον Πλουταρχο ή μονο βολτα το πρωι?

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
και από ότι φαίνεται θα πάει έτσι μέχρι τα χριστούγεννα. Και δεν μου φτάνουν οι τρεχάλες μου θα έχω και το δούλεμα στη δουλειά. Ξέρετε, στη δουλειά είμαι " αυτή που ασχολείται με τα ζώα!!!!!". Στο παιδικό σταθμό που δουλεύω, προσωρινά, δίπλα είναι ένα εγκαταλελημένο εργοστάσιο. Σήμερα το μεσημέρι, κατεβαίνει μια κοπέλα και μου λέει " εσύ που ασχολείσαι με τα σκυλιά, σήμερα ένα σκυλί κλαίει από τις 7, μάλλον έχει πέσει σε καμία από τις στέρνες. Αν αύριο δεν έχεις δουλειά κοίτα." Τα παρατάω όλα και πάω, βασικά πίστευα ότι θα έκλαιγε κάποιο από τα κουταβάκια που έχουν γεννηθεί εκεί. Άκουγα κλάμα όταν πήγα, αλλά σκυλί δεν έβλεπα. Τελικά ήταν ένα κουτάβι, όχι από τα νεογέννητα, στη πιο βαθιά στέρνα!! Γυρνάω στο σταθμό και παίρνω τηλ. τη πυροσβεστική και τότε άρχισε το δούλεμα..... Σιγά μην έρθουν για ένα σκυλί.... τι ασχολήσαι με αυτά...άστω.. κτλ.
Τελικά ήρθε η πυροσβεστική σε 20 λεπτά και το βγάλανε
. Βέβαια εγώ έχω καθαρή τη συνείδησή μου, θα κοιμιθώ ήσυχα το βράδι....το δούλεμα ποιός το αντέχει από αύριο; Γιατί θα είμαι "αυτή που φώναξε τη πυροσβεστική για ένα σκυλί!!!!"

Σήμερα σιδερώνω απο τις 10 και με ένα διάλλειμμα μιάς ώρας τελείωσα τώρα. Και κάποια πουκαμισάκια μείνανε.
Καληνύχτα

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για Νερίνα: 4 χρόνια τους αγνοώ. Ίσως είναι η κούραση των τελευταίων εβδομάδων που με κάνει να μην αντέχω να σηκώσω πολλά ακόμα. (Τουλάχιστον έτσι νοιώθω)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool