Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ναι βρε..αυτο εννοω..
το ξερω οτι παει απο αντρα σε γυναικα και απο γυναικα σε αντρα...
δεν εννοουσα να μου μαθεις εμενα πως να ξεματιαζω..

αν μπορουσες να με ξεματιασεις, θα στο χρωσταω χαρη.....γιατι ειμαι απο το πρωι χαλια..
και εχω παρει και panadol..και δε λεει να περασει το ρημαδι..

Αμέσως!!!:D :D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλαααααααααααα Γεωργια εε... οχι Γωγω...:)

ευχαριστω πολυ , να σαι καλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλαααααααααααα Γεωργια εε... οχι Γωγω...:)

ευχαριστω πολυ , να σαι καλα..
O.K. Σε ξεμάτιασα. Ελπίζω να αισθανθείς καλύτερα σε λιγάκι...

να σαι καλα κουκλα, ευχαριστω πολυ...:)

καλησπερα!!ακομα προσπαθω να ανανηψω απο το σοκ των εξετασεων!ο καθηγητης ειχε οιστρο και εβαλε θεματα των οποιων τις απαντησεις δεν μπορουμε να βρουμε....:hmm: υπολογιζω οτι ειμαι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας,γυρω στο 5...αν με λυπηθουν λογω χριστουγεννων.....:rolleyes:

Για Mariel: Δε θέλω χαζά, τα πράγματα είναι απλά ο Αγιος Βασίλης θα σου φέρει ένα τεράστιο 5αρι για δώρο.:redface:

Kαλημερα Καιρος ετσι χειμωνιατικος Μπορει να μην μου αρεση ο χειμωνας αλλα και το ντεμι σεζον δεν το παω Η χειμωνα χειμωνας και παει λεγοντας .Φυσαει κανει κρυο και βρεχει.Κατα προτιμηση ριχνει κι ενα χιονι και μενουμε αποκλεισμενοι ως τον Μαρτη
Παιδια σχολειο γατος παιζει,το δεντρο δεν το πλησιαζη και εχει τασεις φυγης τις τελευταιες 2 μερες μολις ανοιξη πορτα ορμαει για εξω Απο τοτε με τα μαθηματα οδηγησης δεν λεει να μαζευτη Να και το αυτοκινητο που του πηραμε. Βενζινη ακριβη. Μεχρι να μαθη καλα μ αυτο θα την βγαλει

donkeycar.jpg

Καλημερααααα... Πολλή βροχή ρε γμτ, πρέπει να πάω και στο γιατρό.. το Λιλάκι κοιμάται κάτω από το δέντρο.. τι ωραία εικόνα!!! :redface:

Καλημερα!
Χτες η μερα δεν ηταν και η καλιτερη ελπιζω σημερα να πανε ολα καλα.Σε λιγο παω τει να ζιτησω ενα βιβλιο ελπιζω να μου το δωσουν γιατι δε μπορω να περιμενω το προγραμμα.
Χτες το απογευμα αργα που βγηκα να παω στο σοθπερμαρκετ ειδα κατι στο δρομο γυρνοντας και αφου περνουσαν αυτοκινητα διπλα μου επεσε φως και ειδα κατι μακαβριο:/: ειχαν σκοτωσει μαλλον γατα πρεπει να ηταν (φενοταν μικροσομη αν και το τριχωμα με μπερδεπσε λιγο και σκεφτηκα οτι τηα μπορουσε να ειναι και σκιλακι γιατι ηταν καπος στο χρωμα του μπεζ )την ειχα κανει πιτα,θανατος ακαριαιος.Μα καλα ποιο ζωον τρεχει ετσι στη λαμια:mad:

Καλημέρα! Νομίζω την άρπαξα. Κάποιος με κόλλησε, το κεφάλι μου είναι βαρύ, η μύτη μου τρέχει, ο λαιμός είναι κάπως. Πυρετό δεν έχω, ακόμα. Είναι και ο καιρός χάλια, πρέπει να πάω και στα ιταλικά. Σαν να μην ξεκινησε πολύ καλά η μέρα.

Μαριέλ: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (ακόμα και όταν πρόκειται για σαδιστές καθηγητές). Με την νίκη λοιπόν! Είμαστε μαζί σου.

Purina: Δυστυχώς υπάρχουν πολλά δίποδα ζώα που δεν σέβονται τα άλλα όχι και τόσο ζώα όσο νομίζουν. Κρίμα για το ζωάκι :(

Και χρονια πολλα στους Σπυρους και στις Σπυρυδουλες! Απο σημερα σπυρι σπυρι η μερα μεγαλωνει και παλι

καλημερα!!μολις ξυπνησα απο τις φωνες της Τσικι για ζευγαρωμα...δεν ειχε ξαναφωναξει τοσο δυνατα και τρομαξα μες στον υπνο μου μηπως επαθε κατι...:| ακομα βεβαια δεν αισθανομαι τελειως ξεκουραστη.ευτυχως σημερα φροντιστηριο γιοκ:up:

Ειδατε το παρα πεντε χθες? Ψηφιζω Θεοπουλα Τα ατιθασα νειατα της τριτης ηλικιας

Ειδατε το παρα πεντε χθες? Ψηφιζω Θεοπουλα Τα ατιθασα νειατα της τριτης ηλικιας

Εγω το ειδα!Ηταν πολυ ωραιο, και μ'αρεσε πολυ το τελος που τα "εχωνε" ο σπυρος στον πολιτη.:D
Τελικα η Θεοπουλα τους πηγε στον Πλουταρχο ή μονο βολτα το πρωι?:lol:

Καλησπέρα. Αυτή η εβδομάδα είναι το ίδιο κουραστική σαν την προηγούμενη:( και από ότι φαίνεται θα πάει έτσι μέχρι τα χριστούγεννα. Και δεν μου φτάνουν οι τρεχάλες μου θα έχω και το δούλεμα στη δουλειά. Ξέρετε, στη δουλειά είμαι " αυτή που ασχολείται με τα ζώα!!!!!".
Στο παιδικό σταθμό που δουλεύω, προσωρινά, δίπλα είναι ένα εγκαταλελημένο εργοστάσιο. Σήμερα το μεσημέρι, κατεβαίνει μια κοπέλα και μου λέει " εσύ που ασχολείσαι με τα σκυλιά, σήμερα ένα σκυλί κλαίει από τις 7, μάλλον έχει πέσει σε καμία από τις στέρνες. Αν αύριο δεν έχεις δουλειά κοίτα." Τα παρατάω όλα και πάω, βασικά πίστευα ότι θα έκλαιγε κάποιο από τα κουταβάκια που έχουν γεννηθεί εκεί. Άκουγα κλάμα όταν πήγα, αλλά σκυλί δεν έβλεπα. Τελικά ήταν ένα κουτάβι, όχι από τα νεογέννητα, στη πιο βαθιά στέρνα!! Γυρνάω στο σταθμό και παίρνω τηλ. τη πυροσβεστική και τότε άρχισε το δούλεμα..... Σιγά μην έρθουν για ένα σκυλί.... τι ασχολήσαι με αυτά...άστω.. κτλ.
Τελικά ήρθε η πυροσβεστική σε 20 λεπτά και το βγάλανε:up: .
Βέβαια εγώ έχω καθαρή τη συνείδησή μου, θα κοιμιθώ ήσυχα το βράδι....το δούλεμα ποιός το αντέχει από αύριο; Γιατί θα είμαι "αυτή που φώναξε τη πυροσβεστική για ένα σκυλί!!!!":blink: :mad:

Για Ελένη: Για κάποια παιδάκια μπορεί να μην είσαι. Αυτό να σκέφτεσαι. Και σίγουρα δεν είσαι για το σκυλάκι.
Σήμερα σιδερώνω απο τις 10 και με ένα διάλλειμμα μιάς ώρας τελείωσα τώρα. Και κάποια πουκαμισάκια μείνανε.
Καληνύχτα:) :)

Δεν μετανιώνω για αυτό που έκανα και αν μου ξανατύχαινε, το ίδιο θα έκανα, απλά έχω κουραστεί..... είμαι το αξιοπερίεργο εκεί. Χώρια που είναι μια δουλειά που δεν μου προσφέρει καμία ικανοποίηση. Μένω εκεί για τα λεφτά. Ξέρεις τι είναι να σε ρωτάνε κάθε μέρα "πως ανέχεσαι τις τρίχες;" και τώρα ξέρω ότι μέχρι να κλείσουμε, το τι θα ακούω δεν θα λέγεται. Σκέψου ότι μια σήμερα, με μούτζωσε και μου είπε μ_λ_κω:mad:

Τιιιι???Καλα δεν εκανες τιποτα τι ηταν αυτη που στο πε??? Παιδι ή ενηλικας?Βρε μη καθεσαι και τους ακους ριχτους κανα μπινελικι δε μπορουν να σε προσβαλουν ετσι κανεις!!!!Αντε γιατι τα πηρα τωρα μεχρι μηνιση σηκωνει.

Ε και; Μάθε να τους αγνοείς. Έτσι κι αλλιώς ότι και να λένε για σένα είναι αντικειμενικά η αλήθεια. Αγαπάς τα ζώα και δεν σε ενοχλούν οι τρίχες! Η κριτική τους δεν χρειάζεται να σε αγγίζει. Όχι ότι είναι εύκολο, το έχω νοιώσει και εγώ πολλές φορές, αλλά όταν τους κοιτάω σκέφτομαι, δηλαδή για να είμαι αποδεκτή, θα έπρεπε να είμαι έτσι; Και χαίρομαι τόσο πολύ που δεν είμαι που μου περνάνε όλα!:redface: :inlove: :rolleyes:

Για purina: Της απάντησα ότι, ας πέσει κι αυτή στη στέρνα, θα τη βγάλω, τώρα ξέρω το τρόπο. Συνάδελφος ήταν και δεν είπε τίποτα μετά. Έφυγε.
Για Νερίνα: 4 χρόνια τους αγνοώ. Ίσως είναι η κούραση των τελευταίων εβδομάδων που με κάνει να μην αντέχω να σηκώσω πολλά ακόμα. (Τουλάχιστον έτσι νοιώθω)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back