Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν δουλεύεις στο Δημόσιο μπορεί, στον ιδιωτικό τομέα δεν έχουμε τέτοια προνόμια....:(
Στον ιδιωτικο τομεα δουλευω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στον ιδιωτικο τομεα δουλευω.

Α, καλά είσαι!!! Αν εγώ πω ότι δεν θα έρθω γιατί απεργώ θα με στείλουν μόνιμα σπίτι μου!!!!:lol:
Εδώ έλεγα ότι δεν ξέρω πως θα έρθω στο γραφείο γιατί νόμιζα ότι δεν έχει ούτε λεωφορεία και δεν κυκλοφορούσε το αυτοκίνητό μου χθες και μου είπαν πάρε ταξί. Το ταξί με τόση κίνηση που είχε πήγαινε-έλα θα πήγαινε όσο το ημερομίσθιό μου, όσο για να πληρώσω parking για το αυτοκίνητο άσε! Οι δικοί μου εργόδότες και όλοι οι εργοδότες που είχα μέχρι σήμερα δεν διέθεταν τόση κατανόηση όσο οι δικοί σου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφου να σκεφτεις οτι οι δικοι μου εργοδοτες απεργουν κι οι ιδιοι!

Καλημερα σας!:hello: :bleh:
Σημερα ξυπνησα στις 9(!), και να φανταστειτε δεν εχω σχολη...
Παω να παρω κατι φερμουαρ της γιαγιας και μετα θα παω στο μαγαζι του μπαμπα μου για να κανω κατι δουλειες!
Η σαρδελα κυνηγαει την κοπελα που μας καθαριζει, μαλλον για να την επιβλεπει αν τα κανει καλα!:lol: :lol: :lol: :cat: :cat: :cat:
Εχει πολυ ωραια μερα εδω, ηλιος και ελαχιστο κρυο...
Μακαρι να συνεχιστει ετσι, αν και ακουσα οτι θα χαλασει ο καιρος απο 'βδομαδα:( .

Παιδια καλησπέρα! Ευχαριστω για τις ευχες σας! Ολα καλά με το γάμο αλλά δεν καταλαβα και πολλά. Ασκήσεις αναπνοής έκανα λόγω άγχους, όλο το νυφικό μου παταγα και στο τραπέζι δεν εφαγα τίποτα γιατί τρωω σαν γουρουνα και ντρεπόμουν! Αλλά ειμαι παντρεμένο πλέον!!! 10 χρόνια περίμενα. Θα το δω στο βίντεο για να εχω μια άποψη :P
Για σιδέρωμα στο σπιτι του κρεμασμενου μη μιλατε.... Ξυνετε πληγες :lol: . Ο Γιαννης μου ειπε σημερα να αγορασει καφε παντελόνια γιατι δεν εχει (4 εχει αλλά ασιδερωτα εδώ και πολύυυυυυυυυυυυ καιρο και τα ξεχασε :redface: ) Το πατωμα μου εχει αλλάξει χρώμα (ο Πιου μιου το εχει κανει μωσαικο από μαρμαρο γιατί ανοιγει συνεχεια η πληγη στο ποδι) και εχω δωρα παντου παντου παντου και πουθενα να τα βαλω (ειμαι και προληπτικό τα θελω όλα για καλή τυχη). Καλή συνεχεια και μακρυα από στριμμενους εργοδότες. Βλαπτουν σοβαρα την υγεια!

Λοιπόν σήμερα ήταν μια μάλλον κουραστική μέρα. Από το πρωί ήμουν στους δρόμους. Πήγα πρωί πρωί στη σχολή να βρω τον καθηγητή για τη διπλωματική και παραδόξως όλα πήγαν καλά. Μετά κατέβηκα για ψώνια με μια φίλη μου στο κέντρο. Πήρα κάτι μελάνια για τον εκτυπωτή από το πλαίσιο και μάλλον κάτι έκαναν λάθος. Το αποτέλεσμα ήταν σε όποιο μαγαζί μπαίναμε που είχε αυτό που περνάς και αν έχεις βουτήξει κάτι χτυπά να χτυπά. Μετά τα τρία πρώτα που έγινε αυτό κατάλαβα ότι δεν ήταν σύμπτωση και όταν έβλεπα μαγαζί με τέτοιο σύστημα περίμενα την φίλη μου απέξω! Το αποκορύφωμα ήταν μετά το μάθημα των ιταλικών που γυρνώντας σπίτι σταμάτησα στο σούπερ μάρκετ και αποχωρώντας, ω ναι, χτύπησαν τα μελάνια! Βέβαια το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα με γέλια, μου έψαξαν την τσάντα που χτύπαγε και έφυγα αισίως! Άτιμη τεχνολογία!

χιχιχι τη τραβηξες :D καλα οταν βγηκες απ το πλαισιο δεν χτηπησε να το καταλαβουν?

anabou,με μια ψυχραιμη ματι ειχε ομως και την πλακα της η ιστορια:lol: διπλωματικη ποτε παρουσιαζεις?το μαθημα που σου εμεινες ιανουαριο το δινεις?
εγω ιταλικα ειχα να παω 2 εβδομαδες και αποσυντονιστηκα πληρως.ασε που η καθηγητρια μου ειπε μες στην καλη χαρα(δινοντας μου και τις 20 σελιδες ασκησεων που ειχα χασει) οτι δευτερα θα κανω μεσημεριατικα μονη μου ενα τριωρο αναπληρωση:blink: και περιμενε να χαρω κιολας:whistle:
κατα τ'αλλα σαπιζω στον υπνο αυτες τις μερες....αυριο θα τρεχω ομως στο λυκειο που πηγαινα για να οργανωσουμε με τους καθηγητες μου μια διημεριδα με θεμα τη βιολογια στη συχρονη κοινωνια.αλλο τρεξιμο απο'κει.

μιλησα και με μια κτηνιατρο σημερα(εδω και καιρο εχω ξεμεινα χωρις γιατρο).μου τη συνεστησε ενας φιλος μου και ευτυχως ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου(μου ειχε πει κι η Ασπασια για εναν πολυ καλο στο π.φαληρο,αλλα χωρις αυτοκινητο με δυσκολευουν λιγο οι μετακινησεις και πρεπει να αγγαρευω συνεχεια το φιλο μου).μετα την κατηγορηματικη αρνηση του πατερα μου να αφησω την Τσικι να ζευγαρωσει εστω μια φορα και να τρεχουν τα μικρα μες στο σπιτι(παει το προξενιο Νερινα:cry: )ψαχνω για στειρωση.90 ευρω μου ειπε,την παω 11 η ωρα το πρωι και την παιρνω το ιδιο βραδυ για να μεινει εκει να τσεκαρει αν ολα ειναι οκ.μου ειπε οτι ραμματα δε θα φαινονται γιατι θα κανει πλαστικη απο πανω(ετσι κανουν ολοι?)

μ'επιασε η πολυλογια μου παλι...:redface:

καληνυχτα σε ολα τα νυχτοπουλια!!!!

καληνυχτα σε ολα τα νυχτοπουλια!!

για χριστινα
το πρωτο φιλι?...;)

μηπως καναμε μια τρελα??? ...:hmm:

ο γαμος???.....:)

και τι δαχτυλιδι???....;)

το γλεντι???....:D

η επομενη μερα??....

τα καυγαδακια?....

και οι καλες στιγμες???....:D

τελικα το ζευγαρι?...:up:

και μη ξεχνατε τον πιουμιου ε κριμα το γατακι ταλαιπωρειται

:up::up::D:D:D:):):):):):):):D

Καλημερα Πλησιαζουν τα Χριστουγεννα ακομα πιο πολυ

Παιδια σχολειο , γατος πλησιασε το δεντρο χθες και τραβαγε τα κλαδια ,τωρα προσπαθει να συνελθη απο την ηρωικη του πραξη
Ομορφη μερα σε ολους και ολες
Y.Γ Το μυνημα μου ηρθε πριν απο λιγο Καντε κλικ στις φωτο.

Καλημέρα!!! :P :P :P
Σήμερα μου φαίνονται όλα ωραία!;) :D :lol:
Θέλω να σας ακοινώσω ότι από χθες το απόγευμα είμαι επιτέλους η υπερήφανη κάτοχος ενός νέου τύπου διαβατηρίου και ναι, πρώτα ο Θεός!, την ερχόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου του σωτήριου έτους 2006 μ.Χ, αναχωρώ για Jeddah!!!!:up: :up: :up: :up: :up: :up:
Εν τέλει, υπάρχει Θεός! Τα κατάφερα έστω και μετά από 1,5 μήνα!Αλληλούια!!!
Κι όχι μόνο. Σήμερα έρχεται από Λονδίνο με τον αρραβωνιατικό της η φίλη μου που μας έχει καλέσει Σαουδική Αραβία για να φύγουμε όλοι μαζί από εδώ, και θα πάρει αυτή να πάει τα διαβατήρια μας στην πρεσβεία για τη βίζα οπότε γλυτώνω και το τρέξιμο και το άγχος.:)
Κοίταγα στο AccuWeather.com και τέτοια εποχή έχει 30 κελσίου εκεί, δηλ. καλοκαίρι οπότε θα γυρίσω μαύρη:cool: . Αν μ'αφήσουν να κυκλοφορώ με κοντομάνικα και δεν μου φορέσουν μπούρκα και φερετζέ... Ωχ! Πρέπει να το ρωτήσω αυτό, μην κουβαλήσω άσχετα ρούχα μαζί μου:hmm: :hmm: :hmm:
Σήμερα αγαπώ όλο τον κόσμο,:inlove: ακόμα και τον εργοδότη μου:inlove:, γι'αυτό θα σκιστώ να τελειώσω ότι εκκρεμότητες έχω στο γραφείο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο εκεί μιας και δεν σκοπεύω να πάρω ούτε κινητό μαζί ;)

Καλημέρα σε όλους! Χτες έτρεχα όλη μερα σε εφορίες κλπ για δουλειές του γραφείου. 8 ώρες στο δρόμο! Και εννοείται σήμερα μπήκα στο γραφείο και βρήκα μια στοίβα χαρτιά! :(
Επίσης ο καλός μου εχτές αποφάσισε ότι Χριστούγεννα χωρίς δέντρο δεν γίνονται και πήγε και αγόρασε! Αύριο θα στολίσουμε και ακούω στοιχήματα πόσες μέρες θα αντέξει...!!!
Καλή μέρα σε όλους και να θυμάστε... είναι Παρασκευή σήμερα!!! :)

anabou,με μια ψυχραιμη ματι ειχε ομως και την πλακα της η ιστορια:lol: διπλωματικη ποτε παρουσιαζεις?το μαθημα που σου εμεινες ιανουαριο το δινεις?
εγω ιταλικα ειχα να παω 2 εβδομαδες και αποσυντονιστηκα πληρως.ασε που η καθηγητρια μου ειπε μες στην καλη χαρα(δινοντας μου και τις 20 σελιδες ασκησεων που ειχα χασει) οτι δευτερα θα κανω μεσημεριατικα μονη μου ενα τριωρο αναπληρωση:blink: και περιμενε να χαρω κιολας:whistle:
κατα τ'αλλα σαπιζω στον υπνο αυτες τις μερες....αυριο θα τρεχω ομως στο λυκειο που πηγαινα για να οργανωσουμε με τους καθηγητες μου μια διημεριδα με θεμα τη βιολογια στη συχρονη κοινωνια.αλλο τρεξιμο απο'κει.

μιλησα και με μια κτηνιατρο σημερα(εδω και καιρο εχω ξεμεινα χωρις γιατρο).μου τη συνεστησε ενας φιλος μου και ευτυχως ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου(μου ειχε πει κι η Ασπασια για εναν πολυ καλο στο π.φαληρο,αλλα χωρις αυτοκινητο με δυσκολευουν λιγο οι μετακινησεις και πρεπει να αγγαρευω συνεχεια το φιλο μου).μετα την κατηγορηματικη αρνηση του πατερα μου να αφησω την Τσικι να ζευγαρωσει εστω μια φορα και να τρεχουν τα μικρα μες στο σπιτι(παει το προξενιο Νερινα:cry: )ψαχνω για στειρωση.90 ευρω μου ειπε,την παω 11 η ωρα το πρωι και την παιρνω το ιδιο βραδυ για να μεινει εκει να τσεκαρει αν ολα ειναι οκ.μου ειπε οτι ραμματα δε θα φαινονται γιατι θα κανει πλαστικη απο πανω(ετσι κανουν ολοι?)

μ'επιασε η πολυλογια μου παλι...:redface:

καληνυχτα σε ολα τα νυχτοπουλια!!!!

καληνυχτα σε ολα τα νυχτοπουλια!!
Όχι παιδιά δεν χτύπησε στο πλαίσιο. Οπουδήποτε αλλού χτυπούσε! Μετά από κάποιο σημείο κι εγώ στην πλάκα το έπαιρνα!
Το μάθημα το δίνω τον Γενάρη (αν όλα πάνε καλά και δεν γίνει καμμιά κατάληψη διαρκείας) και την διπλωματική την παρουσιάζω γύρω στο τέλος της εξεταστικής (τέλος φλεβάρη το υπολογίζω).
Στα ιταλικά γράφω τεστ την τρίτη και το πότε θα διαβασω παραμένει μυστήριο!

Καλημέρα σας όμορφες.:)
Χριστίνα τι να σου πω Χριστίνα, ακόμα να μαγειρέψεις, είσαι μια παντρεμένη πια!!!!! Μακάρι όλα να σου πάνε όπως τα περίμενες 10 χρόνια τώρα και να σου έρθουν και αυτά που δεν περίμενες, τα καλά εννοώ, διότι απο τη στιγμή που παντρευόμαστε, τι άλλο κακό να μας βρει......!:inlove:
Για Μάριελ: Και εγώ τώρα πως να το πω στον Μαντού; :cry: Καλή τύχη στη Τσίκυ.:inlove:
Για anabou: Άντε να διαβάζουμε λέω!!!!:rolleyes:
Για Γιασμίν: Άψογο.:)
Για Ασπασία: Τώρα αυτό εγώ πάω διακοπές στον ήλιο πως τα πετάς έτσι στο φόρουμ; Που να περάσεις........υπέροχα!!!!!!!!!:inlove:
Για Γιώτα: Ένα χάλι μαύρο οι παρέες σου. "Με λένε Αγιο Βασίλη και είμαι αλκοολικός".:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :mad: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Το ξερα οτι μετα τα τελευταια ουζα οτι ολο και περιεργα μυνηματα θα περνω!

Για Ασπασία: Τώρα αυτό εγώ πάω διακοπές στον ήλιο πως τα πετάς έτσι στο φόρουμ; Που να περάσεις........υπέροχα!!!!!!!!!:inlove:

Άσε Νερίνα. Ακυρο το μαύρισμα! :( :( :(
Μόλις μου είπαν πως αν και Ευρωπαία πρέπει να συμβαδίζω με τα έθιμά τους και πρέπει να κυκλοφορώ με μαύρο φόρεμα, σαν καφτάνι, πάνω από τα ρούχα, το οποίο να με καλύπτει ολόκληρη. Επίσης, ίσως χρειαστεί να φοράω μαντήλι στο κεφάλι! Ένα χάλι θα βγουν οι φωτογραφίες!!!! Μ'αρέσει που σκεφτόμουν τι ρούχα να πάρω μαζί. Και τις μπυζάμες μου να φοράω από κάτω δεν θα το καταλάβει κανείς....:hmm:

Καλημέρα σας..
Δεν νομίζω πάντως να είναι τόσο αυστηρά Ασπασία....

Καλημερα! Εγω ημουν εξω σημερα δια εξωτερικες εργασιες. Περασα και απο την οδο Αθηνας οπου βρισκονται δυο pet shop και τα ειδα φουλ στα ζωακια (λογω Χριστουγεννων φυσικα). Λοιπον γατακια κυριως Περσικα και κεραμιδογατακια σε αθλιες συνθηκες! Πιο πολυ λυπηθηκα τα κουταβια τα οποια φαινονταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑ....:(
Εαν ειχα λεφτα θα τα αγοραζα ολα!

Και τωρα κατι ευχαριστο: Αποφασισαμε στη γενικη συνελευση της πολυκατοικιας μας (ειμαι και διαχειριστρια;) ) να ταϊζουμε τις αδεσποτες γατες από κοινού στην αυλη μας!
Ειμαστε 4 διαμερισματα γατοφιλων εναντιον 3. Νικησαμε!

Καλημέρα σας..
Δεν νομίζω πάντως να είναι τόσο αυστηρά Ασπασία....

Μου το είπε ένας φίλος μου που είχε πάει πέρυσι. Μακάρι να κάνει λάθος... Έτσι κι αλλιώς σήμερα έρχεται η φιλενάδα μου και θα μάθω περισσότερα. Ας καταφέρω να κάνω αυτό το ταξίδι κι ας με βάλουν να φορέσω και φερετζέ!!!:P :P :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back