anabou,με μια ψυχραιμη ματι ειχε ομως και την πλακα της η ιστορια

διπλωματικη ποτε παρουσιαζεις?το μαθημα που σου εμεινες ιανουαριο το δινεις?
εγω ιταλικα ειχα να παω 2 εβδομαδες και αποσυντονιστηκα πληρως.ασε που η καθηγητρια μου ειπε μες στην καλη χαρα(δινοντας μου και τις 20 σελιδες ασκησεων που ειχα χασει) οτι δευτερα θα κανω μεσημεριατικα μονη μου ενα τριωρο αναπληρωση

και περιμενε να χαρω κιολας
κατα τ'αλλα σαπιζω στον υπνο αυτες τις μερες....αυριο θα τρεχω ομως στο λυκειο που πηγαινα για να οργανωσουμε με τους καθηγητες μου μια διημεριδα με θεμα τη βιολογια στη συχρονη κοινωνια.αλλο τρεξιμο απο'κει.
μιλησα και με μια κτηνιατρο σημερα(εδω και καιρο εχω ξεμεινα χωρις γιατρο).μου τη συνεστησε ενας φιλος μου και ευτυχως ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου(μου ειχε πει κι η Ασπασια για εναν πολυ καλο στο π.φαληρο,αλλα χωρις αυτοκινητο με δυσκολευουν λιγο οι μετακινησεις και πρεπει να αγγαρευω συνεχεια το φιλο μου).μετα την κατηγορηματικη αρνηση του πατερα μου να αφησω την Τσικι να ζευγαρωσει εστω μια φορα και να τρεχουν τα μικρα μες στο σπιτι(παει το προξενιο Νερινα:cry: )ψαχνω για στειρωση.90 ευρω μου ειπε,την παω 11 η ωρα το πρωι και την παιρνω το ιδιο βραδυ για να μεινει εκει να τσεκαρει αν ολα ειναι οκ.μου ειπε οτι ραμματα δε θα φαινονται γιατι θα κανει πλαστικη απο πανω(ετσι κανουν ολοι?)
μ'επιασε η πολυλογια μου παλι...
καληνυχτα σε ολα τα νυχτοπουλια!!!!
καληνυχτα σε ολα τα νυχτοπουλια!!