Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω πάντως και εγώ απορία πόσα σου βγήκαν...
Κατά τα άλλα καλή εβδομάδα να έχουμε και άντε να δούμε τι μας περιμένει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πειράζει που εγώ αντι για κουραμπιέδες-μελομακάρονα-δίπλες, προτίμησα να φτιάξω ένα ωραιότατο σοκολατένιο μωσαϊκό;
H αλήθεια είναι ότι έχω την καβάτζα μου από μαμά και πεθερά, οι οποίες έχουν αρχίσει ήδη να μου στέλνουν τα πατροπαράδοτα γλυκίσματα.
Aλλά τί να σου κάνει ένα μελομακάρονο μπροστά στη σοκολάτα;
Δεν υπάρχει σύγκριση...
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ελπίζω αυριο! Και δεν εχω καβάντζα από πουθενά
. Πάλι το απεναντι ζαχαροπλαστείο θα τιμήσουμε..... Καλησπέρα σε ολους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γυναίκες γειά. Μελομακάρονα καλά, άντρας λέει πολύ καλά, εγώ δε δοκίμασα γιατί δεν μου αρέσουν και όταν κάτι δεν μου αρέσει δεν το δοκιμάζω που να πεθάνω απο τη πείνα. Πήραμε βαθμούς, Νερίνα του αρίστου το καμάρι μου, Νάσια δεν πήρε βαθμούς αλλά απο ότι μου είπε η δασκάλα θα διαπρέψει στο χώρο του θεάματος, όπου μην ανησυχώ εάν θα μαθαίνει τα λόγια υπάρχει υποβολέας, αλλά και αυτό καμάρι μου. Η μέρα ήταν εξουθενωτική και ακόμα δεν μοιάζει να πολυβελτιώνεται η κατάσταση. Πάνω που νόμιζα ότι τη σκαπούλαρα μοιάζει να μην χαλαρώνω τώρα κοντά, αλλά διατηρώ τη ψυχραιμία μου, αρκεί να θυμηθώ που την έβαλα.
Αμελί η δόση ήταν για 80-100, εγώ έβγαλα 78 γιατί τα μισά τα έφτιαξαν τα παιδιά και θυμίζουν λίγο παντόφλα. Δηλαδή δικό του ταψί 16, δικό μου ταψί 32.
Ισμήνη φωτό του Βαλεντίνου;
Χριστίνα παντρεύτηκες, τα υλικά και ξεκίνα τα γλυκά, άσε που σε λίγο σε βλέπω να αγοράζεις δέντρο προκάτ. Χαρά μου, στα σοβαρά τώρα, φύγε διακοπές το χρειάζεσαι.
Γιώτα βγες απο τη σπηλιά με τις ζέστες οι αρκούδες είναι ακόμα ξύπνιες.
Οδυσσέα καλώς μα ξανάρθες!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Γατος κοιμαται Εγω λεω να κατεβω στην αγορα για κατι ψιλοδωρακια
Τα παιδια σχολειο τα δικα τους δωρα μας στοιχισαν τον μισο προυπολογισμο Ο αι Βασιλης ηθελε γερη εγγυηση
Γατος θα παρει και αυτος Συζυγος και γω δεν θα παρουμε .
Νερινα τα βρηκα με τις αρκουδες και εχουν μια γουνα!! Ψηφιζω σπηλια και παλι Εδω λιαζομαστε!
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Και σαν να μην έφτανε αυτό η Κιρα έχει ενθουσιαστεί με τη βροχή και είμαστε συνέχεια στο μπαλκόνι(κουκουλωμένη με δύο κουβέρτες, σκούφο και γάντια.Οι γείτονες θα με περάσουν για τρελή αλλά πως να της χαλάσω χατήρι)
Αχ τι τραβάω άρρωστος άνθρωπος!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Χτες βρηκαμε αλλο ενα αδεσποτο στη δουλεια (κεντρο περιθαλψης θα γινουμε!) Σκυλιτσα αυτη τη φορα. Η καημενη ηταν κατατρομαγμενη, αδυνατισμενη...ΠοΙος ξερει ποιος την παρατησε
. Φορουσε ενα κοκκινο περιλαιμιο. Πηραμε τηλεφωνο στο Δημο Αθηναιων και ηρθαν και την πηραν. Φανηκαν πολυ καλοι μαζι της και μας ειπαν οτι θα εμβολιαστει και θα την κρατησουν στο Μαρκοπουλο μεχρι να βρεθει σπιτι. ΜΑΚΑΡΙ!Νερινα θα βαλω φωτο του Βαλεντινο και αλλες ωραιες οταν τελειωσει το φιλμ. (ειμαι στις 26 τωρα και εχω αλλες 10).
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα σας μολις ξυπνησαμε
παω να ετοιμασω καφε βαξω και φαγακι για το γατουι μου και ο κυριος αφου εφαγε και παιξαμε θεωρησε σωστο να πιει νερο απο το χριστουγεννιατικο δεντρο
μου ανεβασε την πιεση πρωι πρωι ευτυχως που δεν εβαλα φαρμακο μεσαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άντρας δουλειά, εγώ μην τον είδατε τον Παναγή το λεβέντη τον καραμπουζουκλή, Νερίνα απλά βήχει, Νάσια απλά βήχει, πυρετό και τραχολαρυγγίτιδα, διότι εμείς είμαστε σαν την φαρίνα Γιώτης, όχι ότι κι ότι, άσχετο όταν βρω καιρό θα σας γράψω συνταγή για κουραμπιέδες. Βέβαια έτσι όπως είμαι για γύρω στο Πάσχα το κόβω, αλλά αρκεί η πρόθεση.

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

ilovemax
Νεοφερμένο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώς την την Lactoula!!!!Γεια σας! Γεια σας! Μολις ηρθα απο Πατρα για τις διακοπες μου και μπηκα να δω τι γινεται... Χαμος απο νεα μηνυματα!!!![]()

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
ΝΕΡΙΝΑ: Στο χωριό του πατέρα μου στην πελοπόννησο οι κουραμπιέδες είναι όλο το χρόνο επίκαιροι. Αποτελούν παραδοσιακό γλύκισμα για τρατάρισμα μαζί με τις δίπλες, τα λοιπά γλυκά του κουταλιού και τα λουκούμια. Οπότε όποτε κι αν ευκαιρήσεις...
χριστινα
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πως σας φαινεται?? ειναι υπο φτιαξιμο εννοειται μιας και το σκαρωσα ψες αργα, Μισελ θα μας πεις για τη διαφημιση ??https://www.geocities.com/maziboroume/index.htm
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω παλι ονειρευομαι αυτο!! ανιατη περιπτωση ειμαι το ξερω.
Να και μια εικονα της Αριστοτελους με βροχουλα
yiasmin Ωραια γραφικα αλλα οταν μπαινεις δεν βγαζει κατι αλλο Ακομα θελει κι αλλο? Η απλα δεν βγαζει?
Κοριτσια ψυχραιμια καντε οτι προλαβετε και οτι δεν προλαβετε αφηστε το στην ακρη Ολα μια ιδεα ειναι Σκοπος ειναι να περασετε καλα με οικογενεια,φιλους, παρεα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool