Λόγοι αρχής επιβάλλουν να πω γειά πια στη μέλλουσα μάνα. Εάν ήξερα ότι θα μπεις δεν θα ανέφερα μελομακάρονα. Ελπίζω ο μπόμπιρας να είναι καλά και να φέρεται καλά στη μαμά του.
Γυναίκες γειά. Μελομακάρονα καλά, άντρας λέει πολύ καλά, εγώ δε δοκίμασα γιατί δεν μου αρέσουν και όταν κάτι δεν μου αρέσει δεν το δοκιμάζω που να πεθάνω απο τη πείνα. Πήραμε βαθμούς, Νερίνα του αρίστου το καμάρι μου, Νάσια δεν πήρε βαθμούς αλλά απο ότι μου είπε η δασκάλα θα διαπρέψει στο χώρο του θεάματος, όπου μην ανησυχώ εάν θα μαθαίνει τα λόγια υπάρχει υποβολέας, αλλά και αυτό καμάρι μου. Η μέρα ήταν εξουθενωτική και ακόμα δεν μοιάζει να πολυβελτιώνεται η κατάσταση. Πάνω που νόμιζα ότι τη σκαπούλαρα μοιάζει να μην χαλαρώνω τώρα κοντά, αλλά διατηρώ τη ψυχραιμία μου, αρκεί να θυμηθώ που την έβαλα.
Αμελί η δόση ήταν για 80-100, εγώ έβγαλα 78 γιατί τα μισά τα έφτιαξαν τα παιδιά και θυμίζουν λίγο παντόφλα. Δηλαδή δικό του ταψί 16, δικό μου ταψί 32.
Ισμήνη φωτό του Βαλεντίνου;
Χριστίνα παντρεύτηκες, τα υλικά και ξεκίνα τα γλυκά, άσε που σε λίγο σε βλέπω να αγοράζεις δέντρο προκάτ. Χαρά μου, στα σοβαρά τώρα, φύγε διακοπές το χρειάζεσαι.
Γιώτα βγες απο τη σπηλιά με τις ζέστες οι αρκούδες είναι ακόμα ξύπνιες.
Οδυσσέα καλώς μα ξανάρθες!