Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα . Νιαου σιγουρα θα βρεις παιδια ευαισθητοποιημενα οπως εσυ. Λιγα παιδια στην ηλικια σου εχουν το σθενος και την ορμη να ασχοληθουν με κατι περα απο ηθοποιους τραγουδιστες και μοδες και αυτο σε τιμαει.Προσπαθησε χωρις να εισαι επιθετικη απεναντι τους να δειξης αυτο που εχεις μεσα σου να τους ευαισθητοποιησης και πιστευω οτι θα βρης ατομα που θα καταλαβουν.Μην περιμενης να καταλαβουν ολοι οταν οι περισοτεροι εχουν το μυαλο τους στην τηλεοραση και τι θα φορεσουν για να δειχνουν ομορφες Ωστοσο σιγουρα καποιοι θα υπαρχουν που λιγο η πολυ θα καταλαβουν

Ναι ηδη γνωρισα μια κοπελα στην τριτη γυμνασιου που ειναι πολυ καλη και εχει κι εκεινη τεραστια αγαπη για τα ζωα. Ειναι η μονη που μου δινει τη δυναμη να συνεχισω κι επισης να καταλαβω οτι υπαρχουν και ατομα καλα και διαφορετικα που κοιτανε περα απο τη μοδα και το μολυβι για τα ματια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και θα βρεις κι αλλες. Δεν θα πεισης καποιον μαλωνοντας οταν δεν ξερει καν τι ειναι αυτο που λες αφου τα μυαλα ειναι αλλου. Σιγα σιγα και με τροπο θα δειξης και θα καταλαβουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και θα βρεις κι αλλες. Δεν θα πεισης καποιον μαλωνοντας οταν δεν ξερει καν τι ειναι αυτο που λες αφου τα μυαλα ειναι αλλου. Σιγα σιγα και με τροπο θα δειξης και θα καταλαβουν

Το ελπιζω γιωτα μου, το ελπιζω...:) :/:

Να σαι σιγουρη εδω εχεις καταπληξει εμας και σε χαιρομαστε!

Γιατι δηλαδη πιστευεις οτι τα ζωα ειναι πιο εξυπνα και σημαντικα απο τους ανθρωπους; Φοβασαι να αντιμετωπισεις τη σκληρη πραγματικοτητα.
Τα ζώα είναι τουλάχιστον το ίδιο σημαντικά κ όσο για έξυπνα… Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρήσει κανείς έξυπνο το ζώο που καταστρέφει μανιωδώς το φυσικό του περιβάλλον κ τον πλανήτη όπου ζει, στην απληστία του για περισσότερα άχρηστα υλικά αγαθά, τι λέτε κι εσείς; Μάλλον η κολλητή σου δεν έχει αντιληφθεί ακόμα την σκληρή πραγματικότητα.
Νιάου, να μην απογοητεύεσαι καθόλου, για μένα κ για πολλούς φαντάζομαι εδώ μέσα αποτελείς ελπιδοφόρο, φωτεινό παράδειγμα. Κ πραγματικά συγκινούμε όταν βλέπω ότι στη σημερινή επιδερμική κοινωνία του ίματζ κ του καταναλωτισμού υπάρχουν νεαρά άτομα με τέτοιες ευαισθησίες. :up: Αν οι περισσότεροι δεν σε καταλαβαίνουν, το πρόβλημα είναι δικό τους, κ όχι δικό σου. Εσύ συνέχισε ακάθεκτη την πορεία σου κ υποστήριξε αυτά που πιστεύεις, όσο να ‘ναι όλο κ κάποιον μπορεί να συμπαρασύρεις κ να ευαισθητοποιήσεις με την ορμή σου ;)

:) Αχ παιδια ευτυχως που εγω εχω εσας και με στηριζετε... Τι εκανα τοσο καιρο χωρις εσας αραγε...Ειστε ολοι τοσο καλοι...:) :cry: :cry:

Νιαου, τι να σου πω?
Εισαι πολυ πιστη στις αποψεις σου και υποστηριζεις παντου την αγαπη σου για τα ζωα!Μπραβο σου για αυτο.:)
Και οι δικοι μου φιλοι-πρωην συμμαθητες δεν ειναι και πολυ φιλοζωοι.Εχω ακουσει απειρες φορες τη φραση "τι τη θες την κ***γατα, πετατην απο το μπαλκονι", και εχω τσακωθει μαζι τους. Για μενα οποιος δεν αγαπαει, η τουλαχιστον οποιος δεν ανεχεται τα ζωα ή την γατα μου, ας μην ειναι φιλος μου, δεν τον χρειαζομαι. Τους φιλους τους διαλεγουμε(και μας διαλεγουν και εκεινοι)για αυτο που ειμαστε και οχι για το πως θα ηθελαν εκεινοι να ειμαστε...
Γι αυτο ασε εκεινουν που λενε να λενε, και εσυ κρατα αυτα που θες για εσενα και κανεναν αλλο.:)

Σας ευχαριστω παιδια, μου φτιαξατε τη μερα:) :cry: :cry: :)

Ελα μωρε μη στεναχωριεσαι εσυ που μαζεψες ενα σεβαστο ποσο για τα αδεσποτακια.Πιο αλλο παιδι στη ταξη σου θα τα καταφερνε τοσο καλα?:) Και εγω ειχα δουλεψει το καλοκαιρι για λιγο να βγαλω τα εξοδα του ντινου και για τη στηρωση του μιας που με φοιτιτρια δεν εχω και πολλα.Ποιος θα πηγαινε για δουλεια μονο για να θρεψει το γατο του.:D

Τα ζώα είναι τουλάχιστον το ίδιο σημαντικά κ όσο για έξυπνα… Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρήσει κανείς έξυπνο το ζώο που καταστρέφει μανιωδώς το φυσικό του περιβάλλον κ τον πλανήτη όπου ζει, στην απληστία του για περισσότερα άχρηστα υλικά αγαθά, τι λέτε κι εσείς;
Το ανθρώπινο είδος είναι τεχνολογικά ανώτερο, κι αυτό το έχει κάνει να καβαλήσει καλάμι. (Το θέμα της Νερινας το έχουμε αλλάξει τελείως θα το δει και δεν θα το γνωρίζει)

Όταν μιλάμε για πόνο ζώων γιατί συζητάμε για ανωτερότητα και κατωτερότητα; Γιατί θέτουμε τέτοιο κριτήριο; Δεν πονάει ένας κατώτερος; Πονάει. Από πού προκύπτει ότι δεν πειράζει να πονάει γιατί είναι ζώο; Γιατί όταν μιλάμε για πόνο ζώων πρέπει να προσπαθούμε να πείσουμε ότι δεν είναι κατώτερα κι ασήμαντα;

κ εγω δουλευω κ ολα μου τα λεφτα τα χαλαω στα τερατα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!
Γιατι δηλαδη πιστευεις οτι τα ζωα ειναι πιο εξυπνα και σημαντικα απο τους ανθρωπους; Φοβασαι να αντιμετωπισεις τη σκληρη πραγματικοτητα

Καλος ανθρωπος για μενα ειναι αυτος που βοηθαει τους ανυπερασπιστους, και τι πιο ανυπερασπιστο απο τα ζωακια. Νιαου μην σε νοιαζει τιποτα, και εγω οταν ημουνα γυμνασιο τα ιδια ακουγα γιατι οπου εβλεπα αδεσποτο το πηγαινα στο γιατρο και εψαχνα να του βρω σπιτι. Αφου περπατουσα στο δρομο και ειχα σκυλια γατια να με ακολουθουν. Για πολλα χρονια αφηνανε στον κηπο μας κουταβια και γατακια γιατι ξερανε πως κατι θα κανουμε γιαυτα. Εξαλλου αν εσυ νιωθεις καλα, οι αλλοι να πανε να κανουν μπανιο να μην το πω πιο ασχημα:P :D

Καλημερα σας...
Βαρεθηκα να παω στη σχολη σημερα, νυσταζα κιολας, και την κοπανησα....:redface:
Ηρθε και η θεια μου με τον αντρα της χθες απο την εκδρομη τους στην Ξανθη-Κομοτινη, και γυρνοντας με το αυτοκινητο, περασαν απο την Θεσσαλονικη και μας εφεραν τριγωνα πανοραματος, τα οποια εξαφανιστηκαν μεσα σε ενα βραδυ!
Ποιος τα εφαγε αραγε?:redface:

καλησπερα τωρα πια. Τ ι μου κανετε?
Εμεις εκει που ολα ηταν καλα τωρα στις 6 τσιμπησε τον Περση μια μελισσα στο χειλος και στη γλωσα . Πηραμε τον οματιων μας και τον Περση και κατευθειαν στον γιατρο.Γυρισαμε τωρα αφου εγιναν τα σχετικα και αφου τον λυπηθηκα τον καημενο πολυ μεχρι να του βγαλη το κεντρι..Φυγαμε με τηνν συσταση εκτος απο κινεζους να αποφευγη και τις μελισσες.
Μα που βρεθηκε η ατιμη και μεσα στο σπιτι δεν μπορω να καταλαβω Ουφ! Τελος καλο ολα καλα.!

Περαστικά του του κακομοίρη!

Περαστικα του του Περση μας!:) :/:

Ευχαριστουμε.Ευτυχως που τον ειδε η μικρη μου την ωρα που προσπαθουσε να την φαη και μετα τιναζοτανε γιατι τον τσιμπησε αλλιως δεν θα ξεραμε τι επαθε

Αχου μωρε τι επαθε ο περσακος :) περαστικουλια!!!

Η μαμά μου είναι κρεββατωμένη εδώ και 3 μέρες με ίωση που θερίζει πολύ κόσμο εδώ στο εξωτικό Τσαμπικιστάν. Τις πρωινές ώρες εκτελώ χρέη νοσοκόμας ενώ τα απογεύματα αναλαμβάνει χρέη ο μπαμπάς. Η γιατρός της είπε να μην ξεμυτίσει από το σπίτι μέχρι τη δευτέρα (τουλάχιστον) γιατί είναι επίφοβο να της γυρίσει σε πνευμονία. Εγω και ο μπαμπάς πάντως ευχόμαστε αφενός να γίνει καλά η μαμά αφετέρου να μην κονομήσουμε την ίωση κι εμείς! Περαστικά και σε όλους τους άλλους κρεββατωμένους!

Κυριακή πρωί επιστρέφουμε στην βάση μας, ευτυχώς θα έρθει να μας μαζέψει η θεία μου από το αεροδρόμιο οπότε ελπίζω να μην έχουμε τα παρατράγουδα της καλοκαιρινής επιστροφής (ο Σάκης κατουρήθηκε και έπρεπε να τον κάνω μπάνιο).

Κοίτα να δεις σουξέ η σχολή κι εγώ δεν το ξερα. Η αλήθεια είναι ότι από επίπεδο κανείς δεν την αμφισβητεί. Το βασικό της πρόβλημα είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα που δεν υπάρχουν. Να φανταστείτε ότι όταν κι αν πάρω πτυχίο ΑΣΕΠ δεν μπορώ να δώσω. Το υπουργείο παιδείας δεν με θεωρεί άξια ούτε καθηγήτρια να γίνω! Τέσπα, η διπλωματική θεού θέλοντος και σχολής επιτρέπουσας θα παραδοθεί μετά την εξεταστική. Το μάθημα που χρωστάω θα δοθεί όταν με το καλό γίνει η εν λόγω εξεταστική, η τύχη της οποίας αγνοείται προς το παρόν λόγω των καταλήψεων.

Περαστικά στον Πέρση Γιώτα.

Νιάου δεν διαφωνώ στο ότι καλό είναι να μην είμαστε εντελώς απόλυτοι αλλά θα δείς ότι θα βρεις κόσμο που θα σε καταλαβαίνει και θα έχει παρόμοιες ανησυχίες με σένα. Το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας σου έχουν άλλου τύπου ανησυχίες και δεν ενδιαφέρονται για πιο σοβαρά θέματα.

Πού είναι η Νερίνα οέο;

Sorry για το μεγάλο μήνυμα, με έπιασε κρίση λογοδιάρροιας!

αχ βρε Γιωτα τι παθατε...παλι καλα που ειδατε τι τον τσιμπησε,περαστικα στον Περσακο:inlove:
περαστικα στη μαμα σου Αναστασια!να γινει γρηγορα καλα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back