mimikaki
Διάσημο μέλος
τωρα ξεμπερδεψα... Ασπα περαστικα! αντε και την επομενη φορα με καλυτερο καιρο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κατσατε μεχρι αργα κοριτσια?μπορουμε παντως να το κανονιζουμε πιο συχνα κι οχι μια φορα στο τοσο.ειστε φυσικα και σπιτι μου ευπροσδεκτες οποτε θελετε για να γνωρισετε απο κοντα και τη μικρη μου
Ασπασια μου περαστικα σου!!ηταν και πολυ ασχημος ο καιρος σημερα...ταλαιπωρια που πρεπει να πας αυριο δουλεια...

ladycat
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Να ξανασυναντηθούμε σύντομα !

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
οι πιο καλες ειναι αυτες
στην πρωτη καθιστες απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι aiorasky,aspasiapef,sardela και ορθιες απο αριστερα στα δεξια mimikaki,chrisidor.
στη δευτερη στην αριστερη μερια: mimikaki,aspasiapef,sardela,chrisidor και δεξια Mariel,ladycat,Κατερινα(δυστυχως η Κατερινα κι η Φροσω δε φαινονται πολυ καλα εδω).
Συνημμένα
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασια περαστικα Αυτο με το ρακομελο αν μη τι αλλο θα σου φτιαξη την διαθεση.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
κι εμενα δε βγηκαν πολυ καλες οι φωτογραφιες,βγηκαν και σκουρες...![]()
οι πιο καλες ειναι αυτες
στην πρωτη καθιστες απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι aiorasky,aspasiapef,sardela και ορθιες απο αριστερα στα δεξια mimikaki,chrisidor.
στη δευτερη στην αριστερη μερια: mimikaki,aspasiapef,sardela,chrisidor και δεξια Mariel,ladycat,Κατερινα(δυστυχως η Κατερινα κι η Φροσω δε φαινονται πολυ καλα εδω).
καλημερα σας,βλεπω ειχε επιτυχια η συναντηση,η βροχη και το κρυο,δεν σας πτοησαν!!
φλας ειχες βαλει mariel?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος αραχτός, σπίτι μετά το Σαββατοκύριακο η χαρά της νοικοκυράς, εάν ξέρετε καμία φέρτε την, γιατί εγώ πολλά είμαι, νοικοκυρά δε μπόρεσα να γίνω, αλλά έλεος, τι άλλο εκτός απο γυναίκα, ξανθιά με καμπύλες, γκριζογαλαζοπράσινα μάτια και θεωρητικιά του κράτους να είμαι;
Και έχω και αυτό της αυτογνωσίας.
Ξεκινάμε
Gemini όλα καλά;
Κορίτσια χαίρομαι που περάσατε καλά.
Ασπασία το ρακόμελο είναι μια καλή επιλογή, αλλά με μέτρο, μη σε δω μετά με το Χιόνη αγκαλιά σε άσματα του στυλ "Όλο ούζο, ούζο το βαρέθηκα....". Φιλιά.
Πρόταση: είστε να κόψουμε βασιλόπιττα μέσω ίντερνετ; Για σκεφθείτε το.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ ωραια περασατε απ οτι ειδα κριμα να μην ειμαι κατω αν και με τιραναει ακομα λιγο η γαστρεντεριτιδα μου δεν εχω ωρεξη για φαει.Αλλα αυτη η βασιλοπιτα και κιριως τα κερασακια ευχαριστως θα ετρωγα ενα.(που ωραια την εκανες νιαου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες ήταν πολύ όμορφα, ξαναβρεθήκαμε όσες γνωριζόμασταν και γνωρίσαμε και καινούργιες κοπέλες! Νομίζω ότι πρέπει να το οργανώνουμε πιο συχνά!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ δηλαδή γιατί με τις άλλες μαλλον έχεις γνωριστεί. Καλά περάσαμε αν εξαιρέσεις το ψωφόκρυο και την βροχή! Α! Και τον πυρετό μου...

, στην σχολη δεν εχουμε μαθημα(οχι λογω καταληψης, λογω καθηγητη) και ετσι σημερα παρακοιμηθηκα!Και εγω περασα πολυ ωραια χθες(ολγα, κριμα που δεν ηρθες, αλλα δεν πειραζει
).Νιαου γιατι ειναι τοσο μικρες οι φωτογραφιες?
Καλα, τοσες φωτογραφιες βγαλαμε, μονο αυτες ειναι?
Φροσω δεν εχεις και εσυ?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool