Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κοριτσια και εγω περασα ωραια σημερα αν και δεν μου εφτασε ηθελα πιο πολυ χρονο να σας δω! να το ξανακανονισουμε... αφηστε που τελικα δεν πηγα και στην aiorasky γιατι επρεπε να γυρισω σπιτι για κατι επειγον!!!:( τωρα ξεμπερδεψα... Ασπα περαστικα! αντε και την επομενη φορα με καλυτερο καιρο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ ναι αντε αντε να παμε κ πιο νωρις να γνωρισουμε κ τον παπουλι γιατι στενοχωρηθηκα σημερα που δεν τον ειδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι να παμε μερα να το ευχαριστιθουμε!!!!:D

κι εγω μολις γυρισα απο την ξαδερφη μου.στεναχωρηθηκα παρα πολυ που ετυχε σημερα το τραπεζι,και μας ειδοποιησε μολις προχτες(μετακομισαν σε καινουργιο σπιτι πριν 3 βδομαδες και σημερα ειχαν τραπεζι σε ολυος του κοντινους συγγενεις για τα καλοριζικα).προτιμησα οωμς να ερθω εστω και για μια ωρα,παρα να μην ερθω καθολου:P
κατσατε μεχρι αργα κοριτσια?μπορουμε παντως να το κανονιζουμε πιο συχνα κι οχι μια φορα στο τοσο.ειστε φυσικα και σπιτι μου ευπροσδεκτες οποτε θελετε για να γνωρισετε απο κοντα και τη μικρη μου:inlove:

Ασπασια μου περαστικα σου!!ηταν και πολυ ασχημος ο καιρος σημερα...ταλαιπωρια που πρεπει να πας αυριο δουλεια...:/:

μπηκαν η φωτογραφιες απο την συναντηση καλε αντε να της δειτε

Γαμώτο, λίγο κουνημένες βγήκαν!:(
Να ξανασυναντηθούμε σύντομα !:)

Ααα τι όμορφη αποκριάτικη βασιλόπιταααα
:):):):):P:P:P

Ladycat, μου αρέσει που έβαλες μια με τη βασιλόπιτα που φαίνομαι και εγώ δίπλα και είμαι σαν χαπακωμένη!:lol:

κι εμενα δε βγηκαν πολυ καλες οι φωτογραφιες,βγηκαν και σκουρες...:(

οι πιο καλες ειναι αυτες

στην πρωτη καθιστες απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι aiorasky,aspasiapef,sardela και ορθιες απο αριστερα στα δεξια mimikaki,chrisidor.

στη δευτερη στην αριστερη μερια: mimikaki,aspasiapef,sardela,chrisidor και δεξια Mariel,ladycat,Κατερινα(δυστυχως η Κατερινα κι η Φροσω δε φαινονται πολυ καλα εδω).

Συνημμένα

• meeting2.JPG
    meeting2.JPG
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • meeting1.jpg
    meeting1.jpg
    273,1 KB · Εμφανίσεις: 31
Καλημερα σας. Βλεπω περασατε ομορφα μπραβο.Με βροχη και χιονι το Mycat δεν το βαζει κατω. Και η βασιλοπιτα ολα τα λεφτα.
Ασπασια περαστικα Αυτο με το ρακομελο αν μη τι αλλο θα σου φτιαξη την διαθεση.

κι εμενα δε βγηκαν πολυ καλες οι φωτογραφιες,βγηκαν και σκουρες...:(

οι πιο καλες ειναι αυτες

στην πρωτη καθιστες απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι aiorasky,aspasiapef,sardela και ορθιες απο αριστερα στα δεξια mimikaki,chrisidor.

στη δευτερη στην αριστερη μερια: mimikaki,aspasiapef,sardela,chrisidor και δεξια Mariel,ladycat,Κατερινα(δυστυχως η Κατερινα κι η Φροσω δε φαινονται πολυ καλα εδω).

καλημερα σας,βλεπω ειχε επιτυχια η συναντηση,η βροχη και το κρυο,δεν σας πτοησαν!!:) φλας ειχες βαλει mariel?

Καλημέρα. Κάνει κρύο, δε ρίχνει χιόνι και η μύτη μου παγώνει, καθότι μόνο στο μπαλκόνι καπνίζουμε στο σπίτι. Απο τότε δε που πήραμε το γάτο σκεφτόμαστε να το κόψουμε και στο μπαλκόνι και να ανέβουμε στα κεραμίδια, ανάποδο δεν είναι αυτό, γάτος σπίτι, εμείς κεραμίδια. Τέλος πάντων τι ίσιο έχουμε κάνει που θα κάνουμε αυτό;
Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος αραχτός, σπίτι μετά το Σαββατοκύριακο η χαρά της νοικοκυράς, εάν ξέρετε καμία φέρτε την, γιατί εγώ πολλά είμαι, νοικοκυρά δε μπόρεσα να γίνω, αλλά έλεος, τι άλλο εκτός απο γυναίκα, ξανθιά με καμπύλες, γκριζογαλαζοπράσινα μάτια και θεωρητικιά του κράτους να είμαι;
Και έχω και αυτό της αυτογνωσίας.:rolleyes: :rolleyes:
Ξεκινάμε
Gemini όλα καλά;:inlove:
Κορίτσια χαίρομαι που περάσατε καλά.:inlove:
Ασπασία το ρακόμελο είναι μια καλή επιλογή, αλλά με μέτρο, μη σε δω μετά με το Χιόνη αγκαλιά σε άσματα του στυλ "Όλο ούζο, ούζο το βαρέθηκα....". Φιλιά.:inlove:
Πρόταση: είστε να κόψουμε βασιλόπιττα μέσω ίντερνετ; Για σκεφθείτε το.:rolleyes:

Καλημερα
Αχ ωραια περασατε απ οτι ειδα κριμα να μην ειμαι κατω αν και με τιραναει ακομα λιγο η γαστρεντεριτιδα μου δεν εχω ωρεξη για φαει.Αλλα αυτη η βασιλοπιτα και κιριως τα κερασακια ευχαριστως θα ετρωγα ενα.(που ωραια την εκανες νιαου:) )

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα!! Νυστάζω ως συνήθως!
Χτες ήταν πολύ όμορφα, ξαναβρεθήκαμε όσες γνωριζόμασταν και γνωρίσαμε και καινούργιες κοπέλες! Νομίζω ότι πρέπει να το οργανώνουμε πιο συχνά!

Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή.... Είμαι στο γραφείο με 38,2 ακατέβατα από χθες. Τώρα είδα την πρότασή σας για ρακόμελο. Το ίδιο μου είπε πριν από λίγο μια συνάδελφος που είναι από την Κρήτη. Θα το εφαρμόσω το άπόγευμα όταν γυρίσω σπίτι. Απ'το πρωί μου ξεκίνησε στραβά η μέρα κι ελπίζω να μηυ συνεχίσει έτσι. Έφυγα 7:50 από το σπίτι κι έφτασα στο γραφείο 9:40. Ούτε Πάτρα να πήγαινα!!! Η Λεωφ.Συγγρού ακινητοποιημένη από το ύψος του Ωνασείου και το λεωφορείο πήχτρα!!! Φτάνω στο γραφείο αργοπορημένη ενώ πιάνω δουλειά 8:30 κανονικά και έχουμε διακοπή ρεύματος.Όλα τα UPS βαράγαν σαν τρελλά.Έρχετε το ρεύμα με παίρνει το boss και μου λέει ότι είχε έρθει Σ/Κ και δούλευε κα είχε αφήσει στον εκτυπωτή του να τυπώνεται μια παρουσίαση που θα έπρεπε 10:00 να του την πάμε στο CARAVEL. Όπως καταλαβαίνετε, με την διακοπή η οποία προφανώς ήταν από χθες το βράδυ, είχε μπλοκάρει ο εκτυπωτής και είχε βγαλει από τις 50 σελίδες μόλις 10! Το τι αγώνα δρόμου έκανα για να τις τυπώσω, -είναι και slow motion τα μηχανήματά μας!-, και να το στείλω με ταξί με έναν συνάδελφο στο ξενοδοχείο που θα είχαν το ραντεβού δεν περιγράφεται!!! Και νιώθω τον πυρετό ν'ανεβαίνει, ν'ανεβαίνει, ν'ανεβαίνει....:( :/: :sick:

Περαστικούλια Ασπασία!!

Ευχαριστώ!Βικτώρια κρίμα που δεν ήρθες χθες να σε γνωρίσουμε! :) Εγώ δηλαδή γιατί με τις άλλες μαλλον έχεις γνωριστεί. Καλά περάσαμε αν εξαιρέσεις το ψωφόκρυο και την βροχή! Α! Και τον πυρετό μου...:( :( :(

aspasiapef , κι εγώ Κρήτη είμαι ( σπουδάζω Ρέθυμνο ) αλλά κατάγομαι και από Χανιά , τουτέστιν γνωρίζω πολύ καλά τα κρητικά ... γιατροσόφια , θα σου προτείνω κι εγώ κάτι . Βάλε κάποιον να σου κάνει μασάζ με ρακή στην πλάτη . Εντάξει δε θα μυρίζεις και ... λεβάντα μετά αλλά θα σε ανακουφίσει . Το ρακόμελο , αν θες τη γνώμη μου με θυμαρίσιο μέλι , κανέλα και ελάχιστο βασιλικό , σπιτικό εννοείται ( μην πας νοσοκομείο από μπόμπες ) . Είναι πολύ νόστιμο . Μια φιλική συμβουλή ... :P

Καλημερα σας:), στην σχολη δεν εχουμε μαθημα(οχι λογω καταληψης, λογω καθηγητη) και ετσι σημερα παρακοιμηθηκα!
Και εγω περασα πολυ ωραια χθες(ολγα, κριμα που δεν ηρθες, αλλα δεν πειραζει;) ).
Νιαου γιατι ειναι τοσο μικρες οι φωτογραφιες?:confused:
Καλα, τοσες φωτογραφιες βγαλαμε, μονο αυτες ειναι?:confused:
Φροσω δεν εχεις και εσυ?

Ασπασία από όσο μου το έχουν περιγράψει είναι πολύ δυνατό, πρόσεξε μην πιεις κανένα ξεγυρισμένο σφηνάκι, μια μικρή γουλιά μόνο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back