Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:18 Η Mariel έγραψε: #2.341 15-02-07 15:18 Κατερινα που στην Ευβοια?κι εγω εκει θα παω! Βικτωρια,καλα να περασεις !!!!! θα παρω κι εγω το λαπτοπ,αν κι εκει η ταχυτητα ειναι για κλαμματα ελπιζω μονο να μην πειραξει την Τσικι το ταξιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:45 Η Κατερίνα έγραψε: #2.342 15-02-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Θα πάρεις και τα "παιδιά" μαζί ή δήλωσαν εναντίον του χαρταετού; Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά θα μείνουν εδώ και θα τα ταίζει μια κολητή που μένει δίπλα μας. Δεν ήθελα να τα ταλαιπωρήσω! Θα μου λείψουν τα ζουζούνια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Κατερινα που στην Ευβοια?κι εγω εκει θα παω! Βόρεια Εύβοια,Λίμνη λεγεται το χωριό μου. Εσύ που...????? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:59 Η aspasiapef: #2.343 15-02-07 15:59 Από τη Λίμνη Ευβοίας είσαι Κατερίνα? Τέλειο μέρος! Έχω περάσει πολλή καλά εκεί σε διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:12 Η Κατερίνα έγραψε: #2.344 15-02-07 16:12 ΝΑι από Λίμνη! Δεν είναι φανταστικό μέρος? πολύ το αγαπάω το χωριουδάκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:24 Η aspasiapef: #2.345 15-02-07 16:24 Εσένα τουλάχιστον το χωριό σου είναι 2 ώρες δρόμος. Εμένα είναι μισή μέρα! Αυτοκίνητο μέχρι Κυλήνη, πλοίο για Πόρο (Κεφαλονιάς) και μετά ξανά αυτοκίνητο! Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:31 Η sardela έγραψε: #2.346 15-02-07 16:31 Ασπασια, μην γρινιαζεις γιατι τουλαχιστον η θαλασσα ειναι "λιγη". Εμας που ειναι 8+ ωρες ταξιδι? Καθε φορα θαλασσοπνιγομαστε για να παμε, αλλα αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:32 Η Mariel έγραψε: #2.347 15-02-07 16:32 εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:35 Η sardela έγραψε: #2.348 15-02-07 16:35 Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινα που στην Ευβοια?κι εγω εκει θα παω! Βικτωρια,καλα να περασεις !!!!! θα παρω κι εγω το λαπτοπ,αν κι εκει η ταχυτητα ειναι για κλαμματα ελπιζω μονο να μην πειραξει την Τσικι το ταξιδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:45 Η Κατερίνα έγραψε: #2.342 15-02-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Θα πάρεις και τα "παιδιά" μαζί ή δήλωσαν εναντίον του χαρταετού; Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά θα μείνουν εδώ και θα τα ταίζει μια κολητή που μένει δίπλα μας. Δεν ήθελα να τα ταλαιπωρήσω! Θα μου λείψουν τα ζουζούνια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Κατερινα που στην Ευβοια?κι εγω εκει θα παω! Βόρεια Εύβοια,Λίμνη λεγεται το χωριό μου. Εσύ που...????? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:59 Η aspasiapef: #2.343 15-02-07 15:59 Από τη Λίμνη Ευβοίας είσαι Κατερίνα? Τέλειο μέρος! Έχω περάσει πολλή καλά εκεί σε διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:12 Η Κατερίνα έγραψε: #2.344 15-02-07 16:12 ΝΑι από Λίμνη! Δεν είναι φανταστικό μέρος? πολύ το αγαπάω το χωριουδάκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:24 Η aspasiapef: #2.345 15-02-07 16:24 Εσένα τουλάχιστον το χωριό σου είναι 2 ώρες δρόμος. Εμένα είναι μισή μέρα! Αυτοκίνητο μέχρι Κυλήνη, πλοίο για Πόρο (Κεφαλονιάς) και μετά ξανά αυτοκίνητο! Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:31 Η sardela έγραψε: #2.346 15-02-07 16:31 Ασπασια, μην γρινιαζεις γιατι τουλαχιστον η θαλασσα ειναι "λιγη". Εμας που ειναι 8+ ωρες ταξιδι? Καθε φορα θαλασσοπνιγομαστε για να παμε, αλλα αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:32 Η Mariel έγραψε: #2.347 15-02-07 16:32 εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:35 Η sardela έγραψε: #2.348 15-02-07 16:35 Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Θα πάρεις και τα "παιδιά" μαζί ή δήλωσαν εναντίον του χαρταετού; Click για ανάπτυξη... Τα παιδιά θα μείνουν εδώ και θα τα ταίζει μια κολητή που μένει δίπλα μας. Δεν ήθελα να τα ταλαιπωρήσω! Θα μου λείψουν τα ζουζούνια μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Κατερινα που στην Ευβοια?κι εγω εκει θα παω! Βόρεια Εύβοια,Λίμνη λεγεται το χωριό μου. Εσύ που...????? Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:59 Η aspasiapef: #2.343 15-02-07 15:59 Από τη Λίμνη Ευβοίας είσαι Κατερίνα? Τέλειο μέρος! Έχω περάσει πολλή καλά εκεί σε διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:12 Η Κατερίνα έγραψε: #2.344 15-02-07 16:12 ΝΑι από Λίμνη! Δεν είναι φανταστικό μέρος? πολύ το αγαπάω το χωριουδάκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:24 Η aspasiapef: #2.345 15-02-07 16:24 Εσένα τουλάχιστον το χωριό σου είναι 2 ώρες δρόμος. Εμένα είναι μισή μέρα! Αυτοκίνητο μέχρι Κυλήνη, πλοίο για Πόρο (Κεφαλονιάς) και μετά ξανά αυτοκίνητο! Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:31 Η sardela έγραψε: #2.346 15-02-07 16:31 Ασπασια, μην γρινιαζεις γιατι τουλαχιστον η θαλασσα ειναι "λιγη". Εμας που ειναι 8+ ωρες ταξιδι? Καθε φορα θαλασσοπνιγομαστε για να παμε, αλλα αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:32 Η Mariel έγραψε: #2.347 15-02-07 16:32 εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:35 Η sardela έγραψε: #2.348 15-02-07 16:35 Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από τη Λίμνη Ευβοίας είσαι Κατερίνα? Τέλειο μέρος! Έχω περάσει πολλή καλά εκεί σε διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:12 Η Κατερίνα έγραψε: #2.344 15-02-07 16:12 ΝΑι από Λίμνη! Δεν είναι φανταστικό μέρος? πολύ το αγαπάω το χωριουδάκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:24 Η aspasiapef: #2.345 15-02-07 16:24 Εσένα τουλάχιστον το χωριό σου είναι 2 ώρες δρόμος. Εμένα είναι μισή μέρα! Αυτοκίνητο μέχρι Κυλήνη, πλοίο για Πόρο (Κεφαλονιάς) και μετά ξανά αυτοκίνητο! Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:31 Η sardela έγραψε: #2.346 15-02-07 16:31 Ασπασια, μην γρινιαζεις γιατι τουλαχιστον η θαλασσα ειναι "λιγη". Εμας που ειναι 8+ ωρες ταξιδι? Καθε φορα θαλασσοπνιγομαστε για να παμε, αλλα αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:32 Η Mariel έγραψε: #2.347 15-02-07 16:32 εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:35 Η sardela έγραψε: #2.348 15-02-07 16:35 Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑι από Λίμνη! Δεν είναι φανταστικό μέρος? πολύ το αγαπάω το χωριουδάκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:24 Η aspasiapef: #2.345 15-02-07 16:24 Εσένα τουλάχιστον το χωριό σου είναι 2 ώρες δρόμος. Εμένα είναι μισή μέρα! Αυτοκίνητο μέχρι Κυλήνη, πλοίο για Πόρο (Κεφαλονιάς) και μετά ξανά αυτοκίνητο! Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:31 Η sardela έγραψε: #2.346 15-02-07 16:31 Ασπασια, μην γρινιαζεις γιατι τουλαχιστον η θαλασσα ειναι "λιγη". Εμας που ειναι 8+ ωρες ταξιδι? Καθε φορα θαλασσοπνιγομαστε για να παμε, αλλα αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:32 Η Mariel έγραψε: #2.347 15-02-07 16:32 εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:35 Η sardela έγραψε: #2.348 15-02-07 16:35 Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσένα τουλάχιστον το χωριό σου είναι 2 ώρες δρόμος. Εμένα είναι μισή μέρα! Αυτοκίνητο μέχρι Κυλήνη, πλοίο για Πόρο (Κεφαλονιάς) και μετά ξανά αυτοκίνητο! Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:31 Η sardela έγραψε: #2.346 15-02-07 16:31 Ασπασια, μην γρινιαζεις γιατι τουλαχιστον η θαλασσα ειναι "λιγη". Εμας που ειναι 8+ ωρες ταξιδι? Καθε φορα θαλασσοπνιγομαστε για να παμε, αλλα αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:32 Η Mariel έγραψε: #2.347 15-02-07 16:32 εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:35 Η sardela έγραψε: #2.348 15-02-07 16:35 Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασπασια, μην γρινιαζεις γιατι τουλαχιστον η θαλασσα ειναι "λιγη". Εμας που ειναι 8+ ωρες ταξιδι? Καθε φορα θαλασσοπνιγομαστε για να παμε, αλλα αξιζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:32 Η Mariel έγραψε: #2.347 15-02-07 16:32 εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:35 Η sardela έγραψε: #2.348 15-02-07 16:35 Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:35 Η sardela έγραψε: #2.348 15-02-07 16:35 Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα! Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:36 Η mimikaki έγραψε: #2.349 15-02-07 16:36 και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:47 Η χριστινα έγραψε: #2.350 15-02-07 17:47 Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!! Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!! Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:52 Η giota έγραψε: #2.351 15-02-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις Click για ανάπτυξη... Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:53 Η Κατερίνα έγραψε: #2.352 15-02-07 17:53 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:46 Η RedCat έγραψε: #2.353 15-02-07 18:46 καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:07 Η anabou έγραψε: #2.354 15-02-07 19:07 Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:15 Η aspasiapef: #2.355 15-02-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!! (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ) Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι... Αρχική Δημοσίευση από Nota: καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) .. Click για ανάπτυξη... Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 21:55 Η giota έγραψε: #2.356 15-02-07 21:55 Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:17 Η sardela έγραψε: #2.357 15-02-07 23:17 Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2007 στις 23:39 Η mimikaki έγραψε: #2.358 15-02-07 23:39 καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη επιτυχια νοτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:24 Η Mariel έγραψε: #2.359 16-02-07 01:24 καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:27 Η RedCat έγραψε: #2.360 16-02-07 01:27 παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη... Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό... τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.