Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κατερινα που στην Ευβοια?κι εγω εκει θα παω!

Βικτωρια,καλα να περασεις:) !!!!!

θα παρω κι εγω το λαπτοπ,αν κι εκει η ταχυτητα ειναι για κλαμματα:( ελπιζω μονο να μην πειραξει την Τσικι το ταξιδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πάρεις και τα "παιδιά" μαζί ή δήλωσαν εναντίον του χαρταετού;
Τα παιδιά θα μείνουν εδώ και θα τα ταίζει μια κολητή που μένει δίπλα μας. Δεν ήθελα να τα ταλαιπωρήσω! Θα μου λείψουν τα ζουζούνια μου!!!

Κατερινα που στην Ευβοια?κι εγω εκει θα παω!
Βόρεια Εύβοια,Λίμνη λεγεται το χωριό μου. Εσύ που...?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από τη Λίμνη Ευβοίας είσαι Κατερίνα? Τέλειο μέρος! Έχω περάσει πολλή καλά εκεί σε διακοπές!:P

ΝΑι από Λίμνη! Δεν είναι φανταστικό μέρος? πολύ το αγαπάω το χωριουδάκι μου!

Εσένα τουλάχιστον το χωριό σου είναι 2 ώρες δρόμος. Εμένα είναι μισή μέρα! Αυτοκίνητο μέχρι Κυλήνη, πλοίο για Πόρο (Κεφαλονιάς) και μετά ξανά αυτοκίνητο!:(
Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω:down: :down: :down:

Ασπασια, μην γρινιαζεις γιατι τουλαχιστον η θαλασσα ειναι "λιγη".
Εμας που ειναι 8+ ωρες ταξιδι?
Καθε φορα θαλασσοπνιγομαστε για να παμε, αλλα αξιζει!

εμεις εχουμε εξοχικο Ακτη Νηρεως,ειναι κοντα στο Αλιβερι Κεντρικη προς Νοτια Ευβοια:)

Μια φορα εχω παει ευβοια, στην Αμαρυνθο, αλλα ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι πολλα!
Α, και αλλη μια που ημουν ακομα πιο μικρη και γλυστρισα σε μια ντουζιερα στην πισινα του ξενοδοχειου και εσκισα ολο το κεφαλι μου απο πισω, σε ενα σπασμενο πλακακι!:down:

και μενα οι γονεις μου εχουν παρει ενα σπιτι στους Ζαρακες, κοντα Στα στυρα ειναι στην Ευβοια.. ωραιο νησι η ευβοια με πολλες ομορφες παραλιες..

Καλησπέρα!!!Ταξίδια βλέπω, χαρταετούς, παρελάσεις!!!!
Να περάσετε όλοι καλα όπου και να πάτε ότι και να κανετε!!! Εμεις σπιτακι μάλλον με τα παιδια, οικογενειακά. Μάλλον θα βγουμε για τα κουλουμα, να πληρωσουμε τα κατεψυγμένα για φρεσκα και να φαμε το βορικό μας οξύ. Με πιανουν τα σπαγγοραμένα μου και το σκέφτομαι για το σπίτι. αλλά θα δουμε. Εξω ειναι πιο ξεκουραστα
Σε όσους γιορτασαν χτες, χρονια πολλά. Εγω εδω και χρόνια, παω κοντρα στην εμπορευματοποιηση καποιον πραγματων κι ετσι κερασα τον αντρα μου ενα σοκολατακι που ειχα σπιτι για το καλο!!!
Αυριο κανουμε τη γιορτουλα στο φροντιστηριο και μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω. Αποκριές γαρ, θα ξεσαλώσουν τα μικρά. Πρεπει να στολίσω κι όλας σημερα
Να ειστε λοιπόν καλα και να περασετε όλοι υπέροχα!!!

Για Γιώτα: Μην ακούσεις εσύ πέλαγος, έτοιμη να σαλτάρεις και να σαλπάρεις:rolleyes:
Χιχιχιχι! ετσι μ αρεσει! Ωραια δεν ειναι?

Πάντως είμαστε τυχερές που καταγόμαστε από ωραία μέρη και έχουμε και σπίτι εκεί! Απ'την άλλη έτσι έχεις 2 σπίτια να συντηρείς και αν κρίνω απ'το δικό μου που είναι παλιό κιόλας, κάθε τρεις και λίγο θέλω επισκευές. Πότε τα υδραυλικά, πότε η στέγη. Τώρα είναι η εποχή του κλαδέματος και ουσιαστικά δεν πάω για διακοπές γιατί μέχρι να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το σπίτι, θα΄ρθει ο κηπουρός να κλαδέψει τα δένδρα, μετά ξανά καθάρισμα το σπίτι και μετά θα πρέπει να ξαναφύγω:down: :down: :down:
Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! :P :lol:
Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!!:P (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ)

καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) ..:)

Όλα καλά να πάνε και να σε πάρουνε βρε Νότα!

Εμένα πάλι όλα αυτά που λες (συντηρήσεις, κλαδέματα κλπ) τα κάνουν οι δικοί μου! :P :lol:
Γενικά χαίρονται πάρα πολύ όταν ξεκουνάμε και πάμε μαζί τους στο χωριό κι έτσι δεν με αφήνουν να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Μερικές φορές βέβαια πήζουν το Στάθη, αλλά κι αυτός δεν έχει πρόβλημα, καραγουστάρει. Ετσι βάζουμε μπαμπά και "γαμπρό" να κάνουν δουλειές κι εγώ με τη μάνα μου παίζουμε μπιρίμπα!!!!:P (Νταξ φτιαχνουμε και κανα φαι βρε αδερφέ)

Τι μου θύμισες βρε Κατερίνα! Τις παλιές καλές εποχές που ζούσε ο μπαμπάς μου και πήγαινα σπίτι και ήταν όλα στην εντέλεια. Ούτε που ήξερα τίποτα από δουλειές σπιτιού, συντήρηση σπιτιού και από έξοδα! Συν του ότι ούτε καφέ δεν έκανα μου τα είχε όλα στο χέρι. Ήταν πιο νοικοκύρηςκαι πιο καλός μάγειρας κι από τη μητέρα μου!Τα τελευταία όμως 6,5 χρόνια μαζί με τα σπίτια κληρονόμησα και τις ευθύνες τους. Κανονικά δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί άλλοι μένουν σε ενοίκιο, αλλά ακόμα και χωρίς ενοίκιο εγώ ζορίζομαι...:/:

καλά να περάσετε παιδιά όσοι φύγετε! Σήμερα επιτέλους κατάφερα να καταθέσω τα χαρτιά μου για κεινη την προκήρυξη που σας έλεγα .Αντε πείτε μου καλή επιτυχία και αν με το καλό με πάρουνε υπόσχομαι έξοδο με τσιπουράκια (και μεζεδάκια γιατι ως γνωστόν είμαστε και γκουρμέ τύποι) ..:)
Νότα μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα:) :up: :D

Oλοψυχα καλη επιτυχια Νοτα

Νοτα μακαρι ολα να πανε καλα!:)

καλη επιτυχια νοτα!!!

καλη επιτυχια Νοτα μου,μακαρι να πανε ολα καλα:up:

παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές σας και για την θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη...
Οπως βλέπετε όπως κάθε άνεργος που σέβεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή είμαι με μάτι γαρίδα...αν δεν πάει 3 αυτές τις μέρες (νύχτες) δεν κοιμάμαι με τίποτα..μέσα σ'ολα τ'αλλα έχω αλλάξει και τα ωράρια του γατιού, δεν ξέρει το έρημο πότε να ζητήσει φαγητό, πότε να πάει στην άμμο του πότε να παίξουμε κυνηγητό...
τελοσπάντων πρέπει να βρω ένα χορηγό και να συνεχίσω αυτή τη ζωή... :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back