Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Mika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
σαρεδελιτσα τα εφοριακα ακομη να τα κανω...καθε μερα αναβολη!!!:P :cool:

Οπως ειπε και στο So you think you can dance πριν καμια βδομαδα ο Μεταξοπουλος σε μια Ελληνοαυστραλεζα " Do you know vregmeni sanida??'':lol: :lol: :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν!:P
Κανε yoga και διαλογισμό και μετά πήγαινε χαλαρή! Οοοοοομμμμμ!!!!:lol: :lol: :lol:

οομμμμμμμμ αρχισα ηδη!!! μπορω να το παιξω και κωφαλαλη ομως και να τους εφνιδιασω!!!:P :lol: :lol: :lol:

Εμενα μου λες?
Τα ξερω απο το μαγαζι, μια ζωη τρεχω στο λογιστη και μια μερα να μην με ενοχλησει το καλοκαιρι δεν υπαρχει. Αφου τωρα αν δει οτι ειμαι γω στο μαγαζι λεει ''καλα καλα θα περασω μετα'' , γιατι ολο τον βριζω,:lol:

Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες...;)

Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες...;)

Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν:lol:

γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!!:mad: ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους???:down:

Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν:lol:
Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι....:mad: :down: :down:

ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε???

Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι....:mad: :down: :down:

Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν.

και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα...

και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα...

γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!!:mad:

Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει...
Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη.
Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω!

Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο!
Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση!

ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε???
Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα:/:
Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει...:down:

Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο!
Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση!

Για εμας ειναι σιγουρο!
Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο?
Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα?

Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα:/:
Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει...:down:

κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!!:D

κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!!:D
Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω...:/: :down: :down:

Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω...:/: :down: :down:

τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!!

Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back