Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 10:59 Η Mika έγραψε: #2.841 15-03-07 10:59 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σαρεδελιτσα τα εφοριακα ακομη να τα κανω...καθε μερα αναβολη!!! Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και στο So you think you can dance πριν καμια βδομαδα ο Μεταξοπουλος σε μια Ελληνοαυστραλεζα " Do you know vregmeni sanida??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #2.842 15-03-07 11:18 αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η aspasiapef: #2.843 15-03-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Κανε yoga και διαλογισμό και μετά πήγαινε χαλαρή! Οοοοοομμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η mimikaki έγραψε: #2.844 15-03-07 11:24 οομμμμμμμμ αρχισα ηδη!!! μπορω να το παιξω και κωφαλαλη ομως και να τους εφνιδιασω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η Mika έγραψε: #2.845 15-03-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου λες? Τα ξερω απο το μαγαζι, μια ζωη τρεχω στο λογιστη και μια μερα να μην με ενοχλησει το καλοκαιρι δεν υπαρχει. Αφου τωρα αν δει οτι ειμαι γω στο μαγαζι λεει ''καλα καλα θα περασω μετα'' , γιατι ολο τον βριζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η aspasiapef: #2.846 15-03-07 11:27 Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:29 Η Mika έγραψε: #2.847 15-03-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Click για ανάπτυξη... Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:32 Η mimikaki έγραψε: #2.848 15-03-07 11:32 γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σαρεδελιτσα τα εφοριακα ακομη να τα κανω...καθε μερα αναβολη!!! Click για ανάπτυξη... Οπως ειπε και στο So you think you can dance πριν καμια βδομαδα ο Μεταξοπουλος σε μια Ελληνοαυστραλεζα " Do you know vregmeni sanida??'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:18 Η mimikaki έγραψε: #2.842 15-03-07 11:18 αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η aspasiapef: #2.843 15-03-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Κανε yoga και διαλογισμό και μετά πήγαινε χαλαρή! Οοοοοομμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η mimikaki έγραψε: #2.844 15-03-07 11:24 οομμμμμμμμ αρχισα ηδη!!! μπορω να το παιξω και κωφαλαλη ομως και να τους εφνιδιασω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η Mika έγραψε: #2.845 15-03-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου λες? Τα ξερω απο το μαγαζι, μια ζωη τρεχω στο λογιστη και μια μερα να μην με ενοχλησει το καλοκαιρι δεν υπαρχει. Αφου τωρα αν δει οτι ειμαι γω στο μαγαζι λεει ''καλα καλα θα περασω μετα'' , γιατι ολο τον βριζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η aspasiapef: #2.846 15-03-07 11:27 Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:29 Η Mika έγραψε: #2.847 15-03-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Click για ανάπτυξη... Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:32 Η mimikaki έγραψε: #2.848 15-03-07 11:32 γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:22 Η aspasiapef: #2.843 15-03-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Κανε yoga και διαλογισμό και μετά πήγαινε χαλαρή! Οοοοοομμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η mimikaki έγραψε: #2.844 15-03-07 11:24 οομμμμμμμμ αρχισα ηδη!!! μπορω να το παιξω και κωφαλαλη ομως και να τους εφνιδιασω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η Mika έγραψε: #2.845 15-03-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου λες? Τα ξερω απο το μαγαζι, μια ζωη τρεχω στο λογιστη και μια μερα να μην με ενοχλησει το καλοκαιρι δεν υπαρχει. Αφου τωρα αν δει οτι ειμαι γω στο μαγαζι λεει ''καλα καλα θα περασω μετα'' , γιατι ολο τον βριζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η aspasiapef: #2.846 15-03-07 11:27 Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:29 Η Mika έγραψε: #2.847 15-03-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Click για ανάπτυξη... Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:32 Η mimikaki έγραψε: #2.848 15-03-07 11:32 γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Κανε yoga και διαλογισμό και μετά πήγαινε χαλαρή! Οοοοοομμμμμ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:24 Η mimikaki έγραψε: #2.844 15-03-07 11:24 οομμμμμμμμ αρχισα ηδη!!! μπορω να το παιξω και κωφαλαλη ομως και να τους εφνιδιασω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η Mika έγραψε: #2.845 15-03-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου λες? Τα ξερω απο το μαγαζι, μια ζωη τρεχω στο λογιστη και μια μερα να μην με ενοχλησει το καλοκαιρι δεν υπαρχει. Αφου τωρα αν δει οτι ειμαι γω στο μαγαζι λεει ''καλα καλα θα περασω μετα'' , γιατι ολο τον βριζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η aspasiapef: #2.846 15-03-07 11:27 Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:29 Η Mika έγραψε: #2.847 15-03-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Click για ανάπτυξη... Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:32 Η mimikaki έγραψε: #2.848 15-03-07 11:32 γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οομμμμμμμμ αρχισα ηδη!!! μπορω να το παιξω και κωφαλαλη ομως και να τους εφνιδιασω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η Mika έγραψε: #2.845 15-03-07 11:27 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου λες? Τα ξερω απο το μαγαζι, μια ζωη τρεχω στο λογιστη και μια μερα να μην με ενοχλησει το καλοκαιρι δεν υπαρχει. Αφου τωρα αν δει οτι ειμαι γω στο μαγαζι λεει ''καλα καλα θα περασω μετα'' , γιατι ολο τον βριζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η aspasiapef: #2.846 15-03-07 11:27 Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:29 Η Mika έγραψε: #2.847 15-03-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Click για ανάπτυξη... Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:32 Η mimikaki έγραψε: #2.848 15-03-07 11:32 γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: αστα μικα!! και μονο που θα παω να δω τις μουρες τους με πιανει...... πρεπει να ειμαι σε μεγαλη ηρεμια για να μην χαλαστω γιατι αυτοι και σωστα να τα εχεις παει κατι θα εχουν να σου πουν! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου λες? Τα ξερω απο το μαγαζι, μια ζωη τρεχω στο λογιστη και μια μερα να μην με ενοχλησει το καλοκαιρι δεν υπαρχει. Αφου τωρα αν δει οτι ειμαι γω στο μαγαζι λεει ''καλα καλα θα περασω μετα'' , γιατι ολο τον βριζω, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:27 Η aspasiapef: #2.846 15-03-07 11:27 Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:29 Η Mika έγραψε: #2.847 15-03-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Click για ανάπτυξη... Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:32 Η mimikaki έγραψε: #2.848 15-03-07 11:32 γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:29 Η Mika έγραψε: #2.847 15-03-07 11:29 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Click για ανάπτυξη... Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:32 Η mimikaki έγραψε: #2.848 15-03-07 11:32 γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατί βρε κορίτσι μου δεν παίρνεις ένα λογιστή να σου κάνει τη δουλειά σου? Αυτοί τόσα που ακούνε κάθε μέρα έχουν αναισθητοποιηθεί. Τα βγάζουν μια χαρά πέρα με τις εφορίες... Click για ανάπτυξη... Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:32 Η mimikaki έγραψε: #2.848 15-03-07 11:32 γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι η λογιστρια που εχω ειναι στο νοσοκομειο.... και πρεπει να γινει αμεσα αυτη η πληρωμη φπα η ριμαδα!!! ειναι οτι θα δωσω κιολας 1200 ευρω!!! ποιος ειπε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι καλυτερα απο τους αλλους??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:33 Η aspasiapef: #2.849 15-03-07 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι καλα....Με τις εφοριες καλα τα πανε, εσενα ομως σε δυαλυουν Click για ανάπτυξη... Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #2.850 15-03-07 11:34 ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:37 Η Mika έγραψε: #2.851 15-03-07 11:37 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Μπα! Εμένα έχει ο γαμπρός μου λογιστικά γραφεία και έξω ξεμπλέξει με εφορίες και τέτοια εδώ και πολλάάάάά χρόνια! Μια χαρά συνενοούμαι μαζί του, πιο καλά απ'ότι με την αδελφή μου! Αυτός που μου σπάει τα νεύρα είναι ο λογιστής στην εταιρεία που δουλεύω! Μια ζωή ταχτοποιώ τα χαρτιά και μια ζωή τα βρίσκω μπάχαλο! Μπορεί να ψάχνει μια απόδειξη και να αδειάσει 3 κλασέρ πάνω στο γραφείο μου που θα πρέπει μετά να ξαναφτιάξω.... Άσε που ξεχνάει συνέχεια προθεσμίες με αποτέλεσμα να πληρ'ωνουμε πρόστιμα καθε τρεις και λίγο! Άσε και θα'ρθει σε λίγο να κόψει κάτι τιμολόγια και θα μ'εκνευρίσει πάλι.... Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι και ο δικος μας. Μια ζωη ανακατευει ολα τα τιμολογια, χανει τα μισα και γενικα ειναι αχρηστος. Δεν μιλαω για ολου τουσ λογιστες προσ θεου! Απλα ο συγκεκριμενος ειναι 15 λαλουν και 25 χορευουν, οχι 3 λαλουν και δυο χορευουν. και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:39 Η mimikaki έγραψε: #2.852 15-03-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: και μιμικακι ναι το φπα το ρημαδι ειναι ενα σκοτωμα... Click για ανάπτυξη... γιατι το γ$%** τεβε που το βαζεις??? και να πω οτι πληρωνομαι καθε τελος του μηνα να πω οκ!! οι δουλειες που κανω εχουν επιταγες για μετα απο τρεις μηνες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:41 Η sardela έγραψε: #2.853 15-03-07 11:41 Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και ο μπαμπας μου που εχει μαναβικο, λογιστη δεν εχει... Εχει εμενα και την μαμα. Βεβαια η μαμα κανει τα περισσοτεα, καθοτι οικονομολογος ειναι και τα ξερει, αλλα εγω εχω αναλαβει εσοδα-εξοδα στον υπολογιστη. Εφορια δεν εχω παει, μονο στις τραπεζες και σε κατι τετοια παω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:56 Η anabou έγραψε: #2.854 15-03-07 11:56 Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:58 Η aspasiapef: #2.855 15-03-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: ασπασια με τον τυπο που εβριζε τα γατακια τι εγινε??? Click για ανάπτυξη... Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 11:59 Η sardela έγραψε: #2.856 15-03-07 11:59 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Καλημέρα! Σαρδέλα δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που όλο τον Ιούλιο κάναμε μαθήματα λόγω καταλήψεων. Όταν η σχολή ήταν τόσο καιρό κλειστή με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθούν τα μαθήματα. Όσο για την εξεταστική αυτή θα είναι διπλή τον Σεπτέμβρη μάλλον. Να χαίρεσαι που είσαι ακόμα στην αρχή γιατί για αυτούς που είναι στο πτυχίο είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Για να μην πω γι'αυτούς που έχουν κλείσει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, εκεί να δεις μπάχαλο! Όσο για τους λογιστές πολλοί είναι πίκρα! Αμα σκεφτώ και ποιοι από την τάξη μου πέρασαν λογιστική δεν μου κάνει καμμία εντύπωση! Click για ανάπτυξη... Για εμας ειναι σιγουρο! Να σε ρωτησω κατι, διπλη εξεταστικη γινεται τον Ιουνιο? Και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου, ξεκιναει απο την αρχη ή τα μεσα του μηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:00 Η mimikaki έγραψε: #2.857 15-03-07 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Στο γραφείο εννοείς? Τίποτα, τι να γίνει? Να του αλλάξω μυαλά στα 40 του δε νομίζω. Απλά αποφεύγουμε να συζητάμε τέτοια θέματα Κατά τ'αλλα είναι καλό παιδί και πολύ συνεργάσιμος. Απλά έχει μάλλον "φοβία" θα το έλεγα με τις γάτες. Ούτε ζωγραφιστές δε θέλει να τις βλέπει... Click για ανάπτυξη... κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:05 Η aspasiapef: #2.858 15-03-07 12:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κριμα!!! δεν ξερει τι χανει!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:10 Η mimikaki έγραψε: #2.859 15-03-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... τετοιος που ειναι αστον αυτος χανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 12:19 Η Mika έγραψε: #2.860 15-03-07 12:19 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Αυτό είναι αλήθεια! Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι κι εγώ τόσα χρόνια δεν τις πολυσυμπαθούσα ενώ τώρα είμαι ερωτευμένη με τον γατούλι μου και ότι είναι καταπληκτική παρέα και λιγότερο φασαριόζες από τους σκύλους και πιο ανεξάρτητες. Του το συζήτησα μια, του το συζήτησα δύο, δεν ξαναπροσπαθώ γιατί θα πλακωθούμε και δε θέλω... Click για ανάπτυξη... Τι να τους κανεις..Και μενα ολοι εδω τα ιδια λενε, οτι ειναι αηδιαστικα, οτι οι γατες ειναι κακες κτλ κτλ ολοι τα εχουμε ακουσει πολλες φορες. Απο μωρο τα ακουω και δεν ασχολουμε πλεον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.