Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παντως αν αποφασισεις ποτε να πας, μην πας σαββατο η παρασκευη απογευμα:down: ...γινεται πανικος!. προτιμησε μια δευτερα , η μια τριτη.. γενικως και πρωι ειναι αδειο...:)
Πρωί δεν μπορώ με τίποτα λόγω δουλειάς. Ίσως πάω μια Δευτέρα ή Τρίτη απόγευμα μετά το γραφείο, αλλά μετά το Πάσχα. Αν κατέβω με το τραίνο πρέπει να βολεύει καλύτερα έτσι δεν είναι?
Εμείς πηγαίνουμε συνήθως Σάββατο βράδυ ή Παρασκευή το βράδυ που έχει στο Blender Karaoke party και έχει πολύ γέλιο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα με βολευει το τρενο.. με αυτοκινητο εξω δεν λεει να παρκαρεις γιατι γραφουν, και το παρκινγκ ειναι λιγο ακριβο εαν καθησεις πολυ... καλυτερα να πιεις τα χρηματα εναν καφε η να φας κατι:rolleyes:
αυτο το καραοκε μαζευει κοσμο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσες φορές έχω πάει είχε πολύ κόσμο. Εγώ δεν τραγουδάω, ντρέπομαι:redface: , αλλά βλέπεις ένα σωρό κόσμο να σηκώνεται και να τραγουδάει, άλλοι καλά, άλλοι χάλια! Έχει πλάκα! Ακόμα και τα παιδιά που έχουν το μαγαζί.... ΄Ισως πάω αύριο βράδυ, θα δούμε... Αν θέλετε κανονίζουμε καμιά Παρασκευή βράδυ να συναντηθούμε εκεί. Μήπως να πάω πιο νωρίς μπας και προλάβω κανένα μαγαζί ανοιχτό?:hmm:

Καλσησπέρα παιδια!!!!
Ελπίζω καλα όλοι.
:) :) :)
Ασπασία εχεις δίκιο που δεν βρήκες κάτι. Γράφεται crohn. Το ειχα δωσει λάθος
:redface: :redface:
Πάντως ακόμη περιμενουμε να δουμε τη πορεία. Εχω βάλει τα αδερφια μου να ψαχνουν και για γιατρο στην αθηνα, αν δεν βελτιωθει η κατασταση να παρουμε και άλλη άποψη.... Θα δουμε
Μικα ελπίζω φετος να δοκιμασω για πρωτη φορα τσουρεκι με τη συνταγή σου. Αν βρω το χρόνο!!! Θα σου πω εντυπώσεις. Η καημενη, μου αρεσει η μαγειρική..... Τα πιατα μετα βαριεμαι.... Ξαι θελω να εχω χρόνο
Το καινουριο μαγαζί που λέτε παιδια πού ανοιξε???
Κατα τα άλλα βαθμους βγαζω για αυριο και πνίγομαι. Τα καημενα τα παιδακια. Και ως πολιτική του Κεντρου μας ξενων γλωσσων δεν χαρίζουμε ουτε 1 μοναδα. Οτι κέρδισαν θα πάρουν.... Προβλέπω εβδομαδα Παθων να ξεκινα νωρίτερα για κάποια παιδια!!!
Να ειστε καλα και θα τα πουμε!!!

Όσες φορές έχω πάει είχε πολύ κόσμο. Εγώ δεν τραγουδάω, ντρέπομαι:redface: , αλλά βλέπεις ένα σωρό κόσμο να σηκώνεται και να τραγουδάει, άλλοι καλά, άλλοι χάλια! Έχει πλάκα! Ακόμα και τα παιδιά που έχουν το μαγαζί.... ?Ισως πάω αύριο βράδυ, θα δούμε... Αν θέλετε κανονίζουμε καμιά Παρασκευή βράδυ να συναντηθούμε εκεί. Μήπως να πάω πιο νωρίς μπας και προλάβω κανένα μαγαζί ανοιχτό?:hmm:

καλη ιδεα αυτη να κανουμε συναντηση εκει!!:D

πηγαινε αυριο νωριτερα τωρα που εμαθες οτι εχει και το καταστημα με τα promod!!! :P

πολυ καλη η ιδεα για την συναντηση!!!:up: :up: συνυπογραφω!

Επιτελους τελειωσα τα γαλλικα!
Και αλλαξα το δωματιο, και η μεση μου υποφερει απο το σηκωμα των επιπλων...
Δεν πειραζει, αφου τα καταφερα και εξοικονομισα πολυ χωρο..
Το μονο που μενει ειναι η κουνουπιερα που θα μου φερει σε λιγο η μαμα απο το ΙΚΕΑ, για να ολοκληρωθει η διακοσμηση...:P
Μονο που φοβαμαι την αντιδραση της σαρδελας στην νεα μου κουνουπιερα!:P :P :P

Μονο που φοβαμαι την αντιδραση της σαρδελας στην νεα μου κουνουπιερα!:P :P :P
Με γειά η καινούρια διαρρύθμιση! Η σαρδέλα το πολύ-πολύ να κάνει καμιά εικαστική παρέμβαση... Κουνουπιέρα με κρόσσια π.χ. :lol:

ελενιτσα βλεπω την σαρδελιτσα να κανει την κουνουπιερα "καλοκαιρινη" :lol: :lol:

Και εγω θελω Η&Μ μπουχουυυυ....θα παω πριν κατεβω Κω, που δεν αργει κιολας..Ηταν να φυγω 1η Μαιου, εγινε 20 Απριλιου, εγινε 10 Απριλιου και τωρα εσπασε το ποδι του ο πατερας μου και περιμενω να δω αν θα φυγω νωριτερα:down: :( :( Με βλεπω να ανοιγω δυο μαγαζια μονη μου φετος...

Οσο για τα τσουρεκια αντε ξεκινιστε:P :P θελω εντυπωσεις:D
Ασπασια κοπελα μου πρεπει να μου δωσεις την διευθυνση σου, σου χρωσταω πολλα γλυκα μου φαινετε :D

ελενιτσα βλεπω την σαρδελιτσα να κανει την κουνουπιερα "καλοκαιρινη" :lol: :lol:

Τα δικα μου κανανε την σιτα καλοκαιρινη και εβαλα σιδερενια :lol: Φανταζομαι αν ειχα κουνουπιερα....:blink: :blink: :blink:

Μιμίκα-Νεφέλη συμφωνώ η επόμενη συνάντηση να γίνει εκεί αλλά θα συμφωνούν όλοι για βραδυνή έξοδο?:hmm:
Μίκα αν κατέβεις Αθήνα πριν φύγεις για Κω κανόνισε να πάμε για καφέ. Μόνο που εγώ φεύγω Μεγ.Πέμπτη 6/4 για Κεφαλονιά και θα επιστρέψω 15 ή 16 Απρίλη.:P
Ελενίτσα εγώ είμαι σίγουρη ότι της Σαρδέλας ότι όχι μόνο θα της αρέσει η καινούργια κουνουπιέρα, αλλά θα λατρέψει το καινούργιο της ονυχοδρόμιο:lol: :lol: :lol:

Ωχ, μου φαινεται δεν θα την βαλω ακομα...
Ακομα δεν εχει δειξει ενδιαφερον στην ξεκρμαστη, στην κρεμασμενη ομως....?
Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα την κρεμασω πανω απο το κρεβατι?Οχι απο το ταβανι γιατι δεν φτανει κατω, και γιατι ειναι δυσκολο ν ατρυπιθει...:hmm:

Ευχαριστώ Μιμίκα μου! Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στην Αθήνα που δεν έχει πάει Mall....:( :( :(

Κι όμως! Ούτε εγώ έχω πάει... Τέσπα σήμερα έχω ακρόαση στο πιάνο κι έχω φρικάρει...:(

Ούτε κι εγώ δεν έχω πάει!:redface:
Cat's Paw ακρόαση στο πιάνο; Κι εγώ κάνω πιάνο! Και μάλιστα είχα και σήμερα! Πόσα χρόνια κάνεις; Μια ερωτησούλα... Τί είναι ακρόαση;:redface: (Σόρι δεν συγχωρείται μετά από 6 χρόνια να μην ξέρω μάλλον αλλά...)

Το H&M Έχει πολύ ωραία πράγματα και σε πολύ καλές τιμές (τουλάχιστον στην Αγγλία). Πολύ χάρηκα που άνοιξε και εδώ! Τώρa περιμένω και το TOPSHOP, αν και είναι λίγο πιο ακριβό.
Σήμερα πήγε η αδερφή μου να ψωνίσει, αλλά δυστυχώς τώρα γύρισα και κοιμάται και δεν έμαθα τι παίζει! Αύριο όμως που θα μου πει θα σας ενημερώσω!
Σαρδέλα, εγώ την κουνουπιέρα από το ταβάνι την είχα κρεμάσει, με ούπα, αλλά λόγω του Ισίδωρου την είχα συνέχεια ανοιχτή και δεν μου άρεσε και τελικά την έβγαλα! Άσε που τη χρειάζομαι και για τις διακοπές και δε λέει να την πάρω μαζί μου σχισμένη!;)
Χριστίνα, ξέρω ένα παιδί που χρόνια πάσχει από την νόσο του crohn. Γενικά δεν τρώει πολύ και είναι απίστευτα αδύνατος και κάποιες φορές τον πιάνουν φρικτοί πόνοι, γι'αυτό έχει πάρει και απαλλαγή από το στρατό. Είχε πει πως στο εξωτερικό έχουν βρει κάποιου είδους θεραπεία, αλλά δυστυχώς η οικογένειά του δεν έχει τα χρήματα. Τώρα είναι γύρω στα 30. Ελπίζω η μητέρα σου τουλάχιστον να είναι καλύτερα και να μην πονάει! Περαστικά της!:)
Μιμίκα, και εγώ την κουβερτούλα από το ΙΚΕΑ στο κρεβάτι μου την έχω! Βέβαια οι γάτοι πάνω της κοιμούνται! Με βόλεψε πολύ γιατί τώρα δεν γεμίζουν τη δικιά μου κουβερτούλα με τρίχες!:P

:) Πολύ καλή σας μέρα:)

καλημέρα σε όλους.......Παρασκευή σήμερα...!!!!!!:up:

Kαλημερα!!
Ολη νυχτα στα τηλ...Τελικα το σπασιμο στο ποδι του πατερα μου ειναι πολυ σοβαρο, θελει 2 εγχειρησεις, εχει σπασει και 4 πλευρα. Πως δεν εγινε το μοιραιο δεν ξερω...Ηταν με το μηχανακι, και μπροστα του ενας εκσκαφεας ο οποιος πηγε να στριψει,δεν εβγαλε φλας και ο πατερας μου επεσε πανω στην ''κουταλα'':( Πφφφ....

:( Περαστικά βρέ Mika, πώ-πώ ο άνθρωπος......!!!!!!
εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αναρώσει γρήγορα!!!!!!

Καλημέρα! Εξί και μία! Μετράω τις μέρες που μένουν για να φύγω για Κεφαλλονιά σαν τους φαντάρους !!! Άντε να πάει Μεγ.Πέμπτη να την κοπανήσω! Θα είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που δεν έχω δουλειές να κάνω στο σπίτι, Ούτε κλαδέματα, ούτε επισκευές, ούτε τίποτα!!!:up: :up: :up:
Βέβαια όλο και κάτι θα βρω να κάνω...:hmm: Αρκεί να βρω σπίτι! Μετά τους τελευταίους σεισμούς, 5.9 και 5.1 ρίχτερ έχω βάσιμες αμφιβολίες για το αν θα είναι στη θέση του ή όχι....:confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back