Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρώτησα την αδερφή μου για το H&M και μου είπε ότι γινόταν χαμός!!!
Είχε ουρά έξω από το μαγαζί :blink::blink: και έβαζαν μέσα λίγους λίγους... φανταστείτε!! Αγόρασε πολλά πράγματα και είπε ότι οι τιμές ήταν πολύ καλές, πχ ανοιξιάτικη μπλούζα 8 ευρώ. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να μην γίνεται πανικός και θα πάω και εγώ να ρίξω μια ματιά ή λίγα ευρώ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) :) Να έχετε μια πολύ καλή μέρα όλοι σας.Τρελαίνομαι με τη βροχή μου αρέσει,αλλά λυπάμαι για όλα τ΄αδέσποτα:( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Πόπη βλέπω πρωινή πρωινή...:) . Είσαι αξιέπαινη για αυτό που έχεις κάνει και εύχομαι να είστε και οι 6 πάντα καλά και ευτυχισμένοι!

Καλημέρα! Πόπη βλέπω πρωινή πρωινή...:) . Είσαι αξιέπαινη για αυτό που έχεις κάνει και εύχομαι να είστε και οι 6 πάντα καλά και ευτυχισμένοι!

:lol: Πρωινή πάντα.Πριν γίνω μάνα άκουγα και΄γω τα κλασικά από τη μάνα μου μια και ξύπναγα με τα χίλια ζόρια κατα τις 12.Αλλα με το που έκανα το γιό μου το μεγάλο τέρμα να σκέφτεις κοιμάμαι γύρω στις 1.30 και στις 5.00 το μάτι γαρίδα.Δεν ξέρω αν το έχουν και οι υπόλοιπες μαμάδες του site αλλά για μένα αυτό είναι το φυσιολογικό.
:lol: Ευχαριστώ επίσης το Θεό που έριξε τη βροχούλα του και ο καιρός δεν τους βοηθάει να φύγουν να τους δω και λίγο.:happy:

Ναι μωρέ έχουν τρελάθει στο διάβασμα γυμναστική και φροντηστήρια αυτά τα παιδιά τα ένωσε αυτή η τρελή αγάπη τους για τα αεροπλάνα.Άλλα εγώ σαν μάνα παρακαλώ να περάσουν μεν αλλά να μείνουν στο έδαφος:( Τρέμει η ψυχή μου.

Ποπι, για να πεταξεις πρεπει να πληρεις καποιες προυποθεσεις...
Αν οχι τοτε μενουν στα γραφεια της αεροποριας.
Παρολαυτα, μεσα στην σχολη τους περιμενουν δυσκολες στιγμες(τα ξερω απο τον φιλο μου).
Βεβαια τα χρηματα ειναι πολυ καλα(πληρωνεσαι απο οταν σπουδαζεις), και η δουλεια ειναι "ετοιμη"οταν βγεις.
Το μονο κακο ειναι οι συχνες μεταθεσεις, αλλα ειναι μια εμπειρια!
Μακαρι να πανε ολα καλα και οπως τα θελουν!:)
Όχι ποτέ.
Οι δε περιπτώσεις στις οποίες σκοτώνει ποιες είναι;

Οι κλασσικες!Τα ατυχηματα..
Αλλα μπορει να σε βοηθισει να τα αποφυγεις(εκει σωζει).

Ούτε κι εγώ δεν έχω πάει!:redface:
Cat's Paw ακρόαση στο πιάνο; Κι εγώ κάνω πιάνο! Και μάλιστα είχα και σήμερα! Πόσα χρόνια κάνεις; Μια ερωτησούλα... Τί είναι ακρόαση;:redface: (Σόρι δεν συγχωρείται μετά από 6 χρόνια να μην ξέρω μάλλον αλλά...)
Κάνω περίπου 5 χρόνια... Όσο για την ακρόαση είναι όταν η διευθύντρια του Ωδείου ακούει τους μαθητές της κάθε δασκάλας ξεχωριστά για να δει την πρόοδο τους. Αυτό το κάνει συνήθως πριν από κάποια συναυλία... Ευτυχώς πήγαν κάλα τα πράγματα και ενώ έγινα σαν πατζάρι από το άγχος μου:redface: φάνηκε ευχαριστημένη...:happy:

Ποπι, για να πεταξεις πρεπει να πληρεις καποιες προυποθεσεις...
Αν οχι τοτε μενουν στα γραφεια της αεροποριας.
Παρολαυτα, μεσα στην σχολη τους περιμενουν δυσκολες στιγμες(τα ξερω απο τον φιλο μου).
Βεβαια τα χρηματα ειναι πολυ καλα(πληρωνεσαι απο οταν σπουδαζεις), και η δουλεια ειναι "ετοιμη"οταν βγεις.
Το μονο κακο ειναι οι συχνες μεταθεσεις, αλλα ειναι μια εμπειρια!
Μακαρι να πανε ολα καλα και οπως τα θελουν!:)

:) :) Είναι πλήρως ενημερωμήνοι, έχουμε 2 πιλότους στην οικογένεια πρώτα ξαδέρφια μου.Άλλα την μεγαλύτερη πλάκα την έπαθαν όταν παντρεύτηκε ένας ξάδερφος μου το Δεκέμβρη το τι καψόνια του κάναν έξω από την εκκλησία δεν λέγετε:lol: :lol: :lol:

:P :P :P :P Εγώ τώρα υποτίθετε ότι καθαρίζω σπίτι:lol: :lol: :lol: :lol: 'Εκατσα να πάρω μια ανάσα και κόλλησα:confused: Δεν κάνω τρελό κέφι με τις δουλιές του σπιτιού ντροπή μου που το λέω αλλά έτσι είναι:down:

καλημερα!!και εμενα μου αρεσει η βροχη:) .ειμαι πολυ θυμωμενη:down: :down: θελω να παω πατρα και δεν υπαρχει τροπος να παρω τη λιλα.μιλησα το πρωι με τα κτελ και μου ειπαν οτι το γατακι μπορει να ταξιδεψει μονο στις αποσκευες:mad: και αυτο αν το επιτρεψει ο οδηγος.δηλαδη εστω οτι η γατα θα μπορουσε να ταξιδεψει υπο αυτες τις συνθηκες θα εβγαζα εισιτηριο θα πηγαινα στα κτελ και αν ο οδηγος δεν ηθελε θα αφηνε το γατι εξω και εμενα συξυλη με το εισιτηριο στο χερι!!!ο οσε απο την αλλη επιτρεπει τα ζωα μονο για διαδρομες προς τη βορειο ελλαδα ενω τα απαγορευει εντελως για τη νοτεια!!!!τι λογικη εχει αυτο??????σε τι χωρα ζουμε?στο εξωτερικο δια νομου περνεις το ζωο σου οπου θες μαζι

Καλημερα παιδια!!!
Χτες δεν προλαβα να μπω καθόλου με τους βαθμους που διναμε..... Γονεις, παιδια, ενημερωσεις.... Αλλά κλεισαμε για 5 μερες!!!
:up: :up: :up:
Δεν εχω ιντερνετ σπίτι οποτε θα ειναι λιγο ατσαλες οι ωρες μου αλλά θα τα λεμε!!!
Η μαμα τουλάχιστον δεν πονάει. Περιμενουμε να λειτουργησει το εντερό της. Αυριο στο γιατρο και θα δουμε. chrisdor ευχαριστω για τις πληροφορίες. Αν μαθεις κατι για τη θεραπεια πες μου. Καλό να ξερει κανεις!
Μικα πολλά περαστικα στο μπαμπα σου ευχομαι!!! Να πανε όλα καλα κοριτσι μου!
Αν κάποια ειναι μονη το Πασχα ευχαρίστως κανουμε μαζί. Θα χαρω πολύ. αρκει να μην την ενοχλουν οι γατες
:D :D :D
Παιδια τα λεμε από Δευτερα. Να ειστε καλα

Καλημερα παιδια!!!
Χτες δεν προλαβα να μπω καθόλου με τους βαθμους που διναμε..... Γονεις, παιδια, ενημερωσεις.... Αλλά κλεισαμε για 5 μερες!!!
:up: :up: :up:
Δεν εχω ιντερνετ σπίτι οποτε θα ειναι λιγο ατσαλες οι ωρες μου αλλά θα τα λεμε!!!
Η μαμα τουλάχιστον δεν πονάει. Περιμενουμε να λειτουργησει το εντερό της. Αυριο στο γιατρο και θα δουμε. chrisdor ευχαριστω για τις πληροφορίες. Αν μαθεις κατι για τη θεραπεια πες μου. Καλό να ξερει κανεις!
Μικα πολλά περαστικα στο μπαμπα σου ευχομαι!!! Να πανε όλα καλα κοριτσι μου!
Αν κάποια ειναι μονη το Πασχα ευχαρίστως κανουμε μαζί. Θα χαρω πολύ. αρκει να μην την ενοχλουν οι γατες
:D :D :D
Παιδια τα λεμε από Δευτερα. Να ειστε καλα

Thanx Χριστινα και επισεις στη μαμα σου. Εμασ τα ψιλομασανε, απο το πρωι ειμαι στα τηλ, 7 τα σπασμενα πλευρα τελικα και το στερνο μια λενε παει αθηνα μια οχι. Τωρα θα δουμε. Φιλια σε ολους και καλημερα

Thanx Χριστινα και επισεις στη μαμα σου. Εμασ τα ψιλομασανε, απο το πρωι ειμαι στα τηλ, 7 τα σπασμενα πλευρα τελικα και το στερνο μια λενε παει αθηνα μια οχι. Τωρα θα δουμε. Φιλια σε ολους και καλημερα

Kοριτσια τι παθατε?????? Ποσα post δεν διαβασα?? Περαστικα..:|

:) :) Ναι τελείωσε,αφού συμφώνησαν και παπούς και γιαγιά των παιδιών, στο χωρίο που μένουν δεν υπάρχει ούτε σχολείο,ο Άλκης έχει περάσει ήδη στο "παπι" αλλά και αυτός θα ξαναδώσει παρέα με το Παναγιώτη το δικό μου το μεγάλο για σχολή Ικάρων,τα μεσαία πρώτη λυκείου πολύ καλοί μαθητες και οι δυο.Ο μόνος που είναι μακριά από τις ηληκίες τους και μου κάνει τον άντρα τον βαρύ είναι ο μικρός:lol: :lol: :lol:
Καλησπέρα! Εϊχα να μπω από χθες το απόγευμα και τρόμαξα με τα 130 μηνύματα!!!:blink:
Πόπη κι εμένα ο ανηψιός μου που είναι 17 και πάει Γ'Λυκείου έχει δηλώσει σχολή Ικάρων και τρέμει η ψυχή μου...:( Εκτός του ότι φοβάμαι γιατί έχω φίλους στο ΓΕΕΘΑ και ακούω συνέχεια για τις καθημερινές αερομαχίες, είναι και οι συχνές μεταθέσεις... Δεν θέλω να πετύχει....:cry:
Είμαι πολύ εγωίστρια???

Γειά σας! Πρώτη φορά γράφω! Ελπίζω να μιλάμε συχνά τώρα που βρήκα το συστημα να μετατρέπω τα greeklish σε ελληνικά!
:) Με σύστησε η Νιάου επειδή σκέφτηκε πως θα με βοηθήσετε εδώ με τις υιοθεσίες αφού βρίσκω πολύ συχνά αδέσποτες γάτες! Αυτόν τον καιρό φροντίζω δυο μωρά γατάκια που λέγονται: Ρώμη και Glow! Θα σας στείλω σύντομα φωτό και θα το βάλω στις αγγελίες! Γεία σας! Felina:P

Καλησπέρα! Εϊχα να μπω από χθες το απόγευμα και τρόμαξα με τα 130 μηνύματα!!!:blink:
Πόπη κι εμένα ο ανηψιός μου που είναι 17 και πάει Γ'Λυκείου έχει δηλώσει σχολή Ικάρων και τρέμει η ψυχή μου...:( Εκτός του ότι φοβάμαι γιατί έχω φίλους στο ΓΕΕΘΑ και ακούω συνέχεια για τις καθημερινές αερομαχίες, είναι και οι συχνές μεταθέσεις... Δεν θέλω να πετύχει....:cry:
Είμαι πολύ εγωίστρια???

:( Ας περάσουν και ας μην πετάξουν Ασπασία μου.Έχεις απόλυτο δίκιο.Οι μεταθέσεις δεν με πειράζουν δεν είμαι από τις μανάδες που κρέμονται πάνω από τα παιδία τους μην τους βραχούν για να μάθουν να προφιλάσονται.

Γειά σας! Πρώτη φορά γράφω! Ελπίζω να μιλάμε συχνά τώρα που βρήκα το συστημα να μετατρέπω τα greeklish σε ελληνικά!
:) Με σύστησε η Νιάου επειδή σκέφτηκε πως θα με βοηθήσετε εδώ με τις υιοθεσίες αφού βρίσκω πολύ συχνά αδέσποτες γάτες! Αυτόν τον καιρό φροντίζω δυο μωρά γατάκια που λέγονται: Ρώμη και Glow! Θα σας στείλω σύντομα φωτό και θα το βάλω στις αγγελίες! Γεία σας! Felina:P

Καλώς μας ήρθες Φελίνα!!:)
Ελπίζω να περνάς καλά εδώ μέσα!:) :P

:) :) :) Καλημέρα καλό μήνα για χθες.Χθες μας ήρθε και ο όμορφος από την Αλεξία:up: :up: :up: .Τώρα κατάλαβα τι είναι να υιοθετείς μεγάλο σε ηλικία γατάκι.:confused: :confused: :confused: Ο καημένος τα είχε χαμένα και ήταν και κατατρομαγμένος.Στην αρχή πήγε και κτύφτηκε ανάμεσα τοίχου,σύνθετου και καλοριφέρ.Αδύνατον να τον κουνήσεις.Με τα πολλά χάδια βγήκε έξω κάθισε λίγο μαζί μου για χαδάκια στον καναπέ και μετά ξανά εξαφανίστηκε.Πάλι πίσω από το σύνθετο,όπου μου έκανε και τα κακάκια του:lol: :lol: :lol: :lol: Μου την έφερε κανονικά με έβαλε να σέρνω ένα σύνθετο 2,80 επι 2,00 2 φορές μια για να καθαρίσω και μια για να τον ξαναβγάλω,γιατί όταν το ξαναέβαζα στη θέση του αυτός είχε προλάβει και είχε ξαναχωθεί από πίσω:lol: :lol: :lol: Η μέση μου:rolleyes: Αργότερα τον έβγαλα έξω για να του δείξω την άμμο και ο άτιμος πήγε και κρύφτηκε μέσα στα μπένζαμιν άκρη άκρη στο μπαλκόνι:redface: τον άφησα ήσυχο να κάνει ότι θέλει.Αν και προτιμά να κρύβετε:hmm: λογικό είναι.
Τα παιδιά τον είδαν ελάχιστα αφου τον ονόμασαν μαγική εικόνα.
Να έχετε μια πολλη καλή μέρα,εβδομάδα και μήνα.

καλημέρα παιδιά και καλή μας εβδομάδα.
Πέρασα ένα σ/κ μέσα στην κούραση, αφού ξεσήκωσα όλο το σπίτι για καθαριότητα, ειχα την καταπληκτική ιδέα να φέρω γυναίκα να με βοηθήσει σαββατιάτικο, χάλασε το κομπιούτερ και έπρεπε να το κατεβάση στην στουρνάρη στο service, και είχα και την γιορτή μου την κυριακή, όπου την μισή μέρα ήμουν στο τηλέφωνο και την υπόλοιπη να βγούμε έξω με τον γιό και τον σύζυγο να φάμε, να παει ο μικρός να παίξει με τον φίλο του, άντε να τον μαζέψουμε μετά..........ούφφφφ, κουράστηκα που τα λεω....ευτυχώς σήμερα το πρωί δουλειά να ξεκουραστώ και λίγο....:lol:
Πόπι, ο ψιψινέλος ειναι αυτός στο avator σου εεε??? κουκλί είναι!!!!!!! τον καημένο, έπαθε κλακάζ εεε? :blink:
και εσύ μαζί που ντέ καλά θές δεν θές έκανες μετακόμιση στο σύνθετο!!!!! σιγά-σιγά θα τα βρείτε....!!!!!

:redface: Το σύνθετο το μετακόμισα για να καθαρίσω τα κακάκια του:lol: :lol: :lol: :lol: Μου την έφερε ο άτιμος.:P

ατιμούτσικο δεν λές τίποτα..;).πάντα πάνε και βρίσκουν τα πιο κουλά μέρη....και τα πιο δύσκολα τα σκασμένα.....!!!!!!
και εμείς όταν είχαμε τα μωρά της Μπλακυ, πήγαιναν κάτω απο το κρεβάττι μου, στην γωνία μέσα-μέσα και χωνόντουσαν!!!!!!που δεν μπορούσα να φτάσω αν δεν μετακόμιζα το κρεββάτι ...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back