sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 2 Απριλίου 2007 στις 14:33 Η sardela έγραψε: #3.361 02-04-07 14:33 Λες, ε? Κατι καλυβακια παντως μεσα στο ρεμα, υπαρχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 2 Απριλίου 2007 στις 14:39 Η Ismini έγραψε: #3.362 02-04-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Λες, ε? Κατι καλυβακια παντως μεσα στο ρεμα, υπαρχουν! Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 01:30 Ο Thanasis46: #3.363 03-04-07 01:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ισμηνη, δεν θελω νε σε τρομαξω, αλλα στο ρεμα(που μου εχεις πει οτι μενεις)ειναι πολυ επικινδυνα. Ειχαμε πει στην καθηγητρια των θρησκευτικων περσυ οτι καμια φορα παμε και καθομαστε ή κανουμε βολτες εκει το βραδυ, και μας ειπε οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνα γιατι γινονται μεχρι και σατανιστικες τελετες εκει. :cry: Απο τοτε δεν εχω περασει ουτε τη μερα απο το ρεμα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή τι θα έλεγε…αυτή και το σεξ σατανιστική τελετή θα το θεωρεί φαντάζομαι κι άμα είδε τίποτα ζευγαράκια…Πάντως όπως και ναʼναι προσοχή θέλει πολύ. Στην Αθήνα θέλει και εκπαίδευση ως προς το πώς να φυλάγεται κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 07:44 Η popi έγραψε: #3.364 03-04-07 07:44 Καλημέρα σε όλους παιδία μεγάλα την έκαναν έρονται Μ.Τετράτη,μικρος κοιμάται,γατούλης πασάς στα Γιάννενα Πετάγομαι μέχρι το ΝΙΜΙΤΣ και περιμένω όταν γυρίσω να έχει νέα για τα μωράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 08:22 Ο Vana Balafa: #3.365 03-04-07 08:22 καλημέρα σε όλους, παιδιά ειμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώς,ότι η Μπουμπού απο χτές το βράδι έχει μπεί στην διαδικασία να φέρει στον κόσμο τα πανέμορφα χιονάτα γατουλίνια της!!!! Από τις 330 το βράδυ ήταν μέσα στην ανησυχία και μαζί με αυτήν και όλη η υπόλοιπη οικογένεια, γάτων και μή!!!!!! Μέχρι στιγμής καλά τα πάει, έχει γεννήσει 3 συνολικά , δυστυχώς το πρώτο γεννήθηκε νεκρό, αλλά το 2ο και το 3ο φαίνονται οκ, απλά ειναι μικρούλιαααααα.....(νομιίζω ότι υπάρχει 3ο, μου φάνηκε ότι΄είδα κάτι εκεί κάτω απο το πάπλωμα του Κωνσταντίνου). Ναι, όντως η κρυψώνα ήταν και πάλι πανω στην κουκέτα του μικρού μου, κάτω απο το πάπλωμα, εκεί ακριβώς που γέννησε και η Μπλάκυ!!!!!!!!! Εχω πολύ αγωνία να δώ πώς θα πάει η διαδικασία, το χρυσούλι μου άγκωμαχάει και εγώ ειμαι έδώ στην δουλειά.....ευτυχώς ειναι ο πατέρας μου στο σπίτι και κάθε 1 ώρα μου κάνει ένα briefing!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #3.366 03-04-07 09:28 Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:30 Η Mika έγραψε: #3.367 03-04-07 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Click για ανάπτυξη... Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Βανα θελουμε φοτο εεε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:37 Η Ismini έγραψε: #3.368 03-04-07 09:37 Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες, ε? Κατι καλυβακια παντως μεσα στο ρεμα, υπαρχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 2 Απριλίου 2007 στις 14:39 Η Ismini έγραψε: #3.362 02-04-07 14:39 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Λες, ε? Κατι καλυβακια παντως μεσα στο ρεμα, υπαρχουν! Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 01:30 Ο Thanasis46: #3.363 03-04-07 01:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ισμηνη, δεν θελω νε σε τρομαξω, αλλα στο ρεμα(που μου εχεις πει οτι μενεις)ειναι πολυ επικινδυνα. Ειχαμε πει στην καθηγητρια των θρησκευτικων περσυ οτι καμια φορα παμε και καθομαστε ή κανουμε βολτες εκει το βραδυ, και μας ειπε οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνα γιατι γινονται μεχρι και σατανιστικες τελετες εκει. :cry: Απο τοτε δεν εχω περασει ουτε τη μερα απο το ρεμα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή τι θα έλεγε…αυτή και το σεξ σατανιστική τελετή θα το θεωρεί φαντάζομαι κι άμα είδε τίποτα ζευγαράκια…Πάντως όπως και ναʼναι προσοχή θέλει πολύ. Στην Αθήνα θέλει και εκπαίδευση ως προς το πώς να φυλάγεται κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 07:44 Η popi έγραψε: #3.364 03-04-07 07:44 Καλημέρα σε όλους παιδία μεγάλα την έκαναν έρονται Μ.Τετράτη,μικρος κοιμάται,γατούλης πασάς στα Γιάννενα Πετάγομαι μέχρι το ΝΙΜΙΤΣ και περιμένω όταν γυρίσω να έχει νέα για τα μωράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 08:22 Ο Vana Balafa: #3.365 03-04-07 08:22 καλημέρα σε όλους, παιδιά ειμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώς,ότι η Μπουμπού απο χτές το βράδι έχει μπεί στην διαδικασία να φέρει στον κόσμο τα πανέμορφα χιονάτα γατουλίνια της!!!! Από τις 330 το βράδυ ήταν μέσα στην ανησυχία και μαζί με αυτήν και όλη η υπόλοιπη οικογένεια, γάτων και μή!!!!!! Μέχρι στιγμής καλά τα πάει, έχει γεννήσει 3 συνολικά , δυστυχώς το πρώτο γεννήθηκε νεκρό, αλλά το 2ο και το 3ο φαίνονται οκ, απλά ειναι μικρούλιαααααα.....(νομιίζω ότι υπάρχει 3ο, μου φάνηκε ότι΄είδα κάτι εκεί κάτω απο το πάπλωμα του Κωνσταντίνου). Ναι, όντως η κρυψώνα ήταν και πάλι πανω στην κουκέτα του μικρού μου, κάτω απο το πάπλωμα, εκεί ακριβώς που γέννησε και η Μπλάκυ!!!!!!!!! Εχω πολύ αγωνία να δώ πώς θα πάει η διαδικασία, το χρυσούλι μου άγκωμαχάει και εγώ ειμαι έδώ στην δουλειά.....ευτυχώς ειναι ο πατέρας μου στο σπίτι και κάθε 1 ώρα μου κάνει ένα briefing!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #3.366 03-04-07 09:28 Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:30 Η Mika έγραψε: #3.367 03-04-07 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Click για ανάπτυξη... Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Βανα θελουμε φοτο εεε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:37 Η Ismini έγραψε: #3.368 03-04-07 09:37 Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Λες, ε? Κατι καλυβακια παντως μεσα στο ρεμα, υπαρχουν! Click για ανάπτυξη... Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 01:30 Ο Thanasis46: #3.363 03-04-07 01:30 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ισμηνη, δεν θελω νε σε τρομαξω, αλλα στο ρεμα(που μου εχεις πει οτι μενεις)ειναι πολυ επικινδυνα. Ειχαμε πει στην καθηγητρια των θρησκευτικων περσυ οτι καμια φορα παμε και καθομαστε ή κανουμε βολτες εκει το βραδυ, και μας ειπε οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνα γιατι γινονται μεχρι και σατανιστικες τελετες εκει. :cry: Απο τοτε δεν εχω περασει ουτε τη μερα απο το ρεμα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή τι θα έλεγε…αυτή και το σεξ σατανιστική τελετή θα το θεωρεί φαντάζομαι κι άμα είδε τίποτα ζευγαράκια…Πάντως όπως και ναʼναι προσοχή θέλει πολύ. Στην Αθήνα θέλει και εκπαίδευση ως προς το πώς να φυλάγεται κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 07:44 Η popi έγραψε: #3.364 03-04-07 07:44 Καλημέρα σε όλους παιδία μεγάλα την έκαναν έρονται Μ.Τετράτη,μικρος κοιμάται,γατούλης πασάς στα Γιάννενα Πετάγομαι μέχρι το ΝΙΜΙΤΣ και περιμένω όταν γυρίσω να έχει νέα για τα μωράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 08:22 Ο Vana Balafa: #3.365 03-04-07 08:22 καλημέρα σε όλους, παιδιά ειμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώς,ότι η Μπουμπού απο χτές το βράδι έχει μπεί στην διαδικασία να φέρει στον κόσμο τα πανέμορφα χιονάτα γατουλίνια της!!!! Από τις 330 το βράδυ ήταν μέσα στην ανησυχία και μαζί με αυτήν και όλη η υπόλοιπη οικογένεια, γάτων και μή!!!!!! Μέχρι στιγμής καλά τα πάει, έχει γεννήσει 3 συνολικά , δυστυχώς το πρώτο γεννήθηκε νεκρό, αλλά το 2ο και το 3ο φαίνονται οκ, απλά ειναι μικρούλιαααααα.....(νομιίζω ότι υπάρχει 3ο, μου φάνηκε ότι΄είδα κάτι εκεί κάτω απο το πάπλωμα του Κωνσταντίνου). Ναι, όντως η κρυψώνα ήταν και πάλι πανω στην κουκέτα του μικρού μου, κάτω απο το πάπλωμα, εκεί ακριβώς που γέννησε και η Μπλάκυ!!!!!!!!! Εχω πολύ αγωνία να δώ πώς θα πάει η διαδικασία, το χρυσούλι μου άγκωμαχάει και εγώ ειμαι έδώ στην δουλειά.....ευτυχώς ειναι ο πατέρας μου στο σπίτι και κάθε 1 ώρα μου κάνει ένα briefing!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #3.366 03-04-07 09:28 Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:30 Η Mika έγραψε: #3.367 03-04-07 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Click για ανάπτυξη... Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Βανα θελουμε φοτο εεε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:37 Η Ismini έγραψε: #3.368 03-04-07 09:37 Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Ισμηνη, δεν θελω νε σε τρομαξω, αλλα στο ρεμα(που μου εχεις πει οτι μενεις)ειναι πολυ επικινδυνα. Ειχαμε πει στην καθηγητρια των θρησκευτικων περσυ οτι καμια φορα παμε και καθομαστε ή κανουμε βολτες εκει το βραδυ, και μας ειπε οτι ειναι παρα πολυ επικινδυνα γιατι γινονται μεχρι και σατανιστικες τελετες εκει. :cry: Απο τοτε δεν εχω περασει ουτε τη μερα απο το ρεμα. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτή τι θα έλεγε…αυτή και το σεξ σατανιστική τελετή θα το θεωρεί φαντάζομαι κι άμα είδε τίποτα ζευγαράκια…Πάντως όπως και ναʼναι προσοχή θέλει πολύ. Στην Αθήνα θέλει και εκπαίδευση ως προς το πώς να φυλάγεται κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 07:44 Η popi έγραψε: #3.364 03-04-07 07:44 Καλημέρα σε όλους παιδία μεγάλα την έκαναν έρονται Μ.Τετράτη,μικρος κοιμάται,γατούλης πασάς στα Γιάννενα Πετάγομαι μέχρι το ΝΙΜΙΤΣ και περιμένω όταν γυρίσω να έχει νέα για τα μωράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 08:22 Ο Vana Balafa: #3.365 03-04-07 08:22 καλημέρα σε όλους, παιδιά ειμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώς,ότι η Μπουμπού απο χτές το βράδι έχει μπεί στην διαδικασία να φέρει στον κόσμο τα πανέμορφα χιονάτα γατουλίνια της!!!! Από τις 330 το βράδυ ήταν μέσα στην ανησυχία και μαζί με αυτήν και όλη η υπόλοιπη οικογένεια, γάτων και μή!!!!!! Μέχρι στιγμής καλά τα πάει, έχει γεννήσει 3 συνολικά , δυστυχώς το πρώτο γεννήθηκε νεκρό, αλλά το 2ο και το 3ο φαίνονται οκ, απλά ειναι μικρούλιαααααα.....(νομιίζω ότι υπάρχει 3ο, μου φάνηκε ότι΄είδα κάτι εκεί κάτω απο το πάπλωμα του Κωνσταντίνου). Ναι, όντως η κρυψώνα ήταν και πάλι πανω στην κουκέτα του μικρού μου, κάτω απο το πάπλωμα, εκεί ακριβώς που γέννησε και η Μπλάκυ!!!!!!!!! Εχω πολύ αγωνία να δώ πώς θα πάει η διαδικασία, το χρυσούλι μου άγκωμαχάει και εγώ ειμαι έδώ στην δουλειά.....ευτυχώς ειναι ο πατέρας μου στο σπίτι και κάθε 1 ώρα μου κάνει ένα briefing!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #3.366 03-04-07 09:28 Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:30 Η Mika έγραψε: #3.367 03-04-07 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Click για ανάπτυξη... Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Βανα θελουμε φοτο εεε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:37 Η Ismini έγραψε: #3.368 03-04-07 09:37 Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους παιδία μεγάλα την έκαναν έρονται Μ.Τετράτη,μικρος κοιμάται,γατούλης πασάς στα Γιάννενα Πετάγομαι μέχρι το ΝΙΜΙΤΣ και περιμένω όταν γυρίσω να έχει νέα για τα μωράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 08:22 Ο Vana Balafa: #3.365 03-04-07 08:22 καλημέρα σε όλους, παιδιά ειμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώς,ότι η Μπουμπού απο χτές το βράδι έχει μπεί στην διαδικασία να φέρει στον κόσμο τα πανέμορφα χιονάτα γατουλίνια της!!!! Από τις 330 το βράδυ ήταν μέσα στην ανησυχία και μαζί με αυτήν και όλη η υπόλοιπη οικογένεια, γάτων και μή!!!!!! Μέχρι στιγμής καλά τα πάει, έχει γεννήσει 3 συνολικά , δυστυχώς το πρώτο γεννήθηκε νεκρό, αλλά το 2ο και το 3ο φαίνονται οκ, απλά ειναι μικρούλιαααααα.....(νομιίζω ότι υπάρχει 3ο, μου φάνηκε ότι΄είδα κάτι εκεί κάτω απο το πάπλωμα του Κωνσταντίνου). Ναι, όντως η κρυψώνα ήταν και πάλι πανω στην κουκέτα του μικρού μου, κάτω απο το πάπλωμα, εκεί ακριβώς που γέννησε και η Μπλάκυ!!!!!!!!! Εχω πολύ αγωνία να δώ πώς θα πάει η διαδικασία, το χρυσούλι μου άγκωμαχάει και εγώ ειμαι έδώ στην δουλειά.....ευτυχώς ειναι ο πατέρας μου στο σπίτι και κάθε 1 ώρα μου κάνει ένα briefing!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #3.366 03-04-07 09:28 Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:30 Η Mika έγραψε: #3.367 03-04-07 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Click για ανάπτυξη... Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Βανα θελουμε φοτο εεε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:37 Η Ismini έγραψε: #3.368 03-04-07 09:37 Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σε όλους, παιδιά ειμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώς,ότι η Μπουμπού απο χτές το βράδι έχει μπεί στην διαδικασία να φέρει στον κόσμο τα πανέμορφα χιονάτα γατουλίνια της!!!! Από τις 330 το βράδυ ήταν μέσα στην ανησυχία και μαζί με αυτήν και όλη η υπόλοιπη οικογένεια, γάτων και μή!!!!!! Μέχρι στιγμής καλά τα πάει, έχει γεννήσει 3 συνολικά , δυστυχώς το πρώτο γεννήθηκε νεκρό, αλλά το 2ο και το 3ο φαίνονται οκ, απλά ειναι μικρούλιαααααα.....(νομιίζω ότι υπάρχει 3ο, μου φάνηκε ότι΄είδα κάτι εκεί κάτω απο το πάπλωμα του Κωνσταντίνου). Ναι, όντως η κρυψώνα ήταν και πάλι πανω στην κουκέτα του μικρού μου, κάτω απο το πάπλωμα, εκεί ακριβώς που γέννησε και η Μπλάκυ!!!!!!!!! Εχω πολύ αγωνία να δώ πώς θα πάει η διαδικασία, το χρυσούλι μου άγκωμαχάει και εγώ ειμαι έδώ στην δουλειά.....ευτυχώς ειναι ο πατέρας μου στο σπίτι και κάθε 1 ώρα μου κάνει ένα briefing!!!...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:28 Η aretha έγραψε: #3.366 03-04-07 09:28 Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:30 Η Mika έγραψε: #3.367 03-04-07 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Click για ανάπτυξη... Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Βανα θελουμε φοτο εεε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:37 Η Ismini έγραψε: #3.368 03-04-07 09:37 Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:30 Η Mika έγραψε: #3.367 03-04-07 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Click για ανάπτυξη... Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Βανα θελουμε φοτο εεε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:37 Η Ismini έγραψε: #3.368 03-04-07 09:37 Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τις προάλλες έλεγε μια κυρία που μένει εκει κοντά οτι στο ρεμα υπάρχουν ΚΟΜΠΡΕΣ!!! Πάντως διάφορα εγχώρια φίδια πρέπει να ζουν εκεί και αυτός είναι ένας λόγος που δεν μπαίνω μέσα. Click για ανάπτυξη... Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Βανα θελουμε φοτο εεε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:37 Η Ismini έγραψε: #3.368 03-04-07 09:37 Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Vanna μην τρομάζεις! Τα σιαμεζάκια ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ οταν γεννιούνται. Δεν έχουν σχέση με τα κεραμιδόγατα όταν είναι νεογέννητα. Αρχική Δημοσίευση από Mika: Oxι, πες της, ΑΝΑΚΟΝΤΑ ειναι Click για ανάπτυξη... ή καλύτερα η Λερναία Ύδρα! Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:42 Η chouzouris: #3.369 03-04-07 09:42 Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ Ισμήνη ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις για τον Βαλεντίνο Είναι όμως αυτό που πρέπει να γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:46 Ο Vana Balafa: #3.370 03-04-07 09:46 Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην τελευταία ενημέρωση, πρίν απο 5 λεπτά, τελικά ειναι όντως 2 τα κουτσουνάκια μέχρι στιγμής, καθαρά-καθαρά και τσιριχτά...!!!!! .... εννοείται ότι θα ανέβουν φωτός.....δεν το συζητώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:47 Η aretha έγραψε: #3.371 03-04-07 09:47 Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:48 Ο Vana Balafa: #3.372 03-04-07 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλημέρα! Αλλος γεννάει κι άλλος στειρώνεται... Ο Βαλεντίνο στειρώνεται σήμερα...ΚΑΙ ΛΥΠΆΜΑΙ πολυ... Χτες τους πήγα και τους δύο στο γιατρό και ο Βαλεντινάκος έμεινε εκει για διανυκτέρευση. Μην μου στεναχωριέσαι, και εγώ το σκέφτομαι, δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον ο Ρούπι θα μείνει σε διαμέρισμα!!!!!!!! στίς επόμενες ημέρες θα έίναι και αυτός στην ίδια κατάσταση με τον Βαλεντίνο σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Η nena έγραψε: #3.373 03-04-07 09:49 Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή μέρα σε όλες και όλους. Παιδιά τέσσερα σπίτι, άντρας στους δρόμους, εγώ και η κουνιάδα μου απο ένα laptop (αυτή βασικά γράφει την εργασία της), γάτος κυνηγάει το σκυλί και το σκυλι το γάτο, χελώνες αποκλεισμένες στο μπλε μπάνιο και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να φτιάξω κουλούρια και για πρώτη φορά τσουρέκια καθότι με παρασύρατε με αυτή την τσουρεκομανία που σας έχει πιάσει. Και δεν τα τρώω κιόλας, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβω τις ευθύνες μας θα φτιάξω και τσουρέκια!!!! Ουγκ!! Για Βάνα: Με το καλό να γεννηθούν όλα. Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Για Μίκα: Ερώτηση κρίσεως για τσουρέκια. Η μάνα κάνει την ίδια περίπου συνταγή με εσένα, αλλά επιπλέον προσθέτει στα 9 αυγά που βάζει (για 2 κιλά αλεύρι), ακόμα τέσσερεις κρόκους για να τις γίνουν ακόμα πιο κίτρινα. Επειδή εγώ πρώτη φορά φτιάχνω να τα βάλω ή να μην τα βάλω; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 09:49 Ο Vana Balafa: #3.374 03-04-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τι ωραία! Καλώς τα δεχτήκατε τα μωρούλια Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:07 Η Ismini έγραψε: #3.375 03-04-07 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Περαστικά στον Βαλεντίνο! Μη στενοχωριέσαι Ισμήνη, ειδικά στα αγοράκια είναι πολύ απλή υπόθεση η στείρωση... Αύριο θα είναι "σαν καινούριος"! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Για Ισμήνη: Οχι το Βαλεντίνο γαμότι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Θα του μείνει το όνομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:18 Η sardela έγραψε: #3.376 03-04-07 10:18 Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημερα σας! Βανα καλως να τα δεχτεις!!! Ισμηνη καλη επιτυχια στον Βαλεντινο! Θαναση, η συγκεκριμενη καθηγητρια δεν οπως ολες οι υπολοιπες των θρησκευτικων. Μιλουσε ανοιχτα για ολα τα θεματα, δεν ειχε καθολου προβλημα να μας μιλησει για το σεξ κτλ... Οταν εννουσε σατανιστικες τελετες, εννουσε ακριβως αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:19 Ο Vana Balafa: #3.377 03-04-07 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ξέρω δεν ανησυχω...Εξάλλου εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο, γιατι εχει στειρωσει και 3 θηλυκα του μπαμπα μου. Αυτο με πειράζει όμως που θα ειναι "καινούργιος" . Δυστυχώς αφού θα ζήσει στο διαμέρισμα, δεν υπάρχει άλλη οδός. Θα του μείνει το όνομα.... Click για ανάπτυξη... και η χάρη, και η ομορφιά, θα είναι το πανθηράκι σας και αυτό δεν αλλάζει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:23 Ο Thanasis46: #3.378 03-04-07 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Βρε Θανάση τι εννοείς ότι χρειάζεται εκπαίδευση στην Αθήνα? Πολεμικές τέχνες? Καράτε? Κουμ φου? Click για ανάπτυξη... Α και τέτοια άμα ξέρει κανείς ακόμα καλύτερα, αλλά εννοούσα άλλα πράγματα ως μέτρα ασφαλείας. Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:28 Η Ismini έγραψε: #3.379 03-04-07 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 167 168 169 170 171 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 169 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ένα παράδειγμα, να παίρνεις τις γωνίες ανοιχτά για να μην τρακάρεις σε κανένα μαχαίρι…τέτοιου είδους εκπαίδευση. Click για ανάπτυξη... Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η sardela έγραψε: #3.380 03-04-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Καλέ μην υπερβάλεις! Τι ειναι η Αθήνα? Φαρ Ουέστ?!!!! Στην επαρχια εχω κινδυνευσει περισσοτερο εγω. Βεβαια οχι απο ανθρωπους...αλλα από μια γουρούνα! Ηταν ελευθερη και τριγυριζε με τα γουρουνάκια της, κι εγω (η ασχετη) πλησίασα να χαϊδέψω τα μικρά ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΜΑΜΑ! Μεγάλο σοκ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.