Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα! Μου φαίνεται ότι επιστρέψατε οι περισσότερες/οι γιατί μετά από μια μόλις μέρα που έχω να μπω έχουν μαζευτεί ένα σωρό μηνύματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα διαβάσω όλα από εδώ μιας και η σύνδεση πέφτει συνέχεια....:( Μάλλον πρέπει να πάω αύριο σε internet cafe, όμως σε όλα εδώ γίνεται χαμός από τα μικρά που πάιζουν παιχνίδια. Ότι ώρα και να πας γεμάτα είναι. Είναι και τα σχολεία κλειστά... Θα έχω πολύ δουλειά όταν γυρίσω Αθήνα από Δευτέρα, να διαβάσω όλα τα παλιά μηνύματα που θα'χουν μαζευτεί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα κοριτσια και Χρονια πολλα!

Σημερα φευγω και εγω!! Οχι για Πασχα, αλλα για αγγαρεια:lol: :lol: Δυστυχως Αθηνα δεν θα κατσω καθολου:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) :) Πολύ καλή σας μέρα:) :) :) Ασπασία και δω το ίδιο γίνετε με το υπολογιστή και ας μην είναι internet cafe:lol: :lol: :lol: Όποιος προλάβει πρώτος,φτου καπρό:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αντε να ανοίξουν τα σχολεία να είναι δικός μου τουλάχιστον τα πρωίνα

καλημερουδια!!:) :P :happy:

καλημερα.... μυριζει καλοκαιρι....:)

Καλημέρα! Αρωστησα!:down: Μαλλον ιωση ειναι. Νιωθω χάλια και δεν θα έπρεπε να ειμαι και σήμερα στη δουλειά, αλλά φοβήθηκα μην μου αφαιρέσουν τις μέρες απο το μισθό....:(

καλημέρα. Ισμήνη περαστικά. Κι εγώ θα ήθελα να ήμουν σπιτάκι μου.Ευτυχώς αυτή η εβδομάδα είναι λειψή!

Καλησπέρα σε όλους!!!!
Να 'μαι κι εγω. Ηρθα για λίγο στο φροντιστηριο. Εγω δουλεια από δευτερα. Να αναρρωσω από το Πασχα!!!
Για τα μηνυματα τι να πω...... Πού να τα προλαβω όλα;;;;;;; Χαμός!!!
:lol: :lol: :lol:
Θα προσπαθήσω πάντως.....
Αντε να ειστε καλα και θα τα λεμε, ειδικα από Δευτερα με το καλο!!!

καλημέρα σε όλους, επιτέλους έχω και εγώ λίγο χρόνο να κάτσω στον υπολογιστή.....βλέπετε τώρα που ο μικρός δεν έχει σχολείο, μαζεύονται οι φίλοι και φυσικά τι κάνουν????? παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο pc, εκ περιτροπής......με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να κάτσω καθόλου εγώ.......
εχώ την εντύπωση πώς θα αρχίσω να κόβω νουμεράκια σαν το Βασιλόπουλο......:)

Καλημέρα! Περαστικά Ισμήνη! Εγώ έχω απογοητευτεί γιατί θα φύγουμε νωρίτερα τελικά, Σάββατο πρωί, γιατί πρέπει να βρίσκεται ο άνδρας μου Αθήνα Σάββατο βράδυ για μια εκδήλωση της δουλειάς του:( Οπότε πρέπει από απόψε να συμμαζεύω σιγά-σιγά το σπίτι γιατί έχουμε απλώσει πράγματα παντού. Ως συνήθως έχω αναβάλει για τελευταία στιγμή ένα σωρό δουλειές και τώρα που φεύγουμε νωρίτερα μιαμιση μέρα, άντε να προλάβω....:down:

Ευχαριστω! Κριμα που θα φυγετε νωριτερα. Εχει υπεροχο καιρο και θα ειναι πολυ ωραια εκει...αντε να ξαναγυρισεις κεντρο...:down:

Καλησπερα σας!
Ο καιρος εδω ειναι τελειος, εχει ηλιο και πολυ ζεστη...
Εδω και 3 μερες βλεπω ενα σκυλακι πιτ μπουλ παρατημενο στο χωριο. Το καημενο ειναι πολυ φιλικο και ερχετε συχνα εξω απο το σπιτι μας. Βαζω φαγητο και νερο για τις δυο αδεσποτες γατες που ερχονται οποτε ειμαι εδω και ελπιζω να τρωω. Χθες το βραδυ εβαλα τοοοσο φαι και το πρωι ηταν εξαφανισμενο.
Πριν λιγο που γυρισα απο βολτα ηταν παλι εδω και εκανε ναζακια.

Η σαρδελα ολη μερα γυρναει μεσα στο σπιτι και τριβεται σε ολους να την βγαλουν εξω. Την βγαζω και εγω για λιγο και με επιτηριση.
Χθες πηγε και χωθηκε σε κατι χορτα και εγινε μες τη λασπη και την βρωμα. Τελικα την εκανα μπανιο γιατι δεν καθαριζε με τιποτα!:)

:) :) :) :) Καλή σας μέρα,καλή επιστροφή σε όσους γυρίζουν.Ασπασία εγώ θα έμενα πίσω με το Χίονη παρέα:lol: :lol: ακούς εκεί να χαλάει έτσι τις διακοπές σας.:hmm: Αχ άντρες :confused:

Kαλημέρα! Χριστός Ανέστη σε όλους και καλή επιστροφή σε όσους ακόμα είναι στας εξοχάς. Εμείς επιστρέφουμε κυριακή βράδυ με ολυμπιακή. Ο πατέρας μου και οι ιδέες του. Επειδή δεν ταξιδεύει παρά μόνο με ολυμπιακή την πληρώνει και ο άμαχος πληθυσμός. Βέβαια τα ρούχα μου θα πακεταριστούν και θα αποσταλούν με κούριερ, άμα έχει καθυστέρηση τουλάχιστον να τραβάω μόνο Σάκη-λάπτοπ και την αφεντιά μου.

Έχει γεννήσει και μια γάτα στην σκάλα πάνω-πάνω και της πηγαίνω φαγάκι και νερό αλλά τα γατάκια δεν μπορώ να τα δω γιατί η άτιμη τα έχει γεννήσει μέσα σε μια κούτα τηλεόρασης που από πάνω είναι κλειστή και φοβάμαι να την ανοίξω μήπως είναι μέσα και την τρομάξω. Αυτή η γάτα γεννάει εκεί χρόνια τώρα αλλά δεν πιάνεται είναι άγρια και εμφανίζεται μόνο όταν είναι να γεννήσει.

Καλημέρα σας παιδιά, ακόμα νυστάαααζωωωωω!:confused:

καλημερα σε ολους. και εδω εχει τελειο καιρο!!:P :) :happy:

Καλημέρα σας παιδιά, ακόμα νυστάαααζωωωωω!:confused:

:lol: :lol: :lol: Καλή μου δοκίμασες καφέ διπλό ελληνικό σε κούπα που πίνουν τα παιδιά το γάλα.:lol: :lol: :lol: :lol: Εγώ μόνο έτσι αποκτώ επαφή με γη.

:lol: :rolleyes: Είναι το μόνο είδος καφέ που πίνω απο τα δέκα μου όπου και επισήμως σταμάτησα το γάλα (μπλιάχχχχχχχ). Σε κούπα απ' αυτές για γάλα και δημητριακά μαζί σε μέγεθος. Προκοπή δεν είδα. Δεν ξέρω μήπως τον δοκιμάσω σε ορό (τον καφέ εννοώ)!!!!!!!!!:mad:

Εγω ευτυχώς το γάλα το άρχισα στα 13. Απο τότε πίνω 1lt τη μέρα.
Eιναι το μονο καλο που μου άφησε το μπαλέτο. Κι εσυ Νερίνα δοκίμασε να το ξαναρχίσεις με κλειστή τη μύτη αρχικά!

πίνω 1lt τη μέρα.Eιναι το μονο καλο που μου άφησε το μπαλέτο.
Κι εγώ!! :up:
Ειναι το μονο καλο που μου άφησε το μπαλέτο.
Κι εσύ; Κι εγώ! 10 χρόνια μάτωνα πουέντ... ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back