Για τη Χριστίνα
Χριστίνα αυτό που πάλι εγώ πρέπει να βγάλω το φίδι απο τη τρύπα πολύ μου τη δίνει.
Αντε φτου και απο την αρχή

Αγαπητή Χριστίνα όταν κανείς πάει Ιταλία παίρνει μαζί του τα εξής:
α/ Εαν πάει με τον άντρα της:
1/Σιγουρεύεται ότι αυτός έχει πάρει μαζί του όλες τις πιστωτικές του, τα βιβλιάρια τραπεζών, όλα τα συμβόλαια τα σχετικά με την ακίνητη περιουσία του, εάν δεν είναι δυνατόν, παίρνει την ίδια την περιουσία μαζί του.
2/Αποσκευές:
Εάν πάει χειμώνα παίρνει μαζί της μαγιό και το πολύ και κανένα παρεό. Επειδή σε ξέρω θα ρωτήσεις και τι γίνεται με το κρύο; Παίρνεις μαζί σου αυτό που το βάζουμε στις ταράτσες για μόνωση και το καλοκαίρι το σπίτι μένει δροσερό και το χειμώνα ζεστό με το οποίο θα αλοίφεσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα, βοηθάει λένε.
Το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο, μεταξύ του να σας κλείσουν μέσα και να ψωνίσεις καινούργια γκαρνταρόμπα θα νικήσει σίγουρα το δεύτερο.
Το ακριβώς αντίθετο κάνεις εάν πας καλοκαίρι. Και φυσικά με το παραπάνω προαναφερθέν υλικό, γιατί αλλιώς δεν θα προλάβεις να αγοράσεις ρούχα θα νοσηλευθείς για θερμοπληξία και στην καλύτερη περίπτωση σε βλέπω να γυρνάς με εκείνα τα ωραιότατα ρομπάκια των νοσοκομείων και το κώλο έξω, μετά συγχωρήσεως΄.
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΝΩΤΙΚΑ.
2/ Εάν πας όντας παντρεμένη αλλά χωρίς τον άντρα σου, κρατάς τα υπ' αριθμ.1 αναφερομένα (μην ξεχάσεις τα πληρεξούσια, σε έχω ικανή) και ότι θα φορέσεις στο ταξίδι. Εσύ βέβαια θα φτιάξεις βαλίτσες, τις οποίες θα τις αφήσεις πριν φύγεις σε σπίτι φίλης και θα πεις ότι στις κλέψαμε στο αεροδρόμιο. Γυρνώντας λες "τι ήθελες αγάπη μου να τριγυρνάω τσίτσιδη στην Ιταλία και ξέρεις πως είναι οι Ιταλοί".
Αυτά και άλλα δεν έχω και ελπίζω να μην έχεις μαζέψει τα παλτά και τις φλοκάτες. Μια πασμίνα απο φλοκάτη εάν μη τι άλλο θα κάνει όλη τη Ρώμη να μιλάει για σένα. Είναι σαν να βλέπω τον Γκαλιάννο στην επόμενη κολεξιόν "Άνοιξη -Καλοκαίρι με στιργκάκι και την φλοκάτη παραμάσχαλα.
Αυτό που διαμορφώνω και τάσεις στη μόδα που το πάτε; Εγώ και αυτή η τύπισσα που φορούσε τα ρολόγια για καπέλο.
Για ανύπαντρες οδηγίες όταν χρειαστεί!!!