mimikaki
Διάσημο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν τωρα το κραταω καθετα και το διαβαζω ερχεται αγκαλια το μυριζει το κοιταει το σπρωχνει και με το χερι της και αυτο ειναι 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ο Πιου μιου ανεξαρτητα από τη ποιότητα του χαρτιου το κάνει κομμάτια αν το βρει στο κρεβάτι. Η Γατα αδιαφορεί εντελώς ενω ο Πουρπουρης κάνει όλα τα περιοδικά ξαπλώστρες!!! Του αρεσει να καθεται σε αυτά. Περί ορέξεως....
anabu καλά κουράγια!!!
Μελινακι καλή επιτυχία. ποιο lower δινεις;
Εγω περασα το πρωινο σιδερωνιντας. Χρειαζεται κι αυτο. Αναρωτιεμαι πώς το ανακάλυψαν! Ποιος ειχε την ιδεα να μην ειναι τσαλακωμενα τα ρουχα; Τον πειραζε δηλαδή;;;;
Για τη Ρωμη τιποτα δεν ετοιμασα ακόμη, ουτε τα ρουχα που θα παρουμε μαζι σιδερωσα ακόμη. Θελει μελετη το θεμα. Πρεπει να παρω κανενα μακρυμανικο για το βραδυ κ κοντομανικα για την ημερα. Κατι σε καλό αν μας βγαλουν εξω και κατι πιο ανετο.... Και φυσικα ανλογα παπουτσια!!! Και υστερα λενε πως οι γυναικες κουβαλανε πολλά!!! Εμεις φταίμε;
Καλα να ειστε παιδια
Αντε κι από βδομαδα μάλλον θα εχω και συνδεση με το λαπτοπ. Για να δουμε, μακαρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χριστίνα αυτό που πάλι εγώ πρέπει να βγάλω το φίδι απο τη τρύπα πολύ μου τη δίνει.
Αντε φτου και απο την αρχή
Αγαπητή Χριστίνα όταν κανείς πάει Ιταλία παίρνει μαζί του τα εξής:α/ Εαν πάει με τον άντρα της:
1/Σιγουρεύεται ότι αυτός έχει πάρει μαζί του όλες τις πιστωτικές του, τα βιβλιάρια τραπεζών, όλα τα συμβόλαια τα σχετικά με την ακίνητη περιουσία του, εάν δεν είναι δυνατόν, παίρνει την ίδια την περιουσία μαζί του.
2/Αποσκευές:
Εάν πάει χειμώνα παίρνει μαζί της μαγιό και το πολύ και κανένα παρεό. Επειδή σε ξέρω θα ρωτήσεις και τι γίνεται με το κρύο; Παίρνεις μαζί σου αυτό που το βάζουμε στις ταράτσες για μόνωση και το καλοκαίρι το σπίτι μένει δροσερό και το χειμώνα ζεστό με το οποίο θα αλοίφεσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα, βοηθάει λένε.
Το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο, μεταξύ του να σας κλείσουν μέσα και να ψωνίσεις καινούργια γκαρνταρόμπα θα νικήσει σίγουρα το δεύτερο.
Το ακριβώς αντίθετο κάνεις εάν πας καλοκαίρι. Και φυσικά με το παραπάνω προαναφερθέν υλικό, γιατί αλλιώς δεν θα προλάβεις να αγοράσεις ρούχα θα νοσηλευθείς για θερμοπληξία και στην καλύτερη περίπτωση σε βλέπω να γυρνάς με εκείνα τα ωραιότατα ρομπάκια των νοσοκομείων και το κώλο έξω, μετά συγχωρήσεως΄.
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΝΩΤΙΚΑ.
2/ Εάν πας όντας παντρεμένη αλλά χωρίς τον άντρα σου, κρατάς τα υπ' αριθμ.1 αναφερομένα (μην ξεχάσεις τα πληρεξούσια, σε έχω ικανή) και ότι θα φορέσεις στο ταξίδι. Εσύ βέβαια θα φτιάξεις βαλίτσες, τις οποίες θα τις αφήσεις πριν φύγεις σε σπίτι φίλης και θα πεις ότι στις κλέψαμε στο αεροδρόμιο. Γυρνώντας λες "τι ήθελες αγάπη μου να τριγυρνάω τσίτσιδη στην Ιταλία και ξέρεις πως είναι οι Ιταλοί".
Αυτά και άλλα δεν έχω και ελπίζω να μην έχεις μαζέψει τα παλτά και τις φλοκάτες. Μια πασμίνα απο φλοκάτη εάν μη τι άλλο θα κάνει όλη τη Ρώμη να μιλάει για σένα. Είναι σαν να βλέπω τον Γκαλιάννο στην επόμενη κολεξιόν "Άνοιξη -Καλοκαίρι με στιργκάκι και την φλοκάτη παραμάσχαλα.
Αυτό που διαμορφώνω και τάσεις στη μόδα που το πάτε; Εγώ και αυτή η τύπισσα που φορούσε τα ρολόγια για καπέλο.
Για ανύπαντρες οδηγίες όταν χρειαστεί!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

και πραγματικά αυτό δεν είναι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς την κατάστασή μετά από ώρες διαβάσματος
! Νομίζω το κεφάλι μου θα εκραγεί
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μάλλον εχεις δίκιο τώρα που το καλοσκέφτομαι.....
Ευχαριστω για τις συμβουλές!!!!
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
'' οδυσσεας''Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Καταρχάς έλεγα σε μία συνάδελφο μου για τα βίντεο που είχα την ατυχία να δω το προηγούμενο σάββατο με το πως θανατώνουν τις αλεπούδες στα εργοστάσια γούνας και καλά. Είπα και ότι είδα ένα βίντεο με τους κινέζους. Ανέφερα ότι τα γδέρνουν ζωντανά για να μην χαλάσει η γούνα
. Κάτι άνθρωποι πια είναι εντελώς αναίσθητοι, τι να πω. Καλά τον συγκεκριμμένο συνάδελφο δεν τον πάω αρκετό καιρό, αλλά τώρα με έπεισε εντελώς για αυτή μου την απαίχθεια προς αυτόν. Ο άνθρωπος είναι εντελώς κουκου!! Το άλλο πάλι σήμερα την ώρα που είχα σχολάσει έλεγα ένα κατόρθωμα ενός γάτου μου σε μία άλλη συνάδελφο στα αποδυτήρια. Έρχεται να αλλάξει και μία άλλη συνάδελφος και με ακούει και λέει έχεις γάτες και λέω εγώ ναι δύο. Αχ, μου λέει δεν κάνει να έχεις άμα είσαι γυναίκα
. Αμέσως κατάλαβα ότι εννοούσε την τοξοπλάσμωση. Εκεί τα πήρα στο κρανίο και προσπαθούσα να της εξηγήσω πως έχει το πράγμα αλλά εκείνη το δικό της εκεί... Άρχισε να μου λέει για μία γνωστή της που είχε πολλές γάτες και έμεινε έγκυος και είχε τοξόπλασμα και ο γιατρός την έπεισε ότι από τις γάτες το έπαθε και εκείνη έδιωξε όλες τις γάτες της....Άλλη απο'κει
. Παιδιά δεν μπορώ, δεν αντέχω άλλο με αυτά τα νεύρα μου
! Γιατί να περιτρυγιρίζομαι από ανίδεους και αναίσθητους μ*****ς και μ********ες!!!! Έλεος πια!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Kαλημέρα! Μια απο τα ιδια!.... η προσμονή του Σαββατοκύριακου είναι πάντα γλυκιά...![]()

anabou
Διάσημο μέλος
! Εμένα το σαββατοκύριακο δεν νομίζω να έχει καμμιά διαφορά από τις άλλες μέρες
: διάβασμα
-διάβασμα
-διάβασμα
! Κλείνω τα μάτια μου και βλέπω ακολουθίες και σύνολα :cry:! Το έχω πάρει πολύ πατριωτικά το θέμα όμως θα το περάσω ο κόσμος να χαλάσει
!Κίττυ έχω καταλήξει ότι με μερικούς ανθρώπους είναι απλά χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι! Προσπαθείς να τους εξηγήσεις κάτι αλλά αν δεις τέτοιες αντιδράσεις καλύτερα φύγε! Δεν καταλαβαίνουν με τίποτα, σε συγχίζουν και τελικά είναι καλύτερα να ζουν στην πλάνη τους.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδια ελπίζω όλοι καλα. Εγω μόλις σχολάσω πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματα για αύριο. Καλά χαράματα θα πάει η δουλεια.
Κατα τα άλλα ειμαι λίγο δυστυχισμένο.... Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένο!!! Πάνε τα μακρυα μου τα μαλλάκια
Είπα να τα κόψει λίγο και βγηκα με νεα κούπ που καμια σχεση δεν εχει με το στυλ μου. Και για να επανελθουν ετσι όπως ειναι θέλουν περιπου 1,5 χρόνο δουλεια....... Ενδιαμεσα θα πρεπει να τα φτιάχνω αλλιώς θα εχουν το χάλι τους (τα ειχα κόψει ετσι 1η γυμνασίου και με κορόισευαν όλοι, εχω τραυματα εγω....)
:cry: :cry: :cry:
Μήπως να φοράω μαντίλα μεχρι τότε;;;; Πολύ λυπημενο ειμαι!!!
Αυτα. Τα λεμε τη Τριτη πλέον με το καλο!!! Καλα να ειστε και καλό Σ/Κ σε όλους
mimikaki
Διάσημο μέλος
ααα εχει και κατι ωραια καπελα εκει στην ιταλια..
κατα τα αλλα καλο ταξιδι και καλα να περασεις!!!
μην σκεφτεσαι τα μαλλια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Οπότε είχα καθιερώσει ένα νέο look στο σχολείο με καπέλα και σκούφους.
Βουρ στις ετοιμασίες! Άντε και καλό ταξίδι!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool