giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ξεκούραση, πολλά υγρά και αγκαλιές με τα γατιά για γρήγορη ανάρρωση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ελενιτσα πηγες για μπανιο τελικα/??
χριστινα γύρισες????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολυ ωραια η θαλασσα, και δεν ειχε πολυ κοσμο!Αλλα ειναι κρυα ακομα...
Την ωρα που φευγαμε, αρχισε η κοσμοπλημμυρα, αλλα και παλι δεν ηταν πολλοι!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Φρόσω περαστικά και γρηγορα!!!!
Στη Ρωμη ηταν υπέροχα!!! Θελω κι άλλο!!! ΚΑι εξω καπνιζα όσο ηθελα. Ευτυχως δεν πηγα χειμωνα. Ειμαι λίγι πηγμενη σημερα, πρωτη μερα πίσω..... Θα σας πω περισσότερα αυριο. Πολύ μου λείψατε!!!! Καλα να ειστε!!!
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελενη ζηλευω πολυ που πηγες για μπανιο!ποτε θα παω διακοπες?αν παω τελικα!το λιλακι μου καθε μερα παλαβωνει περισσοτερο!τιποτα δε μου πηρε????ολα απο το νευροσπαστο πατερα τα κληρονομησε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Καλησπέρα,Φροσάκι περαστίκα,όλοι καλά;Αχ δεν μπορώ να γράψω,χθες το πρωί έριξα καφέ στο laptop.Tι τραβάω πατάω ένα γράμμα και μετά αυ88888888888888888888888888888888888888888888

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόπι; Δοκίμασε τον αν μπορεί να γράψει γλωσσοδέτη να δούμε μπορεί;Αχ δεν μπορώ να γράψω,χθες το πρωί έριξα καφέ στο laptop.Tι τραβάω πατάω ένα γράμμα και μετά αυ88888888888888888888888888888888888888888888![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο αυτό ξέρει888888888888888888888888888888888888888888888888τον αμάζευτο έχει

8888888888888888888888888888888888888888888888888
Ποπι, τα μηνυματα σου εχουν πολυ πλακα!!!!!!!![]()
![]()
8888888888888888888888888888888888888888888888888

ladycat
Διάσημο μέλος
Καλημέρα σε όλους σας
Είπα πριν φύγω για τη δουλεία να στείλω ένα Χρόνια Πολλά στο γιό μου το Μάριο να το δει όταν μπει
Να τα εκατοστήσεις γλυκέ μου:kiss: :kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
τα γατια τα κραταμε μακρια μου η [πατουνα κλαιει κ οδυρετε αλλα δεν πειραζει να μαθαινει μην κολληση τιποτα το μωρο μου σημερα εχω μονο 38.9 κ μπορω κγραφω αλλα στην δουλεια πηγα κανονικα μην λεει κ τιποτα οτι λουφαρω
Με 38.9 πήγες δουλειά; Έλεοοος! Σχετικά με τα γατιά, νομίζω ότι δεν κολλάνε τις ανθρώπινες ιώσεις...
Γιώτα να προσέχεις. Η πνευμονία θέλει μέτρο.
Φρόσω περαστικά. Όσο για τα γατιά δεν νομίζω ότι κολλάνε εύκολα, εάν κρίνω απο το Μαντού που όλο το χειμώνα άρρωστα τα σκασμένα παίζανε μαζί του, κοιμόντουσαν μαζί, αλλά δόξα τω θεώ δεν κόλλησε ο ταλαίπωρος τίποτα.
Anabu καμάρι μου κουράγιο.
Το ίδιο και σε όσους διαβάζουν.
Χριστίνα πέρασες καλά στη Ρώμη μωρό μου; Ψώνισες το κάτι τις σου ή γύρισες με τη φλοκάτη μόνο πίσω; Ή ακόμα χειρότερο αγόρασες καινούργια φλοκάτη;
Πόπη τις καλύτερες ευχές μου στον Μάριο.
Gemini καμάρι μου εάν μας διαβάζεις στείλε κανά μηνυματάκι για σένα και τον μπόμπιρα.
Μίκα όλα καλά;
Εγώ τα γνωστά. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος σκασιαρχείο και εγώ δουλειά και σίδερο, για να μην χάνω και τη φόρμα μου.

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Πόπη να χαίρεσαι τον γιό σου!
Εγώ ξύπνησα πρωί πρωί σήμερα, γιατί το βράδυ στις 9 δίνω προφορικά στα Ισπανικά και είπα να διαβάσω λιγουλάκι. Να σκεφτώ τι να πω δηλαδή γιατί πάνω κάτω τα θέματα είναι λίγο περίεργα πχ πυρηνική ενέργεια, εναλλακτικές θεραπείες και κάτι τέτοια.
Που πάω Θεέ μου;
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool