Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μα καλα δεν σου εδωσαν αναρωτικη???????:blink: :down:
Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δεν πονάω και είμαι καλά δεν θέλω να το παρατραβήξω. Είχα πάρει άδεια σήμερα.Δεν είναι επέμβαση που δικαιολογεί μέρες νοσηλείας ή αναρρωτική. Μπορώ να μην πάω αλλά δε θέλω γαιτί είναι ήδη τεταμένο το κλίμα στο γραφείο. Πάω για ύπνο γιατί είμαι τέζα και αύριο το πρωί βλέποντας και κάνοντας... Καληνύχτα!:hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ Ασπασία θα σου έλεγα να καθήσεις σπίτι αύριο, που να πας να ταλαιπωρείσαι. Καληνύχτα και περαστικά. Α! να σας πω να γελάσετε.. Ο μπέμπης με το που συνήλθε, πάει δηλ. ακόμα με 8άρια, επιτέθηκε με ερωτικές διαθέσεις στην αδελφή του!! Πολύ ζωηρός ρε παιδάκι μου, μου προέκυψε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασια κι εγω θα ελεγα να αραξεις. Και μονο η ναρκωση το δικαιολογει. Και μεθαυριο μερα ειναι. Παντως γρηγορα καλα!!!
Cloud κι εμενα μου αρεσει η μεταφραση. Αλλα αλλιως ηρθαν τα πραγματα.... ΚΑι ειναι κλαδος με καλη επαγγελματικη αποκατασταση, μπραβο!!!
Fofi πραγματι πολυ ζωηρος ο μικρος!!!! Ορεξη που την εχει
:lol: :lol: :lol:

Καλημέρα σε όλους! Ασπασία, περαστικά και συγχαρητήρια για τη (δραματική!) διάσωση του ψιψίνου.

Kαλημέρα :up:! Ασπασία δεν χάλασε πια και ο κόσμος να κάτσεις μια μερούλα παραπάνω. Ολόκληρη εγχείρηση έκανες :P!

Καλημέρα! Τελικά δεν άκουσα τις συμβουλές σας και ήρθα γραφείο. Ξύπνησα που ξύπνησα από τον Χιόνη στις 06:30 που ήθελε να παίξουμε και να βγει έξω για πιπί, σηκώθηκα να ταϊσω τον μικρό ο οποίος είχε επίσης όρεξη για παιχνίδια, είμαι και μια χαρά σήμερα είπα να μη χάσω τη μέρα και να έρθω. Όλα καλά μέχρι στιγμής, δεν έχει έρθει κανείς ακόμα για να με πρήξει....;)

Καλημέρα , ενώ ξύπνησα καλά και έκανα παιχνίδια με τα μωρά μου , ήρθα στη δουλειά και σε αντίθεση με σένα Ασπασία πρόλαβε κάποιος να με πρήξει και να μου ανεβάσει την πίεση πρωί πρωί . τι κάνεις σ αυτή την περίπτωση? Η ακούς το lalalalala life is wonderful η πιάνεσαι μαλλί με μαλλί , σε λίγο που θα μπορώ να σκεφτώ θα λειτουργήσω αναλόγως

καλημερα σε ολους-ασπασια μου σιδερενια-ελπιζω σημερα να σε αφησουν ηρεμη και να μη σε παραζορισουν,,,

Kαλημερα...
Θα παω τραπεζα για κατι δουλειες, και μετα εχω ΔΙΑΒΑΣΜΑ....
Εχουμε τοοοοσα πολλα. Ευτυχως ειναι ευχαριστα(εγκυμοσυνη, τοκετος, παιδικη ηλικια κτλ), αλλα ποσο να διαβασεις πια????:confused:

Καλημέρα και από μένα :)
Όλες οι Αμερικανίδες Ποιήτριες του 20ου αιώνα (που έιναι το μάθημα που διαβάζω :P) σας χαιρετούν! :lol:

καλημέρα!
τι καλή δηλαδή? για μένα όχι γιατι χάλασε η συρώμενη πόρτα του πίσω μπαλκονιού (που είναι και η άμμος του φρού) και δεν άνοιγε με τίποτα.:mad: :mad: ...
προσπάθησα μόνη να την φτιάξω σαν υστερική!! την κούναγα π'έρα δώθε κόντεψα να την ξυλώσω!!!! :P :P

τελικά την άνοιξα λίγο και βγήκε το φρούνι!
τώρα πρέπει να καλέσω μάστορα!:mad: :mad: :mad:

καλήμερα και από εμένα , αχ Τρίτη σήμερα, πότε θα έρθει το Σαββατό????:( ??????????????

Καλημέρα σε όλους!! Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω kitsoyla αλλά έχουμε ακόμα τρείς μέρες για το Σάββατο... :( Υπομονή! Τί να κάνουμε..... :P

Καλημέρα!
Ασπασία, σιδερένια!:)
Σήμερα δεν πήγα στη δουλειά, έφαγα όλο το πρωί στην εφορία, να κάνω το μπαλάκι από τη μια ξυνισμένη φάτσα στην άλλη... Και το χειρότερο είναι ότι δεν τελείωσα, πρέπει να ξαναπάω κι αύριο :down: Χίλιες φορές να 'μουν στο γραφείο. :mpliaks:
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ήρθα νωρίς στο σπίτι και κάθομαι και παίζω με την Αρήθα και το ποντικάκι της :greycat: :)

Καλό μεσημέρι... Όσο καλό μπορεί να είναι το σημερινό...
Καταρχήν να ευχηθώ στην ασπασία να χέρεται το νέο της γατοπαιδάκι και περαστικά.
Εμείς στειρώσαμε τη γατούλα μας χθές, καθόμουν όλη μέρα από πάνω της για να την προσέχω. Τοβράδυ ήθελα να κοιμηθώ δίπλα της αλλά ο πατέρας μου δε με άφησε και είπε ότι θα κάτσει αυτός. Ξενύχτησε όλο το βράδυ ο κακομοίρης... Τεσπα, ξημερώματα λέει άρχισε και περπατούσε κανονικά και ήθελε να βγεί έξω να κάνει την ανάγκη της. Της ανοίγουν την πόρτα όλα καλά μετά την αφήνουν να κάτσει και λίγο έξω... Τα παιδιά της μια μέρα δεν την είδαν και δεν τη γνωρίζανε. Κατα της 5μιση βγήκε από την αυλή και δεν την προλάβανε(!) οι γονείς μου και μπήκε κάτω από ένα αμάξι... Μετά μπήκαν στο σπίτι πιστεύοντας ότι θα ξανάπμπαινε μέσα. Εγώ να μην ξέρω τπτ ωστόσο. Ξυπνάω στις 7 και η γάτα άφαντη!!! Πραγματικά από το πρωί ξάχνουμε όλη τη γειτονιά και τις γύρω γειτονιές και δεν τη βρίσκουμε, εγώ να έχω πλαντάξει στο κλάμα, κι όλα αυτά για μια βλακεία του πατέρα μου... Να πρέπει να πάω και στο σχολείο για τις εξετάσεις... Την αντιβίωση δεν την έχει πάρει ακόμα, δεν ξέρω τι να κάνω πια, το μόνο που κάνω είναι να εύχομαι να είναι καλά και να γυρίσει σύντομα... Δε μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο

Ψάξε την, βάλε αφισούλες παντού. Μακάρι να βρεθεί! Τί ατυχία κι αυτή;

Μίλησα στο σχολείο με το αγόρι μου ασχολείται με γάτες μου είπε πως αργά η γρήγορα θα γυρίσει, απλά μπορεί να μας κρατάει λίγο κακία τώρα και να θέλει να μείνει μόνη της. Εννοείται βέβαια πως δεν έχει φάει τπτ αν και έχει αρκετό απόθεμα και πρέπει να πάρει και την αντιβίωση... Και καλά όλα αυτά αν έχει χτυπήσει όμως πουθενά???

Aχ μωρέ νανάκι, μην ανησυχείς, με το να ανησυχείς θα ταλαιπωρηθείς πολύ. Καλύτερα να ηρεμήσεις και κάθε τόσο να βγαίνετε γύρω γύρω και να τη φωνάζετε γλυκά, να την καλοπιάσετε.
Ρωτα και γείτονες αν την είδαν και αν δε γίνει κάτι μέχρι το βράδυ ξεκίνα εκστρατεία με αφισούλες.
Δε φταίει κανείς σας, οι γάτες είναι πολύ απρόβλεπτες..

Υπομονή και ψυχραιμία, το πιο πιθανό είναι να τα έχασε από την εγχείρηση ή και να σας κράτησε λίγη κακία, αλλά μάλλον θα γυρίσει σύντομα :)

Καλησπερα παιδια.
Νανακι, κριμα αλλα μη βαζεις τα χειροτερα στο νου σου. Απλα οπως σου ειπανε ρωτηστε κ τους γειτονες, βαλτε καμια αφισα και να βγαινετε συχνα να τη φωναζετε.... Ευχομαι να γυρισει γρηγορα
Εγω εδω, μαθημα σε λιγο και νυσταζω......

Μόνο αφίσες δεν έχω βάλει αλλά όλα τα άλλα τα έχω κάνει για να πώ την αλήθεια φοβάμαι πολύ και το αγορί μου με κοροϊδεύει λίγο και μυ λέει πως ανησυχώ πολύ... :(:(:( Θα δοκιμάω πάλι το κόλπο με τη σακούλα της τροφής, μπάς κι ακουσει...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back