aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δεν πονάω και είμαι καλά δεν θέλω να το παρατραβήξω. Είχα πάρει άδεια σήμερα.Δεν είναι επέμβαση που δικαιολογεί μέρες νοσηλείας ή αναρρωτική. Μπορώ να μην πάω αλλά δε θέλω γαιτί είναι ήδη τεταμένο το κλίμα στο γραφείο. Πάω για ύπνο γιατί είμαι τέζα και αύριο το πρωί βλέποντας και κάνοντας... Καληνύχτα!Μα καλα δεν σου εδωσαν αναρωτικη???????![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Cloud κι εμενα μου αρεσει η μεταφραση. Αλλα αλλιως ηρθαν τα πραγματα.... ΚΑι ειναι κλαδος με καλη επαγγελματικη αποκατασταση, μπραβο!!!
Fofi πραγματι πολυ ζωηρος ο μικρος!!!! Ορεξη που την εχει

rotonda
Δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
! Ασπασία δεν χάλασε πια και ο κόσμος να κάτσεις μια μερούλα παραπάνω. Ολόκληρη εγχείρηση έκανες
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα παω τραπεζα για κατι δουλειες, και μετα εχω ΔΙΑΒΑΣΜΑ....
Εχουμε τοοοοσα πολλα. Ευτυχως ειναι ευχαριστα(εγκυμοσυνη, τοκετος, παιδικη ηλικια κτλ), αλλα ποσο να διαβασεις πια????

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλες οι Αμερικανίδες Ποιήτριες του 20ου αιώνα (που έιναι το μάθημα που διαβάζω
) σας χαιρετούν! 
mimikaki
Διάσημο μέλος
τι καλή δηλαδή? για μένα όχι γιατι χάλασε η συρώμενη πόρτα του πίσω μπαλκονιού (που είναι και η άμμος του φρού) και δεν άνοιγε με τίποτα.
...προσπάθησα μόνη να την φτιάξω σαν υστερική!! την κούναγα π'έρα δώθε κόντεψα να την ξυλώσω!!!!
τελικά την άνοιξα λίγο και βγήκε το φρούνι!
τώρα πρέπει να καλέσω μάστορα!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
??????????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπομονή! Τί να κάνουμε..... 
aretha
Περιβόητο μέλος
Ασπασία, σιδερένια!
Σήμερα δεν πήγα στη δουλειά, έφαγα όλο το πρωί στην εφορία, να κάνω το μπαλάκι από τη μια ξυνισμένη φάτσα στην άλλη... Και το χειρότερο είναι ότι δεν τελείωσα, πρέπει να ξαναπάω κι αύριο
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ήρθα νωρίς στο σπίτι και κάθομαι και παίζω με την Αρήθα και το ποντικάκι της :greycat:

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχήν να ευχηθώ στην ασπασία να χέρεται το νέο της γατοπαιδάκι και περαστικά.
Εμείς στειρώσαμε τη γατούλα μας χθές, καθόμουν όλη μέρα από πάνω της για να την προσέχω. Τοβράδυ ήθελα να κοιμηθώ δίπλα της αλλά ο πατέρας μου δε με άφησε και είπε ότι θα κάτσει αυτός. Ξενύχτησε όλο το βράδυ ο κακομοίρης... Τεσπα, ξημερώματα λέει άρχισε και περπατούσε κανονικά και ήθελε να βγεί έξω να κάνει την ανάγκη της. Της ανοίγουν την πόρτα όλα καλά μετά την αφήνουν να κάτσει και λίγο έξω... Τα παιδιά της μια μέρα δεν την είδαν και δεν τη γνωρίζανε. Κατα της 5μιση βγήκε από την αυλή και δεν την προλάβανε(!) οι γονείς μου και μπήκε κάτω από ένα αμάξι... Μετά μπήκαν στο σπίτι πιστεύοντας ότι θα ξανάπμπαινε μέσα. Εγώ να μην ξέρω τπτ ωστόσο. Ξυπνάω στις 7 και η γάτα άφαντη!!! Πραγματικά από το πρωί ξάχνουμε όλη τη γειτονιά και τις γύρω γειτονιές και δεν τη βρίσκουμε, εγώ να έχω πλαντάξει στο κλάμα, κι όλα αυτά για μια βλακεία του πατέρα μου... Να πρέπει να πάω και στο σχολείο για τις εξετάσεις... Την αντιβίωση δεν την έχει πάρει ακόμα, δεν ξέρω τι να κάνω πια, το μόνο που κάνω είναι να εύχομαι να είναι καλά και να γυρίσει σύντομα... Δε μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρωτα και γείτονες αν την είδαν και αν δε γίνει κάτι μέχρι το βράδυ ξεκίνα εκστρατεία με αφισούλες.
Δε φταίει κανείς σας, οι γάτες είναι πολύ απρόβλεπτες..
Υπομονή και ψυχραιμία, το πιο πιθανό είναι να τα έχασε από την εγχείρηση ή και να σας κράτησε λίγη κακία, αλλά μάλλον θα γυρίσει σύντομα

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νανακι, κριμα αλλα μη βαζεις τα χειροτερα στο νου σου. Απλα οπως σου ειπανε ρωτηστε κ τους γειτονες, βαλτε καμια αφισα και να βγαινετε συχνα να τη φωναζετε.... Ευχομαι να γυρισει γρηγορα
Εγω εδω, μαθημα σε λιγο και νυσταζω......
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα δοκιμάω πάλι το κόλπο με τη σακούλα της τροφής, μπάς κι ακουσει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool