Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγω νιώθω έτσι....Πάντως τις τελευταίες μέρες εγώ νιώθω πολύ χάλια, σαν άρρωστη. Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, έχω πονοκεφάλους όλη την ώρα και γενικά νιώθω άρρωστη. Και τι έχουμε ακόμα να πάθουμε...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδω εχει καθαρο αερα, και με μεγαλη μου χαρα βγαινω εξω!
Ειχαμε επεισοδια με την σαρδελα, γιατι χθες πλακωθηκε με μια γατα(πηγε το σκατογατο μου και της ορμησε την ωρα που ετρωγε
), και εχει μια γρατζουνια στη μουρη της!Απο τοτε, μονο με λουρακι εξω και πολυ της ειναι!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ειχαμε επεισοδια με την σαρδελα, γιατι χθες πλακωθηκε με μια γατα(πηγε το σκατογατο μου και της ορμησε την ωρα που ετρωγε), και εχει μια γρατζουνια στη μουρη της!
Μέγας τσαμπουκάς η Σαρδελίτσα!!! Απέκτησε και "παράσημο" εεε?
aretha
Περιβόητο μέλος
Ελένη, ήθελα να σε ρωτήσω για το λουράκι (επειδή το εφαρμόσαμε κι εμείς με την Αρήθα): της το στερεώνεις/δένεις κάπου και την αφήνεις μόνη της; Αν ναι, πώς τα καταφέρνει να μην το μπλέκει σε έπιπλα, φυτά κλπ;Απο τοτε, μονο με λουρακι εξω και πολυ της ειναι!![]()
Η Αρήθα όλη την ώρα κάνει πέρα-δώθε ανάμεσα στις καρέκλες της βεράντας και το κάνει κοκορέτσι (και στο τέλος δεν μπορεί να κουνηθεί κιόλας)
Γι' αυτό δεν την αφήνω μόνη της πάνω από 5 λεπτά, πάω και την ξεμπλέκω κάθε λίγο και λιγάκι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φοβαμαι μην εχεο κολλησει τιποτα γιατι η γατα ειναι αδεσποτη.
Αλλα μου ειπε ο κυριος Πανος οτι σε ενα μηνα θα δειξει!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ε, ναι παράσημο από τον "πόλεμο"!!!!Παρασιμο???![]()
![]()
![]()
Φοβαμαι μην εχεο κολλησει τιποτα γιατι η γατα ειναι αδεσποτη.
Αλλα μου ειπε ο κυριος Πανος οτι σε ενα μηνα θα δειξει!![]()
Φαντάζομαι τη Σαρδελίτσα με γρατζουνιά και ύφος του τύπου " Και που να δεις την άλλη!!!..."
Πέρα από την πλάκα, ελπίζω να μην έχει κολλήσει κάτι. Τα εμβόλια που κάνουμε δεν προστατεύουν από τέτοιες περιπτώσεις?
Ο κ.Πάνος όταν πήγε ο Κώστας τον μικρό για εμβόλιο του είχε πει πριν φύγουμε για Κεφαλλονιά να του κάνουμε για λευχαιμία μην τυχόν βγει στον κήπο και κολλήσει τίποτα. Κι ο Χιόνης που δεν έχει κάνει?
anabou
Διάσημο μέλος
!!Απίστευτη η Σαρδέλα! Μου θυμίζει την Μίτσυ στα νιάτα της, βέβαια και τώρα που γέρασε αμα βρεθεί γάτα να της την πει πόλεμος γίνεται!
Αλλα νομιζςω δεν την προστατευει απο ολα....
Θα δειξει!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!σοβαρα τωρα,ελπιζω κι εγω να μην εχει κολλησει τιποτα...στις δικες μας τις εμβολιασμενες αυτο που φοβαμαι ειναι το aids

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
:greycat: (=λατρευω τα μωρα της γκριζουλας)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αλλα να σωσω το παρον!!!
Θα τα πουμε κι αυριο. Ολα καλα. Κι εγω ζεσταινομουν πολυ σημερα!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημερα ειναι πολυ σημαντικη μερα επαγγελματικα για εμας. Περιμενουμε νεα σχετικα με καποια θεματα πιστοποιησης γλωσσομαθειας. Το παλεύουμε καποια χρονια, καθημερινα. Θα σας πω οταν εχω νεα. Κι ελπιζω αυτη τη φορα να εφαρμοστει η νομοθεσια, αλλιως απο δευτερα κανονιζουμε δημοσιοποιηση. Ε, μα παραεγινε το κακο. Θα το αναλαβουν οι καταλληλοι δημοσιογραφοι απο εκει και περα...... Να δω τι θα κανουν τοτε.... Πολυ αγωνια εχω!!!
anabou
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Δυστυχώς όμως έχω πολύ διάβασμα, οπότε θα ξαναβγω σε λίγο.

Αναστασία, συγχαρητήρια για το μάθημα!
Πόσο σε ζηλεύω που ξελάφρωσες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαν να έχει φτιάξει το πρόβλημα.. Από χτες δεν έχω συναντήσει κάποιο εμπόδιο και μπαίνω κανονικά!
ladycat υπομονή, θα πάρεις κι εσύ άδεια

αναστασία συγχαρητήρια!

Χριστίνα καλή τύχη με το θέμα σας

και στους εξεταζόμενους καλό διάβασμα και καλή επιτυχία!
ουφ, τι διάβασμα και αυτό.. Έδωσα σήμερα ένα μάθημα και πήρα 5, μας το είπε

Στεναχωρήθηκα, αλλά από την άλλη το μόνο που θέλω είναι να τα περάσω όλα να τελειώσω .. Οπότε πάλι καλά που το πέρασα..
Έχετε όλοι χαιρετίσματα από τον Φρίξο

anabou
Διάσημο μέλος
! Και στα δικά σας
! Καλό κουράγιο με το διάβασμα! Κι εγώ το μάθημα με 5 το πέρασα αλλά αφού το πέρασα... 
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool