Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πάντως τις τελευταίες μέρες εγώ νιώθω πολύ χάλια, σαν άρρωστη. Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, έχω πονοκεφάλους όλη την ώρα και γενικά νιώθω άρρωστη. Και τι έχουμε ακόμα να πάθουμε...:down:
Κι εγω νιώθω έτσι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι από μένα..Περίεργες μέρες οι τελευταίες.. Βγήκα χτες και σήμερα για να πάω στη σχολή και γύρισα χάλια.. Απίστευτα ζαλισμένη και κουρασμένη.. Ειδικά σήμερα που έχει και μεγαλύτερη ζέστη δεν άντεξα και πήρα ταξί να πάω.. Μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι να αλλάξω πόλη?? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!
Εδω εχει καθαρο αερα, και με μεγαλη μου χαρα βγαινω εξω!

Ειχαμε επεισοδια με την σαρδελα, γιατι χθες πλακωθηκε με μια γατα(πηγε το σκατογατο μου και της ορμησε την ωρα που ετρωγε:mad: ), και εχει μια γρατζουνια στη μουρη της!
Απο τοτε, μονο με λουρακι εξω και πολυ της ειναι!:mad:

Ειχαμε επεισοδια με την σαρδελα, γιατι χθες πλακωθηκε με μια γατα(πηγε το σκατογατο μου και της ορμησε την ωρα που ετρωγε:mad: ), και εχει μια γρατζουνια στη μουρη της!

:lol: :lol: :lol: Μέγας τσαμπουκάς η Σαρδελίτσα!!! Απέκτησε και "παράσημο" εεε?:rolleyes:

Απο τοτε, μονο με λουρακι εξω και πολυ της ειναι!:mad:
Ελένη, ήθελα να σε ρωτήσω για το λουράκι (επειδή το εφαρμόσαμε κι εμείς με την Αρήθα): της το στερεώνεις/δένεις κάπου και την αφήνεις μόνη της; Αν ναι, πώς τα καταφέρνει να μην το μπλέκει σε έπιπλα, φυτά κλπ;
Η Αρήθα όλη την ώρα κάνει πέρα-δώθε ανάμεσα στις καρέκλες της βεράντας και το κάνει κοκορέτσι (και στο τέλος δεν μπορεί να κουνηθεί κιόλας) :/: Γι' αυτό δεν την αφήνω μόνη της πάνω από 5 λεπτά, πάω και την ξεμπλέκω κάθε λίγο και λιγάκι!

Παρασιμο???:lol: :lol: :lol:

Φοβαμαι μην εχεο κολλησει τιποτα γιατι η γατα ειναι αδεσποτη.
Αλλα μου ειπε ο κυριος Πανος οτι σε ενα μηνα θα δειξει!:|

Παρασιμο???:lol: :lol: :lol:

Φοβαμαι μην εχεο κολλησει τιποτα γιατι η γατα ειναι αδεσποτη.
Αλλα μου ειπε ο κυριος Πανος οτι σε ενα μηνα θα δειξει!:|
Ε, ναι παράσημο από τον "πόλεμο"!!!!;) Φαντάζομαι τη Σαρδελίτσα με γρατζουνιά και ύφος του τύπου " Και που να δεις την άλλη!!!...":cool:
Πέρα από την πλάκα, ελπίζω να μην έχει κολλήσει κάτι. Τα εμβόλια που κάνουμε δεν προστατεύουν από τέτοιες περιπτώσεις?:hmm: Ο κ.Πάνος όταν πήγε ο Κώστας τον μικρό για εμβόλιο του είχε πει πριν φύγουμε για Κεφαλλονιά να του κάνουμε για λευχαιμία μην τυχόν βγει στον κήπο και κολλήσει τίποτα. Κι ο Χιόνης που δεν έχει κάνει?:hmm:

Σαν ψέμματα μου φαίνεται, μπήκα στο myCat από το σπίτι με τον παλιό, παραδοσιακό τρόπο :D!!

Απίστευτη η Σαρδέλα! Μου θυμίζει την Μίτσυ στα νιάτα της, βέβαια και τώρα που γέρασε αμα βρεθεί γάτα να της την πει πόλεμος γίνεται!

Εχει κανει εμβολιο για την λευχαιμια η σαρδελα απο περσυ.
Αλλα νομιζςω δεν την προστατευει απο ολα....
Θα δειξει!

φοβερη η Σαρδελιτσα:lol: !!

σοβαρα τωρα,ελπιζω κι εγω να μην εχει κολλησει τιποτα...στις δικες μας τις εμβολιασμενες αυτο που φοβαμαι ειναι το aids:hmm:

καλησπερα!χαθηκα τις τελευταιες μερες γιατι εχθες εδινα το προτελευταιο μου μαθημα και αυριο το τελευταιο.ειμαι τοσο κουρασμενη που ουτε να αγχωθω δεν εχω κουραγιο.την παρασκευη κατεβαινω πατρα και ελπιζω να χαλαρωσω λιγο.τα μωρουλια μας ειναι καλα και εχουν αρχισει να βγαινουν απο την κουτα και να μπουσουλανε:inlove: :baby: :greycat: (=λατρευω τα μωρα της γκριζουλας)

Γεια σας παιδια. Σημερα επηξα με τις δουλιτσες.
Αλλα να σωσω το παρον!!!
Θα τα πουμε κι αυριο. Ολα καλα. Κι εγω ζεσταινομουν πολυ σημερα!!!

καλημερα καλημερα ειμαι στην δουλεια τα εχω παιξει ξεκινησαν οι αδειες κ εχω φαει μια φρικη

καλη δυναμη ladycat. Κι εγω στη δουλεια ειμαι σημερα για λιγο. Και μετα σπίτι και σιδερωμα συνεχεια.... Να το εξαφανισω πριν την ελευση συγγενων....
Σημερα ειναι πολυ σημαντικη μερα επαγγελματικα για εμας. Περιμενουμε νεα σχετικα με καποια θεματα πιστοποιησης γλωσσομαθειας. Το παλεύουμε καποια χρονια, καθημερινα. Θα σας πω οταν εχω νεα. Κι ελπιζω αυτη τη φορα να εφαρμοστει η νομοθεσια, αλλιως απο δευτερα κανονιζουμε δημοσιοποιηση. Ε, μα παραεγινε το κακο. Θα το αναλαβουν οι καταλληλοι δημοσιογραφοι απο εκει και περα...... Να δω τι θα κανουν τοτε.... Πολυ αγωνια εχω!!!

Kαλημέρα! Επιτέλους κατάφερα να συνδέσω το ασύρματο μόντεμ ασύρματα με το λάπτοπ. Αργώ αλλά τα καταφέρνω! Έχει πολύ υγρασία σήμερα ή είναι η ιδέα μου; Τα γατιά έχουν πολύ πλάκα, κυνηγιούνται από το πρωί και το θέαμα είναι πολύ γελοίο λόγω της διαφοράς όγκου. Ο Σάκης από τη μια ενοχλείται αλλά από την άλλη τα ζητά ο πισινός του!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάφερα να μπω!!!:up:
Δυστυχώς όμως έχω πολύ διάβασμα, οπότε θα ξαναβγω σε λίγο.:(
Αναστασία, συγχαρητήρια για το μάθημα!:up: Πόσο σε ζηλεύω που ξελάφρωσες!

Kαλημέεεεερα :)
Σαν να έχει φτιάξει το πρόβλημα.. Από χτες δεν έχω συναντήσει κάποιο εμπόδιο και μπαίνω κανονικά!

ladycat υπομονή, θα πάρεις κι εσύ άδεια :)
αναστασία συγχαρητήρια! :D
Χριστίνα καλή τύχη με το θέμα σας :)

και στους εξεταζόμενους καλό διάβασμα και καλή επιτυχία!

ουφ, τι διάβασμα και αυτό.. Έδωσα σήμερα ένα μάθημα και πήρα 5, μας το είπε :/:
Στεναχωρήθηκα, αλλά από την άλλη το μόνο που θέλω είναι να τα περάσω όλα να τελειώσω .. Οπότε πάλι καλά που το πέρασα..

Έχετε όλοι χαιρετίσματα από τον Φρίξο :up::up:

Ευχαριστώ κορίτσια :D! Και στα δικά σας :up:! Καλό κουράγιο με το διάβασμα! Κι εγώ το μάθημα με 5 το πέρασα αλλά αφού το πέρασα... :whistle:

Γεια σας παιδια καλημερα!Και γω τελειωσα την εξεταστικη μου χθες.Περιμενω εναγωνιωδως να μου ρθει και 3ο γατακι(αυτην τη ν φορα δικο μου)αχ μακαρι τελικα να το παρω...

χμμμμμμ μερικες απο εδω μεσα θελω να της πιασω κ να της πνιξω στα φιλια τους χρωσταω μεγαλη χαρη αντε να δω πως θα το ξεπληρωσω ολα οσα κανουν για μενα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back