Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σοβαρα? Τωρα ηρθες? Εγω θα παω τριτο ετος απο Σεπτεμβρη!! Απο Πατρα εισαι η απλα σπουδαζεις εκει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ειμαι απο Αθηνα αλλα σπουδαζω Πατρα.Τωρα στην σχολη ειμαι στο 3ο εκσαμηνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω ειμαι ακομα 4, το φθινοπωρο θα γινει 5 εξαμηνο.

Ωραια οταν ξαναρθεις να κανονισουμε να βρεθουμε.Το μαιλ μου ειναι hp@inpsy.gr

Ειναι ρατσας το σκυλακι, θα βαλω και καμια αγγελια μπας και υιοθετηθει...Ασπασια(εσυ που τα ξερεις:P ), ειναι ενα μαλλιαρο μικροσωμο, σαν πατσαβουρακι.Τι ειναι?
Δες μερικές φωτογραφίες μήπως βρεις τι είναι: Yorkshire Terrier, Maltese, Pomeranian, Πεκινουά, Griffon Belge, Griffonbruxellois, Basset Griffon, Papillion. Αυτά είναι όσα μπορώ να σκεφτώ σε μικρόσωμα μαλλιαρά. Θα σου πει και ο γιατρός βέβαια...;)

Kαλημέρα!
Mimika τελευταία και καταιδρωμένη μπήκες!
Εγω νόμισα ότι ειχες φύγει για Αγγλία.

:D :D ναι δεν έφτανε που δεν μπορούσα να μπώ μου είχε χαλαάσει και το ιντερνετ και περίμενα τον οτε να φιλοτιμηθει να μου το φτιάξει...:mad:

Τα αποτελέσματα αίματος του Φρου βγήκαν καλά και είναι έτοιμος να ταξιδέψει...

Δέν πρόκειται να φύγω έτσι χωρίς να σας το πώ βρε..;)

Οπ μιμικα θα τον παρεις μαζι σου αγγλια ? ωραια :D:up: Μου λες λιγο τι διαδικασια θελουν γιατι παιζει του χρονου να χρειαστει να παω και εγω αγγλια και λεω να παρω μαζι μου την μικρη :redface:

Γεια σας παιδια!!!
Sardela μπραβο για το σκυλακι
:up: :up:
Μικρος που ειναι ο κοσμος..... Να. βρεθηκατε οχι μονο στην ιδια πολη αλλα και στην ιδια σχολη!!!
ΠΑιδια εγω ειμαι λιγο πηγμενη με το κοσμο (αυριο πρωι ερχονται τελικα) και μαζευα το σπιτι ολη μερα.... Αχ, βαχ. Κανενα μπανιο ακομη
:( :(

Καλημέρα! Χριστίνα κουράγιο! Ουφ, ποιος πάει στα ΚΤΕΛ κυριακάτικα; Και είναι και του Κηφισού, χάθηκε ο κόσμος να έφευγε από της Λιοσίων; Άτιμη τρίπολη, γιατί να είσαι στην Πελοπόννησο;

Καλημερα...
Επιστεψαμε στον καυσωνα...:(

Παω να κοιμηθω γιατι ξυπνησα νωρις(:P ) και επανερχομαι με ολα τα νεοτερα και φωτογραφιες.
Το σκυλακι, μαλλον ειναι ημιαιμο maltese.:hmm:

Καλημερα παιδια!Τι κανετε?Αυριο θα ρθουνε να μου παρουνε τον μαυρουκο μου(το αδερφακι της Ριγας που φιλοξενουσα)και θα μας λειπει πολυ εμενα και των γατιων μου......Παιζανε ολοι μερα σαν τρελλα και κατα το μεσημερακι πεφτανε σε σιεστα και μετα αντε παλι απο την αρχη ως τα ξημερωματα!

Ειδες ΧΑρουλα που σου ελεγα οτι απλα ηθελαν λιγο χρονο να μαθουν το ενα το αλλο? Στην Πατρα εχεις γατακια? Εγω οχι :(

Οπ μιμικα θα τον παρεις μαζι σου αγγλια ? ωραια :D:up: Μου λες λιγο τι διαδικασια θελουν γιατι παιζει του χρονου να χρειαστει να παω και εγω αγγλια και λεω να παρω μαζι μου την μικρη :redface:

δεν σε ξέχασα έχω σκοπό να γράψω στο θέμα μου όλη την διαδικασία του πράγματος;)

Γεια σας παιδια!!!
Τελικα μας εμεινε το παστιτσιο που εφτιαξα χτες
:lol: :lol:
Μας ενημερωσαν πως τελικα αλλαξαν τα σχεδια και ερχονται τη Παρασκευη!!! Γλυτωσα το μαγειρεμα!!!
Οποτε Κυριακη, σπιτι μετα απο πολλα Σ/κ, χωρις πολλες δουλειες αγκαλια με τα μικρα μου...
Αχ, παραδεισος!!!!
Εις αυριον τα σπουδαια....
anabu πως και Τριπολη;;;

Ναι εδω τα χω.Στο πατρικο μου δεν τα θελουνε τα ζωα μες στο σπιτι.

Καλημέρα :up:! Είμαι ένα πτώμα. Χριστίνα είναι ο παππούς μου στην Τρίπολη, στο νοσοκομείο. Μπήκε για μια εγχείρηση ρουτίνας (κοίλη) την περασμένη βδομάδα, βγήκε αλλά δεν καθόταν ήσυχος, του άνοιξε η τομή 3 φορές και τελικά ξαναμπήκε στο νοσοκομείο :mad:.

Αυτός ο άνθρωπος δεν παίζεται, τι να σας λέω τώρα. Όλη μέρα ήταν παναγία (γιατί του έχουν ένα σωληνάκι στην τομή) και παρακολουθούσε το σωληνάκι. Μόλις ήρθε ο γιατρός και του είπε ότι πάει καλά και μπορεί να σηκώνεται ξεσάλωσε. Ήθελε να σηκωθεί να περπατήσει, μόνος του. Να σημειώσω εδώ ότι το ένα του πόδι λείπει γιατί του το έκοψαν στον πόλεμο και ότι ήταν ξεβράκωτος στο κρεββάτι :redface: και χωρίς το τεχνητό πόδι. Φανταστείτε λοιπόν να προσπαθεί να σηκωθεί να κάνει βόλτες :blink:. Εικαστικό δρώμενο ο παππούς. Θυμάστε το έργο που κατέσχεσαν από εκείνη την έκθεση επειδή ήταν προσβλητικό; Ε, ο παππούς μου θα είναι ο επόμενος!

Τελικά φύγαμε με τη θεία μου (την οποία έχει τρελάνει) στις 10 από το νοσοκομείο, πέσαμε σε τρελή κίνηση στην Κόρινθο και φτάσαμε σπίτι αισίως στις 1! Και σαν να μην έφτανε αυτό με ξύπνησε ο Τζίντζερ στις 8.30 γιατί εκείνη την ώρα συνηθίζει να σκούζει έξω από το παράθυρο για να του ανοίξω :baby:.

Το μόνο καλό είναι ότι σήμερα το βράδυ έρχεται η κολλητή μου από τη Ρόδο :up:, το κακό είναι ότι πρέπει να μαζέψω το σπίτι γιατί γίνεται ένας πανικός :/:!

Καλημέρα σε όλες και όλους!!!
Προχθές είδα κάτι που δεν θα ήθελα ποτέ να δω... Μια γάτα πατημένη στο δρόμο. Και δεν είναι πως δεν έχω ξαναδεί, αλλά τις περισσότερες φορές όταν έβλεπα ήταν σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης. Η γάτα μόλις είχε πατηθεί και με πιάσαν αμέσως τα κλάματα. :cry::cry::cry:Το αγόρι μου πήγε να μου έχει κλείσει τα μάτια να μη βλέπω. Αλλά είδα ότι κουνούσε ακόμα η ουρά της. Δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη τη στιγμή, αν και το αγόρι μου με απομάκρυνε. Ήταν 1 το βράδυ σε τουριστική περιοχή με πολλά αμάξια. Πίστευα πως ήταν ζωντανή εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν αργά και δεν είχαμε και αμάξι. Έφυγα και την άφησα, έτσι απλά. Πέρα από τη λύπη που ένιωσα εκείνη τη στιγμή ένιωσα ένα ακατανίκητο μίσος για όλους τους μ....ες με τα καλογιαλισμένα αμάξια τους. Το αγόρι μου μου είπε την επόμενη μέρα ότι η γάτα δεν ήταν ζωντανή της είχαν λιώσει το κεφάλι. Εγώ ακόμα το σκέφτομαι... Γίνεται να κουνάει την ουρά της και να έχει πεθάνει??? Μήπως δεν είδα καλά?

Καλημέρα!
Νανάκι ισως γίνεται αυτό που περιέγραψες "Γίνεται να κουνάει την ουρά της και να έχει πεθάνει???"
Φρίκη.....
Αυτό το θέμα με τα αυτοκίνητα και τα αδέσποτα συμβαίνει και θα συνεχιστεί, όσο υπάρχουν αδέσποτα κι όσο οι περισσότεροι τρέχουν χωρίς να υπολογίζουν ότι βρίσκονται εντός κατοικημένων περιοχών:(

καλημερα! εγω ελυπα δυο μερες απο το σπιτι. το σαββατοκυριακο πηγαμε στον βολο μζι με την θεια και τον θειο μου.καηκα λιγακι αλλα οχι οπως περισυ που ειχα καει ολοκληρη (σαν την παρνηθα ενα πραμα:() επεισης εκει στα βουνα που εχει κοντα στο βολο επιασε φωτια:( αλλα δεν εκταθηκε πολυ ευτυχως.

Ουφ! Δεν με λυπαστε καθολου??? 1789 μυνηματα???? Αργοσχολες κυρατσες:P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :blink: Εδω ζεστη, δουλεια, υπνος ειδος προς εξαφανιση κτλ κτλ Μου λειψατε!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back