Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:blink: αμάν τι πέρασες...Σιδερένια και περαστικά!
Έχω φορέσει και εγώ κολάρο και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι με την ζέστη δεν είναι καθόλου ευχάριστο:/: Υπομονή...:)
Ο άλλος που έπεσε πάνω σου?

Να 'σαι καλα σ'ευχαριστω πολυ :happy:
Ο αλλος δεν επαθε τιποτα, αλλα εκτος απο μενα χτυπησε αλλο ενα αυτοκινητο, ευτυχως ουτε ο τριτος χτυπησε σοβαρα, απλα τωρα θα περιμενω καποια στιγμη το δικαστηριο γιατι εμπλεκομαστε 3 αυτοκινητα...συμβουλη: αν ερθετε ποτε κρητη προσοχη στα ιπταμενα αγροτικα...:lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω βρε παιδακι μου τυχερη εισαι περαστικα ευχομαι να ειναιολα οι λαμαρινες φτιαχνονται εμεις οχι

Ναι, οντως εχεις απολυτο δικιο.Οτι διορθωνεται με λεφτα λεει ο πατερας μου να μην το φοβομαστε και καλα το λεει τελικα! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες! :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να 'σαι καλα σ'ευχαριστω πολυ :happy:
Ο αλλος δεν επαθε τιποτα, αλλα εκτος απο μενα χτυπησε αλλο ενα αυτοκινητο, ευτυχως ουτε ο τριτος χτυπησε σοβαρα, απλα τωρα θα περιμενω καποια στιγμη το δικαστηριο γιατι εμπλεκομαστε 3 αυτοκινητα...συμβουλη: αν ερθετε ποτε κρητη προσοχη στα ιπταμενα αγροτικα...:lol: :lol:

η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και τους καλύτερους δρόμους η Κρήτη, πρόπερσυ που είχα κατέβει τα είχα δεί όλα!Αν βάλεις και τα ιπτάμενα αγροτικά τότε άστο!!:down:
Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι με τα δικαστήρια!

Ευχαριστω για τις ευχες, οσο για τα δικαστηρια, κ εγω ελπιζω να μην μου παρει καιρο να ξεμπερδεψω, δεν μου αρεσουν αυτες οι ιστοριες, οπως και στους περισσοτερους..ακομα και στην περιπτωση που εχω δικιο οπως αυτην..παντως ναι, στην κρητη εχουμε προβλημα, δεν ειναι μονο οι δρομοι που υστερουν αλλα ειναι και οι οδηγοι που συμπεριφερονται απαισια και φαινονται να αγνοουν εντελως τον Κ.Ο.Κ. ..δε βαριεσαι, αφου μπορω και βρισκομαι εδω να το συζηταω..θα μπορουσε να ειναι χειροτερα..ευχομαι μονο να σταματησει ολο αυτο, εγω μπρορει να ημουν τυχερη, αλλα ειναι τοσο πολλοι αυτοι που χανουν τη ζωη τους γιατι 'καποιοι' θεωρουν πως ειναι υπερανω την νομων και του κωδικα..και μη χειροτερα..

Γειά σου, Kelly !!!!
Σιδερένια και περαστικά!!!!!:) :) :)

Σιδερένια Kelly!:)
Ευτυχώς που είσαι καλά τώρα!

Ευχαριστω! :happy: Ναι, αλλωστε ποιος θα φροντιζε τα γατουλινια μου? 2 μεσα στο σπιτι και καμμια 15αρια αδεσποτα που εχω μαζεψει στην αυλη...:lol: :lol: δεν γινεται να παθω κατι ;)

Κέλλυ περαστικά, σιδερένια εύχομαι και καλά ξεμπερδέματα με τα γραφειοκρατικά.

Περαστικά κουκλίτσα μου και γρήγορα:) :)

Για τα αγρια γατακι χρειαζεται πολυ υπομονη και καθολου πιεση. Με το καιρο θα καταλαβουν πως δεν αποτελεις απειλη και θα συμηθισουν τη παρουσια σου. Ειναι πολυ ομορφη διαδικασια αυτο το χτισιμο της εμπστοσυνης, αλλα θελει το χρονο του. Μπορεις μολις σε συνηθισουν λιγο να παιξεις και μαζι τους με κανενα κορδωνακι, αλλα σιγα σιγα και σταδιακα θα σε πλησιασουν
Ευχαριστώ!Έτσι θα κάνω. Σιγά σιγά...κι ελπίζω να τα καταφέρω. Θα χρειαστούν ένα σωρό φροντίδες μετά και φοβάμαι να μη ξαναμείνει έγκυος πριν τα καταφέρω γιατί ήδη πέρασαν 3 μήνες από την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Σήμερα μάλιστα άκουσα φωνές οίστρου εδώ κοντά...

Διάβασα και για το ατύχημα της Κέλλυς και θέλω να σας πω σ' όσους κυκλοφορούν στην Κρήτη ότι θέλει μεγάλη προσοχή στους δρόμους γιατί όπως φαίνεται οι Κρητικοί είναι πιο απρόβλεπτοι από άλλους (για να το πω κομψά)- ίσως λόγω τεμπεραμέντου? Εξ ιδίων κρίνω.

Κελλυ περαστικα.
Και οι χιωτες, δεν πανε πισω στα "ακροβατικα" στους δρομους.Ολο ατυχηματα γινονται!:(

Φευγω, παω παραλια!!!
Καληνυχτα!:)

Κελλυ περαστικα.
Και οι χιωτες, δεν πανε πισω στα "ακροβατικα" στους δρομους.Ολο ατυχηματα γινονται!:(

Φευγω, παω παραλια!!!
Καληνυχτα!:)
Βέβαια! και γω την ίδια εμπειρία είχα με Κρήτη και Χίο

Κελυ περαστικα καλη μου!!!! Απεφυγες τα χειροτερα εστω!!! Γρηγορα απολυτα καλα.
Στο Ηρακλειο παιδια κι εγω επαθα τη πλακα μου με την οδηγηση. Ειναι η μοναδικη πολη που φοβηθηκα να περασω δρομο :blink: :blink:
(χωρις παρεξηγηση Κελυ :) )

Καλημέρα! Γενικά στην επαρχεία η οδηγοί οδηγούν χάλια. Στη Ρόδο δεν μας έφταναν τα ιπτάμενα αγροτικά έχουμε και τα 15χρονα να οδηγούν μηχανάκια (όχι τα 50ράκια που επιτρέπεται) και όποιον πάρει ο χάρος. Οι δε τουρίστες που είναι μαθημένοι αλλιώς παθαίνουν την πλάκα της ζωής τους όταν επιχειρούν να περάσουν τον δρόμο (κυρίως από διαβάσεις τις οποίες στην Ελλάδα θεωρούμε κάτι σαν σχεδιάκι στον δρόμο).

καλημέρααααααααα!! αχ Δευτέρα σήμερα, τι πίκρα:( . Θέλω και εγώ να πάω στην Ρόδο, είναι πανέμορφα.

Εγώ θα πάω την τετάρτη :P

:blink: νόμιζα οτί ήσουν ήδη εκεί, αλλά τη Δευτέρα τη Τετάρτη;) , αχ η Ρόδος είναι πανέμορφη, θέλω και εγω:rolleyes:

Καλημέρα σας. Κελυ περαστικά. Θα θελα τώρα να μουν σε μια παραλία...

Καλημέρα! Κελλυ περαστικά κι από μένα. Τι σύμπτωση κι εγω θα ηθελα να ημουν στην Τσαμπίκα τώρα (έχω και προτιμήσεις...;) )

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back