kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
αμάν τι πέρασες...Σιδερένια και περαστικά!
Έχω φορέσει και εγώ κολάρο και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι με την ζέστη δεν είναι καθόλου ευχάριστοΥπομονή...
![]()
Ο άλλος που έπεσε πάνω σου?
Να 'σαι καλα σ'ευχαριστω πολυ
Ο αλλος δεν επαθε τιποτα, αλλα εκτος απο μενα χτυπησε αλλο ενα αυτοκινητο, ευτυχως ουτε ο τριτος χτυπησε σοβαρα, απλα τωρα θα περιμενω καποια στιγμη το δικαστηριο γιατι εμπλεκομαστε 3 αυτοκινητα...συμβουλη: αν ερθετε ποτε κρητη προσοχη στα ιπταμενα αγροτικα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
πωπω βρε παιδακι μου τυχερη εισαι περαστικα ευχομαι να ειναιολα οι λαμαρινες φτιαχνονται εμεις οχι
Ναι, οντως εχεις απολυτο δικιο.Οτι διορθωνεται με λεφτα λεει ο πατερας μου να μην το φοβομαστε και καλα το λεει τελικα! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Να 'σαι καλα σ'ευχαριστω πολυ![]()
Ο αλλος δεν επαθε τιποτα, αλλα εκτος απο μενα χτυπησε αλλο ενα αυτοκινητο, ευτυχως ουτε ο τριτος χτυπησε σοβαρα, απλα τωρα θα περιμενω καποια στιγμη το δικαστηριο γιατι εμπλεκομαστε 3 αυτοκινητα...συμβουλη: αν ερθετε ποτε κρητη προσοχη στα ιπταμενα αγροτικα...![]()
![]()
η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και τους καλύτερους δρόμους η Κρήτη, πρόπερσυ που είχα κατέβει τα είχα δεί όλα!Αν βάλεις και τα ιπτάμενα αγροτικά τότε άστο!!
Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι με τα δικαστήρια!
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Σιδερένια και περαστικά!!!!!

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σου, Kelly !!!!
Σιδερένια και περαστικά!!!!!![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω πολυ!

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Ευτυχώς που είσαι καλά τώρα!
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, αλλωστε ποιος θα φροντιζε τα γατουλινια μου? 2 μεσα στο σπιτι και καμμια 15αρια αδεσποτα που εχω μαζεψει στην αυλη...
δεν γινεται να παθω κατι 
anabou
Διάσημο μέλος

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ!Έτσι θα κάνω. Σιγά σιγά...κι ελπίζω να τα καταφέρω. Θα χρειαστούν ένα σωρό φροντίδες μετά και φοβάμαι να μη ξαναμείνει έγκυος πριν τα καταφέρω γιατί ήδη πέρασαν 3 μήνες από την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Σήμερα μάλιστα άκουσα φωνές οίστρου εδώ κοντά...Για τα αγρια γατακι χρειαζεται πολυ υπομονη και καθολου πιεση. Με το καιρο θα καταλαβουν πως δεν αποτελεις απειλη και θα συμηθισουν τη παρουσια σου. Ειναι πολυ ομορφη διαδικασια αυτο το χτισιμο της εμπστοσυνης, αλλα θελει το χρονο του. Μπορεις μολις σε συνηθισουν λιγο να παιξεις και μαζι τους με κανενα κορδωνακι, αλλα σιγα σιγα και σταδιακα θα σε πλησιασουν
Διάβασα και για το ατύχημα της Κέλλυς και θέλω να σας πω σ' όσους κυκλοφορούν στην Κρήτη ότι θέλει μεγάλη προσοχή στους δρόμους γιατί όπως φαίνεται οι Κρητικοί είναι πιο απρόβλεπτοι από άλλους (για να το πω κομψά)- ίσως λόγω τεμπεραμέντου? Εξ ιδίων κρίνω.
Και οι χιωτες, δεν πανε πισω στα "ακροβατικα" στους δρομους.Ολο ατυχηματα γινονται!
Φευγω, παω παραλια!!!
Καληνυχτα!

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βέβαια! και γω την ίδια εμπειρία είχα με Κρήτη και ΧίοΚελλυ περαστικα.
Και οι χιωτες, δεν πανε πισω στα "ακροβατικα" στους δρομους.Ολο ατυχηματα γινονται!![]()
Φευγω, παω παραλια!!!
Καληνυχτα!![]()
χριστινα
Διάσημο μέλος
Στο Ηρακλειο παιδια κι εγω επαθα τη πλακα μου με την οδηγηση. Ειναι η μοναδικη πολη που φοβηθηκα να περασω δρομο
(χωρις παρεξηγηση Κελυ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
. Θέλω και εγώ να πάω στην Ρόδο, είναι πανέμορφα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
νόμιζα οτί ήσουν ήδη εκεί, αλλά τη Δευτέρα τη Τετάρτη
, αχ η Ρόδος είναι πανέμορφη, θέλω και εγω
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Υπομονή...