mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:20 Η mimikaki έγραψε: #5.761 24-07-07 13:20 Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:53 Η kitsoyla έγραψε: #5.762 24-07-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Click για ανάπτυξη... αφέντρα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Η anabou έγραψε: #5.763 24-07-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Click για ανάπτυξη... Ε ρε μλκια που δέρνει τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #5.764 24-07-07 14:35 κορίτσια ναι! και ο τύπος το έχει κάνει και αλλού! έβαλα το τηλέφωνο του στο google μήπως βρώ κάτι και ο τύπος είχε παρενοχλήσει κιάλλους και έχει γράψει το τηλέφωνο του σε διάφορα φετιχιστηκά σάιτ!!Μιλάμε τρελή ανωμαλία! το τηλέφωνο μου δεν ξέρω που είχε βρεί αλλά τουλάχιστον σταμάτησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:39 Η cris έγραψε: #5.765 24-07-07 14:39 Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #5.766 24-07-07 14:40 Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:43 Η cris έγραψε: #5.767 24-07-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η aspasiapef: #5.768 24-07-07 14:44 Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 13:53 Η kitsoyla έγραψε: #5.762 24-07-07 13:53 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Click για ανάπτυξη... αφέντρα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Η anabou έγραψε: #5.763 24-07-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Click για ανάπτυξη... Ε ρε μλκια που δέρνει τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #5.764 24-07-07 14:35 κορίτσια ναι! και ο τύπος το έχει κάνει και αλλού! έβαλα το τηλέφωνο του στο google μήπως βρώ κάτι και ο τύπος είχε παρενοχλήσει κιάλλους και έχει γράψει το τηλέφωνο του σε διάφορα φετιχιστηκά σάιτ!!Μιλάμε τρελή ανωμαλία! το τηλέφωνο μου δεν ξέρω που είχε βρεί αλλά τουλάχιστον σταμάτησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:39 Η cris έγραψε: #5.765 24-07-07 14:39 Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #5.766 24-07-07 14:40 Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:43 Η cris έγραψε: #5.767 24-07-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η aspasiapef: #5.768 24-07-07 14:44 Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Click για ανάπτυξη... αφέντρα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:21 Η anabou έγραψε: #5.763 24-07-07 14:21 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Click για ανάπτυξη... Ε ρε μλκια που δέρνει τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #5.764 24-07-07 14:35 κορίτσια ναι! και ο τύπος το έχει κάνει και αλλού! έβαλα το τηλέφωνο του στο google μήπως βρώ κάτι και ο τύπος είχε παρενοχλήσει κιάλλους και έχει γράψει το τηλέφωνο του σε διάφορα φετιχιστηκά σάιτ!!Μιλάμε τρελή ανωμαλία! το τηλέφωνο μου δεν ξέρω που είχε βρεί αλλά τουλάχιστον σταμάτησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:39 Η cris έγραψε: #5.765 24-07-07 14:39 Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #5.766 24-07-07 14:40 Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:43 Η cris έγραψε: #5.767 24-07-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η aspasiapef: #5.768 24-07-07 14:44 Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ. Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες, μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ! Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε... Click για ανάπτυξη... Ε ρε μλκια που δέρνει τον κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:35 Η mimikaki έγραψε: #5.764 24-07-07 14:35 κορίτσια ναι! και ο τύπος το έχει κάνει και αλλού! έβαλα το τηλέφωνο του στο google μήπως βρώ κάτι και ο τύπος είχε παρενοχλήσει κιάλλους και έχει γράψει το τηλέφωνο του σε διάφορα φετιχιστηκά σάιτ!!Μιλάμε τρελή ανωμαλία! το τηλέφωνο μου δεν ξέρω που είχε βρεί αλλά τουλάχιστον σταμάτησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:39 Η cris έγραψε: #5.765 24-07-07 14:39 Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #5.766 24-07-07 14:40 Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:43 Η cris έγραψε: #5.767 24-07-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η aspasiapef: #5.768 24-07-07 14:44 Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κορίτσια ναι! και ο τύπος το έχει κάνει και αλλού! έβαλα το τηλέφωνο του στο google μήπως βρώ κάτι και ο τύπος είχε παρενοχλήσει κιάλλους και έχει γράψει το τηλέφωνο του σε διάφορα φετιχιστηκά σάιτ!!Μιλάμε τρελή ανωμαλία! το τηλέφωνο μου δεν ξέρω που είχε βρεί αλλά τουλάχιστον σταμάτησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:39 Η cris έγραψε: #5.765 24-07-07 14:39 Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #5.766 24-07-07 14:40 Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:43 Η cris έγραψε: #5.767 24-07-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η aspasiapef: #5.768 24-07-07 14:44 Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #5.766 24-07-07 14:40 Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:43 Η cris έγραψε: #5.767 24-07-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η aspasiapef: #5.768 24-07-07 14:44 Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:43 Η cris έγραψε: #5.767 24-07-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η aspasiapef: #5.768 24-07-07 14:44 Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η aspasiapef: #5.768 24-07-07 14:44 Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!! Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?" και παραδόξως το'κοψε Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου.... Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:44 Η lactoula έγραψε: #5.769 24-07-07 14:44 Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:56 Η kitsoyla έγραψε: #5.770 24-07-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν! Click για ανάπτυξη... που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elleth Νεοφερμένο μέλος Η elleth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 14:57 Η elleth έγραψε: #5.771 24-07-07 14:57 Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από λάθος μέρος άρχισα... Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια! (εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?) Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά... (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η aspasiapef: #5.772 24-07-07 15:02 Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elleth: (Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει!!!!!) Click για ανάπτυξη... Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Η lactoula έγραψε: #5.773 24-07-07 15:02 Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:04 Η cris έγραψε: #5.774 24-07-07 15:04 Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!! Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:18 Η χριστινα έγραψε: #5.775 24-07-07 15:18 Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα παιδια Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα..... Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη . Δυσκολο καλαοκαιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #5.776 24-07-07 15:26 Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:36 Η mimikaki έγραψε: #5.777 24-07-07 15:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #5.778 24-07-07 15:39 Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έπεσες και σε απαιτητικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:42 Η mimikaki έγραψε: #5.779 24-07-07 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από cris: Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν.... Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο . Χειτοτερεύει η κατάσταση... Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου??? Αρχική Δημοσίευση από aretha: Έπεσες και σε απαιτητικό!! Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2007 στις 15:45 Η cris έγραψε: #5.780 24-07-07 15:45 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου? Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη? Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!! Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.