Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάριελ ευχομαι όλα καλά με τον Νόελ.
Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες,:mad: μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ!:down: :down:
Τελικά αφού τον αγνόησα σταμάτησε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία πάλι καλά την γλύτωσες, εμένα πρίν κανα 2 μήνες με έπαιρνε με απόκρυψη ένας μ&*** που ήθελε λέει "αφέντρα" με είχε τρελλάνει στις κλήσεις όλες τις ώρες,:mad: μετά δεν το σήκωνα και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, έψαξα το τηλέφωνο του στην vodafone αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία, ήταν λέει καρτοκινητή χωρίς αναφορά ονόματος κλπ!:down: :down:

αφέντρα????????????????:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:
Ε ρε μλκια που δέρνει τον κόσμο!

κορίτσια ναι! και ο τύπος το έχει κάνει και αλλού! έβαλα το τηλέφωνο του στο google μήπως βρώ κάτι και ο τύπος είχε παρενοχλήσει κιάλλους:down: :down: και έχει γράψει το τηλέφωνο του σε διάφορα φετιχιστηκά σάιτ!!Μιλάμε τρελή ανωμαλία!:mpliaks: το τηλέφωνο μου δεν ξέρω που είχε βρεί αλλά τουλάχιστον σταμάτησε!

Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν....
Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο:hmm: . Χειτοτερεύει η κατάσταση...
Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!!

Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! :P :lol:

Είναι απλό, αφού ο τύπος ήθελε dominatrix, το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να τον διατάξεις (αυταρχικά και χτυπώντας το μαστίγιό σου στον αέρα) να μη σε ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Έτσι, θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι! :P :lol:
:blink: :blink: :blink: :blink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ σε αφέντρα δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. Είχα όμως ένα μλκ πριν 3-4 χρόνια ο οποίος μ'επαιρνε κάθε βράδυ και στο τέλος και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο οποίος ψυθίριζε και μεταβίας ξεχώριζα φωνή ο οποίος έλεγε "Μωρό μου πες μου τη φοράς" και άλλα τέτοια ωραία!!!:lol: Τώρα μου φαίνεται αστείο αλλά τότε τα είχα πάρει στο κρανίο κι έβριζα! Μάλλον τη βρίσκουν έτσι, τι να πω, γιατί έπαιρνε πιο πολύ. Στο τέλος του είπα "Σωβρακοφανέλα, σε φτιάχνει?":mad: και παραδόξως το'κοψε:confused: Άβυσσος η ψυχή του ανώμαλου....:rolleyes:

Όσο για το ποιος πήρε χθες βράδυ έμαθα δυστυχώς....:mad: :down: :down:

Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι :P Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν!

Γεια σας γατομαμαδες! Σημερα νυσταζω παρα πολυ!!! Και ειναι λογικο αφου γυρισα σημερα στις 6 σπιτι :P Πολυ ζεστη! Αυτο με τα τηλεφωνα μου το εχουν κανει και εμενα και μου ελεγαν βλακειες αλλα το αγνοησα και σταματησαν!

που γύριζες μικρούλα μεχρι της 6 το πρωί:hmm: :hmm: :hmm:

Από λάθος μέρος άρχισα...

Καλημερα-μεσημέρι!Καινούργια!
(:/:εννοείται οτι δε διαβασα 577 σελίδες αυτού του θέματος, ε?)

Εγώ βαριεμαι και εχω ζαβλακωθει μέχρι λιποθυμίας! Δεν εχω καθόλου δουλειά...
(Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του:confused:... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει:P!!!!!)

(Κι ο γάτος μου χουζουρεύει με το ένα χέρι μέσα στο δοχείο νερού του:confused:... το χετε ξαναδει αυτο? Αυτή η ζέστη θα μας πεθάνει:P!!!!!)
Αν το'χω ξαναδει λέει! Ο Χιόνης όλη μέρα παίζει με το νερό του. Το χύνει και το παρακολουθεί να τρέχει. Ο δε Πίπης έχει αρχίσει να αποκτάει τις -λίγες είναι αλήθεια- κακές συνήθειες του μεγάλου και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι με τα πόδια μέσα στο δοχείο του νερού!!!...:confused:

:redface: :lol: Ειχα παει με φιλες μου σε γενεθλια ενος φιλου μας σε αλλο χωριο και εκει το καψαμε λιγο παραπανω :P Πηγαμε σε σε καφε μπαρ, σε σνακ μπαρ, σε κλαμπακι και τελος στο σπιτι της φιλης μου οπου παιζαμε τρια ατομα στο πλαι στασιον και αλλα δυο παιζανε αλλα παιχνιδια :redface: :lol: μεχρι τα ξημερωματα! Το πιο δυσκολο ηταν να περασεις την πλατεια του χωριου μας εκεινη την ωρα! Νομιζα οτι θα πεταχτει κανενας Ποποτας και θα μας κουρεψει γουλι για παραδειγματισμο :lol:

Με τέτοια ζέστη πολλά θα δούμε... Σκάνε και τα γατάκια μας!! Εμένα ο δικός μου ξαπλώνει δίπλα στο νερό του και ακουμπάει το κεφάλι του στο χείλος του μπώλ!!:P
Κίνηση δεν έχει κάνει όπως ο δικός σου, αλλά μάλλον το σκέφτετε!!;) :lol:

Καλησπερα παιδια
Μαριελ ευχομαι τα καλυτερα με το μικρουλι. Οπως σου ειπανε μην σκεφτεσαι τα χειροτερα. Πιθανως να αναστατωθεις ανευ λογου! Περιμενε και θα δουμε. Περιμενουμε νεα.....
Παιδια οντως μας εχει τρελανει η ζεστη :/: :/: . Δυσκολο καλαοκαιρι

Σκέφτομαι κι εγώ την Αρηθούλα που θα βράζει τώρα στο σπίτι και πιάνεται η ψυχή μου... :( Πάλι στο νιπτήρα θα τη βγάλει το καημενούλι... :/:

το δοκίμασα Αλίκη και αυτό, αλλά αυτός ήθελε από κοντα μαστίγιο!!!:P :P :P

Έπεσες και σε απαιτητικό!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μάλλον τέτοιοι τύποι πέρνουν τυχαία νούμερα και όπου πέσουν....
Πάντως μαζί με την θεία μου είσαι η δεύτερη που ξέρω και παθαίνει κάτι τέτοιο:hmm: . Χειτοτερεύει η κατάσταση...
Άστα να πάνε με τους μ#%$^ες που κυκλοφορούν!!!

:hmm: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου???

Έπεσες και σε απαιτητικό!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:
Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να κρατήσω την επαφή και να ξεσπάω που και που όταν έχω τα νεύρα μου???:hmm: :blink: :P :P

:hmm: Αλήθεια? με ίδιο τύπο και η θεία σου?
Καλέ όχι με τον ίδιο!! Πού να ξέρω ποιός πήρε εσένα και ποιός εκείνη?:P Αν το ήξερε εκείνη μπας και τον κυνηγούσε κιόλας τέτοια αναστάτωση που τις προκάλεσε!!!:blink:
Απλά ίδια περίπτωση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back