ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:54 Η ruko έγραψε: #6.821 06-09-07 01:54 Δύσκολη η θέση σου. Αν είσαι πιο κοντά στο παιδί μήπως να του κάνεις καμιά συζήτηση; Πολύ διακριτικά βέβαια, ίσα για να δεις αν καταλαβαίνει τι του συμβαίνει και να μάθεις αν βλέπει ψυχολόγο. Με τους γονείς το βλέπω δύσκολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η ruko έγραψε: #6.822 06-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά αντιδρούν έτσι. Ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά εξοργίζονται όταν οι άλλοι το καταλαβαίνουν και τα βάζουν μαζί τους. Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος. Συναντήσεις με τους γονείς κάνετε, Χριστίνα; Αν είναι συννενοήσιμοι, ίσως μπορείς να δοκιμάσεις να τους μιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η kitsoyla έγραψε: #6.823 06-09-07 09:26 καλήμερα σε όλους, τι νέα βρε παιδιά????? τι ωραία δροσιά έχει , πρωί-πρωί ε?? θα ήθελα όμως και καμμιά βροχούλα, πήγα εχθές και ψώνισα μου έφυγαν γύρω στα 110 ευρώ για βλακείς, για τα απολύτως απαραίτητα, πρέπει να ζητήσω αύξηση μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:13 Η lactoula έγραψε: #6.824 06-09-07 10:13 Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Χριστινα πραγματι δυσκολη η θεση σου ... μακαρι να βρεθει τροπος για το παιδι να καταλαβει την υπερβολη του και να βρει ξανα την υγεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:45 Η marestros: #6.825 06-09-07 10:45 καλημερα!!!! παλι διαβασμα!!! Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Click για ανάπτυξη... μαθηματικο εισαι πουλακι μου???? κι εγω !!! που πατρα???? γιατι δεν εγραψες πολικες αφου παντα βαζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η aspasiapef: #6.826 06-09-07 10:48 Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Click για ανάπτυξη... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:31 Η μελινάκι έγραψε: #6.827 06-09-07 11:31 καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:54 Η mimikaki έγραψε: #6.828 06-09-07 11:54 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δύσκολη η θέση σου. Αν είσαι πιο κοντά στο παιδί μήπως να του κάνεις καμιά συζήτηση; Πολύ διακριτικά βέβαια, ίσα για να δεις αν καταλαβαίνει τι του συμβαίνει και να μάθεις αν βλέπει ψυχολόγο. Με τους γονείς το βλέπω δύσκολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η ruko έγραψε: #6.822 06-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά αντιδρούν έτσι. Ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά εξοργίζονται όταν οι άλλοι το καταλαβαίνουν και τα βάζουν μαζί τους. Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος. Συναντήσεις με τους γονείς κάνετε, Χριστίνα; Αν είναι συννενοήσιμοι, ίσως μπορείς να δοκιμάσεις να τους μιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η kitsoyla έγραψε: #6.823 06-09-07 09:26 καλήμερα σε όλους, τι νέα βρε παιδιά????? τι ωραία δροσιά έχει , πρωί-πρωί ε?? θα ήθελα όμως και καμμιά βροχούλα, πήγα εχθές και ψώνισα μου έφυγαν γύρω στα 110 ευρώ για βλακείς, για τα απολύτως απαραίτητα, πρέπει να ζητήσω αύξηση μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:13 Η lactoula έγραψε: #6.824 06-09-07 10:13 Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Χριστινα πραγματι δυσκολη η θεση σου ... μακαρι να βρεθει τροπος για το παιδι να καταλαβει την υπερβολη του και να βρει ξανα την υγεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:45 Η marestros: #6.825 06-09-07 10:45 καλημερα!!!! παλι διαβασμα!!! Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Click για ανάπτυξη... μαθηματικο εισαι πουλακι μου???? κι εγω !!! που πατρα???? γιατι δεν εγραψες πολικες αφου παντα βαζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η aspasiapef: #6.826 06-09-07 10:48 Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Click για ανάπτυξη... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:31 Η μελινάκι έγραψε: #6.827 06-09-07 11:31 καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:54 Η mimikaki έγραψε: #6.828 06-09-07 11:54 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά αντιδρούν έτσι. Ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά εξοργίζονται όταν οι άλλοι το καταλαβαίνουν και τα βάζουν μαζί τους. Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος. Συναντήσεις με τους γονείς κάνετε, Χριστίνα; Αν είναι συννενοήσιμοι, ίσως μπορείς να δοκιμάσεις να τους μιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:26 Η kitsoyla έγραψε: #6.823 06-09-07 09:26 καλήμερα σε όλους, τι νέα βρε παιδιά????? τι ωραία δροσιά έχει , πρωί-πρωί ε?? θα ήθελα όμως και καμμιά βροχούλα, πήγα εχθές και ψώνισα μου έφυγαν γύρω στα 110 ευρώ για βλακείς, για τα απολύτως απαραίτητα, πρέπει να ζητήσω αύξηση μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:13 Η lactoula έγραψε: #6.824 06-09-07 10:13 Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Χριστινα πραγματι δυσκολη η θεση σου ... μακαρι να βρεθει τροπος για το παιδι να καταλαβει την υπερβολη του και να βρει ξανα την υγεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:45 Η marestros: #6.825 06-09-07 10:45 καλημερα!!!! παλι διαβασμα!!! Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Click για ανάπτυξη... μαθηματικο εισαι πουλακι μου???? κι εγω !!! που πατρα???? γιατι δεν εγραψες πολικες αφου παντα βαζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η aspasiapef: #6.826 06-09-07 10:48 Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Click για ανάπτυξη... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:31 Η μελινάκι έγραψε: #6.827 06-09-07 11:31 καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:54 Η mimikaki έγραψε: #6.828 06-09-07 11:54 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλήμερα σε όλους, τι νέα βρε παιδιά????? τι ωραία δροσιά έχει , πρωί-πρωί ε?? θα ήθελα όμως και καμμιά βροχούλα, πήγα εχθές και ψώνισα μου έφυγαν γύρω στα 110 ευρώ για βλακείς, για τα απολύτως απαραίτητα, πρέπει να ζητήσω αύξηση μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:13 Η lactoula έγραψε: #6.824 06-09-07 10:13 Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Χριστινα πραγματι δυσκολη η θεση σου ... μακαρι να βρεθει τροπος για το παιδι να καταλαβει την υπερβολη του και να βρει ξανα την υγεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:45 Η marestros: #6.825 06-09-07 10:45 καλημερα!!!! παλι διαβασμα!!! Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Click για ανάπτυξη... μαθηματικο εισαι πουλακι μου???? κι εγω !!! που πατρα???? γιατι δεν εγραψες πολικες αφου παντα βαζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η aspasiapef: #6.826 06-09-07 10:48 Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Click για ανάπτυξη... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:31 Η μελινάκι έγραψε: #6.827 06-09-07 11:31 καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:54 Η mimikaki έγραψε: #6.828 06-09-07 11:54 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Χριστινα πραγματι δυσκολη η θεση σου ... μακαρι να βρεθει τροπος για το παιδι να καταλαβει την υπερβολη του και να βρει ξανα την υγεια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:45 Η marestros: #6.825 06-09-07 10:45 καλημερα!!!! παλι διαβασμα!!! Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Click για ανάπτυξη... μαθηματικο εισαι πουλακι μου???? κι εγω !!! που πατρα???? γιατι δεν εγραψες πολικες αφου παντα βαζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η aspasiapef: #6.826 06-09-07 10:48 Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Click για ανάπτυξη... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:31 Η μελινάκι έγραψε: #6.827 06-09-07 11:31 καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:54 Η mimikaki έγραψε: #6.828 06-09-07 11:54 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!!! παλι διαβασμα!!! Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)! Click για ανάπτυξη... μαθηματικο εισαι πουλακι μου???? κι εγω !!! που πατρα???? γιατι δεν εγραψες πολικες αφου παντα βαζουνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Η aspasiapef: #6.826 06-09-07 10:48 Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Click για ανάπτυξη... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:31 Η μελινάκι έγραψε: #6.827 06-09-07 11:31 καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:54 Η mimikaki έγραψε: #6.828 06-09-07 11:54 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν.... Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας? Click για ανάπτυξη... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:31 Η μελινάκι έγραψε: #6.827 06-09-07 11:31 καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:54 Η mimikaki έγραψε: #6.828 06-09-07 11:54 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:54 Η mimikaki έγραψε: #6.828 06-09-07 11:54 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: καλημερα! εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:41 Η χριστινα έγραψε: #6.829 06-09-07 14:41 Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον.... Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια Κερδισατε τον θαυμασμο μου Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε.... Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:26 Η anabou έγραψε: #6.830 06-09-07 16:26 Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους. Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:29 Η aretha έγραψε: #6.831 06-09-07 16:29 Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς την! Αρχική Δημοσίευση από anabou: έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Click για ανάπτυξη... Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:46 Η Cleopatra: #6.832 06-09-07 16:46 Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η ruko έγραψε: #6.833 06-09-07 16:49 Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες! Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:56 Η Cleopatra: #6.834 06-09-07 16:56 Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά.. Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η rotonda έγραψε: #6.835 06-09-07 17:08 Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί... Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Cleopatra: #6.836 06-09-07 17:13 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες Click για ανάπτυξη... Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η mimikaki έγραψε: #6.837 06-09-07 17:13 Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!! Αναστασία καλώς ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Η cloud έγραψε: #6.838 06-09-07 17:30 Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 107 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Cleopatra: #6.839 06-09-07 17:48 Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας.. Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:05 Η ioanna_g έγραψε: #6.840 06-09-07 18:05 Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει... Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας... Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι!!!! Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση... Click για ανάπτυξη... Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του... Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)... Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.