Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δύσκολη η θέση σου.:/: Αν είσαι πιο κοντά στο παιδί μήπως να του κάνεις καμιά συζήτηση; Πολύ διακριτικά βέβαια, ίσα για να δεις αν καταλαβαίνει τι του συμβαίνει και να μάθεις αν βλέπει ψυχολόγο.
Με τους γονείς το βλέπω δύσκολο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω εγώ να σας βρίσουν επειδή ενδιαφερθήκατε?? Θα μπορούσατε απλά να επικοινωνήσετε σε στύλ ενδιαφέροντος και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια από εσάς:hmm:

Καμιά φορά αντιδρούν έτσι. Ξέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά εξοργίζονται όταν οι άλλοι το καταλαβαίνουν και τα βάζουν μαζί τους. Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος.
Συναντήσεις με τους γονείς κάνετε, Χριστίνα; Αν είναι συννενοήσιμοι, ίσως μπορείς να δοκιμάσεις να τους μιλήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλήμερα σε όλους, τι νέα βρε παιδιά????? τι ωραία δροσιά έχει , πρωί-πρωί ε?? θα ήθελα όμως και καμμιά βροχούλα:confused:, πήγα εχθές και ψώνισα μου έφυγαν γύρω στα 110 ευρώ για βλακείς, για τα απολύτως απαραίτητα:(, πρέπει να ζητήσω αύξηση μάλλον:blink:

Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ :P Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)!
Χριστινα πραγματι δυσκολη η θεση σου :hmm:... μακαρι να βρεθει τροπος για το παιδι να καταλαβει την υπερβολη του και να βρει ξανα την υγεια του.

καλημερα!!!! παλι διαβασμα!!!

Καλημερα παιδια! Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω τοσο νωρις στο σαιτ :P Εγραψα αναλυτικη, απο τις 5 ασκησεις εκανα τις 3 (αλλα νομιζω σωστες) και ελπιζω να περναω! Δεν εγραψα πολικες συντεταγμενες και γεωμετρικο τοπο (γ.τ. ποτε δεν μπορουσα να λυσω)!

μαθηματικο εισαι πουλακι μου???? κι εγω !!! που πατρα???? γιατι δεν εγραψες πολικες αφου παντα βαζουνε!

Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας...
Αν ήταν μόνο στις εκλογές...καλά θα ήταν....:/:
Ασχετο...αλλά έχω μια απορία: Γνωρίζει κανείς εάν ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ιπποκράτης Σαβούρας είναι ο κτηνίατρος κος Σαβούρας?
Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι:down:!!!!
Αυτός ο Μ@Λ@Κ@Σ είναι που σκότωσε την Foxy μας!!
ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ
Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση...:mad::mad::mad:

καλημερα!:):P εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες:P:happy::up:

καλημερα!:):P εμεις εδω φοραμε μακρυμανικες πιζαμες και σκεπαζομαστε με κουβερτες:P:happy::up:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Εμεις ακομη δεν δροσιστηκαμε τοσο. Στο μελλον....
Τους γονεις του παιδιου αν εξαιρεσω την εγγραφη δεν τους βλεπουμε. Ειναι αρκετα μεγαλος και δεν ερχονται ουτε για τους βαθμους, αν και το ζηταμε. Στο παιδι μιλησαμε πολυ ωρα κι εγω κι ο Γιαννης αλλα αυτο που συναγω ειναι πως θα συνεχισει, ασχετα με το τι λεει στη θεωρια. Βασικα μαλλον θα καλεσουμε τους γονεις. Καλυτερα να θυμωσουν παρα να μη κανουμε τιποτα.... :confused::confused::confused:
Μαθηματικα ακουσα κι ανατριχιασα..... Μονιμος εφιαλτης ηταν στο σχολειο :lol::lol: Τουβλο ημουν, ειδικα Β και Γ Λυκειου. Δεν καταλαβαινα τιποτα. Μπραβο κοριτσια :up::up: Κερδισατε τον θαυμασμο μου :)
Κατα τ' αλλα ωραιο ταβανι εχουμε. Σημερα το παρατηρησαμε καλα :lol: Αντε να δουμε το απογευμα τι θα κανουμε....
Οσο για τα 110 ευρω που αναφερθηκαν, συμφωνω. Φευγουν για πλακα. Χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ αυξηση.... :hmm::hmm:

Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα σήμερα στην τεχνολογία. Είμαι ψόφια βέβαια, κι έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω. Τα σκληρά αρχίζουν από βδομάδα που θα ανέβω σχολή. Ουφ, άντε να την παραδόσω να τελειώνω επιτέλους.

Σάκης και Τζίντζερ εξαφανιζόλ. Ελπίζω να γυρίσουν σε λίγο.

Καλώς την! :)
έχω να παω και για καφέ αλλά θα το αντέξω.
Αααχχχ, αυτές είναι υποχρεώσεις!! :P

Καλησπέρα κι από μενα!! Σήμερα έχουν σπάσει τα νεύρα μου από το πρωί.. Διάβαζα χτες μέχρι τις 6 και ενώ ήθελα να απολάυσω σαν άνθρωπος το 8ωρο του ύπνου μου, αποφάσισαν όλοι να έρθουν και να αρχίσουν να μου χτυπάνε την πόρτα από τις 11.. :mad: Σηκώθηκα με το ζόρι στις 12:30 και εκεί βρέθηκα στην πρώτη έκπληξη.. Ο Ντάρκυ είχε χύσει την μισή του άμμο έξω!! Δεν έχω ιδέα πως αναποδογύρισε την λεκάνη του.. :confused: Προσπάθησα να καθίσω να διαβάσω αλλά το διαβολάκι μου είχε άλλες προτιμησεις.. Άρχισε να μασάει με μεγάλη λαιμαργία τις..... σημειώσεις μου!! Κι εκεί μου είχα ηρεμήσει και διάβαζα, ακούω κάτι να σπάει!! Έριξε κάτω ένα γυάλινο μπουκάλι με τσίπουρο που είχα στην κουζίνα..!!! Από εκείνη την ώρα μυρίζει όλο το σπίτι τσίπουρο :mpliaks::mpliaks:και ας σφουγγάρισα 2 φορές με χλωρίνη και 1 με αρωματικό AJAX.. έχω ανοίξει τις πόρτες για να ξεμυρίσει αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση!!

:lol::lol::lol:
Και δεν έχουν περάσει ούτε 4,5 ώρες από τότε που σηκώθηκες!
Εύχομαι η μέρα σου να μη συνεχιστεί έτσι!:happy:

Ωχ.. Λες να με περιμένουν χειρότερα την υπόλοιπη ημέρα?? :P Το καλό μου ή που θα είναι αγγελουδάκι και θα κοιμάται όλη μέρα ή που θα μου τα σπάσει όλα..!! Τώρα έχει απλωθεί στο γραφείο μου και κοιμάται τόοοοσο γλυκά..:inlove: Και να θέλω να του θυμώσω, οι ζαβολιές του έχουν τόσο γέλιο που δεν μπορώ.. :confused::lol:

Καλησπέρα κι από μένα! Τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνω να πολυμπαίνω γιατί έχουμε πρόβλημα σύνδεσης στη δουλειά. Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί...

Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες:lol:

Κλεοπάτρα, μάλλον ο καημένος ο Ντάρκι σκέφτηκε ότι το τσίπουρο έχει σχέση με τσιπούρες:lol:

:hmm::lol::lol: Τόσο λαίμαργος που μου έχει γίνει τώρα τελευταία, μπορεί να σκεφτηκε και κάτι τέτοιο.. :P:rolleyes:

Κλεοπάτρα γούρι βρε το τσίπουρο!!!:P:P

Αναστασία καλώς ήρθες:)

Μια φορα είχε σπάσει και ο Φρίξος ένα μπουκαλι με τσίπουρο και μάλιστα δίπλα στο μπουκάλι είχα μια στοίβα φωτογραφίες οι οποίες ποτίσαν τσίπουρο και καταλαβαίνετε :lol::lol:

Μερακλήδες μας βγήκαν τα μωρά μας..:P Τα σπάνε, τους αρέσει το τσίπουρο, ξενυχτάνε...Αχ.. Σε λίγο θα μας ζητήσουν και μπουζούκια..:P:P

Καλησπέρα και πάλι! Πρέπει ν'αρχίσω να μπαίνω πιο νωρίς... Τελικά τίποτα δεν έγραψα σχεδόν στη Γενετική Ανθρώπου... Και ο πυρετός συνεχίζει...

Καλημέρα! Σα να δρόσισε πάλι σήμερα! Αρκεί να μην ξαναζεστάνει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας...

Ναι αυτός ο καραγκιόζης είναι:down:!!!!

Κι εμείς του είχαμε πάει παλιά τον σκύλο μας και είχε κάνει λάθος διάγνωση...:mad::mad::mad:

Το είχα καταλάβει οτι πρέπει να'ναι μεγάλη λέρα αυτός...φαίνεται στη φάτσα του κ τη συμπεριφορά του...:hmm::down:

Πάντως το ΛΑΟΣ έχει πολύ αξιόλογους υποψήφιους τελικά (βλ. Εφάκι)...:lol::lol::lol:

Χριστίνα θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον ψυχολόγο για το πως να προσεγγίσεις το παιδι. Το'χα κάνει κι εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση.

Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου:P!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back