Ισμήνη μου αυτό ήταν το σκεπτικό. Σκούρος μπλε ο ένας τοίχος, ανοιχτό γαλάζιο οι άλλοι τρεις. Αντί για αυτό έχω ένα μπλε γαλάζιο ίδιο με της Ν.Δ. και τρεις κάτι σε μπλε μωβ, διότι σντί να μου δώσει το 343 μου έδωσε το 347. Η Νερίνα λατρεύει το μπλε.. Πραγματικά άμα θυμάσαι τις αποχρώσεις της Ν.Δ. αυτές ακριβώς είναι. Το γέλιο είναι ότι έχουν την ίδια αντίθεση το κίτρινο. Η Νερίνα δεν μπόρεσε απόψε να αποφασίσει γιατί με το φως του φωτιστικού της μοιάζουν σχεδόν ίδια. Αυτό που μου τη σπάει πιο πολύ είναι ότι τα είχα σχεδόν αποφασίσει όλα. Θα της έφτιαχνα ουρανό απο καραβόπανο τεντωμένο στις δύο άκρες του κρεββατιού, ξέρεις σα τέντα, και θα έπαιζα και με αραχνούφαντες κουρτίνες και στο τοίχο μια ζωγραφία 60Χ2,80 σαν ταπετσαρία. Απλά ήλπιζα ότι αυτό που έβλεπα στο κουτί δεν ήταν τόσο άσχημα όσα φαινόντουσαν και δεν αντέχω άλλο την ζωή σε τσαντήρι, γιατί έτσι μοιάζει το σπίτι:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.