Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κουραγιο νερινα! κερδισαμε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισμήνη μου αυτό ήταν το σκεπτικό. Σκούρος μπλε ο ένας τοίχος, ανοιχτό γαλάζιο οι άλλοι τρεις. Αντί για αυτό έχω ένα μπλε γαλάζιο ίδιο με της Ν.Δ. και τρεις κάτι σε μπλε μωβ, διότι σντί να μου δώσει το 343 μου έδωσε το 347. Η Νερίνα λατρεύει το μπλε.. Πραγματικά άμα θυμάσαι τις αποχρώσεις της Ν.Δ. αυτές ακριβώς είναι. Το γέλιο είναι ότι έχουν την ίδια αντίθεση το κίτρινο. Η Νερίνα δεν μπόρεσε απόψε να αποφασίσει γιατί με το φως του φωτιστικού της μοιάζουν σχεδόν ίδια. Αυτό που μου τη σπάει πιο πολύ είναι ότι τα είχα σχεδόν αποφασίσει όλα. Θα της έφτιαχνα ουρανό απο καραβόπανο τεντωμένο στις δύο άκρες του κρεββατιού, ξέρεις σα τέντα, και θα έπαιζα και με αραχνούφαντες κουρτίνες και στο τοίχο μια ζωγραφία 60Χ2,80 σαν ταπετσαρία. Απλά ήλπιζα ότι αυτό που έβλεπα στο κουτί δεν ήταν τόσο άσχημα όσα φαινόντουσαν και δεν αντέχω άλλο την ζωή σε τσαντήρι, γιατί έτσι μοιάζει το σπίτι:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

... δεν αντέχω άλλο την ζωή σε τσαντήρι, γιατί έτσι μοιάζει το σπίτι:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Τσαντήρι Νερίνα?:hmm: Εμένα για προεκλογικό κέντρο της Ν.Δ. μου ακούγεται. Πολύ επίκαιρο το βρίσκω! Μήπως να καλούσατε και τον Κωστάκη να το εγκαινιάσει? Ή ακόμα καλύτερα να του βάζατε φωτιά να το κάψετε να πάρετε και την αποζημίωση για τους πυροπαθής ώστε να γλυτώσετε τα ξαναματαβάψιμο. Δύο σε ένα!!!;) Μόνο τον επίτημο (γκούτου-γκούτου) μη καλέσετε για τα εγκαίνια, γιατί δε θα προλάβετε να τα κάνετε θα γκρεμιστεί σύσωμο το σπίτι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ισμήνη μου αυτό ήταν το σκεπτικό. Σκούρος μπλε ο ένας τοίχος, ανοιχτό γαλάζιο οι άλλοι τρεις.
Α! Αυτό εντάξει! Νόμιζα ολο μπλε....
Λιγο υπομονή ακόμη....και μερικά χέρια χρειάζονται....:redface:
Γενικά για άλλο ξεκινάς και αλλού καταλήγεις σχεδόν πάντα με τα χρώματα:/:
Ωραιες ιδεες για εσωτερική διακόσμηση εχει το www.marieclairemaison.com
Οταν τελειώσεις περιμένουμε φωτογραφίες!!!!
(Εμένα μου αρέσουν και οι ζωγραφισμένοι τοίχοι, αλλά θέλει μελέτη και δουλεια. Τα παιδιά έχουν άνεση πάντως σε αυτό.)

Νερίνα κάντε θέμα του δωματίου την θαλασσα... ζωγραφιστε κανενα ψαράκι στον τοίχο, βάλτε κανένα βότσαλο, κοχύλια,κανενα καραβάκι, μαζί με το καραβόπανο στο κρεββάτι θα είναι τέλειο...

Νερίνα κάντε θέμα του δωματίου την θαλασσα... ζωγραφιστε κανενα ψαράκι στον τοίχο, βάλτε κανένα βότσαλο, κοχύλια,κανενα καραβάκι, μαζί με το καραβόπανο στο κρεββάτι θα είναι τέλειο...

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλε τι παθατε και δεν μιλατε;;;

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλε τι παθατε και δεν μιλατε;;;

:lol::lol::lol::lol: Έπεσε μούγκα:P:P:P

Αλλά εγώ το εννοούσα για τον βυθό:confused:

σορρυ. απλα μου φανηκε αστειο να εχω ενα δωματιο με ψαρακια! παω νανι. καληνυχτα σας!!!!

Nerina κουραγιο η προταση της Ασπασιας μου φαινεται καλη
Επισης ενας μπογιατζης θα σε βγαλει απο την ενοια του βαφω εγω και καθαριζω ταυτοχρονα Του λες χρωματα και αυτος κανει Και αμα δεν σου αρεσουν κανει αλλο
Εσυ επιβλεπεις

αντε βρε παιδια σιγα σιγα να πηγαινουμε και για υπνο--και εγω η παλαβη ειμαι στραβωμενη απο την νυστα και δεν λεω να το κλεισω το ριμαδι:lol:ηρθαμε γυρω στις 6 απο πειραια και στο καπακι σε 1 ωρα περιπου βγαλαμε και τα πιτσιρικια βολτα στο cosmos-καθοτι εμειναν με τους γονεις μου 2 μερες και περιμεναν και αυτα να γυρισουμε και να βγουν--αρχιζουν και τα σχολεια τριτη:/:και αρχιζουν τα βασανα μας[[οσοι εχουν παιδια στο δημοτικο με καταλαβαινουν]]τελος παντων μαλλον με εχει πιασει η κριση και γραφω οτι μου ρθει..

Νερινα καλη μου, μην απογοητευεσαι. Αλλα μιας και συνεπεσε η περισταση, βρε να μην το εκμεταλλευτεις πολιτικα;;; Προσεφερε το δωματιο για χωρο συγκεντρωσης ΝΔ και ζητα μετα οτι θες!!! :lol::lol:
Περα απο τη πλακα, ο βυθος ειναι μια λυση. :hmm::hmm::hmm:
Ευχομαι να ξεμπερδευεις παντως!!!! Κι εγω φρικαρω σε περιοδους ανακαινησεων, βαψιματων κλπ. Αφου δεν βαφω το σπιτι κι ας το χρειαζεται, γι' αυτο το λογο. Ανατριχιαζω στη σκεψη. Του χρονου το καλοκαιρι που δεν θα εχω μαθηματα :lol::lol::lol:
Ιωαννα μου περαστικα σου ευχομαι.
Εμεις εχουμε απρροπτα φιλοξενουμενους :/::/: Το σπιτι των ανεμων εχουμε γινει :(:(

Παιδια το μυαλο μου εχει λιωωωσεεειιιι ... :lol: Και δεν μπορω να ξεκολλησω απο τον υπολογιστη!

[[οσοι εχουν παιδια στο δημοτικο με καταλαβαινουν]]τελος παντων μαλλον με εχει πιασει η κριση και γραφω οτι μου ρθει..

excuse me!!!!! ποτε καλε τα εκανες τα παιδια που πανε και δημοτικο;;;; τριαντα χρονων κοπελα!!!!!

Καλημέρα!!! Άργησα σήμερα γιατί πήγα στη στάση και το λεωφορείο -μάλλον πέρασε νωρίτερα- ήταν εκεί.Ήμουν 2 βήματα πριν τη στάση κι έκανα σήμα να μη φύγει αλλά έφυγε. Αφού με είδε το ζώον μπροστά της ήμουνα!!!Έφαγε μια μεγαλοπρεπέστατη μούτζα που ήταν όλη δικιά της! Γυναίκα οδηγός ήταν η μλκο γι'αυτό δε σταμάτησε! Οι άνδρες οδηγοί πάντα σταματάνε. Τι κομπλεξάρες είναι αυτές???? Τελικά πήρα τον Κώστα και ήρθε και με μάζεψε από τη στάση γιατί το επόμενο λεωφορείο θα ήταν σε 25'. Μόνο μη την πετύχω την πανηλίθια αύριο την ίδια ώρα γιατί θ'ακούσει ότι δεν άκουσε σήμερα....:mad::mad::mad:
Έτσι για να μου πάει καλά η εβδομάδα πάλι...:down:

Καλημέρα σε όλους!!!! :):):)
ασπασία εύχομαι η βδομάδα σου να εξελιχτεί καλύτερα.....
Εγω στο φροντιστήριο, σπρώχνω τους πελάτες να μη μπαίνουν όλοι μαζί.
:P:P:lol::lol::lol:

excuse me!!!!! ποτε καλε τα εκανες τα παιδια που πανε και δημοτικο;;;; τριαντα χρονων κοπελα!!!!!
:Pκαθοτι την πατησα με τον αντρα μου απο τα 16,5 :inlove:παντευτηκα στα 20-εκεινος 29 [[μετα απο πολυ αγωνα να ψησω την μανα μου-λογικο βεβαια]]και 21 ειχα τα διδυμα μου και στα 23 εκανα και το τριτο.τωρα ομως στα 30 ειμαι μια χαρα-μεγαλωσαν κι αυτα και δεν εχουμε ξενυχτια νταντεματα κτλ και ειναι και ευκολοτερο να τα αφηνω με τους γονεις μου για να βγουμε η να φυγουμε 2ημερα κτλ

:Pκαθοτι την πατησα με τον αντρα μου απο τα 16,5 :inlove:παντευτηκα στα 20-εκεινος 29 [[μετα απο πολυ αγωνα να ψησω την μανα μου-λογικο βεβαια]]και 21 ειχα τα διδυμα μου και στα 23 εκανα και το τριτο.τωρα ομως στα 30 ειμαι μια χαρα-μεγαλωσαν κι αυτα και δεν εχουμε ξενυχτια νταντεματα κτλ και ειναι και ευκολοτερο να τα αφηνω με τους γονεις μου για να βγουμε η να φυγουμε 2ημερα κτλ

μπραβο μπραβο. απο τα 16,5 ε; μαλιστα. μπραβο μπραβο. αρα εγω εχω αργησει, ουτε αντρα δεν εχω βρε. αρα φευγω παω να ψαξω:lol::lol::lol::lol: παω να αγαπηθω με τον debussy μου γιατι αν περιμενω απο κανεναν αλλον...

καλημερα!:):happy: εγω χτες γυρισα απο λαρισσα και αμεσως μετα πηγα στην εκθεση (θεσ/νικης):up: ωραια ηταν βεβαια ειδαμε μονο τα αμαξια θα ξαναπαμε την αλλη κυριακη και θα δουμε και τα αλλα:happy:. στην εκθεση ειχε περιπτερο και το ''κουικο'' και ειχαν σε ενα κλουβι 2 γατουλες και σε ενα αλλο σκυλακια:inlove::inlove: ειναι κριμα παντος τα καημενα να τα εχουνε σε ενα κλουβι και να τα πουλανε σα να ειναι σακια με αλευρι:(:mad:
επεισης προκειτε να αγορασω πιανο και να κανω μαθηματα:up:
αυριο αρχιζουν και τα σχολεια:(
φετος δεν εχω αγγλικα:up::up:(πειρα το lower:up:)
ξεκινησα και γυμναστηριο και διαιατα αλλα εχασα 3 κιλα σε 2 βδομαδες και τα πηρα σε μια μερα στη λαρισσα που πηγαμε:mad::mad: ειναι δικαιο πραγμα αυτο;;;ν να παιδευεσε 2 βδομαδες να χασεις τρια κιλα και να τα βαζεις σε 2 μερες:mad: χωρις να τρως και οτι θες:(
αυτα τα νεα μου!:happy:
νερινα το μπλε δεν μου αρεσε ποτε σαν χρωμα αλλα η λυση του βυθου ειναι τελεια να παρεις και κανενα ενυδριακι να βαλεις μεσα! μουρλια:happy:
υ.γ.κι εμενα η μαμα μου εκανε μικρη παιδια αλλα δεν εκανε δυδιμα με τον αδερφο μου απεχουμε 4 χρονια:|

παω να αγαπηθω με τον debussy μου γιατι αν περιμενω απο κανεναν αλλον...
:lol::lol::lol: Τους χαιρετισμούς μου στον Κλωντ! (Χαρά στο κουράγιο σου, τόση ρομαντικούρα πρωί πρωί :P)

μπραβο μπραβο. απο τα 16,5 ε; μαλιστα. μπραβο μπραβο. αρα εγω εχω αργησει, ουτε αντρα δεν εχω βρε. αρα φευγω παω να ψαξω:lol::lol::lol::lol: παω να αγαπηθω με τον debussy μου γιατι αν περιμενω απο κανεναν αλλον...
εμ μικρο μικρο δεν ειχα αλλη δουλεια τοτε το εριξα στους ερωτες:lol::lol:πλακα πλακα τωρα αν ερθει η κορη μου και μου πει οτι θελει να παντρευτει στα 20 γιατι εχει σχεση απο τα 16,5 θα το παθω το εγκεφαλικο,,,:blink:και ειναι ηδη 9:blink:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back