LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
φωτα -κοσμος-μουσικη τσιτα απο διπλα...κανονικο παζαρι
και γυρω γυρω και τα πιτσιρικια να θελουν κατι...πως πας στο περιπτερο και σου ζηταει σοκολατα και του την παιρνεις-ενα τετοιο πραγμα..και τα δικα μου καποτε ελεγαν θελω[δεν φταιν τα παιδια]αλλα παντα τους εξηγουσα ποσο μεγαλη ευθυνη και δεσμευση ειναι ενα κατοικιδιο και θελει να το σκεφτεις πολυ καλα πριν το παρεις,για να μην καταληξει μετα στον δρομο...ενω αλλοι γονεις....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μα 10 το βραδυ,αλλα να προσπαθουν να κοιμηθουν και τα φωτα και ο κοσμος να τα τρελαινει,,μια γατα με βρωμιτσες κατω απο το ματι ξεραμενες-ενα φουκαριαρικο κουταβι να τρεμει στον υπνο του [λογικο με τοση βαβουρα]και εγω κοντα στους υπετθυνους του πετ να σχολιαζω δυνατα ''α,ρε τα καημενα,κοιτα πως τα εχουν λες και ειναι πραματια απλωμενη''με κοιταξαν καπως αλλα εψαχνα αφορμη να πω πολλα,αλλα δεν μου απαντησε κανειςΕ, ναι δεν ειναι οτι καλυτερο νατα εχουν σαν πραματια λαικης![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα ειμαι περιεργη,δεν υπαρχουν καποιες προυποθεσεις,,κανει να τα εχουν σε εξωτερικους χωρους ,με ξεστη-κρυο-θορυβο κτλ..
και μιλαμε τωρα στην εκθεση,οχι σε κανα ν πλανοδιο που ειναι οπου να ναι και αντε βρεστον αν ειναι νομιμοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα παρε το καλο πραμα
χριστινα
Διάσημο μέλος

Δεν ειναι χωρα αυτη εδω!!!!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κανετε? Σημερα ειναι η εναρξη του Παγκοσμιου Ρυθμικης Γυμναστικης στις 9 το βραδυ, και μπορω να μπω τσαμπα μεσα στο αρχαιο ωδειο!
Αυριο θα ειμαι συνοδος αθλητριων το πρωι (αρχη στις 10). Αλλα οι θεσεις μπροστα στην καμερα ειναι 2 και μια ειναι πισω, που φερνει τις κοπελες στις αλλες, οποτε δεν ξερω που θα ειμαι. Ελπιζω να μας εχουν και τις 3 στις 3 θεσεις για να κανουμε απ ολα. Θα εχω τα μαλλια μου αλογοουρα, ειμαστε ολες ψηλες ομως...
Πως να με περιγραψω???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλημερα σας παιδια!Τι κανετε? Σημερα ειναι η εναρξη του Παγκοσμιου Ρυθμικης Γυμναστικης στις 9 το βραδυ, και μπορω να μπω τσαμπα μεσα στο αρχαιο ωδειο!
Αυριο θα ειμαι συνοδος αθλητριων το πρωι (αρχη στις 10). Αλλα οι θεσεις μπροστα στην καμερα ειναι 2 και μια ειναι πισω, που φερνει τις κοπελες στις αλλες, οποτε δεν ξερω που θα ειμαι. Ελπιζω να μας εχουν και τις 3 στις 3 θεσεις για να κανουμε απ ολα. Θα εχω τα μαλλια μου αλογοουρα, ειμαστε ολες ψηλες ομως...
Πως να με περιγραψω???
Άντε να σε δούμε,
χρώμα μαλλιών,??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω λιγο αγχος μην φαω καμια τουμπα και γινω ρεζιλι διεθνως...
Ευτυχως μας πηρανε αλλα ρουχα!!! Αλλιως θα ημασταν σαν τους λετσους με τα ρουχα των εθελοντων.... Και αλλες μερες θα ειμαι εκει συνοδος! Θα σας λεω οταν ειναι. Χτες ειδα την προπονηση των κοριτσιων, ειδα την ρωσια που μονο σε αυτην ειχαν μαζευτει τοσοι πολλοι να την δουν! Ειδα και μια τουρκαλα που ενω ολες ειναι ανω των 16, αυτη αμα την εβλεπα στο δρομο ουτε 12 δεν θα την εκανα!!!! Α και ενα ευχαριστω νεο! Ακομα και αυτες που ειναι απο τα 4 στο αθλημα εχουν κυτταριτιδα! Ειμαι κακια? 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά κάνεις και τα λες αυτα να παίρνουμε λίγο τα πάνω μας!!Α και ενα ευχαριστω νεο! Ακομα και αυτες που ειναι απο τα 4 στο αθλημα εχουν κυτταριτιδα! Ειμαι κακια?![]()

Εγώ σε ξέρω και θα σε δω!

Ismini
Διάσημο μέλος
Καλη επιτυχία εύχομαι!

Ειμαι πτωμα ...εκανα γενική σήμερα...
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ, ηδη εκανα την περιποιηση μου (σκραμπ, μασκα, ξυρισμα, λουσιμο, κοντισιονερ, και σιλικονη)
Και εγω εκανα γενικη γιατι το σπιτι μου ειχε γινει χειροτερο απο του αγοριου μου (αν ειναι κατι τετοιο δυνατον)
Και εφτιαξα και φαγητο, την μιση ατομικη πιτσα που ειχα στην καταψυξηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Και μόλιις τελείωσα με το σφουγγάρισμα ο Φρού έφαγε μια μύγα και έκανε έναν εμετό

σε τρία μέρη απλομένο στο σαλόνι

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ σας ξεπέρασα και τις δύο. Έκανα γενική, μαγείρεψα γιατί έχω τραπέζι σήμερα το βράδυ και φυσικά δουλεύουμε κι οι δύο βάρδια αυτό το Σ/Κ. Κι αυτό το γατί μόνο να με κυνηγάει και να μην με αφήνει να μαζέψω τις κουβέρτες ξέρει, δεν βοηθάει καθόλου!![]()
Μπράβο!!!

Ούτε η Μαιρη Παναγιωταρά να ήσουν!!!

anabou
Διάσημο μέλος
Αύριο που είναι εκλογές δεν θα κυκλοφορούν; Είναι δυνατόν; Να μην μπορεί να πάει να ψηφίσει ο κόσμος;Α κατι ασχετο, αυριο που ειναι εκλογες κυκλοφορουν τα αστικα και τα ταξι???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool