μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αυριο ομως σχολειο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πανε και οι εκλογες, αυριο αρχιζουμε μαθηματα. Σημερα απολυτη πελατιακη σιωπη στο φροντιστηριο.... Ξενυχτι γαρ Τι να γινει,καποιοι κοιμουνται.... Ζηλευω!!!!
Τουλαχιστον απο αυριο θα ειμαστε μονο απογευμα!!! Να κανω και καμια δουλεια σπιτι και να φαμε κατι μη delivery (αν και μαγειρεψα το Σ/Κ

Τους κακομαθαινω 
) Καλη δυναμη σε ολους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
... Αλλα ηταν πολυ ωραια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω σημερα ειμαι ψιλο πεσμενη
δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω διαθεση για τιποτα,,,τωρα ειναι ζωδιακο το θεμα?εγκεφαλικο?η τρελλα που με δερνει?δεν ξερω τι να σας πω
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
το παν ειναι που περνας εσυ καλα με αυτο που κανεις,,εγω σημερα ειμαι ψιλο πεσμενη
δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω διαθεση για τιποτα,,,τωρα ειναι ζωδιακο το θεμα?εγκεφαλικο?η τρελλα που με δερνει?δεν ξερω τι να σας πω
![]()
Ειμαι πτωμα αλλα καλα, αφηστε που παρακολουθω οταν σχολαω χωρις εισητηρια! Φυσικα σημερα η Ρωσια εσκισε! Πηρε 2 χρυσα και 2 ασημενια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ηρθα πριν απο μερικες ωρες και παρ'ολο που το εχω αονιξει ωρα τωρα μπορεσα να γραψω. περασα ωραια στο χωριο μου, εχω να πω οτι η μανη ειναι κουκλα και να πατε οσοι δεν εχετε παει!!! θα διαβασω τα νεα και θα συνραμω με την αποψη μου (χαχαχαχαχα)
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιας και είμαι καινούρια,τώρα την είδα την περιοχή αυτή!!! Μόλις γύρισα απ' τη βραδυνή μου έξοδο και είπα να κάτσω λίγο στο pc μέχρι να πέσω για νάνι!!! Η γάτα είναι στο 8ο όνειρο αυτή τη στιγμή οπότε μπορώ να ησυχάσω λίγο χωρίς να με φάει.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τελικα της βγηκε το ονομα της κακομοιραςHello!
Μιας και είμαι καινούρια,τώρα την είδα την περιοχή αυτή!!! Μόλις γύρισα απ' τη βραδυνή μου έξοδο και είπα να κάτσω λίγο στο pc μέχρι να πέσω για νάνι!!! Η γάτα είναι στο 8ο όνειρο αυτή τη στιγμή οπότε μπορώ να ησυχάσω λίγο χωρίς να με φάει.
καλα γατα ειναι η ''ο εξορκιστης?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω μολις ειδα μια ταινια, το good bye Lenin με μια φιλη μου...Με εχει πιασει τρομερος πονοκεφαλος, θα παω να ξαπλωσω!Δουλευω κιολας αυριο, οποτε ενας παραπανω λογος να πεσω για υπνο.
Καληνυχτα!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα δεν εισαι η μονη που τα περνας αυτα..και εγω πανω που ειπα οτι ηρεμησε η δικια μου,τωρα τελευταια μετα τον μικρο αρχισε παλι να κανει διαφορα..αυτο δε με τους καναπεδες[απο κατω κυριως]κατι μου θυμιζει
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
υποτίθεται έπρεπε να κοιμάτε όλη μέρα!!!![]()
υποτιθεται,καλα το λες...αυτες καλε ειναι μεσα στην ενεργεια,,σιγα μην κοιμουνται ολη μερα
και αντε την μερα το καταπινεις,το βραδυ ομως αν τους πιανει η κριση,εκει ειναι τα ζορια
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Η δικιά μου πάντα έχει κρίσεις το βράδυ,αλλά ευτυχώς για λίγο,μετά κουράζεται και έρχετε και λιώνει πάνω στα πόδια μου
χριστινα
Διάσημο μέλος

Απορω με την υπομονη της απο κατω γειτονισσας

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα κι απο 'μενα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
! Το κλείσιμο της πόρτας του μπάνιου έπιασε, δεν βρήκα δωράκια στην ντουζιέρα σήμερα
. Χάλια ξύπνησα σήμερα, νομίζω με τριγυρνά ίωση, ελπίζω να την γλιτώσω αν και δεν το βλέπω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool