Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλησπερα! εμεις τα σχολιαροπαιδα καθομαστε σημερα:up: αυριο ομως σχολειο...:down::down::(:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεφελη τα καλυτερα κι απο εμενα. :):):)
Πανε και οι εκλογες, αυριο αρχιζουμε μαθηματα. Σημερα απολυτη πελατιακη σιωπη στο φροντιστηριο.... Ξενυχτι γαρ Τι να γινει,καποιοι κοιμουνται.... Ζηλευω!!!!
Τουλαχιστον απο αυριο θα ειμαστε μονο απογευμα!!! Να κανω και καμια δουλεια σπιτι και να φαμε κατι μη delivery (αν και μαγειρεψα το Σ/Κ
:hmm::hmm:Τους κακομαθαινω :lol::lol:)
Καλη δυναμη σε ολους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδια! Λεει η μαμα μου οτι με ειδε τρεις φορες, αλλα πολυ λιγο... Δεν μας εδειχνε η ΕΤ1 πολυ, εβαζε ξανα τι εκαναν οι αθλητριες :(... Αλλα ηταν πολυ ωραια!

το παν ειναι που περνας εσυ καλα με αυτο που κανεις,,:P εγω σημερα ειμαι ψιλο πεσμενη:|δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω διαθεση για τιποτα,,,τωρα ειναι ζωδιακο το θεμα?εγκεφαλικο?η τρελλα που με δερνει?δεν ξερω τι να σας πω:blink:

το παν ειναι που περνας εσυ καλα με αυτο που κανεις,,:P εγω σημερα ειμαι ψιλο πεσμενη:|δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω διαθεση για τιποτα,,,τωρα ειναι ζωδιακο το θεμα?εγκεφαλικο?η τρελλα που με δερνει?δεν ξερω τι να σας πω:blink:
:lol: Ειμαι πτωμα αλλα καλα, αφηστε που παρακολουθω οταν σχολαω χωρις εισητηρια! Φυσικα σημερα η Ρωσια εσκισε! Πηρε 2 χρυσα και 2 ασημενια!

γεια σας γεια σας γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ηρθα πριν απο μερικες ωρες και παρ'ολο που το εχω αονιξει ωρα τωρα μπορεσα να γραψω. περασα ωραια στο χωριο μου, εχω να πω οτι η μανη ειναι κουκλα και να πατε οσοι δεν εχετε παει!!! θα διαβασω τα νεα και θα συνραμω με την αποψη μου (χαχαχαχαχα)

Hello!
Μιας και είμαι καινούρια,τώρα την είδα την περιοχή αυτή!!! Μόλις γύρισα απ' τη βραδυνή μου έξοδο και είπα να κάτσω λίγο στο pc μέχρι να πέσω για νάνι!!! Η γάτα είναι στο 8ο όνειρο αυτή τη στιγμή οπότε μπορώ να ησυχάσω λίγο χωρίς να με φάει.

Hello!
Μιας και είμαι καινούρια,τώρα την είδα την περιοχή αυτή!!! Μόλις γύρισα απ' τη βραδυνή μου έξοδο και είπα να κάτσω λίγο στο pc μέχρι να πέσω για νάνι!!! Η γάτα είναι στο 8ο όνειρο αυτή τη στιγμή οπότε μπορώ να ησυχάσω λίγο χωρίς να με φάει.
τελικα της βγηκε το ονομα της κακομοιρας:lol:καλα γατα ειναι η ''ο εξορκιστης?

χαχαχα, είναι λίγο αγρίμι το τρελόζωο!!! Μόνο όταν πηγαίνω στην κουζίνα το παίζει καλή μαζί μου και το βράδυ που πέφτω για ύπνο. Τις υπόλοιπες ώρες κάνει τρέλες,τρέχει πάνω κάτω,σκίζει τους καναπέδες,τα χέρια μου και ότι άλλο θες.

Γεια σας...
Εγω μολις ειδα μια ταινια, το good bye Lenin με μια φιλη μου...Με εχει πιασει τρομερος πονοκεφαλος, θα παω να ξαπλωσω!Δουλευω κιολας αυριο, οποτε ενας παραπανω λογος να πεσω για υπνο.
Καληνυχτα!:)

[quote κάνει τρέλες,τρέχει πάνω κάτω,σκίζει τους καναπέδες[/quote]
:lol::lol: καλα δεν εισαι η μονη που τα περνας αυτα..και εγω πανω που ειπα οτι ηρεμησε η δικια μου,τωρα τελευταια μετα τον μικρο αρχισε παλι να κανει διαφορα..αυτο δε με τους καναπεδες[απο κατω κυριως]κατι μου θυμιζει:lol:

Ευτυχώς τώρα που πήραμε καινούριους καναπέδες δεν χωράει να μπει από κάτω,αλλά μπορεί ακόμα να αναίβει!!! Το περίεργο είναι ότι έχει μεγαλώσει και υποτίθεται έπρεπε να κοιμάτε όλη μέρα!!! Μάλλον θέλει να κάψει αυτά που τρώει όλη μέρα :blink::blink:

υποτίθεται έπρεπε να κοιμάτε όλη μέρα!!! :blink::blink:
:hmm:υποτιθεται,καλα το λες...αυτες καλε ειναι μεσα στην ενεργεια,,σιγα μην κοιμουνται ολη μερα:lol: και αντε την μερα το καταπινεις,το βραδυ ομως αν τους πιανει η κριση,εκει ειναι τα ζορια:blink:

Όντως,αυτό είναι το δύσκολο,βάζεις ωτοασπίδες :lol::lol:
Η δικιά μου πάντα έχει κρίσεις το βράδυ,αλλά ευτυχώς για λίγο,μετά κουράζεται και έρχετε και λιώνει πάνω στα πόδια μου

Και τα δικα μου μια μεταμεσονυκτια κριση τη παθαινουν :mad::mad:
Απορω με την υπομονη της απο κατω γειτονισσας :lol::lol:

χαχαχα,φαντάζομαι!!! Μια φορά ακόμα,ευτυχώς που μένω στον 1ο και δεν έχω από κάτω κανέναν και η γιαγιά από πάνω είναι κουφή,αν και η γυναίκα δεν έχει πρόβλημα με τα ζώα,ίσα ίσα που ταίζει τα γατιά της γειτονιάς

καλημερα πωπω χαλια ειμαι σημρα γυρισα στην δουλεια μετα απο 4 μερες κ δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου μηπως να γινω μθια νοικοκυρα κ εγω κ να κατσω στο σπιτι με τα γατια μου??????/

Καλημέρα!!! Σήμερα γυρίζουν 2 εκ των βαρβάρων του γραφείου... Δε θέέέέλωωωωω!!!!:cry: Καλά ήταν χθες που είχα ησυχία....:(

:)καλημερα κι απο 'μενα...

Καλημέρα :up:! Το κλείσιμο της πόρτας του μπάνιου έπιασε, δεν βρήκα δωράκια στην ντουζιέρα σήμερα :up:. Χάλια ξύπνησα σήμερα, νομίζω με τριγυρνά ίωση, ελπίζω να την γλιτώσω αν και δεν το βλέπω :(.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back