Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλό απόγευμα σε όλες/ όλους σας.:)
Μιμικάκι, τι θα έλεγες να διέγραφες τη Τρίτη από το ημερολόγιο σου μέχρι τη Τετάρτη;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας!!! απο το πρωι τρεχω σε ο,τι βλακεια μπορειτε να φανταστειτε, τραπεζες , οτε, ευδαπ, τραπεζες... τωρα εκατσα λιγο και θα παω να φαω. εχω φαει τρελλο κολλημα με το prison break, τοσο καιρο ολοι λενε γι'αυτη τη σειρα οποτε εχθες ηρθε το πληρωμα του χρονου και κατεβασε να τη δω, μεχρι τις 5 το πρωι εβλεπα!!!!!!! ειναι τελεια δειτε τη!!!!

ΕΛΕΟΣ , ο κοσμος εχει ξεφυγει!!!! δεν αντεχω να ακουω αλλο τετοια πραματα, εχω ψιλοσταματησει να διαβαζω θεματα με τιτλους που νομιζω πως δεν θα αντεξω. μα ειναι καλα ο κοσμος;;; γιατι δεν τους φυλακιζουν αυτους τους τυπους και να τους βαλουν φωτια;;;;; ε;;;;; γιατι;;;;;;

μιμικα μου!!!! ολοι λενε οτι η αγγλια τετοια εποχη ειναι ονειρο!!!!! δεν εχω παει ποτε. σε ζηλευω;) (δεν ξερω αν παρατηρεις οτι δεν ειμαι η γνωστη σκυλα και σου μιλαω πολυ γλυκα:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γειααααα!!!! τελειωσα μαθηματα:up::up::up::up::up: τωρα θαααααααααααααα παιξωωωωωωω:up::up::up::up::up:
αυτα.:happy: ελπιζω να παιρνατε ολες το ιδιο καλα με 'μενα και καλυτερα:redface:

Καλησπέρα. Έχω να μπω από χθες το μεσημέρι και μου λείψατε, αλλά δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση να μιλήσω σε κανένα... Πιο πολύ μπήκα για να σας πω για την Χριστίνα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να σας ενημερώσω ότι λόγω εφνίδιου προβλήματος υγείας του Γιάννη έχουν έρθει Αθήνα και δεν θα μπει για κάποιο διάστημα. Αν της φέρουν το laptop θα μπορέσει να ξαναμπεί. Περαστικά Γιάννη!!!:)

Γεια σου Ασπασία!
Χάρηκα που μπήκες, ελπίζω να είσαι καλύτερα...
Περαστικά στη Χριστίνα.

Ασπασάκι είσαι στη σκέψη μου!

Περαστικά Χριστίνα!

Γεια σας παιδια! Αυτη την στιγμη τα εχω παρει στο κρανιο με τους απεναντι γειτονες μου!!! Ειναι κατι φοιτητες. Σημερα πηραν ενα γατακι, το οποιο ειναι πολυ μικρο και το εχουν στο μπαλκονι! Το καημενουλη κλαιει αλλα δεν το κανουν τπτ! Μαλιστα βγαινουν μερικες φορες να δουν τι κανει και μολις το καημενο τρεχει προς το μερος τους του κλεινουν την πορτα!!!! :( Δεν αντεχω να το ακουω να κλαιει το μωρακι!!!! Εννοειται οτι δεν εχουν προτσατευτικα στα καγκελα!!!!

κορ'ιτσια ευχαριστώ πολύ για την δύναμη..:):):inlove::inlove:
Προς το παρόν λέω να ακολουθήσω την συμβουλή της Νερίνας:);)

Λακτούλα χτύπα τους το κουδούνι και εξήγησέ τους ότι αυτό που κάνουν δεν είναι και το καλύτερο για το γατάκι.
Ασπασία κουράγιο!
Χριστίνα περαστικά στο Γιάννη

Λακτούλα χτύπα τους το κουδούνι και εξήγησέ τους ότι αυτό που κάνουν δεν είναι και το καλύτερο για το γατάκι.
Ασπασία κουράγιο!
Χριστίνα περαστικά στο Γιάννη
Δεν ξερω αν τολμαω... :( Αχ εχω χασει πολλα επεισοδια εδω... Ειχε χαλασει ο υπολογιστης μου και δεν ξερω τι γινεται...

εχω φαει τρελλο κολλημα με το prison break, τοσο καιρο ολοι λενε γι'αυτη τη σειρα οποτε εχθες ηρθε το πληρωμα του χρονου και κατεβασε να τη δω, μεχρι τις 5 το πρωι εβλεπα!!!!!!! ειναι τελεια δειτε τη!!!!

:lol::lol::lol: Καλως ήρθες στο club λοιπόν. Κι εγώ τώρα ξεκίνησα να το βλέπω και έχω φάει επίσης κολλήματα με Lost και 4400!

:lol::lol::lol: Καλως ήρθες στο club λοιπόν. Κι εγώ τώρα ξεκίνησα να το βλέπω και έχω φάει επίσης κολλήματα με Lost και 4400!

μετά από αυτά τα κολλήματα εγώ έφαγα με τον " dexter" τρελή επιτυχία στην αμερική...Εδώ δεν το δίχνει αλλά αν μπορείτε να το κατεβάσετε από ίντερνετ δεν θα χάσετε;)

Καλα το Lost ειναι απλα τελειο!!!! :)

μετά από αυτά τα κολλήματα εγώ έφαγα με τον " dexter" τρελή επιτυχία στην αμερική...Εδώ δεν το δίχνει αλλά αν μπορείτε να το κατεβάσετε από ίντερνετ δεν θα χάσετε;)

Το έβλεπα εχθές σε ένα warez και περίμενα να κατεβάσω κάτι μέχρι να κατεβάσω το 1ο να δω τι είναι. Ωραία μόλις κατέβει θα του ρίξω μια καλή ματιά λοιπόν!!

Καλημέρα! 'Ηρθα γραφείο ενώ είχα ζητήσει άδεια για σήμερα και το έχω μετανιώσει ήδη...:down: Μια μέρα έλλειψα κι έγινε χαμός στο γραφείο! Ενώ υποτίθεται ότι θα έλειπαν Πρόεδρος, Γενικός Δ/ντης και Δ/νων Σύμβουλος Θεσσαλονίκη για δουλειά από χθες το απόγευμα μέχρι και σήμερα και τους είχα κανονίσει εισιτήρια και ξενοδοχείο από μέρες, είπαν στην κοπέλα που είναι γραμματεία να αλλάξει την επιστροφή για νωρίτερα, κι αυτή άλλαξε την αναχώρηση, με αποτέλεσμα να πάνε αεροδρόμιο και η πτήση τους να έχει φύγει 2 ώρες πριν!!!:blink::rolleyes::rolleyes: Το τι άκουσε η Σοφία για τη μλκ που έκανε δε λέγεται!!! Το κακό είναι ότι αναβλήθηκε το ταξίδι για την άλλη εβδομάδα και τους έχω εδώ από το πρωί με προβοσκίδες μέχρι το πάτωμα και τ'ακουσα κι εγώ χωρίς να φταίω....Κι έλεγα ότι θα έχω ησυχία σήμερα.... Αλλά καλά να πάθω! Τι ήθελα και ήρθα?:/:

Καλημέρα!
Με πήρε ο ύπνος και άργησα στη δουλειά!

Ασπασία welcome back!
Χριστίνα περαστικά στον Γιάννη! Σε περιμένουμε!:)

Καλημέρα!
Ασπασία, υπομονή...
Πάντως, σαν ανέκδοτο για ξανθιές ακούγεται το κατόρθωμα της γραμματέως...:lol:

Καλημέρα σε όλους......
κοιμάμαι ακόμα.....χτές το βράδυ λύσσαξα να τελειώσω ένα βιβλίο που διάβαζα
και κατέληξα να κοιμηθώ στις 1.....6 το πρωί εγερτήριο:(
το μόνο που σώζει την κατάσταση ειναι η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗΗ..!!!!!!

Ασπασία, κακή επιλογή να γυρίσεις!!!!:down:

Πάντως, σαν ανέκδοτο για ξανθιές ακούγεται το κατόρθωμα της γραμματέως...:lol:
Κι όμως είναι καταμελάχροινη, πίστεψέ με!:confused:
Ασπασία, κακή επιλογή να γυρίσεις!!!!:down:
Κάκιστη, μη το συζητάς!!!:/:

Καλημέρα! Ασπασία τι να πει κανείς για το μυαλό της αλληνής! Χριστίνα περαστικά σας και γρήγορα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back