Μιμικάκι, τι θα έλεγες να διέγραφες τη Τρίτη από το ημερολόγιο σου μέχρι τη Τετάρτη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ΕΛΕΟΣ , ο κοσμος εχει ξεφυγει!!!! δεν αντεχω να ακουω αλλο τετοια πραματα, εχω ψιλοσταματησει να διαβαζω θεματα με τιτλους που νομιζω πως δεν θα αντεξω. μα ειναι καλα ο κοσμος;;; γιατι δεν τους φυλακιζουν αυτους τους τυπους και να τους βαλουν φωτια;;;;; ε;;;;; γιατι;;;;;;
μιμικα μου!!!! ολοι λενε οτι η αγγλια τετοια εποχη ειναι ονειρο!!!!! δεν εχω παει ποτε. σε ζηλευω
(δεν ξερω αν παρατηρεις οτι δεν ειμαι η γνωστη σκυλα και σου μιλαω πολυ γλυκα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

τωρα θαααααααααααααα παιξωωωωωωω

αυτα.
ελπιζω να παιρνατε ολες το ιδιο καλα με 'μενα και καλυτερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Χάρηκα που μπήκες, ελπίζω να είσαι καλύτερα...
Περαστικά στη Χριστίνα.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά Χριστίνα!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν αντεχω να το ακουω να κλαιει το μωρακι!!!! Εννοειται οτι δεν εχουν προτσατευτικα στα καγκελα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Προς το παρόν λέω να ακολουθήσω την συμβουλή της Νερίνας

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία κουράγιο!
Χριστίνα περαστικά στο Γιάννη
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω αν τολμαω...Λακτούλα χτύπα τους το κουδούνι και εξήγησέ τους ότι αυτό που κάνουν δεν είναι και το καλύτερο για το γατάκι.
Ασπασία κουράγιο!
Χριστίνα περαστικά στο Γιάννη
Αχ εχω χασει πολλα επεισοδια εδω... Ειχε χαλασει ο υπολογιστης μου και δεν ξερω τι γινεται...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω φαει τρελλο κολλημα με το prison break, τοσο καιρο ολοι λενε γι'αυτη τη σειρα οποτε εχθες ηρθε το πληρωμα του χρονου και κατεβασε να τη δω, μεχρι τις 5 το πρωι εβλεπα!!!!!!! ειναι τελεια δειτε τη!!!!

Καλως ήρθες στο club λοιπόν. Κι εγώ τώρα ξεκίνησα να το βλέπω και έχω φάει επίσης κολλήματα με Lost και 4400!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλως ήρθες στο club λοιπόν. Κι εγώ τώρα ξεκίνησα να το βλέπω και έχω φάει επίσης κολλήματα με Lost και 4400!
μετά από αυτά τα κολλήματα εγώ έφαγα με τον " dexter" τρελή επιτυχία στην αμερική...Εδώ δεν το δίχνει αλλά αν μπορείτε να το κατεβάσετε από ίντερνετ δεν θα χάσετε

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μετά από αυτά τα κολλήματα εγώ έφαγα με τον " dexter" τρελή επιτυχία στην αμερική...Εδώ δεν το δίχνει αλλά αν μπορείτε να το κατεβάσετε από ίντερνετ δεν θα χάσετε![]()
Το έβλεπα εχθές σε ένα warez και περίμενα να κατεβάσω κάτι μέχρι να κατεβάσω το 1ο να δω τι είναι. Ωραία μόλις κατέβει θα του ρίξω μια καλή ματιά λοιπόν!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Το τι άκουσε η Σοφία για τη μλκ που έκανε δε λέγεται!!! Το κακό είναι ότι αναβλήθηκε το ταξίδι για την άλλη εβδομάδα και τους έχω εδώ από το πρωί με προβοσκίδες μέχρι το πάτωμα και τ'ακουσα κι εγώ χωρίς να φταίω....Κι έλεγα ότι θα έχω ησυχία σήμερα.... Αλλά καλά να πάθω! Τι ήθελα και ήρθα?
Ismini
Διάσημο μέλος
Με πήρε ο ύπνος και άργησα στη δουλειά!
Ασπασία welcome back!
Χριστίνα περαστικά στον Γιάννη! Σε περιμένουμε!

aretha
Περιβόητο μέλος
Ασπασία, υπομονή...
Πάντως, σαν ανέκδοτο για ξανθιές ακούγεται το κατόρθωμα της γραμματέως...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
κοιμάμαι ακόμα.....χτές το βράδυ λύσσαξα να τελειώσω ένα βιβλίο που διάβαζα
και κατέληξα να κοιμηθώ στις 1.....6 το πρωί εγερτήριο

το μόνο που σώζει την κατάσταση ειναι η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗΗ..!!!!!!
Ασπασία, κακή επιλογή να γυρίσεις!!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι όμως είναι καταμελάχροινη, πίστεψέ με!Πάντως, σαν ανέκδοτο για ξανθιές ακούγεται το κατόρθωμα της γραμματέως...![]()

Κάκιστη, μη το συζητάς!!!Ασπασία, κακή επιλογή να γυρίσεις!!!!![]()

anabou
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool