Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!! Επίσης, καλή αρχή στα παιδιά που αρχίζουν σήμερα Πανεπιστήμιο. Σήμερα πρώτη μέρα πάει στη σχολή του στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά ο ανηψιός μου και μου φαίνεται σαν ψέματα! Πότε ήταν μια σταλιά σκατούλι που με έτρεχε σαν σκυλάκι από πίσω και με δάγκωνε όπου έφτανε γιατί τον ενοχλούσαν τα δοντάκια που έβγαζε και πότε έφτασε 18 χρονών σχεδόν μαντράχαλος να μου ρίχνει ένα κεφάλι, ούτε που το κατάλαβα....

Πολύ γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά....
Πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό, πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο και τώρα πανεπιστήμιο???!!!....

Παναγία μου! Εκεί που δε θ'αντέξω είναι πρώτη μέρα στο στρατό!!!

Πάντως για μένα πάντα θα είναι το μικρό στρουμπουλό γελαστό πλασματάκι τον 8 μηνών, τότε που μας γέλαγε με το μονάδικό του δοντάκι φόρα παρτίδα, σ'ένα κατά τ'άλλα άδειο στοματάκι και με τα ματάκια να μισοκλείνουν από το πάχος! Το πιο χαριτωμένο και πιο λαχταριστό μωρό που έχω δει στη ζωή μου! Σαν
sharpei ή σαν το ανθρωπάκι της
Michelin ήταν και τώρα έχει "ξεχειλώσει" κι έχει γίνει ένα ψηλός και αδύνατος κούκλος.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε έχω τρελλή αδυναμία στο μικρό, σταματάω εδώ πριν με πάρουν τα ζουμιά και σας βάζω μια φωτογραφία του "μπέμπη" μου....