Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Χριστινάκι, σού εύχομαι κάθε μέρα να πηγαίνει καλύτερα ο Γιάννης και σύντομα να γυρίσετε σπιτάκι σας.
Κι εγώ έχω πολύ νταραβέρι με νοσοκομεία τον τελευταίο 1,5 μήνα, με τον κολλητό μου που παραλίγο να "φύγει" από μια εξέταση ERCP (κάτι σαν γαστροσκόπηση είναι) που δεν έγινε καλά και χύθηκε το σκιαγραφικό υγρό στην κοιλιά του. Αποτέλεσμα, αιμορραγική παγκρεατίτιδα και ενάμισης μήνας αγωνίας για το αν θα ζήσει ή δεν θα ζήσει. Έτσι, στα καλά καθούμενα, 50 χρονών άνθρωπος... Τώρα όμως επιτέλους φαίνεται να πήρε μπρος ο οργανισμός του. Ουφ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα!! Τα παιδιά κι εγώ ακόμα στον Λουτρόπυργο:up::up: Διαρκείας έχουν γίνει οι μίνι διακοπές.. Σήμερα έχει ήλιο και πολύ..πολύ αέρα!! :/: Κατα τ'άλλα εγώ και ο Ντάρκυ βασανιζόμαστε ακόμα από τους μύκητες.. :( Μόνο ο Ρόμπιν φαίνεται τρισευτυχισμένος και χτυπιέται όλη μέρα! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Τσαγκαροδευτέρα πάλι:down:
Περαστικά στους ασθενείς.

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!! Επίσης, καλή αρχή στα παιδιά που αρχίζουν σήμερα Πανεπιστήμιο. Σήμερα πρώτη μέρα πάει στη σχολή του στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά ο ανηψιός μου και μου φαίνεται σαν ψέματα! Πότε ήταν μια σταλιά σκατούλι που με έτρεχε σαν σκυλάκι από πίσω και με δάγκωνε όπου έφτανε γιατί τον ενοχλούσαν τα δοντάκια που έβγαζε και πότε έφτασε 18 χρονών σχεδόν μαντράχαλος να μου ρίχνει ένα κεφάλι, ούτε που το κατάλαβα....:hmm:Πολύ γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά....
Πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό, πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο και τώρα πανεπιστήμιο???!!!....:confused: Παναγία μου! Εκεί που δε θ'αντέξω είναι πρώτη μέρα στο στρατό!!!:blink:
Πάντως για μένα πάντα θα είναι το μικρό στρουμπουλό γελαστό πλασματάκι τον 8 μηνών, τότε που μας γέλαγε με το μονάδικό του δοντάκι φόρα παρτίδα, σ'ένα κατά τ'άλλα άδειο στοματάκι και με τα ματάκια να μισοκλείνουν από το πάχος! Το πιο χαριτωμένο και πιο λαχταριστό μωρό που έχω δει στη ζωή μου! Σαν sharpei ή σαν το ανθρωπάκι της Michelin ήταν και τώρα έχει "ξεχειλώσει" κι έχει γίνει ένα ψηλός και αδύνατος κούκλος. :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Επειδή όπως καταλαβαίνετε έχω τρελλή αδυναμία στο μικρό, σταματάω εδώ πριν με πάρουν τα ζουμιά και σας βάζω μια φωτογραφία του "μπέμπη" μου....:P

Καλέ Ασπασία...τι μωρό είναι αυτό! Φαντάζομαι δεν θα χει καμία σχέση με το πως είναι σήμερα! :PΚαλή αρχή του εύχομαι.

Δεν ήταν τρομεό μωρούλι? Μου θυμίζει αγγελάκι ή τους έρωτες σε αναγεννησιακό πίνακα...:D

Καλέ, τι δίπλες είναι αυτές; :blink: :blink:
Πάλι καλά που τις έριξε μπόι, το παιδί!!:lol:
Πάντως, Ασπασία, σου μοιάζει ο ανιψιός... :)

Καλημέρα! Ασπασία καλή αρχή στον ανιψιό σου. Εύχομαι να περάσει χαρούμενα φοιτητικά χρόνια ;)

Πάντως, Ασπασία, σου μοιάζει ο ανιψιός... :)
Η αδελφή μου γινόταν έξαλλη γιατί όλοι μου έλεγαν να μου ζήσει ο μικρός και ότι είναι ίδιος η μαμά του, δηλαδή εγώ! Και ήμουν μόλις 20 όταν γεννήθηκε... Πάντως τα ίδια πάνω-κάτω λένε και για την ανηψιά μου. Τελικά 2 παιδιά έκανε η αδελφή μου και τα δύο μοιάζουν σ'εμένα!!!:lol::up::up:

Kαλημέρα! Καλό μήνα!
Χριστίνα περαστικά στο Γιάννη!
Ασπασία καλή αρχή στον ανιψιό!!!
Cleopatra περαστικά στον Ντάρκυ!
Μιμίκα καλό συμάζεμα και πακετάρισμα!

Ασπασία τι ζουμερό και χαμογελαστό νινί είναι αυτό???:inlove::inlove:

:P:up::D:D:D

Πραγματικά σαν το άνθρωπάκι της MIchelin ειναι.....τέλειοςςςςς..!!!!!!!:inlove::inlove:
τι φωτεινά και λαμπερά ματάκια ειναι αυτά που έχει...???? kai χαμόγελο Colgate..!!!!!!:up:

Καλημερα σε ολους κι απο εμενα!!!!
Καλο μηνα!!!!
Ο Γιαννης αποσωληνθηκε κι ολα πανε καλα!!! Ελπιζω να μπει σε δωματιο σημερα!!!! :up::up:
Ευχαριστω ολους για τις ευχες σας τις πολυ δυσκολες ωρες!!! Απορω πως αντεξα (η ψυχραιμια δεν ειναι απο τις αρετες μου :redface:) Αφου δεν επαθα νευρικη κριση, αισιοδοξω. Ελπιζω να αντεξει και το σοκ του τραπεζικου του λογαριασμου οταν τον δει :lol::lol: Θα ειναι καλη δοκιμασια.....
Ασπασια πανεμορφο μωρακι!!!! Να πανε ολα καλα και να εχει ευτυχισμενα φοιτητικα χρονια!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια!
Χριστινάκι όλα καλά θα πάνε με τον Γι'αννη θα δεις!!!:up::up::up:
Πάντως φέρτου με το μαλακό τα του λογαριασμού διότι ένα σοκ θα το πάθει στα σίγουρα!!!! Η εντατική και τόσες μέρες στο Ιατρικό συν το χειρουργείο δεν είναι παίξε γέλασε!!! Πριν 10 χρόνια που είχε πάθει ένα ελφρύ εγκεφαλικό η μητέρα μου και την είχαμε πάει Ιατρικό είχαμε δώσει για 2 μέρες εντατική και άλλη 1 μέρα νοσηλεία 1 εκατομμύριο!!!:blink::down::down:

καλημέρα και καλό μήνα και από εμένα:up:!

Χριστίνα μου , ευχάριστα τα νέα, μπράβο, εύχομαι καλή ανάρρωση!:up:

Γατο-Σαντορινιές

Ο μαυρούλης με το απορημένο βλέμα και τα πανέμορφα ματάκια!!:inlove: Πολύ χαδιάρης!! Ήρθε και τις 3 μέρες έξω από το σπίτι και μου έκανε αγάπες!! Επείσης "την έστηνε" στην τιγρέ γατούλα που πέρναγε κάθε απόγευμα από κεί και του έκανε πόζες!Πολύ έρωτας!!!!:lol::lol:

Συνημμένα

• P9280083.JPG
    P9280083.JPG
    351,7 KB · Εμφανίσεις: 10
  • P9280098.JPG
    P9280098.JPG
    349,6 KB · Εμφανίσεις: 8
  • P9280100.JPG
    P9280100.JPG
    407,4 KB · Εμφανίσεις: 8
  • P9280133.JPG
    P9280133.JPG
    343,1 KB · Εμφανίσεις: 11
  • P9280134.JPG
    P9280134.JPG
    320,3 KB · Εμφανίσεις: 11
Και άλλες με τον μαυρούλη, την τιγρούλα και στο τέλος ο μπάμπης στειρωμένος και μασκώτ στους καταστηματάρχες!! τον ταίσα μια φορά και την τελευταία μέρα μου έφερε ποντίκι στην πόρτα!!!:blink:

Συνημμένα

• P9280110.JPG
    P9280110.JPG
    473,3 KB · Εμφανίσεις: 10
  • P9280121.JPG
    P9280121.JPG
    402,1 KB · Εμφανίσεις: 10
  • P9290145.JPG
    P9290145.JPG
    406,9 KB · Εμφανίσεις: 14
καλά ο μαυρούλης και πολύ γόης λέμε:D! αλλά και η γκριζούλα τι φατσούλα είναι μωρέ???:inlove::inlove:

Χριστίνα με το καλό να πάτε σπίτι σας! Μιμίκα πολύ φάση οι νησιώτισσες γάτες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back