Ismini
Διάσημο μέλος

Επισης ειναι το τριτο πληκτρολογιο που χάλασε το ENTER....απο την πολλη χρηση ισως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Κι'αλλο πληκτρολόγιο???? μα τι κάνεις? το δέρνεις?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εφτιαξε πάλι!Ωχ......συναλλαγές με το Δημόσιο..???? βοήθειά σου!!!!!!
Κι'αλλο πληκτρολόγιο???? μα τι κάνεις? το δέρνεις?????![]()

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
... και ΑΣΠΑΣΙΑ...!!!
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, δεν κάνω λάθος, σήμερα έχει πολύ ωραίο καιρό

Ζεστούλα (σχετική πάντα) και ωραίο καθαρό ουρανό και λιακάδα!
Δεν έχω και μαθήματα σήμερα

Περαστικά στις αρρωστούλες!!!
Χριστίνα, υπομονή! Θα γυρίσετε και στο σπίτι σας, πού θα πάει.
Εγώ μετράω μέρες να έρθει ο καλός μου εδώ (31/10 έρχεται).. Μου έχει λείψει πάρα πολύ..

Και ο άλλος καλός μου, ο γατούλης μου, μου έχει λείψει.. Μου τον δείχνουν οι δικοί μου πού και πού από την κάμερα και χαμπάρι δεν έχει πάρει .. Όλο βαριεστημένος είναι

aretha
Περιβόητο μέλος
Στη Μιμίκα να τα λες αυτά!!Kαλημέρα από την ηλιόλουστη (!!!!) Αγγλία!
Ναι, δεν κάνω λάθος, σήμερα έχει πολύ ωραίο καιρό
Ζεστούλα (σχετική πάντα) και ωραίο καθαρό ουρανό και λιακάδα!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέχρι και ο καιρός επιστρατεύτηκε για να σε πείσει να έρθεις!!

- Ξενιτεμένη με το καλό να έρθει ο καλός σου.

- Γυναίκες καλό σας απόγευμα.

- Χριστίνα καλή πατρίδα, φιλιά στον άντρα...

- Εάν συνεχίζει κανείς κρεββατωμένος του εύχομαι "καλό ξεκρεββάτωμα". Η ευχή σχετικά με το κρεββάτι επαναλαμβάνω αφορά μόνο τις άρρωστες.
- Ισμήνη μη λες τη λέξη εφορία και περιμένει ο καλός μου το εκκαθαριστικό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ακούει ή να διαβάζει λέξεις από "εφ". Προχθές εκεί που κουβεντιάζαμε και σε κάποια στιγμή λέω "..... εφόσον η Νερίνα...." και τρομαγμένος μου λέει "που είναι;", εγώ νομίζοντας ότι εννοεί τη Νερίνα, του απαντάω "στο δωμάτιο", "ποιο δωμάτιο;" ρωτάει τρομαγμένος, "τη Ν.Δ." του λέω (το μπλε δωμάτιο ντε), "κάνουμε και χιούμορ, μου λέει, με το πόνο του άλλου;" "ποιό πόνο του λέω;" "του εκκαθαριστικού" μου απαντάει. Εγώ ακούω του καθαριστικού και από εκεί και πέρα τύφλα να έχει ο Ιονέσκο και του λέω "που τα κάνει αόρατα". "Καλά μου λέει κορόιδευε εσύ, αλλά τόσο που θα είναι θα γίνουμε εμείς αόρατοι". Εγώ πια δεν έχω επαφή και του απαντάω "εν οίδα ότι ουδέν οίδα". Εκεί μπαίνει η Νάσια και λέει "Ναι μπαμπά αίγα λέγανε στα παλιά τη γίδα". Η Νερίνα θεωρεί υποχρέωση της να συνεισφέρει και αυτή στο διάλογο και λέει "όχι τη γίδα τη κατσίκα". "Η μαμά είπε για γίδα" λέει η Νάσια. "Δεν είπε γίδα, είδα είπε" λέει η Νερίνα (προσέξατε την ανορθογραφία στο οίδα, αλλά είμαι σίγουρη ότι έτσι το σκέφθηκε η Νερίνα). "Είδα τη γίδα εννοούσε" απαντάει θριαμβευτικά η μικρή....
....................................................................................
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καθιστική διαμαρτυρία, οι λόγοι γνωστοί)

anabou
Διάσημο μέλος

Να'σαι καλά Νερίνα με έκανες και γέλασα και το είχα πολύ ανάγκη. Πήγα σήμερα την διπλωματική στον καθηγητή να την αφήσω για διόρθωση και μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα προλάβει γιατί έχει πολλά να κάνει κλπ κλπ
. Όταν του είπα θέλω να την παραδώσω γιατί δεν έχω άλλα περιθώρια και δεν χρωστάω μαθήματα έσπευσε να με 'προτρέψει' να ορίσω ημερομηνία και να την παραδώσω αλλά εκείνος δεν φέρει καμμία ευθύνη για τον βαθμό
. Έκτοτε είμαι σαν ζόμπι, μου είπε να ξανανέβω την τρίτη αλλά δεν υπόσχεται τίποτα. Ουφ δεν αντέχω άλλο :cry:.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ηρθε ο αδερφος μου πριν απο το νοσοκομειο και με εστειλε να ψωνισω τα απαραιτητα, παγωτο πουρε &φαρμακα. παω να φαω τα απαισια τορτελινια που μαγειρεψα!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Νεφέλη πόσες μέρες είχες να δείς λιακάδα???

Υπομονή και θα έρθει ο καλός σου...

mimikaki
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Νερινα τοσο γελιο σε νοσοκομειο, δεν κανει.... Θα με δειρει κανενας πονεμενος.....

marestros
Δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από marestros:anabou πο πανεπιστιμιακοι ειναι οι πιο κομπλεξικοι ever αν ειναι δε και γυρω στα 50-60 ειναι οι χειροτεροι!!!!!!!!!!!! εχω ολοκληρη θεωρια πανω στο θεμα αυτο, μπορει να ανοιξω θεμα να το αναπτυξω.
Συμφωνώ και επαυξάνω
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεφέλη πόσες μέρες είχες να δείς λιακάδα???
Υπομονή και θα έρθει ο καλός σου...![]()
Κοίτα.... δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει και ποτέ λιακάδα! Προκειμένου να σε πείσω μπορώ να σου πω ότι την έχω βαρεθεί τη λιακάδα και παρακαλάω για λίγη συννεφιά!!

Όσο για τον καλό μου.... τι να κάνω, υπομονή κάνω.. Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα περισσότερο

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ κι εγω θελω να την δω...Καλημερουδια ( για μενα τωρα ειναι καθως τωρα ξυπνησα!) Καθως χτες εκανα παρεα στα νυχτοβια! Δεν μου κολλουσε υπνος, αλλα κολλουσαν ολες οι ασχετες σκεψεις! Αρχισα να βλεπω και την ταινια του Σακη που την ειχα αντιγραψει δυο εβδομαδες και δεν την ειχα δει ακομα! Και δωστου κλαμα εκει! Αφηστε, δεν θελετε να ξερετε τι κουφες σκεψεις περασαν απο το μυαλο μου!! Να σαι καλα Νερινα, με εκαναν και γελασες!!!![]()

ειναι καλη;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool