aretha
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος".....
Κάποιος γιορτάζει????????![]()
Άντε καλέ!!! 
Δηλαδή δεν έχω εγώ γιορτή και έχει η Αρήθα;;;!!;!! Μη χειρότερα...
ΟΚ, λοιπόν, γιορταζουμε!!
Δεχόμεθα ευχές!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
\ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μη μου πείτε ότι θα πρέπει να κάνω δουλειάαα!!..
marestros
Δραστήριο μέλος
κικη ειδα παλι οτι παντρευομαι, αυτη την φορα την κολλητη μου να σου στειλω πμ το ονειρο να μου πεις τι γινεται? ειναι η δευτερη φορα που βλπεω οτι παντρευομαι μεσα σε λιγες μερες.
μιμικα μου χωρις εσενα το mycat ειναι αδειο!!!! εχει φυγει και η ασπασια

aretha
Περιβόητο μέλος
Έλα ντε... Περονόσπορος έπεσε σήμερα...καλε που ειναι ο λαος???????

mimikaki
Διάσημο μέλος

Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!!
Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου...![]()

Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!!

Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!!
Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!!![]()

Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; )Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε...
α ρε Δημοσιο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα!!!!
Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού
!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!!Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία;
marestros
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα!!!!Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού
!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!!
Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία;
με το καλο το ψιψι
ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο.
υ.γ. το nick μου ειναι maRestros.

aretha
Περιβόητο μέλος
Άαααντε!! Επιτέλους!!Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα!Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ?
ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα????????????????

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry:
κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι Μια-μ τι εγινε???
mimikaki
Διάσημο μέλος
μιμικα ποτε φευγεις???????
Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα!
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!
Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; )![]()

Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool