aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:38 Η aretha έγραψε: #8.481 24-10-07 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ!!! Δηλαδή δεν έχω εγώ γιορτή και έχει η Αρήθα;;;!!;!! Μη χειρότερα... ΟΚ, λοιπόν, γιορταζουμε!! Δεχόμεθα ευχές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:42 Ο Vana Balafa: #8.482 24-10-07 09:42 είδες?????? γίνονται και τέτοια!!!!!!\ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η aretha έγραψε: #8.483 24-10-07 11:26 Τι έγινε, ωρέ παλικάρια; Σκορπίσαμε;; Μη μου πείτε ότι θα πρέπει να κάνω δουλειάαα!!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:05 Η marestros: #8.484 24-10-07 13:05 καλημερα!!! καλε που ειναι ο λαος??????? σημερα προσπαθησα να ξυπνησω για να παω στη σχολη αλλα οπως βλεπετε ειμαι εδω και σας μιλαω. κικη ειδα παλι οτι παντρευομαι, αυτη την φορα την κολλητη μου να σου στειλω πμ το ονειρο να μου πεις τι γινεται? ειναι η δευτερη φορα που βλπεω οτι παντρευομαι μεσα σε λιγες μερες. μιμικα μου χωρις εσενα το mycat ειναι αδειο!!!! εχει φυγει και η ασπασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #8.485 24-10-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από marestros: καλε που ειναι ο λαος??????? Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Περονόσπορος έπεσε σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:11 Η mimikaki έγραψε: #8.486 24-10-07 13:11 Καλήμέρα!! Κρυώνω Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!! Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Click για ανάπτυξη... Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:14 Η aretha έγραψε: #8.487 24-10-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Click για ανάπτυξη... Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η mimikaki έγραψε: #8.488 24-10-07 13:15 Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος"..... Κάποιος γιορτάζει???????? Click για ανάπτυξη... Άντε καλέ!!! Δηλαδή δεν έχω εγώ γιορτή και έχει η Αρήθα;;;!!;!! Μη χειρότερα... ΟΚ, λοιπόν, γιορταζουμε!! Δεχόμεθα ευχές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 09:42 Ο Vana Balafa: #8.482 24-10-07 09:42 είδες?????? γίνονται και τέτοια!!!!!!\ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η aretha έγραψε: #8.483 24-10-07 11:26 Τι έγινε, ωρέ παλικάρια; Σκορπίσαμε;; Μη μου πείτε ότι θα πρέπει να κάνω δουλειάαα!!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:05 Η marestros: #8.484 24-10-07 13:05 καλημερα!!! καλε που ειναι ο λαος??????? σημερα προσπαθησα να ξυπνησω για να παω στη σχολη αλλα οπως βλεπετε ειμαι εδω και σας μιλαω. κικη ειδα παλι οτι παντρευομαι, αυτη την φορα την κολλητη μου να σου στειλω πμ το ονειρο να μου πεις τι γινεται? ειναι η δευτερη φορα που βλπεω οτι παντρευομαι μεσα σε λιγες μερες. μιμικα μου χωρις εσενα το mycat ειναι αδειο!!!! εχει φυγει και η ασπασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #8.485 24-10-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από marestros: καλε που ειναι ο λαος??????? Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Περονόσπορος έπεσε σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:11 Η mimikaki έγραψε: #8.486 24-10-07 13:11 Καλήμέρα!! Κρυώνω Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!! Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Click για ανάπτυξη... Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:14 Η aretha έγραψε: #8.487 24-10-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Click για ανάπτυξη... Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η mimikaki έγραψε: #8.488 24-10-07 13:15 Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είδες?????? γίνονται και τέτοια!!!!!!\ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η aretha έγραψε: #8.483 24-10-07 11:26 Τι έγινε, ωρέ παλικάρια; Σκορπίσαμε;; Μη μου πείτε ότι θα πρέπει να κάνω δουλειάαα!!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:05 Η marestros: #8.484 24-10-07 13:05 καλημερα!!! καλε που ειναι ο λαος??????? σημερα προσπαθησα να ξυπνησω για να παω στη σχολη αλλα οπως βλεπετε ειμαι εδω και σας μιλαω. κικη ειδα παλι οτι παντρευομαι, αυτη την φορα την κολλητη μου να σου στειλω πμ το ονειρο να μου πεις τι γινεται? ειναι η δευτερη φορα που βλπεω οτι παντρευομαι μεσα σε λιγες μερες. μιμικα μου χωρις εσενα το mycat ειναι αδειο!!!! εχει φυγει και η ασπασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #8.485 24-10-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από marestros: καλε που ειναι ο λαος??????? Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Περονόσπορος έπεσε σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:11 Η mimikaki έγραψε: #8.486 24-10-07 13:11 Καλήμέρα!! Κρυώνω Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!! Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Click για ανάπτυξη... Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:14 Η aretha έγραψε: #8.487 24-10-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Click για ανάπτυξη... Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η mimikaki έγραψε: #8.488 24-10-07 13:15 Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε, ωρέ παλικάρια; Σκορπίσαμε;; Μη μου πείτε ότι θα πρέπει να κάνω δουλειάαα!!.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:05 Η marestros: #8.484 24-10-07 13:05 καλημερα!!! καλε που ειναι ο λαος??????? σημερα προσπαθησα να ξυπνησω για να παω στη σχολη αλλα οπως βλεπετε ειμαι εδω και σας μιλαω. κικη ειδα παλι οτι παντρευομαι, αυτη την φορα την κολλητη μου να σου στειλω πμ το ονειρο να μου πεις τι γινεται? ειναι η δευτερη φορα που βλπεω οτι παντρευομαι μεσα σε λιγες μερες. μιμικα μου χωρις εσενα το mycat ειναι αδειο!!!! εχει φυγει και η ασπασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #8.485 24-10-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από marestros: καλε που ειναι ο λαος??????? Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Περονόσπορος έπεσε σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:11 Η mimikaki έγραψε: #8.486 24-10-07 13:11 Καλήμέρα!! Κρυώνω Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!! Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Click για ανάπτυξη... Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:14 Η aretha έγραψε: #8.487 24-10-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Click για ανάπτυξη... Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η mimikaki έγραψε: #8.488 24-10-07 13:15 Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!! καλε που ειναι ο λαος??????? σημερα προσπαθησα να ξυπνησω για να παω στη σχολη αλλα οπως βλεπετε ειμαι εδω και σας μιλαω. κικη ειδα παλι οτι παντρευομαι, αυτη την φορα την κολλητη μου να σου στειλω πμ το ονειρο να μου πεις τι γινεται? ειναι η δευτερη φορα που βλπεω οτι παντρευομαι μεσα σε λιγες μερες. μιμικα μου χωρις εσενα το mycat ειναι αδειο!!!! εχει φυγει και η ασπασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:10 Η aretha έγραψε: #8.485 24-10-07 13:10 Αρχική Δημοσίευση από marestros: καλε που ειναι ο λαος??????? Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Περονόσπορος έπεσε σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:11 Η mimikaki έγραψε: #8.486 24-10-07 13:11 Καλήμέρα!! Κρυώνω Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!! Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Click για ανάπτυξη... Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:14 Η aretha έγραψε: #8.487 24-10-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Click για ανάπτυξη... Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η mimikaki έγραψε: #8.488 24-10-07 13:15 Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marestros: καλε που ειναι ο λαος??????? Click για ανάπτυξη... Έλα ντε... Περονόσπορος έπεσε σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:11 Η mimikaki έγραψε: #8.486 24-10-07 13:11 Καλήμέρα!! Κρυώνω Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!! Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Click για ανάπτυξη... Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:14 Η aretha έγραψε: #8.487 24-10-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Click για ανάπτυξη... Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η mimikaki έγραψε: #8.488 24-10-07 13:15 Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλήμέρα!! Κρυώνω Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!! Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου... Click για ανάπτυξη... Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:14 Η aretha έγραψε: #8.487 24-10-07 13:14 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Click για ανάπτυξη... Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η mimikaki έγραψε: #8.488 24-10-07 13:15 Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! Click για ανάπτυξη... Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η mimikaki έγραψε: #8.488 24-10-07 13:15 Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η NiaR έγραψε: #8.489 24-10-07 13:16 Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη??? Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... α ρε Δημοσιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:16 Η marestros: #8.490 24-10-07 13:16 μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μιμικα ποτε φευγεις??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:26 Η ioanna_g έγραψε: #8.491 24-10-07 13:26 Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτέλους!!! Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:29 Η marestros: #8.492 24-10-07 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Καλημέρα!!!! Πριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!! Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία; Click για ανάπτυξη... με το καλο το ψιψι ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο. υ.γ. το nick μου ειναι maRestros. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:34 Η aretha έγραψε: #8.493 24-10-07 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Click για ανάπτυξη... Άαααντε!! Επιτέλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:35 Η lactoula έγραψε: #8.494 24-10-07 13:35 Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η NiaR έγραψε: #8.495 24-10-07 13:38 lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:38 Η marestros: #8.496 24-10-07 13:38 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ? Click για ανάπτυξη... ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:39 Η Mia_m έγραψε: #8.497 24-10-07 13:39 Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η marestros: #8.498 24-10-07 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry: Click για ανάπτυξη... κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:43 Η lactoula έγραψε: #8.499 24-10-07 13:43 Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 423 424 425 426 427 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 425 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. Ναι Μια-μ τι εγινε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:46 Η mimikaki έγραψε: #8.500 24-10-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marestros: μιμικα ποτε φευγεις??????? Click για ανάπτυξη... Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.