Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λοιπόν είδα στο ημερολόγιο σήμερα ότι ειναι "Αρέθα μεγαλομάρτυρος".....
Κάποιος γιορτάζει????????:P:up:
:blink: :blink: :blink: Άντε καλέ!!! :blink:
Δηλαδή δεν έχω εγώ γιορτή και έχει η Αρήθα;;;!!;!! Μη χειρότερα...
ΟΚ, λοιπόν, γιορταζουμε!!:happy: Δεχόμεθα ευχές!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είδες?????? γίνονται και τέτοια!!!!!!:lol:\

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε, ωρέ παλικάρια; Σκορπίσαμε;;
Μη μου πείτε ότι θα πρέπει να κάνω δουλειάαα!!.. :( :down:

καλημερα!!! καλε που ειναι ο λαος??????? σημερα προσπαθησα να ξυπνησω για να παω στη σχολη αλλα οπως βλεπετε ειμαι εδω και σας μιλαω.
κικη ειδα παλι οτι παντρευομαι, αυτη την φορα την κολλητη μου να σου στειλω πμ το ονειρο να μου πεις τι γινεται? ειναι η δευτερη φορα που βλπεω οτι παντρευομαι μεσα σε λιγες μερες.
μιμικα μου χωρις εσενα το mycat ειναι αδειο!!!! εχει φυγει και η ασπασια:(

Καλήμέρα!! Κρυώνω:P:P
Ασπασία άντε ορέ!!Έφυγε και η Νερίνα με την "καθηστική"!!!

Καλώς τη Μιμίκα!!! Αισθητή η απουσία σου...:):):)

:redface::redface::):)

Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!!:up::up:

Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!! :up: Το δέχτηκε 'οτι δεν της χρωστάω αν και δεν έχει αποδείξεις όπως είπε αλλά ήμουν τόσο νευριασμένη που δεν την έπαιρνε να επιμείνει:mad:

Αλίκη να την χαίρεσαι την μοναχοκόρη σου!!!!:up::up:
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! :)
Δεν σας είπα αλλά τελικά βρήκα άκρη με το ενοίκιο που έλεγε ότι της χρώσταγα η ιδιοκτήτρια μου!!
Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) ;)

Εγώ έβλεπα ότι 'ετρωγα αυγά!!!Πού είναι η Κική να μας δώσει ερμηνεία???:hmm::hmm::rolleyes:

Καλημερα! Μην ακουω ΕΦΟΡΙΑ!!! υπαρχει τροπος να ξεμπερδεψεις με αυτη???
Καινουργιοι συναδερφοι σημερα στη δουλεια... δεν χωρουσαμε που δεν χωρουσαμε... :( α ρε Δημοσιο....

μιμικα ποτε φευγεις???????

Επιτέλους!!!

Καλημέρα!!!! :DΠριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού:up:!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!!

Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία;

Καλημέρα!!!! :DΠριν καμια ώρα ξύπνησα και πήρα τα πιο όμορφα νέα!!! Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)! Είμαι τοσο χαρούμενη που θα το γράφω και θα το λέω παντού:up:!!!! Καλά, κανονικό θέμα-ανακοίνωση θ'ανοίξω μόλις την πάρω κοντά μου, προς το παρόν ανυπομονώ!!!!

Μαέστρος τι σχέση έχεις με ωδεία;

με το καλο το ψιψι

ειμαι πιανιστρια και ψαχνω δουλεια σε ωδειο.
υ.γ. το nick μου ειναι maRestros.:)

Επιτέλους θα πάρω γατούλα! Τη μαυρούλα της Αμαλίας (Μύρτος)!
Άαααντε!! Επιτέλους!! :up::up:

Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! :) Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ?

lactoula.... ως ψαρακι και λόγο της κατάστασης στη δουλεια ειμαι ...εξω απο τα νερά μου!!!!!!!

Μπραβο! Χαιρομαι για σενα Ιωαννα! :) Παιδια, ειμαι σε ενα ροζ συννεφακι αυτες τις μερες, ειναι αναδρομος ο ερμης? Πως ειναι τα αλλα ψαρια του σαιτ?

ο ερμης ειναι στο ζυγο και ναι ειναι αναδρομος. εππειδη μαλλον εχω χασει μερικα επεισοδια, τι εγινε με το αγορι τελικα????????????????:rolleyes:

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry:

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και έτσι ακριβώς είναι το ψαράκι η κολλητή μου. Για τα διδυμάκια είναι άσχημα τα πράγματα, εγώ πάντως χώρισα :cry:

κριμα!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι???? αν θες πες μας τι εγινε. ή ο,τι αλλο θες να μοιραστεις!

Χμ,λοιπον.... Δεν εχουμε μιλησει σχεδον καθολου. Κατι απλα ''γεια'' εχουμε πει. Περιμενω να τσαντιστει και να μου πει τερμα... Ειμαι κωλοστρα το ξερω.. :hmm::(
Ναι Μια-μ τι εγινε???

μιμικα ποτε φευγεις???????

Τέλος Νοέμβρη...Τελευταία μέρα!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!! :)

Άντε, πάλι καλά!! (Βρε Μιμίκα, κάτι αυτό, κάτι το αναπάντεχο ξεμπέρδεμα με την εφορία, δεν πας να παίξεις και κάνα λόττο; ) ;)

:lol::lol::lol: Το σκέφτηκα και εγώ να πάω!!:up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back