AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2008 στις 20:52 Η AGGELIKI έγραψε: #9.881 07-01-08 20:52 μπραβο julia,ολα καλα να πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 10:56 Η jasmine έγραψε: #9.882 08-01-08 10:56 Ευχές πολλές κι από μένα για γρήγορη ανάρρωση του Κίκη σου Julia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Νατάσα έγραψε: #9.883 08-01-08 13:03 Κι εγώ εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Κίκη σου και να είσαστε και 2 πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η julia έγραψε: #9.884 08-01-08 13:08 Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την θετική ενέργεια!!!!! Το πήραμε σπίτι και είμαστε όπως παλιά.... Βρήκαμε τον παλιό μας εαυτό..... ¨Αρχισε να παίζει να μας ορμάει , να δακώνει... κλπ... Ο παλιός καλός Κίκης!!!!!!! Θα αρχίσουμε εντατικά μαθήματα τρόπων, όμως γιατί δεν γίνετε... όσο ήταν στο Ιατρείο ήταν μια χαρά γλυκό γατάκι.... και τώρα άρχισε να μας καβαλάει όμως..... Δεν θα περάσει όμως το έχω πάρει απόφαση!!!!!! Να είσαστε όλοι καλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.885 08-01-08 13:38 Κίκης is back Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:18 Η LIFE έγραψε: #9.886 08-01-08 18:18 Μπραβο Τζουλια Δωστου πολλα πολλα φιλακια κι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:18 Η julia έγραψε: #9.887 09-01-08 12:18 Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!! Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια. Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! Έβγαλε και ήλιο!!!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Νατάσα έγραψε: #9.888 09-01-08 12:22 Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπραβο julia,ολα καλα να πανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 10:56 Η jasmine έγραψε: #9.882 08-01-08 10:56 Ευχές πολλές κι από μένα για γρήγορη ανάρρωση του Κίκη σου Julia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Νατάσα έγραψε: #9.883 08-01-08 13:03 Κι εγώ εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Κίκη σου και να είσαστε και 2 πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η julia έγραψε: #9.884 08-01-08 13:08 Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την θετική ενέργεια!!!!! Το πήραμε σπίτι και είμαστε όπως παλιά.... Βρήκαμε τον παλιό μας εαυτό..... ¨Αρχισε να παίζει να μας ορμάει , να δακώνει... κλπ... Ο παλιός καλός Κίκης!!!!!!! Θα αρχίσουμε εντατικά μαθήματα τρόπων, όμως γιατί δεν γίνετε... όσο ήταν στο Ιατρείο ήταν μια χαρά γλυκό γατάκι.... και τώρα άρχισε να μας καβαλάει όμως..... Δεν θα περάσει όμως το έχω πάρει απόφαση!!!!!! Να είσαστε όλοι καλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.885 08-01-08 13:38 Κίκης is back Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:18 Η LIFE έγραψε: #9.886 08-01-08 18:18 Μπραβο Τζουλια Δωστου πολλα πολλα φιλακια κι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:18 Η julia έγραψε: #9.887 09-01-08 12:18 Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!! Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια. Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! Έβγαλε και ήλιο!!!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Νατάσα έγραψε: #9.888 09-01-08 12:22 Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχές πολλές κι από μένα για γρήγορη ανάρρωση του Κίκη σου Julia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η Νατάσα έγραψε: #9.883 08-01-08 13:03 Κι εγώ εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Κίκη σου και να είσαστε και 2 πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η julia έγραψε: #9.884 08-01-08 13:08 Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την θετική ενέργεια!!!!! Το πήραμε σπίτι και είμαστε όπως παλιά.... Βρήκαμε τον παλιό μας εαυτό..... ¨Αρχισε να παίζει να μας ορμάει , να δακώνει... κλπ... Ο παλιός καλός Κίκης!!!!!!! Θα αρχίσουμε εντατικά μαθήματα τρόπων, όμως γιατί δεν γίνετε... όσο ήταν στο Ιατρείο ήταν μια χαρά γλυκό γατάκι.... και τώρα άρχισε να μας καβαλάει όμως..... Δεν θα περάσει όμως το έχω πάρει απόφαση!!!!!! Να είσαστε όλοι καλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.885 08-01-08 13:38 Κίκης is back Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:18 Η LIFE έγραψε: #9.886 08-01-08 18:18 Μπραβο Τζουλια Δωστου πολλα πολλα φιλακια κι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:18 Η julia έγραψε: #9.887 09-01-08 12:18 Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!! Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια. Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! Έβγαλε και ήλιο!!!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Νατάσα έγραψε: #9.888 09-01-08 12:22 Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Κίκη σου και να είσαστε και 2 πάντα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η julia έγραψε: #9.884 08-01-08 13:08 Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την θετική ενέργεια!!!!! Το πήραμε σπίτι και είμαστε όπως παλιά.... Βρήκαμε τον παλιό μας εαυτό..... ¨Αρχισε να παίζει να μας ορμάει , να δακώνει... κλπ... Ο παλιός καλός Κίκης!!!!!!! Θα αρχίσουμε εντατικά μαθήματα τρόπων, όμως γιατί δεν γίνετε... όσο ήταν στο Ιατρείο ήταν μια χαρά γλυκό γατάκι.... και τώρα άρχισε να μας καβαλάει όμως..... Δεν θα περάσει όμως το έχω πάρει απόφαση!!!!!! Να είσαστε όλοι καλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.885 08-01-08 13:38 Κίκης is back Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:18 Η LIFE έγραψε: #9.886 08-01-08 18:18 Μπραβο Τζουλια Δωστου πολλα πολλα φιλακια κι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:18 Η julia έγραψε: #9.887 09-01-08 12:18 Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!! Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια. Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! Έβγαλε και ήλιο!!!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Νατάσα έγραψε: #9.888 09-01-08 12:22 Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την θετική ενέργεια!!!!! Το πήραμε σπίτι και είμαστε όπως παλιά.... Βρήκαμε τον παλιό μας εαυτό..... ¨Αρχισε να παίζει να μας ορμάει , να δακώνει... κλπ... Ο παλιός καλός Κίκης!!!!!!! Θα αρχίσουμε εντατικά μαθήματα τρόπων, όμως γιατί δεν γίνετε... όσο ήταν στο Ιατρείο ήταν μια χαρά γλυκό γατάκι.... και τώρα άρχισε να μας καβαλάει όμως..... Δεν θα περάσει όμως το έχω πάρει απόφαση!!!!!! Να είσαστε όλοι καλά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.885 08-01-08 13:38 Κίκης is back Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:18 Η LIFE έγραψε: #9.886 08-01-08 18:18 Μπραβο Τζουλια Δωστου πολλα πολλα φιλακια κι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:18 Η julia έγραψε: #9.887 09-01-08 12:18 Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!! Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια. Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! Έβγαλε και ήλιο!!!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Νατάσα έγραψε: #9.888 09-01-08 12:22 Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κίκης is back Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2008 στις 18:18 Η LIFE έγραψε: #9.886 08-01-08 18:18 Μπραβο Τζουλια Δωστου πολλα πολλα φιλακια κι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:18 Η julia έγραψε: #9.887 09-01-08 12:18 Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!! Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια. Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! Έβγαλε και ήλιο!!!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Νατάσα έγραψε: #9.888 09-01-08 12:22 Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο Τζουλια Δωστου πολλα πολλα φιλακια κι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:18 Η julia έγραψε: #9.887 09-01-08 12:18 Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!! Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια. Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! Έβγαλε και ήλιο!!!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Νατάσα έγραψε: #9.888 09-01-08 12:22 Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!! Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια. Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! Έβγαλε και ήλιο!!!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η Νατάσα έγραψε: #9.888 09-01-08 12:22 Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:22 Η aretha έγραψε: #9.889 09-01-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:24 Η aretha έγραψε: #9.890 09-01-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: και να κάνεις λίγη κηπουρική Click για ανάπτυξη... Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #9.891 09-01-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! (και με εκφράζει απόλυτα) Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε.... Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop.... Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα...... Μάλλον με χρειάζονται, και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... Σήμερα είμαστε και office alone!!!! Το πάρτυ είναι εδώ!!!! (μτφ απο αγγλική έκφραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:49 Η kitsoyla έγραψε: #9.892 09-01-08 13:49 Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας! Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο . Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat. Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #9.893 09-01-08 13:56 Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:02 Η kitsoyla έγραψε: #9.894 09-01-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)... Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Απ' τις 2 του μήνα ε; (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...) Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:03 Η aretha έγραψε: #9.895 09-01-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω Click για ανάπτυξη... Α, ωραία, αυτό παρηγορεί κι εμένα! (κάπως...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:16 Η NiaR έγραψε: #9.896 09-01-08 14:16 Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!! Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #9.897 09-01-08 14:23 .... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
.... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:26 Η LIFE έγραψε: #9.898 09-01-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: .... κουνουπίδι!!!!!! Καλό έ???? Click για ανάπτυξη... συγνωμη αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:29 Η aretha έγραψε: #9.899 09-01-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 493 494 495 496 497 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 495 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #9.900 09-01-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: συγνωμη αλλα.... Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου..... Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.