Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μπραβο julia,ολα καλα να πανε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχές πολλές κι από μένα για γρήγορη ανάρρωση του Κίκη σου Julia.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Κίκη σου και να είσαστε και 2 πάντα καλά! :)

Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την θετική ενέργεια!!!!! :up:
Το πήραμε σπίτι και είμαστε όπως παλιά.... Βρήκαμε τον παλιό μας εαυτό.....
¨Αρχισε να παίζει να μας ορμάει , να δακώνει... κλπ... Ο παλιός καλός Κίκης!!!!!!! :lol:
Θα αρχίσουμε εντατικά μαθήματα τρόπων, όμως γιατί δεν γίνετε... όσο ήταν στο Ιατρείο ήταν μια χαρά γλυκό γατάκι.... και τώρα άρχισε να μας καβαλάει όμως.....
Δεν θα περάσει όμως το έχω πάρει απόφαση!!!!!!

Να είσαστε όλοι καλά..... :inlove::inlove:

Κίκης is back :up::up::up::up::up:

Μπραβο Τζουλια:):):) Δωστου πολλα πολλα φιλακια κι απο εμας:D

Καλημέρα/καλησπέρα!!!!!!
Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! :P. Τρώμε συνέχεια.... και αρχίσαμε παιχνίδια.

Περαστικά στα άλλα άρρωστα γατάκια!!!! Η θετική μου σκέψει είναι μαζί τους!!! :)

Έβγαλε και ήλιο!!!!!.....

Ναι βρε παιδί μου! Δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα... Σήμερα είναι να βολτάρεις να πίνεις καφέδες και να χαλαρώνεις σπίτι παρέα με τα γατούνια σου με ανοικτές όλες τις κουρτίνες και να κάνεις λίγη κηπουρική - σε όσους αρέσει βέβεαια;)!! Αυτά τα είπα! Καλημεραααα / Καλησπέρααααααα:P

Δουλειά.. και τα μυαλά στο σπίτι!!! :P.
Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! :up:
(και με εκφράζει απόλυτα):redface:

Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη!

και να κάνεις λίγη κηπουρική
Πω πω, τι μου το θύμισες αυτό... Εκείνα τα κλαδέματα που μας έλεγε η mespairos ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τα κάνω. :redface:

Αυτό ξαναπές το!! Πολύ μου άρεσε! :up:
(και με εκφράζει απόλυτα):redface:

Τα φιλιά μου στον αναρρώσαντα Κίκη!

Ευχαριστούμε....:redface::redface:
Καλά, ώρες-ωρες... γίνετε χαμός στην δουλειά, και εγώ γράφω στο site.. και ο felix χοροπηδάει εδώ και εκει, στο desctop....:up::up:

Αφου δεν με κινήγησαν ακόμα.....:redface:. Μάλλον με χρειάζονται,
και αν αποφασίσω να δουλέψω κάνω σωστά την δουλειά μου... ;);)

Σήμερα είμαστε και office alone!!!! :up::up:

Το πάρτυ είναι εδώ!!!! :lol: (μτφ απο αγγλική έκφραση)

Καλημέρα σε όλους:D Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά να έχετε όλοι σας:up:!

Επέστρεψα και εγώ,μετά από 2 εβδομάδες ξεκούρασης, στο γραφείο:down: .
Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να μιλάω και πάλι στο My Cat.:happy::happy:

Julia, διάβασα τις περιπέτειές σου σχετικά με τον Κίκι,:(:(:(, ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα, περαστικά και σιδερένιος:happy:.

Καλώς την Κυριακή! Καλή χρονιά και σ' εσένα! :happy:

Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)...:/: Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) :(

Κι εγώ στο γραφείο είμαι (ήδη απ' τις 2 του μήνα, αν σε παρηγορεί)...:/:
Και τώρα κάνω μεσημεριανό διάλειμμα με σουπίτσα knorr (όλα εδώ πληρώνονται -και τα μελομακάρονα ΚΥΡΙΩΣ) :(

Απ' τις 2 του μήνα ε;:blink: (ε ναι με παρηγορεί θα έλεγα...:happy:)

Και εγώ σούπιτσα knorr τρώω:lol::lol:...άστα να πάνε , το τι γλυκό έχω φάει αυτές τις 2 εβδομάδες, δε λέγεται:redface:

Καταστροφικες οι γιορτες..... παιδια σκυλια γατια ολοι φαγαμε και σκασαμε...!!!
Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... :mpliaks:

:D.... εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!!
Καλό έ???? :up:

Απο δω και περα διαιτα και γυμναστηριο... :mpliaks:

εμάς το μενου έχει Φακές και κουνουπίδι!!!!!!
Ώρα είναι να το γυρίσουμε σε online ψυχολογικη υποστήριξη των απανταχού πεινασμένων διαιτούντων (με έμβλημα τον Garfield, βέβαια) :lol:

:mpliaks::mpliaks::mpliaks: συγνωμη αλλα....:lol:

:lol::lol::lol: Δεν έχεις φάει απο τις ΔΙΚΕΣ μου.....
Ακόμα και ο Κίκης τρελλένεται.. και κάνει σαν παλαβός, να του δώσω, λές και μαγερεύω μπιζόλα κάνει!!!!!:up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back