Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:11 Η Havana έγραψε: #10.941 18-02-08 08:11 καλημερες!!! να υποθεσω η αθηνα υπολειτουργει σημερα η μπα??? δεν το κουναω ρουπι απο δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:16 Η aretha έγραψε: #10.942 18-02-08 08:16 Καλημέρα!! ΚΑΙ χιόνια ΚΑΙ καθησιό, τι άλλο να ζητήσει κανείς απ' τη ζωή του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1598.JPG 123,7 KB · Εμφανίσεις: 11 NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:05 Η NiaR έγραψε: #10.943 18-02-08 09:05 καλημερα!!! Επιτελους και παλι στο γραφειο.... μου λειψατε βρε! Ημουν χάλια ολη την βδομαδα .... και ακομα εχω τον σπαστικο μου βήχα... Παγωνιά εδώ.... αλλα χιονια μονο για 15 λεπτα το Σαββατο ειδαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:09 Η popi έγραψε: #10.944 18-02-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερες!!! να υποθεσω η αθηνα υπολειτουργει σημερα η μπα??? δεν το κουναω ρουπι απο δω!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα από την κάτασπρη Ν.Σμύρνη. Το μόνο που λειτουργεί είναι προαστιακός,μετρό.Τραμ,λεωφορεία,όχι.Ταξί μαγεική εικόνα.Όποιος βρεί κερδίζει μια βόλτα σε όλη την Αθήνα''Να τον πάρουμε και αυτόν που να περιμένει μες το κρύο.Όλοι οι καλοί χωράνε"ΦΛΟΚΟΟΟΟΟΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:11 Η RedCat έγραψε: #10.945 18-02-08 11:11 καλημέρα και εμείς καθόμαστε σήμερις.επειδή το παρακάνατε με τις φωτό σας δείτε και εμείς στην ΑνωΚυψελή της Ελβετίας πως τα περνάμε...Αυτά είναι τραβηγμένα από το μπαλκόνι μας οπότε όπως καταλαβαίνει παραμένουμε σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χιονια-σπιτι Ι.jpg 904,1 KB · Εμφανίσεις: 13 χιονια-σπιτι ΙΙ.jpg 894,2 KB · Εμφανίσεις: 12 σπιτι-χιονιΙΙΙ.jpg 309,5 KB · Εμφανίσεις: 10 τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η τεζ έγραψε: #10.946 18-02-08 11:13 πολύ καλημέρα και από μένα!!κι εγώ αποκλεισμένη στο ζεστό μου σπιτάκι με το "ψιψινι" μου(a και τον κώστα!!)δεν έχει δουλειά σήμερα,καθισιόooo!!!!η pupsy δεν έχει σταματήσει να παίζει σήμερα!!χαμπάρι δεν έχει πάρει για το χιόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.947 18-02-08 11:13 επίσης όσοι είστε φαν του χιονοπόλεμου μπορείτε να έρθετε στο λοφο εδω να παιξετε, είναι όντως πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα πάρω, μπορει να σας βλέπω απο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα λοφος ΙΙ.jpg 727,3 KB · Εμφανίσεις: 9 λοφος Ι.jpg 909,5 KB · Εμφανίσεις: 9 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Havana έγραψε: #10.948 18-02-08 11:34 το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερες!!! να υποθεσω η αθηνα υπολειτουργει σημερα η μπα??? δεν το κουναω ρουπι απο δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:16 Η aretha έγραψε: #10.942 18-02-08 08:16 Καλημέρα!! ΚΑΙ χιόνια ΚΑΙ καθησιό, τι άλλο να ζητήσει κανείς απ' τη ζωή του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1598.JPG 123,7 KB · Εμφανίσεις: 11 NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:05 Η NiaR έγραψε: #10.943 18-02-08 09:05 καλημερα!!! Επιτελους και παλι στο γραφειο.... μου λειψατε βρε! Ημουν χάλια ολη την βδομαδα .... και ακομα εχω τον σπαστικο μου βήχα... Παγωνιά εδώ.... αλλα χιονια μονο για 15 λεπτα το Σαββατο ειδαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:09 Η popi έγραψε: #10.944 18-02-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερες!!! να υποθεσω η αθηνα υπολειτουργει σημερα η μπα??? δεν το κουναω ρουπι απο δω!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα από την κάτασπρη Ν.Σμύρνη. Το μόνο που λειτουργεί είναι προαστιακός,μετρό.Τραμ,λεωφορεία,όχι.Ταξί μαγεική εικόνα.Όποιος βρεί κερδίζει μια βόλτα σε όλη την Αθήνα''Να τον πάρουμε και αυτόν που να περιμένει μες το κρύο.Όλοι οι καλοί χωράνε"ΦΛΟΚΟΟΟΟΟΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:11 Η RedCat έγραψε: #10.945 18-02-08 11:11 καλημέρα και εμείς καθόμαστε σήμερις.επειδή το παρακάνατε με τις φωτό σας δείτε και εμείς στην ΑνωΚυψελή της Ελβετίας πως τα περνάμε...Αυτά είναι τραβηγμένα από το μπαλκόνι μας οπότε όπως καταλαβαίνει παραμένουμε σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χιονια-σπιτι Ι.jpg 904,1 KB · Εμφανίσεις: 13 χιονια-σπιτι ΙΙ.jpg 894,2 KB · Εμφανίσεις: 12 σπιτι-χιονιΙΙΙ.jpg 309,5 KB · Εμφανίσεις: 10 τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η τεζ έγραψε: #10.946 18-02-08 11:13 πολύ καλημέρα και από μένα!!κι εγώ αποκλεισμένη στο ζεστό μου σπιτάκι με το "ψιψινι" μου(a και τον κώστα!!)δεν έχει δουλειά σήμερα,καθισιόooo!!!!η pupsy δεν έχει σταματήσει να παίζει σήμερα!!χαμπάρι δεν έχει πάρει για το χιόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.947 18-02-08 11:13 επίσης όσοι είστε φαν του χιονοπόλεμου μπορείτε να έρθετε στο λοφο εδω να παιξετε, είναι όντως πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα πάρω, μπορει να σας βλέπω απο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα λοφος ΙΙ.jpg 727,3 KB · Εμφανίσεις: 9 λοφος Ι.jpg 909,5 KB · Εμφανίσεις: 9 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Havana έγραψε: #10.948 18-02-08 11:34 το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!! ΚΑΙ χιόνια ΚΑΙ καθησιό, τι άλλο να ζητήσει κανείς απ' τη ζωή του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:05 Η NiaR έγραψε: #10.943 18-02-08 09:05 καλημερα!!! Επιτελους και παλι στο γραφειο.... μου λειψατε βρε! Ημουν χάλια ολη την βδομαδα .... και ακομα εχω τον σπαστικο μου βήχα... Παγωνιά εδώ.... αλλα χιονια μονο για 15 λεπτα το Σαββατο ειδαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:09 Η popi έγραψε: #10.944 18-02-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερες!!! να υποθεσω η αθηνα υπολειτουργει σημερα η μπα??? δεν το κουναω ρουπι απο δω!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα από την κάτασπρη Ν.Σμύρνη. Το μόνο που λειτουργεί είναι προαστιακός,μετρό.Τραμ,λεωφορεία,όχι.Ταξί μαγεική εικόνα.Όποιος βρεί κερδίζει μια βόλτα σε όλη την Αθήνα''Να τον πάρουμε και αυτόν που να περιμένει μες το κρύο.Όλοι οι καλοί χωράνε"ΦΛΟΚΟΟΟΟΟΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:11 Η RedCat έγραψε: #10.945 18-02-08 11:11 καλημέρα και εμείς καθόμαστε σήμερις.επειδή το παρακάνατε με τις φωτό σας δείτε και εμείς στην ΑνωΚυψελή της Ελβετίας πως τα περνάμε...Αυτά είναι τραβηγμένα από το μπαλκόνι μας οπότε όπως καταλαβαίνει παραμένουμε σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χιονια-σπιτι Ι.jpg 904,1 KB · Εμφανίσεις: 13 χιονια-σπιτι ΙΙ.jpg 894,2 KB · Εμφανίσεις: 12 σπιτι-χιονιΙΙΙ.jpg 309,5 KB · Εμφανίσεις: 10 τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η τεζ έγραψε: #10.946 18-02-08 11:13 πολύ καλημέρα και από μένα!!κι εγώ αποκλεισμένη στο ζεστό μου σπιτάκι με το "ψιψινι" μου(a και τον κώστα!!)δεν έχει δουλειά σήμερα,καθισιόooo!!!!η pupsy δεν έχει σταματήσει να παίζει σήμερα!!χαμπάρι δεν έχει πάρει για το χιόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.947 18-02-08 11:13 επίσης όσοι είστε φαν του χιονοπόλεμου μπορείτε να έρθετε στο λοφο εδω να παιξετε, είναι όντως πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα πάρω, μπορει να σας βλέπω απο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα λοφος ΙΙ.jpg 727,3 KB · Εμφανίσεις: 9 λοφος Ι.jpg 909,5 KB · Εμφανίσεις: 9 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Havana έγραψε: #10.948 18-02-08 11:34 το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!! Επιτελους και παλι στο γραφειο.... μου λειψατε βρε! Ημουν χάλια ολη την βδομαδα .... και ακομα εχω τον σπαστικο μου βήχα... Παγωνιά εδώ.... αλλα χιονια μονο για 15 λεπτα το Σαββατο ειδαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:09 Η popi έγραψε: #10.944 18-02-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερες!!! να υποθεσω η αθηνα υπολειτουργει σημερα η μπα??? δεν το κουναω ρουπι απο δω!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα από την κάτασπρη Ν.Σμύρνη. Το μόνο που λειτουργεί είναι προαστιακός,μετρό.Τραμ,λεωφορεία,όχι.Ταξί μαγεική εικόνα.Όποιος βρεί κερδίζει μια βόλτα σε όλη την Αθήνα''Να τον πάρουμε και αυτόν που να περιμένει μες το κρύο.Όλοι οι καλοί χωράνε"ΦΛΟΚΟΟΟΟΟΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:11 Η RedCat έγραψε: #10.945 18-02-08 11:11 καλημέρα και εμείς καθόμαστε σήμερις.επειδή το παρακάνατε με τις φωτό σας δείτε και εμείς στην ΑνωΚυψελή της Ελβετίας πως τα περνάμε...Αυτά είναι τραβηγμένα από το μπαλκόνι μας οπότε όπως καταλαβαίνει παραμένουμε σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χιονια-σπιτι Ι.jpg 904,1 KB · Εμφανίσεις: 13 χιονια-σπιτι ΙΙ.jpg 894,2 KB · Εμφανίσεις: 12 σπιτι-χιονιΙΙΙ.jpg 309,5 KB · Εμφανίσεις: 10 τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η τεζ έγραψε: #10.946 18-02-08 11:13 πολύ καλημέρα και από μένα!!κι εγώ αποκλεισμένη στο ζεστό μου σπιτάκι με το "ψιψινι" μου(a και τον κώστα!!)δεν έχει δουλειά σήμερα,καθισιόooo!!!!η pupsy δεν έχει σταματήσει να παίζει σήμερα!!χαμπάρι δεν έχει πάρει για το χιόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.947 18-02-08 11:13 επίσης όσοι είστε φαν του χιονοπόλεμου μπορείτε να έρθετε στο λοφο εδω να παιξετε, είναι όντως πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα πάρω, μπορει να σας βλέπω απο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα λοφος ΙΙ.jpg 727,3 KB · Εμφανίσεις: 9 λοφος Ι.jpg 909,5 KB · Εμφανίσεις: 9 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Havana έγραψε: #10.948 18-02-08 11:34 το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: καλημερες!!! να υποθεσω η αθηνα υπολειτουργει σημερα η μπα??? δεν το κουναω ρουπι απο δω!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα από την κάτασπρη Ν.Σμύρνη. Το μόνο που λειτουργεί είναι προαστιακός,μετρό.Τραμ,λεωφορεία,όχι.Ταξί μαγεική εικόνα.Όποιος βρεί κερδίζει μια βόλτα σε όλη την Αθήνα''Να τον πάρουμε και αυτόν που να περιμένει μες το κρύο.Όλοι οι καλοί χωράνε"ΦΛΟΚΟΟΟΟΟΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:11 Η RedCat έγραψε: #10.945 18-02-08 11:11 καλημέρα και εμείς καθόμαστε σήμερις.επειδή το παρακάνατε με τις φωτό σας δείτε και εμείς στην ΑνωΚυψελή της Ελβετίας πως τα περνάμε...Αυτά είναι τραβηγμένα από το μπαλκόνι μας οπότε όπως καταλαβαίνει παραμένουμε σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χιονια-σπιτι Ι.jpg 904,1 KB · Εμφανίσεις: 13 χιονια-σπιτι ΙΙ.jpg 894,2 KB · Εμφανίσεις: 12 σπιτι-χιονιΙΙΙ.jpg 309,5 KB · Εμφανίσεις: 10 τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η τεζ έγραψε: #10.946 18-02-08 11:13 πολύ καλημέρα και από μένα!!κι εγώ αποκλεισμένη στο ζεστό μου σπιτάκι με το "ψιψινι" μου(a και τον κώστα!!)δεν έχει δουλειά σήμερα,καθισιόooo!!!!η pupsy δεν έχει σταματήσει να παίζει σήμερα!!χαμπάρι δεν έχει πάρει για το χιόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.947 18-02-08 11:13 επίσης όσοι είστε φαν του χιονοπόλεμου μπορείτε να έρθετε στο λοφο εδω να παιξετε, είναι όντως πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα πάρω, μπορει να σας βλέπω απο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα λοφος ΙΙ.jpg 727,3 KB · Εμφανίσεις: 9 λοφος Ι.jpg 909,5 KB · Εμφανίσεις: 9 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Havana έγραψε: #10.948 18-02-08 11:34 το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα και εμείς καθόμαστε σήμερις.επειδή το παρακάνατε με τις φωτό σας δείτε και εμείς στην ΑνωΚυψελή της Ελβετίας πως τα περνάμε...Αυτά είναι τραβηγμένα από το μπαλκόνι μας οπότε όπως καταλαβαίνει παραμένουμε σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η τεζ έγραψε: #10.946 18-02-08 11:13 πολύ καλημέρα και από μένα!!κι εγώ αποκλεισμένη στο ζεστό μου σπιτάκι με το "ψιψινι" μου(a και τον κώστα!!)δεν έχει δουλειά σήμερα,καθισιόooo!!!!η pupsy δεν έχει σταματήσει να παίζει σήμερα!!χαμπάρι δεν έχει πάρει για το χιόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.947 18-02-08 11:13 επίσης όσοι είστε φαν του χιονοπόλεμου μπορείτε να έρθετε στο λοφο εδω να παιξετε, είναι όντως πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα πάρω, μπορει να σας βλέπω απο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα λοφος ΙΙ.jpg 727,3 KB · Εμφανίσεις: 9 λοφος Ι.jpg 909,5 KB · Εμφανίσεις: 9 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Havana έγραψε: #10.948 18-02-08 11:34 το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολύ καλημέρα και από μένα!!κι εγώ αποκλεισμένη στο ζεστό μου σπιτάκι με το "ψιψινι" μου(a και τον κώστα!!)δεν έχει δουλειά σήμερα,καθισιόooo!!!!η pupsy δεν έχει σταματήσει να παίζει σήμερα!!χαμπάρι δεν έχει πάρει για το χιόνι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:13 Η RedCat έγραψε: #10.947 18-02-08 11:13 επίσης όσοι είστε φαν του χιονοπόλεμου μπορείτε να έρθετε στο λοφο εδω να παιξετε, είναι όντως πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα πάρω, μπορει να σας βλέπω απο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα λοφος ΙΙ.jpg 727,3 KB · Εμφανίσεις: 9 λοφος Ι.jpg 909,5 KB · Εμφανίσεις: 9 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Havana έγραψε: #10.948 18-02-08 11:34 το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επίσης όσοι είστε φαν του χιονοπόλεμου μπορείτε να έρθετε στο λοφο εδω να παιξετε, είναι όντως πολυ ωραία αλλα εγω δεν θα πάρω, μπορει να σας βλέπω απο το μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Havana έγραψε: #10.948 18-02-08 11:34 το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το χαλανδρι περιμενει μια μικρη αλατιερα γιατι οι γιαγιαδες θελουν να πανε κουρσα, οι μονοι κατω των 75 ετων ε στη γειτονια ειμαστε εμεις και τα γιαγιακια εχουν κανει κινητοποιηση να ανοιξει ο δρομος.χχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:32 Η Mia_m έγραψε: #10.949 18-02-08 12:32 Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #10.950 18-02-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μ' αυτή την παγωνιά πήγε και χάλασε το καλοριφέρ, μάλλον πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το φυσικό αέριο! ΚΡΥΩΝΩΩΩΩΩ Τι ωραία χιόνια, τυχεροί, παίξατε χιονοπόλεμο? Μόνο νοτιάς μη πιάσει στην Αθήνα και μετά την παγωνιά έχετε κι άλλα, σας στέλνουμε βαρδαράκι Click για ανάπτυξη... καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:49 Η Mia_m έγραψε: #10.951 18-02-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνεις είδα ότι δεν πήγες στην σχολή σήμερα!!! εγώ δυστυχώς σήμερα έχω το δύτερο μάθημα στην σχολή χορού και πρέπει να πάω......πως τα πας κατά τα άλλα;;;; τι έγινε με το καλοριφέρ;; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το φτιάξαμε και έχουμε ζεστούλα επιτέλους!!! Πολύ καλά είδες, πρώτη μέρα και δεν πήγα για μάθημα, καλύτερα, να κάτσω λίγο ακόμα στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είμαι έτσι... κι αύριο μέρα είναι. Κατα τ' άλλα καλά είμαι, αφού έχουμε ζέστη πλέον όλα μια χαρά! Η ψιψι αμέσως σκαρφάλωσε στο καλοριφέρ και δεν το κουνάει ρούπι από κει , κρύωσε το γλυκό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #10.952 18-02-08 17:15 Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις παλι μειναμε χωρις το στρομενο χιονακι...Κατι ειδαμε να πεφτει αλλα τζιφος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:00 Η cosette έγραψε: #10.953 19-02-08 00:00 Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 119,7 KB · Εμφανίσεις: 11 2.jpg 127,8 KB · Εμφανίσεις: 7 3.jpg 123,6 KB · Εμφανίσεις: 7 4.jpg 116,4 KB · Εμφανίσεις: 6 6.jpg 71,5 KB · Εμφανίσεις: 13 LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι απίστευτη ήταν αυτή η μέρα Εκτός του ότι επιτέλους χιόνισε στο κέντρο της Αθήνας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ακυρώθηκε και το μάθημα που έδινα αύριο(που δεν είχα διαβάσει...) Για να ζηλεύψετε, ορίστε η θέα του σπιτιού μου σήμερα: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) του ακάλυπτου: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και φυσικά η Τιτίκα έκανε τη βολτούλα της: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:20 Η LIFE έγραψε: #10.954 20-02-08 09:20 Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:30 Η μαγισσα έγραψε: #10.955 20-02-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα... Click για ανάπτυξη... καλημερα Κική μου τι κάνεις καιρό έχω να σε πετύχω πως τα πας; τελικά θα έρθεις την Κυριακή ή θα φύγεις Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:36 Η LIFE έγραψε: #10.956 20-02-08 09:36 Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα ειμαι Εσυ τι λεει??? Βασικα δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου...θελω καλοκαιρι...κι αυτες τις ημερες μου την εδωσε αρκετα/// Μειναμε μεσα και το Σαββατο Οσο για την Κυριακη,δεν θα ερθω τελικα. Σαββατο ξημερωματα[εκτος απροοπτου ]φευγουμε για Αθηνα και γυρναμε Κυριακη απογευμα-βραδυ... Δεν πειραζει ομως δεν θα χαθουμε ε??? Αντε να ανοιξει ο καιρος να αρχισουμε και τις συγκεντρωσεις στα σπιτια...κι εμεις ημαστε πολυ της αυλης-ψησταρια κτλ...μπορουμε να κανουμε καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #10.957 20-02-08 09:37 Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η LIFE έγραψε: #10.958 20-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυλή...Ψησταριά...Μαμ...Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:39 Η Desdemona: #10.959 20-02-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 546 547 548 549 550 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 548 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Υπαρχει και το κοτοπουλακι [φιλετο]στο καρβουνο.... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.960 20-02-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ναι ναι! Με πολλή μαγιονέζα! Πάει η δίαιτα. Click για ανάπτυξη... ναι καλά η δίαιτα πάει όταν θέλεις αν πεις ότι εγώ θα γίνω βράχος γίνεσαι!!!!!! Άσε που τώρα που θα γίνω μία μπαλαρίνα δεν μπορώ να έχω πολύ βάρος και πρέπει να χάσω αρκετά κιλά αν θέλω να κάνω vaganova............ και Κική μου εγώ δέχομε το κοτοπουλάκι στα κάρβουνα και την βεβαίωση ότι δεν θα χαθούμε.... Είναι το μόνο σίγουρο από την στιγμή που βρεθήκαμε τίποτε δεν μας χωρίζει τώρα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.